Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο παπάς Μαριάννα μου ήταν τέλειος, απίστευτος όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα. Τον λάτρεψε τον μικρό, του έκανε τα χατήρια, έκανε πλάκα πολύ ευχάριστος και καλοσυνάτος άνθρωπος. Και το κυριότερο δεν μας άγχωσε. Μα σας είπα ό,τι οι νονοί ξέχασαν τα ρούχα του μικρού στο σπίτι και το ανακαλύψαμε όταν τα ψάχναμε για να τον ντύσουμε αμέσως μετά το μυστήριο???Μισή ώρα καθυστερήσαμε και ο παπάς μας καθησύχασε ό,τι αυτά συμβαίνουν. Επίσης είπε ό,τι ψαλμωδία ήξερε για να περάσει η ώρα και να απασχολήσει τον κόσμο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο παπάς Μαριάννα μου ήταν τέλειος, απίστευτος όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα. Τον λάτρεψε τον μικρό, του έκανε τα χατήρια, έκανε πλάκα πολύ ευχάριστος και καλοσυνάτος άνθρωπος.

παλι καλα... μα νομιζω φαινεται και στις φωτογραφιες ειδικα αυτη που κραταει το πιστευω ο μικρος ειναι φοβερη. εβλεπα προχθες ενα βιντεο απο τοτε που ειχα βαφτισει εγω ενα κοριτσακι πριν 15 χρονια. Αμα δειτε πως μιλουσε και κοιτουσε ο παππας θα παθετε! Λες και θα τον δερναμε!

Μα σας είπα ό,τι οι νονοί ξέχασαν τα ρούχα του μικρού στο σπίτι και το ανακαλύψαμε όταν τα ψάχναμε για να τον ντύσουμε αμέσως μετά το μυστήριο???Μισή ώρα καθυστερήσαμε και ο παπάς μας καθησύχασε ό,τι αυτά συμβαίνουν. Επίσης είπε ό,τι ψαλμωδία ήξερε για να περάσει η ώρα και να απασχολήσει τον κόσμο!

Φοβερο παρελειπομενο για να θυμαστε!:D

Κατι τετοια μενουνε κ τα θυμαστε και να γελατε μετα απο πολλα χρονια!!!!

Εγω ας πουμε ειχα ξεχασει το τραπεζομαντηλο που θα βαζαμε πανω στο ξυλινο τραπεζι της εκκλησιας που θα ξεντυναμε τα μικρα και τελικα βαλαμε της μιας την πετσετα, μετα ξεχασα να παρω μαζι μου φαι να τις ταισω (!!!! κι η μικρη ετρωγε ακομα λιγα πραματα τελικα την ταισαμε ψαροσουπα 2 μηνες πριν ξεκινησει ψαρι) και τελος δεν θυμηθηκε κανεις μα βγαλει εξω τραπεζακι για να ακουμπησουμε τις μπομπονιερες οποτε τις ακουμπησανε σε ενα πεζουλι και τις μοιρασανε χερι με χερι! (μερικοι πηγαν κ πηραν μονοι τους)

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ και τα ωραια :D:D:D;)

Ο παπάς Μαριάννα μου ήταν τέλειος, απίστευτος όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα. Τον λάτρεψε τον μικρό, του έκανε τα χατήρια, έκανε πλάκα πολύ ευχάριστος και καλοσυνάτος άνθρωπος. Και το κυριότερο δεν μας άγχωσε. Μα σας είπα ό,τι οι νονοί ξέχασαν τα ρούχα του μικρού στο σπίτι και το ανακαλύψαμε όταν τα ψάχναμε για να τον ντύσουμε αμέσως μετά το μυστήριο???Μισή ώρα καθυστερήσαμε και ο παπάς μας καθησύχασε ό,τι αυτά συμβαίνουν. Επίσης είπε ό,τι ψαλμωδία ήξερε για να περάσει η ώρα και να απασχολήσει τον κόσμο!

Αντε ρε συ!!!!! Τελειο παρατραγουδο βαπτισης!!!!! Θα το θυμαστε αργοτερα και θα γελατε!!!!! Βεβαια τη στιγμη που συμβαινει δεν ειναι ο,τι πιο ευχαριστο αλλα δεν πειραζει...Δε γινεται να ειναι ολα τελεια, θα σας ματιαζανε!!!!! Και παλι να τον χαιρεστε Ελευθερια!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ευχαριστώ Αννούλα μου. Η αλήθεια είναι ό,τι αγχώθηκα τόσο πολύ που μου έμεινε και για πιο μετά. Τόσο άγχος δεν είχα ούτε στον γάμο. Ενώ ο μικρός ήταν κύριος, συνεργάσιμος, άψογος και κοιμήθηκε από τις 10 στο καρότσι του. Αλλά μαμά και άγχος μάλλον πάνε πακέτο τελικά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας! Περαστικά στα άρρωστα μωράκια μας! Ελπίζω ήδη να αισθάνονται καλύτερα...

