Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 56 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Είχα κάνει έναν ετήσιο έλεγχο τον Ιανουάριο και ήμουν στο 87.

Πήρα μηχάνημα και μετράω, είναι 90-98 το  πρωί μόλις ξυπνήσω  και μετά πέφτει. Παρακολουθώ λίγο και το τι τρώω το βράδυ και το σημειώνω και αυτό 

Expand  

Γλυκοζιωμενη είναι φυσιολογική? Συνήθως το ψηλό πρωινό ζάχαρο δείχνει αντίσταση στην ινσουλίνη ή προ διαβητη. Αν η γλυκοζιωμενη σου είναι οκ πολύ πιθανό να έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη. 

Όπως Κ να έχει το 90 με 98 το πρωί πριν την εξωσωματική θέλει έστω διατροφή από ενδοκρινολόγο . 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρακι να τον χαιρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να ζησει το ροκακι μας, πολυχρονο, παντα υγεια και ευτυχια σας ευχομαστε ολοψυχα εγω και η Ειρηνουλα!!!!!!!!!!!!!!!! Να τον καμαρωσετε οπως ποθει η καρδια σας!!!!!!!!!!!!!! Πολλα πολλα φιλια και να περασετε υπεροχα σημερα!!!!!!!!!!!!1

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα στις υπολοιπες μανουλες!!!!! Εμεις, εδω, κοιμαται η μικρα, ειμαστε στης μαμας μου γιατι εχω τη γυναικα σημερα. Εχω μετα μαγειρεμα και βαριεμαι...Αρχισα διαιτα...Εχω γινει βουβαλα....Ελπιζω να την κρατησω αυτη τη φορα!!!!!! Σοφακι να χαιρεστε τη νεοφωτιστη Βαλερια σας, να ειναι παντα ευτυχισμενη...Και σεις να ειστε παντα καλα με το συζυγο, αγαπημενοι και μονιασμενοι...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!

καλημέρα!!!

σας είχα γράψει ένα κατεβατό και το έχασα!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας και με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλαααααα τα μωράκια μας που είχαν γεννέθλια!!! υγεία και χαρά να έχουν πάντα στη ζωή τους!!!

και μια και είναι η μέρα του, μια ευχή ξεχωριστά για το Νικόλα!!!

Μαράκι πάντα γερός να είναι και το χαμόγελο του να φωτίζει τη ζωή σας!!!

Λοιπόν πάμε πάλι!!!

παντρευτήκαμε και βαφτιστήκαμε κι εμείς!!!!

όλα ήταν τέλειααααα!!!

ακριβώς όπως τα φανταζόμασταν και ακόμα καλύτερα!!!

κατά τη διάρκεια του γάμου τη μικρή κρατούσε ο θείος μου και πατέρας της νονάς και η μικρή ήταν μια κυρία!!! γελούσε σε όλους και κάποια στιγμή που την έφερε κοντά μας, είπε να βοηθήσει τον κουμπάρο με τα στέφανα και μας τα τράβαγε!!!

στη βάπτιση, όση ώρα έψελνε ο παπάς, ήταν όρθια πάνω στο τραπέζι και χόρευε και έκανε κουπεπέ και παλαμάκια!!!(μάλλον είχε μπερδευτεί το παιδί μου!!!! μετά που άρχισε το λάδωμα, άρχισε να κλαίει(όχι πάρα πολύ) και συνέχισε μέχρι το τέλος του μυστηρίου....

ο πάτερ που έκανε τα μυστήρια ήταν ένας φανταστικός άνθρωπος, ο οποίος μας βοήθησε πολύ με τον τρόπο του και στη βάφτιση ήταν πολύ καλός! νεράκι της έριξε με το χέρι του στο κεφαλάκι της και γενικά ήταν σούπερ!!!!

αν και απο οργάνωση όπως καταλάβατε δεν σκίζω, τελικά κατάφερα να είναι όλα στην εντέλεια και ακριβώς όπως τα θέλαμε!!!

μέχρι που με ρώτησαν να είχα αναθέσει σε κάποιο μαγαζί αν μου τα οργανώσει όλα!!!

η Βαλέρια μας με τα βαφτιστικά ήταν μια θεά!!! πριγκηπισα κανονική!!!

φωτό ίσως προλάβω να σας βάλω το μεσημέρι αλλιώς επιφυλλάσομαι για αύριο!!! ο φωτογράφος αφού του έσταξα την ίδια μέρα τα 1800 ζεστά και μετρητά που μου εόχε ζητήσει, τσακίστηκε να ετοιμάσει τις φωτο και μας τις έστειλε σήμερα με κούριερ!

εν τω μεταξύ, μια και ήμασταν λίγα άτομα, βγάλαμε φωτό και με όλους τους καλεσμένους μαζί έξω απο την εκκλησία!!!!

μετά στο τραπέζι, ο ιδιοκτήτης είχε κάνει μια πατάτα με τη διάταξη των τραπεζιών αλλά αποφάσισα να μη χαλαστώ τέτοια μέρα και το ξεπέρασα!!!

αυτάαααααααααααααααα!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σας ευχαριστώ σας ευχαριστώ! Φιλιά πολλά από το μπεμπέ Νικολί που ναι είναι γκομενιάρης! :) Χθες πήρε αγκαλιά όλες τις συνοδούς αέρος και εδάφους που συνάντησε από την Κέρκυρα μέχρι εδώ!!! Με προτίμηση στις ξανθές...χαχαχαχα

Α ρε Σοφάκι γλυκό, παντρεύτηκες και σύ! Καλοφώτιστο το νεραϊδάκι με το υπέροχο όνομα! Αχ το πουλί μου είναι το επόμενο στη σειρά των γενεθλίων!

fairytale είπε:
τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!

