Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας! Περαστικά στον Αντρίκο μας!!!!

Α ρε Αλεκάκι εύχομαι να πήξεις στα ροζ!!! ;) Φιλιά στον Τασούλη πολλά!

Μαράκι τράβα για εξετάσεις. Κάτι μου λέει ότι οι αποθήκες σιδήρου έχουν πιάσει πάτο! Άντε κοριτσάρα μου να σου πάρουν λίγο αιματάκι! Καταλαβαίνω ότι κουράζεσαι πολύ αλλά και τόσο σούρσιμο δεν δικαιολογείται!

Ελενάκι, αν τα βλαστάρια σου δεν έχουν συμπτώματα, γιατί να τα ταλαιπωρήσεις άδικα με τσιμπήματα, πατς, κλπ κλπ; Έχεις παρατηρήσει τίποτα; π.χ. πρησμένα μάτια, μπούκωμα χωρίς κρύωμα, ξηροδερμία κλπ.;

Δε με λέτε καλέ μανούλες, πως πάνε από ύπνο τα καμάρια σας; ο Νικόλας έχει 2-3 βράδια, κάνει πολύ ανήσυχο ύπνο και ρίχνει και ένα πάρτυ από 5 μέχρι 7 περίπου...

ρωτάω μπας και είναι κανένας πλανήτης τους ανάδρομος, οπότε να μην ανησυχώ! :) :) :)

Δεν δείχνει να πονάει οπότε αποκλείω δόντι, δε δείχνει να κρυώνει γιατί τον σκεπάζει η γιαγιά και αυτός τα πετάει...δεν ξέρω τι να πω...μάτι δεν είναι, ο παππούς τον ξεματιάζει τρις κάθε βράδυ μετά το μπάνιο (ω ναι, το έχουμε ρουτίνα και αυτό! είμαστε τσαχπίνιδες βλέπετε!)

χα.... εθιξες θεμα που ποναει! το δικο μου το μπεμπε εχει φτιαξει ενα τρελο προγραμμα. κοιμαται κλασσικα 10 παρα με 10 το αργότερο μια χαρα. πεταγετι γυρω στις 12 και κλαψουριζει αλλα κοιμαται. ξυπνάει 02.30 (!!!) για γαλα, πεταγεται πάλι κατα τις 7 (δεν τρωει) και τελικα ξυπναει 8 και κάτι. από τις 02.30 τρωει την φρουτοκρεμα στις 09.30! τι να πεις... αβυσσος η ψυχη των μωρων... πάντως μην αποκλειεις και το δοντακι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααααααααααα ειμαι σε πελαγη ευτυχιας!!!!ο ΣΑΚΗΣ ηταν ενας ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.....και λιγα λεω!!!ξεσηκωσε ολη την Τριπολη!!!!εχω τραβηξει βιντεακι αλλα δεν μπορω να το ανεβασω.πηγα και εβγαλα και φωτο μαζι του....χιιχιχιχι καθομουν στα ποδια του.Αυτος μου ειπε......και μετα βγαλαμε ολη η ομαδα!!!!ειχαμε αρκετες λιποθυμιες εχτες!!!Λιτσακι τι πραγμα και αυτο με τον Αντρικο σου....οτι κυκλοφορει στον αερα ο καημενος κατευθειαν πανω του ερχεται!!!ειναι και η εποχη τωρα που ολο και κατι θα κολλας....εμενα η Ευη στο νηπιαγωγειο εχει συμμαθητη ενα γυφτακι!!!χαχαχα θα πεσει πολυ γελιο φετος.........εγω θα τα παω σε εναν αλλεργιολογο να τους κανω εξετασεις παντως γιατι δεν παει αλλο.......ετσι και αλλιως ειμαι και εγω αλλεργικη οποτε ολο και κατι θα εχουν κληρονομησει απο μενα.......ΜΑΚ?κουρασμενο μου κοριτσι.....τι επαθες καλε?γιατι εξαντλησε ετσι? μηπως να παρεις καμια βιταμινουλα????

ζηλευωωωωωωωωωωω... θελω Σακη! αγκαλιααααααααααα! βαλε φωτο!:P

Α ρε Αλεκάκι εύχομαι να πήξεις στα ροζ!!! ;) Φιλιά στον Τασούλη πολλά!

χα χα χα κατα πάσα πιθανότητα μάλλον θα ροζίσουμε :D!!! Ο Τασούλης ανταποδίδει τα φιλάκια και τα δίνει και πολύ γλυκά ο άτιμος.

