Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!

τι όμορφη μέρα σήμερα!!!!!!!

πέρσι τέτοια ώρα ήμουν με τους τεχνητούς πόνους και η μικρή είχε πεισμώσει και αρνιόταν να βγει και συζητούσαμε με το γιατρό για την καισαρική!!!!!!

αχ πολύ συγκινημένη είμαι....την κοιτάω και την ξανακοιτάω και δεν το πιστεύω οτι γίνεται ενός σήμερα!!!!!!!

Χρόνια πολλά αστεράκι μου!!!! Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είσαι!!!

(και κοίτα να περπατήσεις λίγο σύντομα γιατί θέλουμε να σου κάνουμε αδερφάκι!!!:)).

Μαράκι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

Μπήκα νωρίς σήμερα γιατί μετά έχω μαγειρέματα για τα γεννέθλια!

Α! να ευχηθώ και χρόνια πολλά στα ζουζουνάκια Τεό και Χρυσοβαλαντούλα!!! Ζωή και Λιάκι να τα χαίρεστε!!! μόνο χαρές να γνωρίσουν στις ζωές τους και πάντα με υγεία!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα.πως ειστε σημερα?τα παιδακια σας?εμεις καλα.ο μικρος εκανε τα πρωτα 2 ασταθη βηματα προς την ανεξαρτησια.ειμαι τρελλη απο χαρα:Dτωρα......τρεχατε ποδαρακια μου:tongue:

Χρονια πολλα και ευτυχισμενα Βαλερια.να εισαι γερη και δυνατη σε ολη τη ζωη σου.παντα υγεια ευχομαι.Ενα μεγαλο φιλι απο εμενα και τον μπεμπη!!!!!Σοφακι να σας ζησει.να την καμαρωσετε οπως επιθυμητε:D:D:D:D

οι υπολοιπες που ειστε?

XWF8p2.png

1934139zhps7g5l2y.gif

Καλημερα!

ΒΑΛΕΡΙΑΚΙ μου χρόνια πολλά αστερι μου! να σε χαιρεται η μανουλα σου και ο πατερούλης σου! χαρά να τους δινεις πάντα και να σε καμαρωνουν!

οι υπόλοιπες φιλεναδες τι κανετε; εμεις δοξα τω θεω καλα. βουλωμενη μυτουλα εχουμε εδω και καμια εβδομαδα χωρις να ειναι κρυωμα ή συναχι. δεν ξερω τι ειναι αυτο το πραγμα. ίσως η αλλαγη του καιρού, η υγρασια δεν ξερω... εχει μια ταλαιπωρια στον υπνο του πάντως. κατα τα αλλα κανει βηματακια αλλα περισσοτερο βαριεται και μπουσουλαει. τα ποδαρακια του εχουν κανει μελανιες από το μπουσουλημα!

εγω παλι, στο γραφειο προσπαθω να βαλω μια ταξη και να βγαλω κανενα φραγκο γιατι σκουρα τα πραγματα. θα πεθανω στην ψαθα το βλέπω!

Καλημέρα!!!!!!!

τι όμορφη μέρα σήμερα!!!!!!!

πέρσι τέτοια ώρα ήμουν με τους τεχνητούς πόνους και η μικρή είχε πεισμώσει και αρνιόταν να βγει και συζητούσαμε με το γιατρό για την καισαρική!!!!!!

αχ πολύ συγκινημένη είμαι....την κοιτάω και την ξανακοιτάω και δεν το πιστεύω οτι γίνεται ενός σήμερα!!!!!!!

Χρόνια πολλά αστεράκι μου!!!! Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είσαι!!!

(και κοίτα να περπατήσεις λίγο σύντομα γιατί θέλουμε να σου κάνουμε αδερφάκι!!!:)).

Μαράκι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

Μπήκα νωρίς σήμερα γιατί μετά έχω μαγειρέματα για τα γεννέθλια!

Α! να ευχηθώ και χρόνια πολλά στα ζουζουνάκια Τεό και Χρυσοβαλαντούλα!!! Ζωή και Λιάκι να τα χαίρεστε!!! μόνο χαρές να γνωρίσουν στις ζωές τους και πάντα με υγεία!!!!

Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία ,αγαπή και χαρά για την μικρή σου λουλουδένια...να την καμαρώνετε πάντα σας την σημερινή μέρα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα σας!!!ολα καλα?μολις θυμηθηκα οτι προ 2 ημερων ειχε γενεθλια το αστερακι της Μαριανθουλας!!!!κουκλιτσα μου να χαιρεσαι το παιδακι σου να ειναι γερο και ευτυχισμενο με πολλα χαμογελα στην ζωη του.....

