Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα, καλησπέρα. Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Στο καφέ Αυγούστου σας φάγαμε λάχανο, είδατε γκαστρούλες που έχουμε??Πόσο χαίρομαι κάθε που μια κοπέλα μένει έγκυος!!!! Άντε ξεκουνήστε και εσείς ντε!!!

Μαράκι λατίνος εραστής το μπεμπέ Νικολί. Φτου του! Και εσύ μια κουκλίτσα. Αδυνάτισες ε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω πέθανα με τη φασίνα σήμερα και αδιαθέτησα και πρωί πρωί!!! έχω απλώσει ήδη 3 πλυντήρια και έχω άλλα δυο! μπουγάδιασα και όλα τα παιχνίδια του Νικόλα γιατί τα είχαν κυλίσει κάτω...

Σοφούλες μου γλυκές! Χιλιόχρονες να είστε, να έχει αγάπη στην οικογένειά σας και σύντομα να σας αξιώσει ο Θεός με ένα ακόμα θαυματάκι :)

Λοιπόν, το Νικολί μια που έφαγε τούρτα στα γενέθλια λαστ γουικ (ότι έγλυψε τα δάχτυλά του δηλαδή) και μια που θα ξαναφάει του χρόνου!!! Είμαι αυστηρή με τη διατροφή του, δεν θέλω ζάχαρες, αλάτια, τζανκ...με όλα τα άλλα χαλαρή...

α και μια που ανέφερα διατροφή! τρώει ψάρι εδώ και 1 μήνα και εδώ και 3 μέρες και αυγό! όλα του αρέσουν τελικά αυτού του παιδιού εκτός από το κανονικό γιαούρτι...ε ρε παραξενιά!

σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το μαγκάκι μου! όσο ήσυχο ήταν βρεφάκι, τόσο ζωηράδα βγάζει τώρα πάντως...

α κι άλλη εγκυούλα στου Αυγούστου; :) Εγώ είχα μείνει στην Κλεο και στη Νεκταρίτσα...α νομίζω πέτυχα και την Ελισάβετ στο φόρουμ! Ποια άλλη είναι έγκυος;;; Αχ τι καλά! Να έχουν όλες ονειρεμένες εγκυμοσύνες εύχομαι!

Έλα Λευτέρω, σειρά σου λέμε!!!! Και όχι δεν αδυνάτισα, οπτικό τρικ της μπλούζας είναι χαχαχαχαχα 74 είμαι!!!!

Χρονια Πολλα σε ολες τις Σοφουλες μας!!Κουκλιτσες ευχομαι οτι καλυτερο σε σας κ στην οικογενεια σας!!Πανω απ ολα υγεια!!!Να εισται γερες και συντομα με ενα αντε δυο ακομη πιτσουμακια στην αγκαλιτσα σασ!!Σας φιλω!!!

Μαρακι εγω δεν ειδα φωτο του Νικολη μας..που ειναι??Καλα για διατροφη της μικρης,εκτος του οτι δεν ξεκινησαμε ακομη ψαρι αυγο(εψαχνα παιδιατρο εδω και εχουμε ραντεβου δευτερα),εχει δοκιμασει τα παντα,παγωτα,τουρτες κιντερ,καλα δεν τρωει ποσοτητες,ισα να γλυψει λιγακι,αλλα δεν λεει οχι σε τπτ,ακομη κ οι φακες τις αρεσανε,,παμφαγο θα μου γινει το παιδι!!

Οσο για τα κιλα,κοριτσακια εγω ειμαι μυον τρια,59 ξεκινησα την εγκυμοσυνη και εφτασα 56...του αντρα μου δεν του αρεσω ετσι και εχει ξεσκιστει να φερνει παγωτα,μπακλαβαδες,τυροπιτες κουλουρια,,αλλα εγω αντεχω λεμε,δεν λυγιζω!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλησπερα!!!!!!!

ειμαι κομματια... παλι, τι πρωτοτυπο! μπηκα μονο και μόνο για να ευχηθω στα Σοφακια μας!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, υγεια να εχετε και πολλά κουραγια για να στεκοσαστε πάντα διπλα στα μωρα σας (γιατι μια ζωη μωρα θα ειναι για ολες μας)! η ζωή σας να ειναι γεματη με χαρες και ομορφες στιγμες!

μαρακι το Νικολί ειναι αντρακι πια όμορφο και πολύ πολύ χαριτωμενο! να σου ειναι καλα το αγγελούδι σου! τα 74 κιλα ειναι σουπερ! εγω ειμαι 75 και πρεπει να χασω κανα 2!