Ελευθερία μου να χαίρεσαι τον μικρό σου! Καλόφώτιστος να είναι! Όλα στις φώτος μοιάζουν τέλεια και συ μια κούκλα!

Έπηξα με τη δουλειά χθες και σήμερα...αύριο φασίνα στο σπίτι...ελπίζω να ξεμπερδεύω νωρίς να πούμε καμιά κουβέντα το μεσημεράκι...

Λιτσάκι περάσατε καλά; Ο Αντρίκος το χάρηκε; Περιμένουμε φώτος...εγώ βάζω τώρα στο προφίλ μου όπως σας υποσχέθηκα...και από το πρώτο κεράκι την Τετάρτη αλλά και από το πάρτυ μας το Σάββατο...

χαϊλάιτ των φώτο είναι η αφοσίωση του Νικόλα να μπήγει τα δαχτυλάκια στην τούρτα...

σας φιλώ!

καλημερα σας!

η μικρη εφαγε μια φρικη χθες 7 με 8 το απογευμα και απο κει που παιζαμε κουκου τσα, αρχισε τα περιεργα! εκλαψε, εβηξε, μπουκωσε η μυτη της και δεν μπορουσε να αναπνεει και ταυτοχρονα να μασαει και τη πιπιλα της, εκανε και λιγο εμετο (σφουγγααααριζα εγω) και μετα ήρθε ο μπαμπας της την πηγε μια βολτα στο υπογειο και ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!! Ελεοοοος! Βασικα πιστευω νυσταζε και επειδη ηταν μπουκωμενη δε μπορουσε να κοιμηθει γιατι ηθελε πιπιλα. Μετα ο καλος μπαμπας της εβγαλε τις μυξες με ορο κ συριγγα (το κανα κ εγω αλλα δε πολυεπιασε!) και μετα επεσε ξερη για υπνο. Ξυπνησε στισ 10μισι τη ταισα γαλα και την ξαναβαλα! Αλλα μια ωρα με τρελανε. ιδρωσα απο το ζορι μου!:confused:

Εγω γιατι δε καταφερνω να της βγαλω τοσο αποτελεσματικα τη μυξα? τι στο καλο, κουλή ειμαι? Σημερα που φυγα ακομα κοιμοτανε. αντε να δουμε!:wink:

καλημερα σας!!!!ολα καλα?Μαριαννα μου και εγω εχω ενα θεμα με τον καθαρισμο της μυτης.Κουνιουνται σαν τα κατσικια και δεν μπορω να τα καθαρισω......!!Ελευθερια μου να σου ζησει το παλλικαρακι σου.Εμεις οταν βαφτισαμε ενα παιδακι ειχε ξεχασει ο κουμπαρος μας τα χαρτια της βαφτισης και τον εστειλε ο παπας την ωρα που λαδωναμε το παιδι να παει να τα φερει απ το σπιτι.εγω να κραταω μισολαδωμενο το παιδι πανω απ την κολυμπηθρα και να μου εχουν κοπει να χερια.......!!οι υπολοιπες μανουλες καλα?καποιες χαθηκανε καλε....Κατερινακι????Μαριανθη??που ειστε καλε??Μαρακι ο Νικολας ειναι ολα τα λεφτα.....μελαχρινουλι και γλυκουλι!!σοκολατουλι.......

Καλημέρα !!!

Βρε Λένα , εμένα μελετούσες ? Δε ζήταγες το τζοκερ καλλίτερα ? :tongue:

Ελπίζω όλα τα άρρωστα μωράκια να είναι ήδη καλλίτερα

Όσα χρόνισαν να είναι πολύχρονα, γερά κ ευτυχισμένα

Όσα βαφτιστήκαν καλοφωτισμενα

Σοφακι μάλλον παντρεύτηκες ε ? Άντε κ. Κοκκοβίκου με δόξα κ τιμή ! :lol:

Να ζήσετε , να χαίρεστε τη πεταλουδίτσα σας κ χρόνια πολλά για τη γιορτή σου, ότι επιθυμείς κοριτσάκι !

Φιλιά , καλά να περνάτε

XwAPp3.png

καλημερα σας!!!!ολα καλα?Μαριαννα μου και εγω εχω ενα θεμα με τον καθαρισμο της μυτης.Κουνιουνται σαν τα κατσικια και δεν μπορω να τα καθαρισω......!!

Eλενιτσα, οχι απλως κουνιουνται! δε καταλαβαινω μωρα παιδια που βρισκουν τοση δυναμη! εγω δεν εχω καταφερει ποτε να τους τη καθαρισω με ορο. αναλαμβανει ο συζυγος και μολις τον βλεπουνε με τον ορο στο χερι τρεχουνε να κρυφτουνε κ φωναζουνε (*η μικρη μπουσουλωντας):!:

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!