573311qknfhej4hx.gif

Διαφημίσεις

Σοφακι μου να χαιρεστε την μικρη σας Βαλερια!!!Να ειναι γερη,χαρουμενη και ευτυχισμενη σ'ολη της ζωη!Κι ευχομαι να περπατησει συντομα και να της κανετε κι ενα αδερφακι:)

712138jqisv7fg1b.gif

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημερα σας!!!!!!!!!!!!!! Χρονια πολλα σε ολα τα μωρακια που γιορταζαν και ενα μεγαλο φιλι στη μικρη Βαλερια που γιορταζει σημερα...Να τα χαιρομαστε βρε κοριτσια, ειμαι πολυ συγκινημενη αυτες τις ημερες...Σκεφτομαι οτι την αλλη βδομαδα παω δουλεια και δε θα ειμαι με τη μικρουλα μου τα πρωινα και κατι με πιανει!!!!! Σοφια θελω να σε ρωτησω και οποια αλλη εκανε γαμοβαπτιση, μπομπονιερες δωσατε και για γαμο και για βαπτιση;;;; Και στην εκκλησια ο στολισμος εγινε πρωτα του γαμου, τα ξυλωσατε και βαλατε της βαπτισης ή κανετε ενα στολισμο π.χ βαπτισης και παρεπιπτοντως και ο γαμος;;;; Για πειτε εχω πελαγωσει ρε κοριτσια!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Χρονια πολλα Σοφακι,να χερεσαι την Βαλερια,να τα εκατοστησει η πενταμορφη σου!!

Ολα στην ζωη της να ειναι ροδινα!!Χαρες και πολλα χαμογελα στην ζωουλα της!!!!!Να μας την φιλησεις!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμενα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

fairytale να τη χαιρεσαι τη μικρη σου

Birthday-Girl.gif

Σοφια θελω να σε ρωτησω και οποια αλλη εκανε γαμοβαπτιση, μπομπονιερες δωσατε και για γαμο και για βαπτιση;;;; Και στην εκκλησια ο στολισμος εγινε πρωτα του γαμου, τα ξυλωσατε και βαλατε της βαπτισης ή κανετε ενα στολισμο π.χ βαπτισης και παρεπιπτοντως και ο γαμος;;;; Για πειτε εχω πελαγωσει ρε κοριτσια!!!!!

Σημερα το πρωι γυρισαμε απο τη γαμο-βαφτιση του κουμπαρου και τα χω προσφατα.!!!!

Λοιπον μπομπονιερες ειχαν μια, του γαμου και για τη βαφτιση ειχαν μονο γλυκο που πανω ελεγε το ονομα του μωρου!;) Και ειχε μετα δωρακια για τα παιδακια στο τραπεζι και τον κλοουν και λοιπα. Επισης ειχαν εναν στολισμο πολυ απλο με κορδελες χρωμματιστες κυριως γιατι τα μυστηρια εγιναν καπακι και δε μπορουσαν να κουβαλανε μεσα εξω πραγματα με τους καλεσμενους ηδη στην εκκλησια αποτι καταλαβαινεις... η κολυμπηθρα ειχε στολισμα που ταιριαζε χρωμματικα με ολα του γαμου (λαχανι και ροζ κορδελλα πχ, που ειχε και το προσκλητηριο και η μπομπονιερα). Και ο παπας ειπε να μη πεταξουν ρυζι στον Ησαια (γιατι θα δυσκολευαν τα πραγματα τοσες ωρες πανω στα ρυζια πηγαινε ελα, μη πεσει και κανεις μη λερωθει κ η εκκλησια!) και να τους το πεταξουν εξω οταν θα βγαινουν...(δε κανανε χαιρετουρα γιατι οσοι ηταν εκει πηγαν στο γλεντι μετα).

Α!!! και η νυφη-μαμα φορουσε λευκο φορεμα με μια λεπτομερεια ασημι στο μπουστο (στραπλες) που ηταν οτι επρεπε και δεν ηταν και νυφικο αλλα εμοιαζε κιολας... και ειχε τα μαλλια απλα σπαστα. Αλλωστε ειχε και ενα μωρο να παλεψει για την υπολοιπη μερα, πως θα μπορουσε με νυφικα και πεπλα?

Ηταν πολυ ομορφα!

Αυτα!!!!

Σοφακι μου να την χαιρεσαι την πριγκηπεσσα σας να ειναι γερη και δυνατή και εσεις να καμαρωνετε

ειμαι πτωμααααααα και το τρεξιμο συνεχιζει ,παλι καλα που θα με βοηθησουν στα φαγητα για τα γενεθλια γιατι ολα μονη μου δεν νομιζω οτι θα τα καταφερνα.

Εχω παρει αδεια για τα γενεθλια αλλα την αλλη μερα εχω κανονισει να ερθει να καθαρισει η γυναικα γιατι αυτο δεν το παλευα.....

στην δουλεια ενας πανικοσ παντου πανικοςςςςς

μην σας πρηζω αλλο

φιλια πολλα στα μπεμπακια μασ και να ειναι ολα καλα στην υγεια τους

ΜακΜαρακι κι εμεις ετσι ημαστε μονο μυτη κι ςγω τα ιδια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλησπερα.

