Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

Expand  

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. κανονικα θα ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα τι κανετε?

χρονια πολλα Αντρεα!!!!:Dχιλιοχρονος με μια ευτυχισμενη και γεματη υγεια ζωη.:D:D:D

Λιτσα να τον χαιρεστε.Να τον βλεπεις παντα χαρουμενο και υγιη σου ευχομαι.μια μεγαλη αγκαλια απο εμας για εσας:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου

Σας ευχαριστουμε πολύ για τις ευχές σας, με συγκινησατε πρωι πρωι....................

Ακομα δεν το πιστευω οτι το παιδακι μου εγινε 1 .... γενικα απο προχτες το βραδυ που ηταν η ωρα που ειχαπαει στο μαιευτηριο με ειχε πιασει μια συγκινηση...το χω και ευκολο το κλαμα γενικα εγω....

Ολα μια χαρα πηγαν(βεβαια σε ολες αυτες τις μερες που περπαταει χτες εφαγε τις περισσοτερες τουμπες και χτυπαγε κιολας) κερακι εσβησαν η μαμα με τον μπαμπα του χρονου ο Αντρεας δεν πειράζει ...δεν ηξερε τι να πρωτοκοιτάξει .Παιδακια τελικα μονο 1 ειχαμε .Ειχε πλακα γιατι ειχα 3 εγκυμονούσες στο μπαλκονι , η μια γενναει μεχρι τελη του μηνα η αλλη αρχες του αλλου και η αλλη τον Δεκέμβριο...του χρόνου αθα εχουμε ομως ενα σωρο παιδακι.

Οσο για τ αφαγητα να φανταστειτε οτι εφερα σημερα και στο γραφειο στους συναδελφους γιατι ειχανε μεινει.....δεν ειχα και λιγα....

Το κακο ειναι οτι ολο το βραδυ ειχε βηχα κοιμηθηκα(τροπος του λεγειν) διπλα του κατω στις μαξιλαρεςμου και το πρωι μου φανηκε λιγο ζεστουλης και του εδωσα και ενα ντεπον.Για να δουμε πως θα εξελιχθει η μερα

ΜακΜαρακιμου εγω τα τελευταια 4 βραδια του φοραω τα φορμακια με τα ποδαρακια γιατι δεν κραταει τιποτα επανω του , απλα δεν του βαζω φανελακι απο μεσα, δεν γινεται αλλιως τον επιανα και ηταν παγωμενος

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Κοριτσάκια μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Σε όσες δεν έχω ευχηθεί για τα μωράκια τους , τους εύχομαι να έχουν ευτυχία και υγεία σε ΟΛΗ τους τη ζωή!!!

Πώς μεγαλώσαν έτσι τα μικρούλια μας??? Τέτοιο καιρό πέρσι ....:)μέσα στο αγχος είμασταν όλες.

Κοριτσάκια μου λείψατε αλλά δεν προλαβαίνω να μπαίνω και πολύ. Διαβάζω βέβαια τα νέα σας, ( εε να ενημερώνομαι κιολας ) αλλά μέχρι εκεί.

Φιλάκια σε όλα τα μωράκια και σε όλες τις μανούλες.

o2WOp2.pngccwnp2.png

Καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

γενεθλια σημερα δεν εχει???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: πωπω σε λιγοτερο απο 2 εβδομαδες εχουμε κ εμεις!!!!

Και πρεπει να αρχισω να οργανωνω το παρτυ μας! να βρω τουρτα κλπ κλπ.

η Ελευθερια που εξαφανιστηκε μετα τη βαφτιση!!!??? μαλλον θα τρεχει με τα παρελκομενα! :oops:

Η μικρη μου σχεδον περπαταει, κανει αρκετα βηματα μονη της. σα τη μεγαλη μου ...2 βδομαδες πριν τα γενεθλια της ξεκινησε:-P

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!ολα καλα?τα ζουζουνακια σας τι κανουν?εγω σημερα ειμαι πολυ χαλια και γι αυτο φταιει η δασκαλα του Ανδρεα.αργησαμε το πρωι να παμε για 5 λεπτα και μας κατσαδιασε!!!""Ανδρεα γιατι αργησες να ερθεις?" δεν μιλησε το καημενο και εσκυψε το κεφαλακι του.Συν της αλλης τα ακουσα και εγω......."Να μην τον ξαναφερετε μεχρι την ταξη" μου λεει...να τον αφηνετε εξω στην εισοδο και να ερχεται μονος του!! της απανταω και εγω....." το παιδι ειναι μια σταλια και δεν μπορει να κουβαλησει την τσαντα του" ειπα να πω κι αλλα αλλα ασοψεται που ειχα και την μικρη μαζι!!!και ο Αντρεας ο καημενος δεν θελει να του φωναζεις και κυριως μπροστα σε κοσμο ποσο μαλλον μπροστα στους φιλους του. αφου καμια φορα στο σπιτι μου λεει "μαμα οτι θες θα μου το λες ηρεμα, ενταξει???"

