Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας!!!!εδω ειμαι και εγω...ξαναερχομαι στην δουλεια τωρα τα πρωινα γιατι ο αδερφος μου παει σχολειο.εμεις εχθες ξεκινησαμε με πολυ καλες προοπτικες.....ο Ανδρεας ολο χαρα που ξαναειδε τους φιλους του.....του αρεσε και η ταξη του...εκατσε και με τον κολλητο του στο ιδιο θρανιο.ειμαστε πρωτακια φετος.εγω μες στην συγκινηση αλλα προσπαθουσα να μην με βλεπει......και η Παρασκευουλα ξεκινησε προνηπιο......!!!!εκεινη το μονο που την ενοιαζε ηταν αν θα παρει φαγητο στο σχολειο.....αλλου για αλλου!!!Παρεπιπτοντως την Κυριακη εχει συναυλια ο Σακης Ρουβας στην Τριπολη........εγω φυσικα θα ειμαι εκει με την ομαδα μου να παρεχουμε πρωτες βοηθειες.σε εμας που θα δουμε τον Σακη και θα πεσουμε ξερες ποιος θα βοηθησει???????Μακ περαστικα στο ζουζουνακι σου......Αννουλα και εγω που ειχα παει φετος σε μια γαμοβαφτιση ειχαν κοινη μπομπονιερα και κοινο στολισμο....λευκο ροζ . Στα τραπεζια ειχαν μεγαλα φαναρακια σε λευκο χρωμα με ροζ και φουξια κορδελες και η μπομπο ηταν πουγκακι εκρου με μια νεραιδα μαγνητακι το οποιο πηραν απο τα jumbo.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Το μπεμπέ Νικολί έφυγε πάλι για Κέρκυρα χθες το πρωί και θα έρθει πάλι αρχές Οκτωβρίου...

Δεν μπαίνω γιατί έχω πολύ δουλειά, έχω τις μαύρες μου και άλλα χαριτωμένα...

Ελπίζω όλα τα μωράκια μας να είναι πολύ καλά...περαστικά στην αστεράκι σου Μαράκι...

Θα τα πούμε σύντομα...

καλημερα σας!!!!εδω ειμαι και εγω...ξαναερχομαι στην δουλεια τωρα τα πρωινα γιατι ο αδερφος μου παει σχολειο.εμεις εχθες ξεκινησαμε με πολυ καλες προοπτικες.....ο Ανδρεας ολο χαρα που ξαναειδε τους φιλους του.....του αρεσε και η ταξη του...εκατσε και με τον κολλητο του στο ιδιο θρανιο.ειμαστε πρωτακια φετος.εγω μες στην συγκινηση αλλα προσπαθουσα να μην με βλεπει......και η Παρασκευουλα ξεκινησε προνηπιο......!!!!εκεινη το μονο που την ενοιαζε ηταν αν θα παρει φαγητο στο σχολειο.....αλλου για αλλου!!!Παρεπιπτοντως την Κυριακη εχει συναυλια ο Σακης Ρουβας στην Τριπολη........εγω φυσικα θα ειμαι εκει με την ομαδα μου να παρεχουμε πρωτες βοηθειες.σε εμας που θα δουμε τον Σακη και θα πεσουμε ξερες ποιος θα βοηθησει???????Μακ περαστικα στο ζουζουνακι σου......Αννουλα και εγω που ειχα παει φετος σε μια γαμοβαφτιση ειχαν κοινη μπομπονιερα και κοινο στολισμο....λευκο ροζ . Στα τραπεζια ειχαν μεγαλα φαναρακια σε λευκο χρωμα με ροζ και φουξια κορδελες και η μπομπο ηταν πουγκακι εκρου με μια νεραιδα μαγνητακι το οποιο πηραν απο τα jumbo.

Ελενίτσα μου τι καλα! ο Αντρικος στην πρωτη; πω πω... μια φιλη μου μου ειπε ότι ήταν τρελη η συγκινηση όταν ο γιος της πηγε πρωτη μερα στο σχολειο. τον εβλεπε από πίσω με την τσαντουλα του και ηταν ετοιμη να μπηξει τα κλαματα! να σου πω και εγω που το σκεφτομαι ετοιμη ηειμαι να με παρουν τα ζουμια! όσο για τον Σακη ξεκινα θεραπεια από τωρα! ομοιπαθητική! παρε να εχεις: http://www.theplace2.ru/photos/photo.php?id=57138

Καλημέρα!

