Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα περασαμε πολυ ωραια.Πηγαμε σε παιδοτοπο μαζι με μια φιλη και το ευχαριστηθηκα.Ο μικρος αψογος.Ουτε να κλαψει ουτε τιποτα.Επαιζε σαν κυριος με τα παιχνιδακια της ηλικιας του.Ειναι η δευτερη φορα που παμε σε παιδοτοπο.Την πρωτη φορα ηταν οταν χρονισαμε και πηγαμε στο παρτυ του ξαδερφου του.Τον αφησα στα κοριτσια και τις ειπα να τον προσεχουν γιατι δεν ηξερα πως θα αντιδραει.Οταν εφυγα δεν εκλαψε.Πηγα μετα απο λιγο να δω τι κανει και τον βρισκω μεσα στα μπαλακια.Ρωταω την κοπελα αν ειναι καλος και μου λεει οτι ειναι αψογος και ατρομητος.Πρωτη φορα βλεπει παιδακι στην ηλικια του να το βαζει μεσα στις μπαλες και να μην κλαιει.Εφυγα κι εγω ησυχη.Πηγαινα που και που να τον δω και τον εβλεπα να παιζει ησυχα με τα παιχνιδακια.Μια χαρα!

Σημερα μετα τον παιδοτοπο πηγα και στην ξαδερφη μου.Η κορη της ειναι 3 και περιμενει δευτερο,αγορι.Η μικρη πολυ ζηλευει.Κοπανουσε τον Παντελη γιατι τις επαιρνε τα παιχνιδια,γιατι της τραβουσε τα μαλλια κτλ.Η ξαδερφη μου απογοητευτηκε.Αγχωθηκε πολυ γιατι δεν ηταν ετσι η μικρη της.Φοβαται τωρα με το δευτερο οτι θα εχει πολλα τρεχαματα λογω της μεγαλης.

Λετε να ειναι καλυτερα τα παιδια να τα κανουμε το ενα πισω απο το αλλο?Η μαμα μου το πιστευει ακραδαντα.Τρεις ειμαστε εμεις με διαφορα 15 μηνων ο ενας απο τον αλλον.Ξεπαιδιαζεις ευκολα λεει.Απ'τη μια εχει δικιο αλλα κι απο την αλλη ειναι δυσκολα.

Και που ηθελα να καταληξω...οτι ο Παντελης κοιμαται απο τις 9 (κοιμηθηκε στο αμαξι)

και ξυπνησε κατα τις 10.30,του εδωσα γαλατακι και ξανακοιμηθηκε.Ψοφισε σημερα.Συνηθως κοιμαται στις 11.Και η μαμα βρηκε ευκαιρια να καθισει στο μπαλκονι και να διαβασει το νησι.

Πωπω!Πολλα εγραψα.Λογοδιαροια μ'επιασε:P

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!! ηη αννουλα περπαταει καθε μερα και πιο πολυ! και πριν λιγο εκανε κ το εξης!!! φουσκωσαμε κατι μπαλονια το πρωι και τα χαμε στο σαλονι. αυτη μολις ειχε ξυπνησει κι ηταν κατω στο πατωμα. χωρις να χει παιξει καθολου με αυτα της λεω: αννα που ειναι το μπαλονι? και μπουσουλησε ως εκει και πηγε και το πιασε και το σπρωχνε να μου το φερει!!!!δε το χα συνειδητοποιησει πως μπορει να κανει κ αυτο σε τετοια ηλικια! και τη λεξη μπαλονι απο το πρωι πως προλαβε κ την εμπεδωσε!!!! τωρα ανεβαινει και μονη της στο κουνιστο αλογακι και κουνιεται! γουαουυυυ εξελιξεις! (αλλα οι μυξες, μυξες και οι 2!!!)

Λετε να ειναι καλυτερα τα παιδια να τα κανουμε το ενα πισω απο το αλλο?Η μαμα μου το πιστευει ακραδαντα.Τρεις ειμαστε εμεις με διαφορα 15 μηνων ο ενας απο τον αλλον.Ξεπαιδιαζεις ευκολα λεει.Απ'τη μια εχει δικιο αλλα κι απο την αλλη ειναι δυσκολα.