καλημέρα!!!

σας είχα γράψει ένα κατεβατό και το έχασα!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας και με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλαααααα τα μωράκια μας που είχαν γεννέθλια!!! υγεία και χαρά να έχουν πάντα στη ζωή τους!!!

και μια και είναι η μέρα του, μια ευχή ξεχωριστά για το Νικόλα!!!

Μαράκι πάντα γερός να είναι και το χαμόγελο του να φωτίζει τη ζωή σας!!!

Λοιπόν πάμε πάλι!!!

παντρευτήκαμε και βαφτιστήκαμε κι εμείς!!!!

όλα ήταν τέλειααααα!!!

ακριβώς όπως τα φανταζόμασταν και ακόμα καλύτερα!!!

κατά τη διάρκεια του γάμου τη μικρή κρατούσε ο θείος μου και πατέρας της νονάς και η μικρή ήταν μια κυρία!!! γελούσε σε όλους και κάποια στιγμή που την έφερε κοντά μας, είπε να βοηθήσει τον κουμπάρο με τα στέφανα και μας τα τράβαγε!!!

στη βάπτιση, όση ώρα έψελνε ο παπάς, ήταν όρθια πάνω στο τραπέζι και χόρευε και έκανε κουπεπέ και παλαμάκια!!!(μάλλον είχε μπερδευτεί το παιδί μου!!!! μετά που άρχισε το λάδωμα, άρχισε να κλαίει(όχι πάρα πολύ) και συνέχισε μέχρι το τέλος του μυστηρίου....

ο πάτερ που έκανε τα μυστήρια ήταν ένας φανταστικός άνθρωπος, ο οποίος μας βοήθησε πολύ με τον τρόπο του και στη βάφτιση ήταν πολύ καλός! νεράκι της έριξε με το χέρι του στο κεφαλάκι της και γενικά ήταν σούπερ!!!!

αν και απο οργάνωση όπως καταλάβατε δεν σκίζω, τελικά κατάφερα να είναι όλα στην εντέλεια και ακριβώς όπως τα θέλαμε!!!

μέχρι που με ρώτησαν να είχα αναθέσει σε κάποιο μαγαζί αν μου τα οργανώσει όλα!!!

η Βαλέρια μας με τα βαφτιστικά ήταν μια θεά!!! πριγκηπισα κανονική!!!

φωτό ίσως προλάβω να σας βάλω το μεσημέρι αλλιώς επιφυλλάσομαι για αύριο!!! ο φωτογράφος αφού του έσταξα την ίδια μέρα τα 1800 ζεστά και μετρητά που μου εόχε ζητήσει, τσακίστηκε να ετοιμάσει τις φωτο και μας τις έστειλε σήμερα με κούριερ!

εν τω μεταξύ, μια και ήμασταν λίγα άτομα, βγάλαμε φωτό και με όλους τους καλεσμένους μαζί έξω απο την εκκλησία!!!!

μετά στο τραπέζι, ο ιδιοκτήτης είχε κάνει μια πατάτα με τη διάταξη των τραπεζιών αλλά αποφάσισα να μη χαλαστώ τέτοια μέρα και το ξεπέρασα!!!

αυτάαααααααααααααααα!!!!!

Μπραβο βρε κοριτσακι , αντε να ζησετε και παλι

Λες για οργανωση κι εγω που τρεχω τοσο καιρο ακομα εκκρεμοτητες εχω αλλα εχω κουραστει τοοοοσοοο πολυ γιατι εχω και τα γενεθλια την επομενη εβδπμαδα που λεω αντε να ερθει να τελειωσει και να ηρεμησουμε λιγο...................

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Να ζησετε fairytale και το μωρακι σας να ειναι τυχερο κ' καλοφωτιστο!!!!

Δεν ειναι τελικα τελεια να ολα.... στην εντέΛΕΙΑ σε αυτες τις τελετες και τα γλεντοτραπεζωματα? Πολυ χαιρομαι! ;)

Διαφημίσεις

τι κανετε βρε?ειστε καλα?επειδη δεν μπηκα εχθες να ευχηθω στο μπεμπε Νικολι να τα εκατοστησει να ειναι παντα γερος και γελαστος και Μαρακι να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!!!οι υπολοιπες πως πατε?τα ζουζουνια σας?

Σοφάκι μου να ζήσετε!!! Πάντα ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου και τη νεραιδούλα σας!!! Έφυγε και αυτό! Αν και είσαι της τελευταίας στιγμής όλα πήγαν τέλεια!! Μπράβο!Τώρα στους γάμους της κόρης σου!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλημερααααααααααα!!!

Ολες τρεχετε και εχετε χαθει????

Κι εγω μια απο τα ιδια τρεχω και δεν φτανω!!!!

Πολλα φιλια σε ολα τα μπεμπε του καφε και ευχομαι να ειναι ολα καλα

Ξνακαλημερα σαςςςςςς

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

529624dgtzmz33zz.gif

teooooooooooooooo μας να μας ζησεις καμαρι μου! υγεια και ευτυχία στη ζωή σου! να κανεις τους γονεις σου περηφανους και να τους αγαπας οσο και αυτοι!!!!!!!!!!

καλησπερα φιλεναδες! όλα καλα; μπηκα να ευχηθω στον πρωτοπορο του καφε! τρεχω λιγακι και σας εχω χασει αλλα και εσεις...εξαφανιζολ! ουτε τον αυγουστο δεν ημασταν ετσι :?

σας φιλω!

ΥΓ: Ευμορφακι τι αντρακι ομορφο εγινε ο Παντελάκος;;;;;):D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...