Καλημερα...Λιτσα να χαιρεσαι τον Αντρεα σου!!!!! χιλιοχρονος να ειναι και παντα ευτυχισμενος!!!!! Εμεις ειμαστε αρρωστουλες....μυξες απιστευτες και πυρετο χθες απο το απογευμα μεχρι και σημερα το πρωι και γκρινια....απαπα τι ειναι τουτο!!!!! Τρομερη γκρινια σε σημειο που να μου ντιντινιζει τον εγκεφαλο...ελπιζω να αναρρωσουμε συντομα...ειναι παντως καμια ιωση γιατι τουλαχιστον τρια μωρακια απο το κοντινο μας περιβαλλον εχουν το ιδιο. Σημερα την ειχα στο δωματιο της και επαιζε κατω και μπαινω και τη βλεπω σχεδον ορθια. Δεν ειχε πιαστει απο καπου ειχε σηκωθει ακουμπωντας στα πλακακια. Καμια στιγμη θα ειμαι στην κουζινα και θα τη δω μπροστα μου.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ελενιτσα!! είπε:
καλημερα σας!!!ολα καλα?τα ζουζουνακια σας τι κανουν?εγω σημερα ειμαι πολυ χαλια και γι αυτο φταιει η δασκαλα του Ανδρεα.αργησαμε το πρωι να παμε για 5 λεπτα και μας κατσαδιασε!!!""Ανδρεα γιατι αργησες να ερθεις?" δεν μιλησε το καημενο και εσκυψε το κεφαλακι του.Συν της αλλης τα ακουσα και εγω......."Να μην τον ξαναφερετε μεχρι την ταξη" μου λεει...να τον αφηνετε εξω στην εισοδο και να ερχεται μονος του!! της απανταω και εγω....." το παιδι ειναι μια σταλια και δεν μπορει να κουβαλησει την τσαντα του" ειπα να πω κι αλλα αλλα ασοψεται που ειχα και την μικρη μαζι!!!και ο Αντρεας ο καημενος δεν θελει να του φωναζεις και κυριως μπροστα σε κοσμο ποσο μαλλον μπροστα στους φιλους του. αφου καμια φορα στο σπιτι μου λεει "μαμα οτι θες θα μου το λες ηρεμα, ενταξει???"

Ωραια παιδαγωγος....

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Anna1979 είπε:
Καλημερα...Λιτσα να χαιρεσαι τον Αντρεα σου!!!!! χιλιοχρονος να ειναι και παντα ευτυχισμενος!!!!! Εμεις ειμαστε αρρωστουλες....μυξες απιστευτες και πυρετο χθες απο το απογευμα μεχρι και σημερα το πρωι και γκρινια....απαπα τι ειναι τουτο!!!!! Τρομερη γκρινια σε σημειο που να μου ντιντινιζει τον εγκεφαλο...ελπιζω να αναρρωσουμε συντομα...ειναι παντως καμια ιωση γιατι τουλαχιστον τρια μωρακια απο το κοντινο μας περιβαλλον εχουν το ιδιο. Σημερα την ειχα στο δωματιο της και επαιζε κατω και μπαινω και τη βλεπω σχεδον ορθια. Δεν ειχε πιαστει απο καπου ειχε σηκωθει ακουμπωντας στα πλακακια. Καμια στιγμη θα ειμαι στην κουζινα και θα τη δω μπροστα μου.

Περαστικα σας κοριτσακι , τελικα ολα τα μωρακια τα ιδια εχουν

Ετσι θα γινει θα την δεις μπροστα σου κριτσακι

Εμεις αρχισαμε και σηκωνομαστε μονοι μας , απο καθιστος σηκωνεται χωρις να πιαστει απο καπου και περπαταει, πολυ σημαντικο τα παπουτσια τους κοριτσια εγω του πηρα ενα ζευγαρι και απο τοτε τον βλεπω οτι περπαταει πολυ πιο σταθερα

ελενιτσα!! είπε:

Γιατι δεν της απαντησες εσυ?οχι που θα την χαριζα , ας μαθει να μιλαει πρωτη αυτη που ειναι και παιδαγωγος...

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ελευθερια!!!

Να σας ζησει το γλυκο σας το αντρακι!Να ειναι καλοφωτισμενο και καλοτυχο σ'ολη του τη ζωη!

Και το ονομα αυτου...?

Μαμα και γιος ειστε κουκλοι!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

female είπε:
Όχι λίγο έκλαψε όταν την τρίτη φορά ο παπάς τον πίεσε να καθίσει στην κολυμπήθρα. Τσαντίστηκε!!!

μα μερικοι παπαδες ειναι απαραδεκτοι κι αυτοι βρε παιδι μου! παλι καλα δε το πλανταξε το παιδι ! μιας φιλης μου αμα δεις το βιντεακι θα καταλαβεις! μετα τον φωναζανε ο παπα-ηρώδης.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...