Λοιπον απο εμπειρια να καταθεσω τα εξης

Τα δυσκολα πρωτα

βασικα ειναι δυσκολο απ την αποψη οτι το πρωτο σου ειναι ακομα μωρο και παρα πολυ δυσκολα θα αποφυγεις να το σηκωνεις. εγω εμεινα εγκυος παλι στο χρονο πανω της μεγαλης(κ αν υπολογιζω σωστα και στις μερες εκεινες περιπου των γενεθλιων της...) δεν απεφυγα να τη σηκωνω πρωτα απολα γιατι δε πιστευεις πως κατι θα συμβει και 2ον γιατι πχ μολις συμβει στο παιδι κατι πχ χτυπησει και χτυπιεται στο κλαμα, αστραπιαια δε σκεφτεσαι το μωρο μεσα σου αλλα το αλλο και πας και το σηκωνεις, και να σημειωσω πως η μεγαλη ειναι πολυ σκληρο καρυδι κι ομως. Εγω ας πουμε μια δυο μικροαποκολλησεις δε τις απεφυγα και ευτυχως δεν εφαγα πανω απο 2-3 μερες συνεχομενες ξαπλα. Μετα το αλλο ειναι πως εγκυος και ειδικα στους τελευταιους μηνες (και αν ειναι και καλοκαιρι την εβαψες) δε μπορεις να ανταπεξελθεις στο πρωτο σου παιδι το οποιο θελει σε αυτη την ηλικια τα διαφορα δικα του πχ να εισαι απο πισωτου γιατι ανοιγει ολα τα ντουλαπια η ανεβαινει οτιι σκαλα βρει σε χρονο ρεκορ! και αλλο οτι δε καταλαβαινει και πεφτει πανω στη κοιλια σου και κανει λοιπα επικινδυνα παιχνιδια που μπορει να κανει γιατι απλα δε καταλαβαινει τι δε πρεπει να κανει. Μετα ειναι και οι αρρωστιες του πρωτου σου! να με δεις εμενα 4 το πρωι με τη κοιλια τουρλα να καθαριζω καταλοιπα γαστρεντεριτιδας κι απο τις 2 οδους, και απο τις αναθυμιασεις να κοντευω να βγαλω τα αντερα μου και να πρεπει μετα να το ηρεμησω και να το κανω και μπανιο!!!! Καλα αυτο ν μου πειτε μπορει να σου τυχει σε ολες τις ηλικιες, αλλα αν ειναι πιο μεγαλο μπορει να συνενοηθεις καλυτερα και να κανεις αυτα που πρεπει πιο ευκολα.

Τα ευκολα ειναι πως το αισθημα ζηλιας δεν εχει αναπτυχθει ακομα. μετα τα 2μισι 3αρχιζουν και ζηλευουν και το ξερω και απο τη δικια ου και απο μενα σε σχεση μ ετην αδερφη μου, κι απο αλλα αδερφακια ππου ξερω με διαφορα ανω των 2-3 χρονων. Εγω ειπα ευτυχως που εμεινα τοτε εγκυος γιατι τουλαχιστον μερι να αρχισει να ζηλευει πολυ η μεγαλη, η μικρη θα μπορει να αμυνθει, με φωνες, με σπρωξιμο με κατι τελοσπαντων, και πραγματικα βλεπω πως αυτο ισχυει, αν και δεν εχουμε πολλα κρουσματα. και οσα εχουμε μαλλον ειναι απο βαρεμαρα και κατι θελει να κανει.

Το αλλο ειναι πως δε βγαινεις απο τη διαδικασια μπιμπερο πιπιλες κρεμες και λοιπα σχετικα και μετα να ξαναμπεις που μου φαινεται πιο δυσκολο. Υπηρχε φαση που ξεσκατιζαμε 10 φορες τη μερα. Και δε ξεμεναμε ποτε απο μπεμπιλινα εξω γιατι φορουσα της μιας στην αλλη!

Ευτυχως τωρα πεσαμε αισιως στις 2 αφου η μεγαλη κανει στο γιογιο.

Επισης παντα υπαρχουν μαζι μας ρουχα που κανουν και στις 2!! οποτε αν υπρει ατυχημα κ εχουμε παει καπου βρισκεται λυση! απλα της μιας ειναι πιο φαρδια κ της αλλης κολλητα! Και δεν ισχυει μονο σε ιδιου φυλου παιδια αφου πχ μπορουμε ανετα να χουμε ενα μπουφανακι λευκο ή καφε!(εμεις τετοια εχουμε ακομΑ)

Ε φυσικα δε χρειαζεται να πω πως αφου θα ειναι πιο κοντα σε ηλικες, θα παιζουν μαζι κλπ αυτα ειναι γνωστα.

