Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμ δεν ήταν το Βαλεριάκι η επόμενη με γενέθλια! Σκέτη παραπληροφόρηση είμαι :)

Χρόνια πολλά Χρυσοβαλάντω μου! Να την χαίρεστε Λιάκι μου! Το κοριτσάκι μας να είναι πάντα γελαστό!

1008746a1j2faq5tb.gif

Χρόνια Πολλά Θοδωράκο! Να τον χαίρεστε Ζωή!

966247mn6lidxqrb.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωιτσα μου να χαιρεσαι το αντρακι σου να ειναι παντα γερο και να το καμαρωνετε!!!Χρονια πολλα μπεμπε ροκακι.....

257724qzzhy39no4.gif

Λια μου να χαιρεσαι και εσυ την κουκλιτσα γαλανοματα σου!!!

830682zhs68ovvt7.gif

Καλημερα σας απο τη λαρισσα ειμαατε καθοδον για θεσσαλονικη τα μικρα τα πηραμε κοιμισμενα κ απ τις εξι ακομα κοιμουνται! Ελευθερια ευχομαι να πηγαν ολα τελεια στη βαφτιση σας !!!! Θα μας πεις κ λεπτομερειες ε; Χρονια πολλα στο μικρακι που γιορταζε τα γενεθλια του ! Ειναι λιγο δυσκολο να σας παρακολουθησω απ το τηλεφωνο αλλα προσπαθω ! Πωπω οσο ανεβαινουμε Χαλαει ο καιρος! Ψιχαλιζει... το gps λεει θα φτασουμε δεκα κ μιση, μακαρι!!!καλημερα σε ολες

Διαφημίσεις

καλημερα απο την βροχερη Κερκυρα.τι κανετε?ολοι καλα?

χρονια πολλα Θοδωρε και Χρυσοβαλαντω.Να ειστε παντα γερα και ευτυχισμενα.Ζωη και Λια να τα καμαρωσετε οπως επιθυμητε.παντα με υγεια.:D:D:D:D

Ελευθερια αν δεν κανω λαθος σημερα δεν ειναι η βαφτιση?με το καλο .να σου ζησει ο νεοφωτιστος .ολο χαρες και υγεια να ειναι ολη του η ζωη:Dνα ειστε καλα να τον χαιρεστε:D

οι υπολοιπες που ειστε?εδω εχει απαισιο καιρο.ουτε τον Γεναρη δεν ειναι ετσι:(byeeeeeee

XWF8p2.png

Καλημερα σας απο τη λαρισσα ειμαατε καθοδον για θεσσαλονικη τα μικρα τα πηραμε κοιμισμενα κ απ τις εξι ακομα κοιμουνται! Ελευθερια ευχομαι να πηγαν ολα τελεια στη βαφτιση σας !!!! Θα μας πεις κ λεπτομερειες ε; Χρονια πολλα στο μικρακι που γιορταζε τα γενεθλια του ! Ειναι λιγο δυσκολο να σας παρακολουθησω απ το τηλεφωνο αλλα προσπαθω ! Πωπω οσο ανεβαινουμε Χαλαει ο καιρος! Ψιχαλιζει... το gps λεει θα φτασουμε δεκα κ μιση, μακαρι!!!καλημερα σε ολες

Μαριαννα πως και απο τα μερη μας?Μεχρι ποτε θα μεινετε?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Απευθυνομαι σε ολες σας:

Τα παιδακια σας τα ταιζετε ακομα αλεσμενα?Εγω ναι και δεν ξερω πως να του το κοψω.Του το εκανα καναδυο φορες πιο χοντροκομμενα αλλα αηδιαζε.Απο την μια φοβηθηκα μην πνιγει κι απο την αλλη στεναχωριομουν γιατι δεν το εφαγε.

Εσεις τι κανετε?

κοριτσακια σας ευχαριστω ολες για τις ευχουλες σας!!Ειμαι πολυ συγκινημενη αυτες τις μερες..δεν χορταινω να την φιλαω!!Μεγαλωσανε τα παιδακια μας..τετοιες μερες περυσι ημουνα στο Ιασω σαν 'χαμενη',μου φερνανε την μικρη για να την θηλασω και τους φωναζα μετα απο μια ωρα να την παρουν,δεν την χορταινα....κ οταν αργουσαν να την φερουν πηγαινα κ καθομουνα εξω απο την αιθουσα μηπως ακουσω το κλαμα της και να τις κανω παρατηρηση λολ...καθε βραδυ αυτα σκεφτομαι..τεσπα..μην σας ζαλιζω!!