Σοφακι (fairytale) χρονια σου πολλα!Να χαιρεσαι την γιορτη σου,την κουκλιτσα σου και την οικογενεια σου!Αντε και του χρονου τετοια μερα να εχουμε ευχαριστα!

Σοφακι (cat29) ευχομαι και σε σενα χρονια πολλα.Να χαιρεσαι τον κουκλο σου και την οικογενεια σου επισης!Αντε κι εσυ του χρονου μας εχεις ευχαριστα νεα!

Μαρακι μου τι αντρακι ειναι αυτος ο Νικολας!!!Εχει κατι χειλακια...αχ,γλυκουλι μου!Του αρεσουν τα γλυκα ε?Βουρρρ στην τουρτα...

Εγω εχω ψοφισει.Επλυνα τα χαλια στο μπαλκονι (οχι ολα γιατι δεν μου χωρανε),τα μεγαλα θα τα παω στην μαμα μου να τα πλυνω στην αυλη.Τωρα ειπα να χαλαρωσω στο PC μιας και τον Παντελακο τον εχω στην μαμα.

Ειναι καμια εδω να πουμε καμια κουβεντουλα?

Α,τωρα το θυμηθηκα.Ελευθερια,τι αγχος τραβηξες κοριτσι μου.Μα να ξεχασει τα ρουχα!?Δεν πειραζει ομως,εχετε κατι να θυμαστε.Αυτα μενουν στην τελικη.

Εγω επαθα μια φρικη οταν ηταν ο μικρος στην κολυμπηθρα και δεν εβρισκα το λαδοπανο που φοραμε κατω απο τα ρουχα.Κι απο στιγμη σε στιγμη θα τον εβγαζαν και θα μου τον εδιναν να τον ντυσω.Ψαχνουμε πανικοβλητες εγω,η μαμα μου και η κουμπαρα μου και δεν το βρισκαμε.Εγω εψαχνα με το βλεμμα μου την νυφη μου (απο αυτην τα πηρα ολα τα βαπτιστικα)να την ρωτησω μηπως ξεχασε να το φερει,αλλα δεν την εβρισκα.Αρχισα να τρεμω απο το αγχος μου,ωσπου καταληξαμε να μην του το φορεσουμε.Και που ηταν τελικα?Το κρατουσε ο νονος μαζι με το λαδοπανο.Του το εδωσε ο καντηλαναφτης κατα λαθος.Οπως λες κι εσυ,τετοιο αγχος ουτε στο γαμο δεν ειχα.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημερουδια...η μικρη κοιμαται και διπλα χτιζουν και μας εχουν παρει τα αυτια τα νταπα ντουπα!!!!! να δουμε ποσο θα κοιμηθει σημερα. Απο χθες το απογευμα ειναι απυρετη αλλα πολυ μυξα ρε κοριτσια, πολυ μπουκωμα, και πηχτη μυξα, δεν τραβιεται καν. Φοβαμαι μη μας κανει παλι καμια ωτιτιδα αν και βαζω παρα πολυ ορο, σχεδον καθε μια ωρα 10 μλ ορο, αλλα η μυξα μυξα. Σημερα μπηκα στο δωματιο της και ηταν ορθια, τελικα τα καταφερε και σηκωθηκε, τωρα πιο πολυ τρεχατε ποδαρακια μου. Σοφιες χρονια πολλα πολυχρονες και ευτυχισμενες, να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!!!!!!!!! Μαρακι πολυ ωραιες οι φωτο του Νικολα, κουκλι!!!!!!!!!!!!!!!! Και παλι να σας ζησει....

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Περαστικά στα αρρωστούλια σας.

Ποιο εμβόλιο είναι το mmr?? Δεν έχω παρατηρήσει στο πρόγραμμα του εμβολιασμού πότε είναι να το κάνουμε.

o2WOp2.pngccwnp2.png

καλησπερα σας...ευχαριστω για της ευχες,να ειστε καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας.υγεια πανω απο ολα.

πωπω βρε Ελευθερια μου,τι αγχος και αυτο!ευχομαι να μην ξεχασω τιποτα γιατι θα παθω κριση πανικου εκεινη την ωρα!!!θα εχετε να το θυμαστε!!;)και παλι να σου ζησει.

Μαρακι φτου σκορδα!!καλε τι κουκλι γιοκα που εχεις?μην τον ματιασω,φτου-φτου.ειναι πολυ αντρακι,να σου ζησει.

περαστικα στα αρρωστα μωρακια μας:-(συντομα να ειναι πολυ καλα:Dτρεμω μην μου αρρωστησει τωρα που πλησιαζουν τα γενεθλια και η βαφτιση μας.δεν αφηνω κανεναν να τον φιλαει και να ειναι πολυ κοντα του:!:

φιλια σε ολες.byeeeeeeeeeeeee

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...