Όσο για τον ύπνο του αγαπημένου μας Νικόλα .... αφού δεν δείχνει να πονάει και αποκλείεις και τα δοντάκια που είναι το πιο σύνηθες .... τότε μάλλον το αντράκι σου περνάει μία φάση.

Το έπαθε και ο Τασούλης για καμμια εβδομάδα περίπου, (ξύπναγε στις 4.30-5.00) αλλά παίζει να ήταν και επειδή πείναγε.

Για τον Σάκη ένα έχω να πώ....εκτός απο ΟΜΟΡΦΟΣ είναι και ευγενικότατος. Είχε έρθει πρίν απο κάτι χρόνια στην εταιρεία για μια διαφήμιση που κάναμε και έπαθα πλάκα απο το πόσο ευγενικός ειναί.

Συν το οτι απο κοντά είναι ακόμη πιο όμορφος.

o2WOp2.pngccwnp2.png

α Αλέκα είσαι ήδη στην 17η εβδομάδα! Εκείνη τη βδομάδα είχαμε σιγουρέψει και μεις ότι είναι αγόρι! Αχ θα έχετε μια μπουμπού στα λιλά (καλύτερο από το ροζ!)

ο Ρουβάς είναι ένας κούκλος και μια σκέτη γλύκα! τον ξέρω από μικρό (με τον δεύτερο αδελφό του είμαστε συνομήλικοι και ένα φεγγάρι κάναμε παρέα γιατί τα είχε με μια φίλη μου από τις μαζορέτες (μη γελάτε ρε!)). ο αδελφός, όχι ο Σάκης...τεσπά, ωραίες εποχές...

καλά ο Νικόλας ξυπνά στάνταρ γιατί πεινάει, χτυπάει ένα μπουκάλι γάλα εκεί γύρω στις 5...αλλά μετά δεν κοιμάται για 1-2 ώρες...ακόμα και αν έχει κοιμηθεί στις 11...να χορταίνει ύπνο; κοιμάται στάνταρ 3-4 ώρες μέσα στη μέρα σε 2 δόσεις...

επίσης μέχρι τις 5 νιαουρίζει κανα δυο φορές ακόμα για νερό...

τεσπά...σήμερα είδε και το 8ο δόντι η γιαγιά...πως τα βγάζει αυτό το παιδί...

βαριέμαι...και έχω ένα σκασμό δουλειά...

σήμερα ανέβηκε στο πολυθρονάκι, πήρε το καπέλο του από το τραπέζι, περπάτησε μέχρι την πόρτα και φώναζε ζιαζια (γιαγιά) να του ανοίξει...τι καντουνογυρίστρος αυτό το παιδί!!!! αν δεν βγει στον κήπο, είναι ικανός να τσιρίζει μέχρι αύριο...

του πήρα παραμύθια...λετε να κάθεται να του διαβάζω ή θα τα μασουλήσει; (ψηφίζω το δεύτερο...). όμως, όταν του λέει παραμύθια το βράδυ η γιαγιά του αρέσει και νανουρίζεται...αν τυχόν σταματήσει, της φωνάζει να συνεχίσει...θα δείξει...

αααααα, μου λείπει ο μπεμπουλίξ μου :( 18 μέρες ακόμα :(

Διαφημίσεις

Αλό τι μου κάνετε? Μακ μου συμπάσχω, είμαι κουρασμένο, πολύ ρε γμτ. Δεν κοιμήθηκα καλά το ΣΚ. Ο μικιός κάνει επίσης ανήσυχο ύπνο και δόντι πουθενά. Σήμερα πάμε παιδίατρο για τσιμπηματάκι και να τσεκάρουμε ανάπτυξη. Για να δούμε τι θα πει για τα δόντια.

Πίξι να σου ζήσει το αγόρι σου! Πολύχρονος! Με το καλό να δεχτείς και το άλλο σου μωράκι.

Κορίτσια σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα...Το μυαλό μου με εγκαταλείπει..

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Για να δούμε τι θα πει για τα δόντια.

εχετε βγαλει καθολου η κανενα ακομα? με ενδιαφερει κι εμενα τι θα σου πει...εμενα οταν ηγα πριν 20 μερες μας ειπε μην ανησυχειτε θα βγαλει με την ησυχια της! ακομα βεβαια τιποτα. ρε κοριτσια μου φαινεται πολυ αστεια να μην εχει ουτε ενα δοντι αλλα να περπαταει!!!!:tongue:

Λειπετε ολες :(

Καλησπερα!