Περπαταμε επιτελους,κανονικοτατα,μονα μας,,βγαλαμε οπως σας ειπα κ ενα δοντακι κ ειναι ετοιμο να σκασει κ το αλλο!!Δευτερα θα την παμε παιδιατρο για εμβολιο και για να δουμε τις αλαγες στο φαγητουλι της-γαλα της!!

Ευμορφουλα εγω εδω κ 2 μηνες αν και χωρις δοντακια τα φρουτα της της τα δινω χωρις να τα αλεθω,δηλ,πεπονακι που ειναι μαλακο το κοβω κομματακια κ της το δινω σιγα σιγα να το δαγκωσει,το ιδιο κ την μπανανα,το ροδακινο το πολτοποιω με το πιρουνακι!!Το φαγητο της τα ιδια παλι,με το πηρουνακι τα πολτοποιω(πατατα-καροτο κολοκυθακι-φασολακι-ντοματα),το κοτοπουλακι το μαδαω,μονο το μοσχαρακι το βαζω στο μπλεντερ γιατι ειναι ποιο επικινδυνο νομιζω!!Ψωμακι της το δινω κανονικα στο χερακι κ το μασουλαει,φυσικα την προσεχω οσο τρωει γιατι μερικες φορες κοβει κομματακια μεγαλα!!Εγω αυτα που φοβαμαι ειναι τα παιδικα μπισκοτακια,μια δυο φορες της εδωσα και ολο πνιγοταν,δεν της ξαναδωσα!!

Αυτα..σημερα χαλια καιρος δεν την βγαλαμε καθολου εξω και σκεφτομαι,χειμωνα τι θα κανουμε?Που θα την πηγαινω?Απο παιδοτοπους τι σκεφτεστε??Να τους αποφευγουμε λογω ιωσεων το χειμωνα?Αυτη εχει καλομαθει τωρα κ ακομη κ σημερα ηταν μεσα στην γκρινια και μου εδειχνε την πορτα συνεχως!!Την πατησαμε!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Evmo αστα ειναι περιπτωση ηρθαμε σημερα κ φευγουμε αυριο μεσημερι μετα απο γαμο κ βαφτιση να προλαβουμε το πλοιο για ηρακλειο!!! Για να σε καθησυχασω εγω στη μεγαλη μου κορη φρουτα κ φαγητο κρεας με λαχανικα ακομα αλεσμενα τα δνω αλλιως το κρεας το σιχαινεται και αν εχει εστω ενα κομματακι μεσα το φτυνει και φρουτα επισης δε τρωει σε κομματακια ουτε τη ποσοτητα ουτε τη ποικιλια αν της τα δωσω κομματια. Με το Ζορι μιση μπανανα,αλλα φαγητα που της αρεσουν πχ μακαρονια γεμιστα κλπ τα τρωει κανονικα ! Λεω μηπως στρωσει με το παιδικο οπου ολα τα κολληματα σζετικα με φαγητο σιγα σιγα τους φευγουν γιατι βλεπει το ενα το αλλο κ ετσι δοκιμαζουν κι αυτα να το κανουν!

Καλημερααααα!Καμια δεν ειναι εδω?

Ελευθερια και Μαριανθη να σας ζησουν τα βλασταρακια σας!

Να ειναι καλοφωτιστα και να τα προσεχει ο Χριστουλης σ'ολη τους τη ζωη!

Ελπιζω να πηγαν ολα καλα και στις δυο σας.

ΚΑλημερα!!

Τι κανετε?

Βρηκα λιγο χρονο για να σας ευχαριστησω για τις ευχες σας ...ολες σας ευχαριστω πραγματικα!!!1

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα ...μεγαλωνουμε τρεχουμε σκαρφαλωνουμε....

Λιακι δεν σε ξεχασα!!!!!

754415x0gpz40i9j.gif

Χρονια πολλα να χαιρεσαι την κουκλα την μικρη σου!!!ΠΑντα υγεια να εχει!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Mia grigori kalispera kai apo emas...

apo to proi girizoume se party kai se vaftiseis

Liaki xronia polla na xairesai tin xrisovalantou sou koritsaki panta geri kai dinati na einai

Zoiiiiiiiiiiiiii pou exeis xathei paidaki mou esi???na ton xairesai ton Teo mas ton antrako mas ton protoporo na toudoseis ena megalo fili

H eleftheritsa i ELE_NAK simera exoun genethlia e??? Koritsaki na xairesai ton Aggelako sou kai an thimamai kala exete kai tin vaftisi tou simera , kalofotistos kai kalotixos na einai stin zoi tou .

Marianthi ki esi trexeis e????na ton xairesai koritsaki ki esi ton antrako sou

pao gia giro giro giati etoimazo paraggelies , paranifakia kostoumi gia mpempi kai tetoia efkairia tora pou koimatai

filia polla se oles

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...