Ειναι και αλλα πολλα! αμα καμια κοπελα το σκεφτεται ας μου πει να της πω τις εμπειριες κ ιστοριες μου!!!

Καλο βραδυ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Το ματι χαλια , απο την Πεμπτη ειχαμ εδεκατα , Παρασκευη και Σαββατο εγινε πυρετος , την Κυριακη στακατησαν ολα και μασ εμεινα τρελα φλεματα γκρινια και ολα τα τριγυρω σημερα τον εστειλα παιδικο αφου δεν ειχε πυρετο για να δουμε.Πηρα την Παρασκευη αδεια δεν μπορουσα να παρω και σημερα.....

Χθες τον ειχε πιασει ενα πραγμα....δεν ετρωγε τιποτα δεν κοιμοταν το μονοπ ου ηθελε ηταν να παιζει......με χιλια ζορια κοιμηθηκε στις 9 και ξυπνησε στις 12 και ειχε ορεξη για παιχνιδια μεχρι τις 2....

Καλημέρα κορίτσια!!!

ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!

th_62212_435662678212_664188212_5043420_6694378_n.jpg

να σου ζησει ο Μανωλιος σου κοριτσακι , να ειναι γερος και δυνατος και καλοτυχος

Όχι λίγο έκλαψε όταν την τρίτη φορά ο παπάς τον πίεσε να καθίσει στην κολυμπήθρα. Τσαντίστηκε!!!

ε μα τον κακοιμοιρη....

Ο παπάς Μαριάννα μου ήταν τέλειος, απίστευτος όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα. Τον λάτρεψε τον μικρό, του έκανε τα χατήρια, έκανε πλάκα πολύ ευχάριστος και καλοσυνάτος άνθρωπος. Και το κυριότερο δεν μας άγχωσε. Μα σας είπα ό,τι οι νονοί ξέχασαν τα ρούχα του μικρού στο σπίτι και το ανακαλύψαμε όταν τα ψάχναμε για να τον ντύσουμε αμέσως μετά το μυστήριο???Μισή ώρα καθυστερήσαμε και ο παπάς μας καθησύχασε ό,τι αυτά συμβαίνουν. Επίσης είπε ό,τι ψαλμωδία ήξερε για να περάσει η ώρα και να απασχολήσει τον κόσμο!

τι λες τωρα??? θα ειχα παθει πανικο...

Καλησπέρα σας! Περαστικά στα άρρωστα μωράκια μας! Ελπίζω ήδη να αισθάνονται καλύτερα...

Ελευθερία μου να χαίρεσαι τον μικρό σου! Καλόφώτιστος να είναι! Όλα στις φώτος μοιάζουν τέλεια και συ μια κούκλα!

Έπηξα με τη δουλειά χθες και σήμερα...αύριο φασίνα στο σπίτι...ελπίζω να ξεμπερδεύω νωρίς να πούμε καμιά κουβέντα το μεσημεράκι...

Λιτσάκι περάσατε καλά; Ο Αντρίκος το χάρηκε; Περιμένουμε φώτος...εγώ βάζω τώρα στο προφίλ μου όπως σας υποσχέθηκα...και από το πρώτο κεράκι την Τετάρτη αλλά και από το πάρτυ μας το Σάββατο...

χαϊλάιτ των φώτο είναι η αφοσίωση του Νικόλα να μπήγει τα δαχτυλάκια στην τούρτα...

σας φιλώ!

Ναι περασαμε πολυ ωραια ...αλλα φωτο εχουμε μετρημενες κι εκεινες.....

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Κοριτσακι μου να χαιρεσαι το πρωτο σου Αγγελακι και με το καλο να υποδεχθεις και το δευτερο.

Τα γεννητουρια απο τις φιλες μου ξεκινησαν , γεννησε χθες η πρωτη 3100 ο μπεμπης μια χαρα , της εσπασαν τα νερα το απογευμα στις 6 πηγαν στο μαιευτηριο κατα τις 10 μπορει και αργοτερα και μεσα σε 20 λεπτα αφου την επιασαν οι καλοι πονοι γεννησε.Αυτοι θα πει και με ενα πονο

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

εχω χαθεί το ξερω αλλα φυσικα δεν σταματαω να σας σκεφτομαι και να μπαινω που και που να ενημερωνομαι. Δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι μονοιμως κουρασμενη και όταν πια στις 10 το βραδυ βάζω το σπλαχνακι μου για ύπνο νυσταζω τόσο πολύ που το μονο που σκεφτομαι ειναι να ξαπλωσω. δυστυχως δεν εχω το κουραγιο να γραψω :-(

τελος παντων από ότι διαβαζω ειστε όλες μια χαρουλα και τα παιδακια σας το ίδιο και αυτό ειναι το πιο σημαντικο!