Καταρχην να πω στον Αντρικο περαστικα.Το εχουν οι Αντρικοι να αρρωσταινουν συχνα?Λιτσα και ο ανιψιος μου ειναι με βρογχιολιτιδα.Αυτο το παιδι καθε τρεις και λιγο ειναι αρρωστο.Οταν παν και παιδικο εκει ζοριζουν τα πραγματα...Υπομονη...

Μαρακι μου ο Νικολας ειναι στην Κερκυρα?Και ηθελα να σε ρωτησω κι ολο ξεχνουσα.Φανταστηκα πως θα ειχες την μαμα σου σπιτι.Αντε υπομονη κοριτσακι μου.Καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο μακρια απο το παιδακι σου.Κι ο Σαββας εχει να τον δει 2 εβδομαδες και θα κανει να τον δει αλλες 2,5.Φρικη...

Μαριαννα πολυ σωστα τα επιχειρηματα σου.Μου φαινεται οτι η κατασταση ειναι μπρος και πισω ρεμα:P Ο χρονοπς θα δειξει και ο Θεος.

Ελευθερια περιμενουμε νεα απο τον παιδιατρο.

Μακμαρακι καλα σου λεει η Μαρια.Κανε ενα τσεκαπ τις αποθηκες σου.Δεν ειναι λογικο.Μηπως παθαινεις υπερκοπωση?

Κατα τ'αλλα ο Παντελακος μου εβγαλε 7ο δοντι.Και τα ουλακια του ειναι πρησμενα και τα πανω και τα κατω.Κυνοδοντες δεν λεμε να βγαλουμε ακομα.Τωρα κοιμαται για απογευμα.Ηθελα να παμε μεχρι τα κουκου να του παρω μπιμπερο,πιπιλες κτλ αλλα βαρεθηκα γιατι ειναι λιγο μακρια.Δεν οδηγαω κιολας και αναγκαστικα θα πηγαινα με τα ποδια.Μπηκα στο αγγλικο mothercare.Δεν στελνουν πουθενα πλεον ε?Ειπα να εκανα μια παραγγελια και να την παραδωσουν στον μπαμπα μας στην Κυπρο.Την πατησα ομως.

Φιλακια!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα κοριτσούδια μου!

Μαράκι κι εμάς το 8ο δοντάκι έχει ξεπροβάλει , αλλα για περπάτημα.....μάλλον αργούμε ακόμη.

Όσο για το αν είναι κορίτσι το μικρούλι, δεν είναι και απόλυτα σίγουρο. Στην α'επιπέδου μου το είπαν , αλλά ο γυναικολόγος μου, μου είπε οτι δεν είναι και απόλυτα σίγουρο. ΕΕΕ πάνω απ'ολα να είναι γερό κι ας είναι οτι θέλει.

Βρε κοριτσούδια με έχει πιάσει μια φοβία οτι θα μπεί κι αυτο το μωράκι στην θερμοκοιτίδα και δεν μπορώ να χαρώ αυτη την εγκυμοσύνη με τίποτα. Με έχει επηρρεάσει πάρα πολύ αυτη η ιστορία του Τασούλη.

Τέλος πάντων ... τα είπα και ηρέμησα.

Φιλάκια σε όλα τα μωράκια και στις μανούλες τους.

o2WOp2.pngccwnp2.png

καλημερα σας!!!!!εμεις εχουμε τον μπαμπα μας αρρωστο!!!με 39,5 πυρετο να ποναει παντου.....εχουμε και ενα θεμα με στομαχι και εντερικα απο καιρο.αυτοι οι αντρες τελικα ειναι χειροτεροι απο μωρα......την Παρασκευη εχω και τα γενεθλια του μικρου, το Σαββατο γαμο και την Κυριακη εχουμε παρελαση!!!!ακουστε κουφο τωρα.....ειπα στον παιδικο σταθμο να παω τουρτα για τον Μαρινακο να γιορτασει με τα παιδια...και επειδη εχουν ψαροσουπα μου ειπαν να την παω την Δευτερα για να μην παθουν τιποτα αλλεργιες!!!!!απο τι θα παθουν αλλεργιες, απο την τουρτα?????στεναχωρηθηκα......!!!Αλεκα μου μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα.......μην σκεφτεσαι ετσι αλλωστε η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.σου ειπε κατι ο γιατρος και ανησυχεις????