Το μπεμπέ Νικολί έφυγε πάλι για Κέρκυρα χθες το πρωί και θα έρθει πάλι αρχές Οκτωβρίου...

Δεν μπαίνω γιατί έχω πολύ δουλειά, έχω τις μαύρες μου και άλλα χαριτωμένα...

Ελπίζω όλα τα μωράκια μας να είναι πολύ καλά...περαστικά στην αστεράκι σου Μαράκι...

Θα τα πούμε σύντομα...

αααααα για να σου πω....μονο εσυ θα με "ψελνεις";;; πες μου οτι εχεις τις μαυρες σου να αρχιζω να φωναζω! γιατι κυρια μου ετσι; 2 μετρα κουκλαρα με παιδακι σουπερ; την υγεια σου την εχεις; αν ναι τοτε όλα καλα! αν σου λειπει το Νικολί σκεψου ότι ειναι στα καλυτερα χερια (μετα τα δικα σου) και περναει μια χαρα. αν σε πειραξε η χομπιτο-πεθερα σκεψου ότι ειναι πολύ "κοντη" για να σε φτασει :tongue:. αν σε ενοχλει ο Γιωργης... ε τι να κανουμε, αντρας ειναι αρα.... ασε ας μην το πω.... αν σε πρηζουν στην δουλεια γειωσε τους...

με έκανες και γέλασα βρε Μάρω μου :)

όλα αυτά μαζί είναι που λες, αλλά δόξα τον Θεό έχουμε την υγειά μας :)

Σας είπα; το παιδάκι μου καβάντζωσε άλλα 2 δοντάκια την προηγούμενη βδομάδα, έφτασε τα 8! 4 πάνω και 4 κάτω!

Σε πρώτη ευκαιρία θα σας βάλω φώτο που είναι πασαλειμένος με την τούρτα του!

γενεθλιάκια έχουμε σήμερις;

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!τι κανετε? εμεις καλα:Dχθες πηγαμε τζαμπο και ψωνισαμε για τα γενεθλια.απελπιστηκε ο αντρας μου οσο γεμιζε το καροτσι τοσο ανεβαζε πιεση .αλλα χαλαλει του του μπεμπη .μια φορα θα ειναι τα πρωτα μας γενεθλια:D:D

ελενιτσα ακου τι επαθε η κουμπαρα μου!!!πηγε ενα απογευμα σπριντερ να ψωνισει για τα παιδια και εκει που ηταν σκυμμενη σε ενα ραφι οπως σηκωθηκε ποιον νομιζεις οτι ειδε?........τον Ρουβα να την κοιταζει και να της χαμογελαει με την μικρη του αγκαλια.επαθε η γυναικα,τον κοιτουσε σαν χανος ετοιμη να λιποθυμησει.και η μικρες της αρχισαν να φωναζουν ΣΑΚΗ....ΣΑΚΗ.Πολυ πλακα.οταν βεβαια επιασαν και κουβεντα για τα παιδια.....εγκεφαλικο απο τα χαμογελα επαθε:Dειναι πολυ κουκλοοοοοοοοςςςς απο κοντα κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααααα:D:D:D

XWF8p2.png

Καλησπερα...καμια εδω;;;; ειμαι ολιγον χαλια σημερα...το πρωι επεσε η μπεμπα ενω ημουν απο πισω της και χτυπησε το κεφαλι της στην καρεκλα, το πισω μερος, πεφτοντας...το μεσημερι και ενω την ειχα κανει μπανιο, ολα μια χαρα, γελουσαμε κτλ, πιανω να της βαλω το ζιπουνακι της και βλεπω οτι ηταν αναποδα γυρισμενο, το κανω μια δυνατη προς τα κατω γυριζοντας το απο την καλη και πως εγινε ρε παιδια και τη βρηκε στο μπουτι το ζιπουνακι εκει που ειναι οι σουστες. Δεν μπορω να σας περιγραψω το κλαμα και τον πονο της. Απο τοτε δεν εχω ηρεμησει καθολυο, συνεχεια φερνω την εικονα αυτη στο μυαλο μου. Εννοειται οτι της εκαναν σημαδι οι σουστες, 3 με τη σειρα στρογγυλες κοκκινιλες στο μπουτακι μας....