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΟΥ (;)!!!

το μωρο μου ειναι μια χαρουλα, ζωηρευει και μπορω να πω ότι και εμεις περπαταμε αφου πλεον τις κοντινες αποστασεις 5-6 βηματων τις καλυπτουμε χωρις βοηθεια. πιστεύω ότι μεχρι τα γενεθλια του θα εχει κανει τεραστιες προοδους. καλυτερα βεβαια περπαταμε ξυπόλητοι και όταν βιαζομαστε μπουσουλαμε αλλα οκ :cool: σας φιλώ πολύ, τρεχω να προλαβω τα "μερεμετια" μου. θα σας παρακολουθω!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααα ειμαι σε πελαγη ευτυχιας!!!!ο ΣΑΚΗΣ ηταν ενας ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.....και λιγα λεω!!!ξεσηκωσε ολη την Τριπολη!!!!εχω τραβηξει βιντεακι αλλα δεν μπορω να το ανεβασω.πηγα και εβγαλα και φωτο μαζι του....χιιχιχιχι καθομουν στα ποδια του.Αυτος μου ειπε......και μετα βγαλαμε ολη η ομαδα!!!!ειχαμε αρκετες λιποθυμιες εχτες!!!Λιτσακι τι πραγμα και αυτο με τον Αντρικο σου....οτι κυκλοφορει στον αερα ο καημενος κατευθειαν πανω του ερχεται!!!ειναι και η εποχη τωρα που ολο και κατι θα κολλας....εμενα η Ευη στο νηπιαγωγειο εχει συμμαθητη ενα γυφτακι!!!χαχαχα θα πεσει πολυ γελιο φετος.........εγω θα τα παω σε εναν αλλεργιολογο να τους κανω εξετασεις παντως γιατι δεν παει αλλο.......ετσι και αλλιως ειμαι και εγω αλλεργικη οποτε ολο και κατι θα εχουν κληρονομησει απο μενα.......ΜΑΚ?κουρασμενο μου κοριτσι.....τι επαθες καλε?γιατι εξαντλησε ετσι? μηπως να παρεις καμια βιταμινουλα????

Καλημέρα σας! Περαστικά στον Αντρίκο μας!!!!

Α ρε Αλεκάκι εύχομαι να πήξεις στα ροζ!!! ;) Φιλιά στον Τασούλη πολλά!

Μαράκι τράβα για εξετάσεις. Κάτι μου λέει ότι οι αποθήκες σιδήρου έχουν πιάσει πάτο! Άντε κοριτσάρα μου να σου πάρουν λίγο αιματάκι! Καταλαβαίνω ότι κουράζεσαι πολύ αλλά και τόσο σούρσιμο δεν δικαιολογείται!

Ελενάκι, αν τα βλαστάρια σου δεν έχουν συμπτώματα, γιατί να τα ταλαιπωρήσεις άδικα με τσιμπήματα, πατς, κλπ κλπ; Έχεις παρατηρήσει τίποτα; π.χ. πρησμένα μάτια, μπούκωμα χωρίς κρύωμα, ξηροδερμία κλπ.;

Δε με λέτε καλέ μανούλες, πως πάνε από ύπνο τα καμάρια σας; ο Νικόλας έχει 2-3 βράδια, κάνει πολύ ανήσυχο ύπνο και ρίχνει και ένα πάρτυ από 5 μέχρι 7 περίπου...

ρωτάω μπας και είναι κανένας πλανήτης τους ανάδρομος, οπότε να μην ανησυχώ! :) :) :)

Δεν δείχνει να πονάει οπότε αποκλείω δόντι, δε δείχνει να κρυώνει γιατί τον σκεπάζει η γιαγιά και αυτός τα πετάει...δεν ξέρω τι να πω...μάτι δεν είναι, ο παππούς τον ξεματιάζει τρις κάθε βράδυ μετά το μπάνιο (ω ναι, το έχουμε ρουτίνα και αυτό! είμαστε τσαχπίνιδες βλέπετε!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...