Διαφημίσεις

εχετε βγαλει καθολου η κανενα ακομα? με ενδιαφερει κι εμενα τι θα σου πει...εμενα οταν ηγα πριν 20 μερες μας ειπε μην ανησυχειτε θα βγαλει με την ησυχια της! ακομα βεβαια τιποτα. ρε κοριτσια μου φαινεται πολυ αστεια να μην εχει ουτε ενα δοντι αλλα να περπαταει!!!!:tongue:

Καλημέρα. 4 δόντια έχουμε Μαριάννα, 2 πάνω-2 κάτω σαν το κουνελάκι. Τα έβγαλε από 7,5-9 μηνών και έκτοτε δεν ξανάβγαλε. Μας είπε ό,τι το παιδί δεν θα μείνει με 4 δόντια και όταν τον εξέτασε είδε ό,τι ετοιμάζονται να βγουν. Ποιον παιδίατρο έχετε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Περαστικά Ελενίτσα μου!!! Νομίζω οτι αυτό το διάστημα κυκλοφορεί μια γαστρεντερίτιδα. Εχω ακούσει πολλούς με πονο στο στομάχι , αλλα συνήθως συνοδεύονται απο... οχι και τόσο ευχάριστα πράγματα.

Ο γιατρός δεν μου έχει πει κάτι, αλλα ... οι φοβίες και στον Τασούλη μου βγήκαν αληθινές.

o2WOp2.pngccwnp2.png

Καλημέρα. 4 δόντια έχουμε Μαριάννα, 2 πάνω-2 κάτω σαν το κουνελάκι. Τα έβγαλε από 7,5-9 μηνών και έκτοτε δεν ξανάβγαλε. Μας είπε ό,τι το παιδί δεν θα μείνει με 4 δόντια και όταν τον εξέτασε είδε ό,τι ετοιμάζονται να βγουν. Ποιον παιδίατρο έχετε?

Tον Σαρή που ειναι διπλα στο μητέρα.

Κι εμας μας ειπε πως θα τα βγαλει με την ησυχια της...αλλα ακομα δεν ειδα κανενα. σε 1 βδομαδα εχει γενεθλια, περπαταει και ειναι και φαφουτα!!!!τις τελευταιες μερες ξαπλωνει στα πλακακια στο πατωμα και ακουμπαει τα μαγουλα της μια απο δω μια απο κει. μπας κ ζοριζεται σκεφτομαι με κανα δοντι και δροσιζεται??? και μου κοιμαται και 12 το βραδυ χωρις να χει κοιμηθει καθολου το μεσημερι!!! ειναι και μπουκωμενη κι αυτη μωρε κι εχει τα ζορια της!

Λειπετε ολες :(

Μαρακι μου ο Νικολας ειναι στην Κερκυρα?Και ηθελα να σε ρωτησω κι ολο ξεχνουσα.Φανταστηκα πως θα ειχες την μαμα σου σπιτι.Αντε υπομονη κοριτσακι μου.Καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο μακρια απο το παιδακι σου.Κι ο Σαββας εχει να τον δει 2 εβδομαδες και θα κανει να τον δει αλλες 2,5.Φρικη...

Μπηκα στο αγγλικο mothercare.Δεν στελνουν πουθενα πλεον ε?Ειπα να εκανα μια παραγγελια και να την παραδωσουν στον μπαμπα μας στην Κυπρο.Την πατησα ομως.

Φιλακια!

Κοριτσάκι μου ο μικρούλης μου είναι ακόμα Κέρκυρα γιατί η μαμά μου θα μείνει μέχρι τον Ιούνιο, οπότε το τρενάρω λίγο για χάρη της. Έχει το πρόβλημα της μυοκαρδίτιδας και φέτος θα κουραστεί πολύ με τον μικρό. Στην Κέρκυρα έχει πολλή βοήθεια από τον μπαμπά μου και τον αδελφό μου ενώ εδώ θα είναι 10 ώρες μόνη της! Άσε που ο Νικόλας περνάει ζάχαρη! Τεράστιο σπίτι και κήπος, μπάνια, βόλτες κάθε μέρα...

Το μάδερκεαρ στην Κύπρο έχει μεγάλη διαφορά στις τιμές...δεν του λές να σου ψωνίσει από κει;

Η άλλη λύση που έχουμε βρει είναι του Personal shopper, δες εδώ:

http://bambam.yokaboo.com/pages/personal-shopper-service/

Μπορείς να το βρεις και στο φεισμπουκ σαν Salopeta. Νόμιζα στο είχα στείλει...ότι θες με ρωτάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...