επιασε αρκετη δροσια εδω και σημερα ειμαστε στο μπαλκονι με μπουφαν! τα μικρα δηλαδη. Η μεγαλη και ψιλοεξαντλημενη απο το ταξιδι συναχωθηκε αλλα δε χανει την ορεξη της!

τωρα τις εχω και τις 2 και παιζουνε με τα κουζινικα και διαβαζουν ή τρεχει η μια και κρυβεται και η αλλη τη ψαχνει! τι πλακα εχουνε!

Η Αννουλα κανει και τα πρωτα της βηματα! μεχρι προχθες ειχε κανει 2-3 και μετα καθοτανε κατω. στη θεσσαλονικη που ημασταν εκανε 7 βηματα συνεχομενα και γρηγορα!.

Σημερα ελεγε η πεθερα μου πως εχει παρει αερα και κανει αρκετα βηματακια με το χερι ομως να ακουμπαει λιγο στο τοιχο για σιγουρια που και που. τωρα πριν λιγο την πετυχα να κανει καμια 10 αρια κουνοντας ενα μπεμπιλινο και μου το φερνε...απο το πολυ κουνημα του μπεμπιλινου εχασε ισοροπια κι επεσε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ευτυχως πεφτει και καθεται στο πισινο της και δε πεφτει μπροστα να χτυπαει!:roll:

εσεις τι κανετε κοριτσια?

καλησπερα.

επιασε αρκετη δροσια εδω και σημερα ειμαστε στο μπαλκονι με μπουφαν! τα μικρα δηλαδη. Η μεγαλη και ψιλοεξαντλημενη απο το ταξιδι συναχωθηκε αλλα δε χανει την ορεξη της!

τωρα τις εχω και τις 2 και παιζουνε με τα κουζινικα και διαβαζουν ή τρεχει η μια και κρυβεται και η αλλη τη ψαχνει! τι πλακα εχουνε!

Η Αννουλα κανει και τα πρωτα της βηματα! μεχρι προχθες ειχε κανει 2-3 και μετα καθοτανε κατω. στη θεσσαλονικη που ημασταν εκανε 7 βηματα συνεχομενα και γρηγορα!.

Σημερα ελεγε η πεθερα μου πως εχει παρει αερα και κανει αρκετα βηματακια με το χερι ομως να ακουμπαει λιγο στο τοιχο για σιγουρια που και που. τωρα πριν λιγο την πετυχα να κανει καμια 10 αρια κουνοντας ενα μπεμπιλινο και μου το φερνε...απο το πολυ κουνημα του μπεμπιλινου εχασε ισοροπια κι επεσε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ευτυχως πεφτει και καθεται στο πισινο της και δε πεφτει μπροστα να χτυπαει!:roll:

εσεις τι κανετε κοριτσια?

Ετοιμαζεται Μαριαννα η Αννουλα μας:)Αφου ξερει και πεφτει...ειναι θεμα ημερων να αλωνιζει το σπιτι.Να της κανεις περπατοπιτα,να μην πεφτει λενε.Αντε τωρα καλο κουραγιο.Τι σου λεω ομως τωρα?Τα ξερεις απο την μεγαλη.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα φιλεναδες!

πως ειστε σημερα;

εγω γραφειο κλασσικα. νυστα εχει αλλα που θα παει; θα μου περασει :P

αρκετη δουλιτσα και σημερα, εκκρεμοτητες ενα σωρο! ελπίζω να βρω την ορεξη να κανω τιποτα.

εχθες οηγα τον μικρο στον γιατρο για τη μυτη του αλλα ουτε που τον κοιταξε. μου ειπε ότι αφου δεν βηχει και δεν εχει πυρετο μια απλη ιωση ειναι του ανωτερου αναπνευστικου και να μην ανησυχω. αν βηξει τοτε να τον παω. τι να κανω βρε κοριτσια που πεταει το σεντονι το βραδυ. παγωνει κατα την διαρκεια της νυχτας ειμαι σιγουρη! εχθες του εβαλα κορμακι με μακρυ μανικι. τον εχω ταραξει στον ορο, βαζουμε και σταγονιτσες αλλα σα να μου εβηξε το πρωι. όταν "αρρωσταινει" με πιανει ταραχη. το πρωι ξυπνησε με κλαματα και υποψιαζομαι δοντι και μαλλον κυνοδοντα. πολυ ασπρο ειναι εκεινο το σημειο. τεσπα. γραψτε και εσεις τα νεα σας.

Λιτσακι περαστικα και σε εσας!

Συμπεθερακι ακομα φωτος από γαμοβαφτιση ε; για στειλε τιποτα να θαυμασουμε ομορφιες :rolleyes:

Μαρακι αγκαλια με το Νικολι εισαι συνεχεια και δεν μπαινεις; χαλαλι του μωρε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...