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημερα!!!

Καλησπερα...καμια εδω;;;; ειμαι ολιγον χαλια σημερα...το πρωι επεσε η μπεμπα ενω ημουν απο πισω της και χτυπησε το κεφαλι της στην καρεκλα, το πισω μερος, πεφτοντας...το μεσημερι και ενω την ειχα κανει μπανιο, ολα μια χαρα, γελουσαμε κτλ, πιανω να της βαλω το ζιπουνακι της και βλεπω οτι ηταν αναποδα γυρισμενο, το κανω μια δυνατη προς τα κατω γυριζοντας το απο την καλη και πως εγινε ρε παιδια και τη βρηκε στο μπουτι το ζιπουνακι εκει που ειναι οι σουστες. Δεν μπορω να σας περιγραψω το κλαμα και τον πονο της. Απο τοτε δεν εχω ηρεμησει καθολυο, συνεχεια φερνω την εικονα αυτη στο μυαλο μου. Εννοειται οτι της εκαναν σημαδι οι σουστες, 3 με τη σειρα στρογγυλες κοκκινιλες στο μπουτακι μας....

Αχ,Αννουλα μου τι πονο θα περασε η Ειρηνουλα:(

Δεν πειραζει ομως συμβαινουν αυτα.Μην αγχωνεσαι...η ιδια θα το εχει ξεχασει.Αυτα να ειναι μονο και οχι τιποτα σοβαρο.Να ειστε καλα!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Μακμαρακι περαστικα στον Κωνσταντινουλι!Το βραδυ του βαζεις καλτσουλες?

Ελενιτσα σε καταλαβαινω απολυτα.Γιατι βρε δεν εριξες κανενα δακρυ να το βγαλεις απο μεσα σου?Εγω θα τα εμπηγα.Γελασα με την Παρασκευουλα...που την νοιαζει μονο το φαγητο.χαχαχα

Μαρακι μου γλυκο τι επαθες κοριτσι μου?Τι μαυρες ακουω?Εχεις το παιδακι σου (καλα δεν το εχεις κοντα σου στην πραγματικοτητα),τον αντρουλη σου και την υγεια σας.Δεν πρεπει τιποτα αλλο να σε απασχολει.Ολα τα αλλα ειναι μηδαμινα.

Σοφακι με το καλο τα γενεθλια σας!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα!!!Ευμορφια μου μην στεναχωριεσαι το ριξα το κλαμα μου....ειναι μην συγκινηθω.εχτες με το που σχολασε ο Αντρικος μου πηγαμε βολιδα στο σπιτι γιατι ειχε εργασια να κανει......καθησε αμεσως και αρχισε να φτιαχνει τις καθετες γραμμουλες!!!!εκει να δεις συγκινηση......Η Ευη οταν πηγαμε σπιτι μου λεει με ενα αυστηρο υφος..."γιατι μου εβαλες τοστ και οχι το κοτοπουλο με τις πατατες??????"ακουστε προβληματα το παιδι.....

αχ Αννουλα το εχω παθει και εγω αυτο...και μια φορα πηγα να τιναξω μια πετσετα και με χτυπησε μες το ματι....αρα καταλαβαινω την Ειρηνουλα τι πονο τραβηξε το καημενο!!!!Μαρω την μπομπο την ελαβες?????καλα εγω αν δω τον Σακη εκτος οτι θα κατακοκκινησω......θα πεσω ξερη σιγουρα!!!!

Διαφημίσεις

επισης να ευχηθουμε στον πασα της Λιτσας μας....τον Αντρικο!!!!

να τα εκατοστησεις ψυχουλα μου να εισαι παντα γερος και γελαστος στην ζωη σου και να σε καμαρωνουν!!!!!

1378843j0nkir7nwk.gif

Αννουλίτα μου μην στενοχωριέσαι! Το Ειρηνούλι το έχει ξεχάσει ήδη :)

Συμβαίνουν σε όλους μας! (((((αγκαλίτσα))))))

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

247169c31m3127bh.jpg

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!! ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

Ελενιτσα μου κινητο ημερολογιο εισαι! ευχαριστουμε πολυ πολυ!

Αν ελαβα εγω μπομπο ρωτησες; όχι καλη μου τιποτα!!!!!!!!:cry:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...