οντως το καφε του Αυφουστου ειναι πολύ καρπερό! θελω και εγωωωωωωωωωωωω!:rolleyes:

κοριτσια στειλτε τον γκαστρο-ιο και από εδω μπας και κολλήσουμε! εμεις εχουμε μια, την Αλέκα μας (pixie)!

Διαφημίσεις

α κι άλλη εγκυούλα στου Αυγούστου; :) Εγώ είχα μείνει στην Κλεο και στη Νεκταρίτσα...α νομίζω πέτυχα και την Ελισάβετ στο φόρουμ! Ποια άλλη είναι έγκυος;;; Αχ τι καλά! Να έχουν όλες ονειρεμένες εγκυμοσύνες εύχομαι!

Έλα Λευτέρω, σειρά σου λέμε!!!! Και όχι δεν αδυνάτισα, οπτικό τρικ της μπλούζας είναι χαχαχαχαχα 74 είμαι!!!!

Ε να μας πεις ντε πως γίνεται το οπτικό τρικ να το κάνουμε και εμείς:P

Έγκυες είναι: Νεκταρία, Κατερίνα, Vera (Κατερίνα), Κλεοπάτρα, Άννα_27, Nove (Τζίνα), Ελισάβετ. Αυτές νομίζω ή αυτές προς το παρόν. Θα ακολουθήσουν και άλλες. Εγώ αργώ ακόμη καλέ!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!!!να πω και εγω Χρονια πολλα στις Σοφουλες μας.πολυχρονες και ευτυχισμενες με την οικογενεια της η καθεμια!!!!και μακρια απο κακιασμενες πεθερες....χιχιχιχιχι!!!! Αλεκα μου να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου.πολυχρονο και ευτυχισμενο........

712621bnockccvv7.gif

αααα και να πω στην αγαπητη μου ΜΑΚ που την λατρευω........κυρια μου αν θελεις και δευτερο απογονο ξερεις τι πρεπει να κανεις...τα παραδοσιακα!!!!!η μεθοδος του κρινου μας τελειωσε εδω και 2010 χρονια!!!κριμα που δεν προλαβες....... !!!για την μπομπο μην σκας θα την ξαναστειλω........μακια μακια μακια!!!!

καλημερα κι απο μενα...Σοφιες χρονια σας πολλα να σας χαιρονται οι οικογενειες σας..

εμεις καλα γενικα αλλα και οι 2 με απιστευτες μυξες!!!!που χωρανε ολα αυτα τα πραματα σε τοσο μικρες μυτουλες απορω!εσεις ολες καλα?

Διαφημίσεις

Έλα βρε Ελενίτσα. Εγώ είμαι στο γραφείο και με έχουν ολίγον πρήξει. Σταματάω βλέπεις τέλος του μήνα και θα μου φορτώσουν όση δουλειά θα χρειαζόμουν 2 μήνες να τελιώσω. Τελοσπάντων...

Τι κάνουν τα ζουζούνια σου??? Πήγε 2??? ΕΦΥΓΑ!!!!

Καλό ΣΚ!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ε να μας πεις ντε πως γίνεται το οπτικό τρικ να το κάνουμε και εμείς:P

Έγκυες είναι: Νεκταρία, Κατερίνα, Vera (Κατερίνα), Κλεοπάτρα, Άννα_27, Nove (Τζίνα), Ελισάβετ. Αυτές νομίζω ή αυτές προς το παρόν. Θα ακολουθήσουν και άλλες. Εγώ αργώ ακόμη καλέ!!

Άντε καλέ μπράβο στα κορίτσια! Και η άννα πάει για το τρίτο ε;;; respect!!!

Εσύ κυρά μου γιατί αργείς;;;

Μάρω, τα 74 δεν είναι καλά...πάντα ήμουν 60-62 και τώρα αισθάνομαι σαν κινητός μπουφές...ζηλεύω τα υπέροχα ρούχα, τα πλεκτά φορέματα :( έλα όμως που δεν μπορώ να κόψω το φαί!!! καλά να πάθω!!!

Λιάκι, οι φώτος είναι στο προφίλ μου...μισό να τσεκάρω ότι σε έχω φίλη μου, αν και είμαι 90% σίγουρη ότι σε έχω...

Μαριάννα περαστικά στις κουκλίτσες, ελπίζω να μη ταλαιπωρούνται...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...