Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια !!! Πριν λίγο κάναμε το εμβόλιο , κλάψαμε αλλά είμαστε οκ τώρα. Ρε κορίτσια κοίταζε εμένα και μόλις του έβαλε τη βελόνα και πίεζε το φάρμακο γύρισε σούφρωσε φρύδια και τη κοίταξε και πάτησε τα κλάματα, έμεινα ! Anyway, μας βρήκε μια χαρά και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Αα επίσης μου είπε ότι η γρίπη (και η κοινή όχι μόνο η γουρονογριπη) είναι σε πολύ μεγάλη έξαρση και σχεδόν όλα τα παιδάκια που πάνε σχολείο είναι άρρωστα και για λίγο διάστημα μέχρι να καταλαγιάσει όλο αυτό όσοι έρχονται σε άμεση επαφή με το μωρό (αγκαλιά πχ) να φορανε μάσκα!

Μπράβο στα κοριτσάκια που σκεφτονται το 2ο . Όταν με είδε ο γιατρός μου , μου είπε άντε σε 4-5 μήνες βαλε μπρος για το κορίτσι , δεν είναι ωραίο να είσαι μοναχοπαίδι όπως εγώ μου τόνισε . Δεν ξέρω ακόμη, δεν είναι μόνο η ηλικία (33) αλλά και το οικονομικό βρε παιδιά , οι εποχές έχουν αλλάξει και οι απαιτήσεις αλλα και οι ανάγκες ενός παιδιού είναι πολλές.

παρε και εσυ τον πελαργο σου και περιπατει!

2149835us04357v1u.gif

ααα και ενα χαστουκακι να συνελθεις (Ελευθερια σου'ρχεται και εσενα αν δεν συνετιστεις)

1330913qzyajnq7ww.gif

Διαφημίσεις

αχ μακμαρακι με τα ωραια σου!ετσι να μας ανεβαζεις!(παρεπιμπτοντως σοφια με λενε βρε οχι ελευθερια)

καλα θα τον σκοτωσω τον δικο μου!γυρισα απ εξω κ βλεπω οτι ειχε αναψει αιρκοντισιον στο φουλ ζεστο κ η μικρη κατακοκκινη!οσες φορες κ αν του χω πει οτι τα μωρα δε θελουν ζεστη δε μ ακουει!κ ο παιδιατρος του το χει πει αυτος το χαβα του.ανοιγω εγω το παραθυρο στο δωματιο το κλεινει αυτος.μηπως να του στραψω καμια να ρθει στα ισα του?:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ελευθερια Νο1: σου λειπω λες; θελεις και εσυ τα μπινελικια λεω εγω και μολις σε μπινελικωσα βρηκες την υγεια σου! αν δεν ειχες βρε την αδερφουλα σου θα σου αρεσε; που θες να μου αφησεις μονο του στη ζωη το λουκουμακι. θα του κανεις αδερφακι παει και τελειωσε. σου στελνω το πελαργονι απο τωρα αρπα το 2578769k04lb5xla2.gif

(κατι σε κοριτσακι ειχαμε απο στοκ ελπιζω να μην σε πειραζει. γερό να'ναι!!!!)

Ελευθερια Νο2: λυπάμαι πού που εχεις αυτη τη σχεση με τον αδερφό σου αλλα πραγματικα (και ευτυχως δηλαδη) εισαι στις σπανιες περιπτωσεις. εγω πάλι δεν μπορω να φανταστω τη ζωή μου χωρις την αδερφή μου. μεχρι και που γεννηθηκε το παιδι μου αυτή ηταν ο πιο αγαπημενος μου ανθρωπος, το αλλο μου μισο. τωρα οπως καταλαβαινεις στην ιδια θεση στην καρδια μου "στριμώχνονται" δυο ανθρωποι!

ποτε φευγουμε για Μυκονο ειπαμε; :tongue: θα πω του αντρα μου οτι για να αποφυγω τη νεα γριπη παω καπου που δεν εχει πολυ κοσμο (ακομα)!

ξεχασα να σχολιασω κατι η καταθλιπτική;;;;;

σε έπιασε λογοδιάρροια και κάπου μπερδεύτηκες.... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΟ!:P:p:p

αχ μακμαρακι με τα ωραια σου!ετσι να μας ανεβαζεις!(παρεπιμπτοντως σοφια με λενε βρε οχι ελευθερια)

καλα θα τον σκοτωσω τον δικο μου!γυρισα απ εξω κ βλεπω οτι ειχε αναψει αιρκοντισιον στο φουλ ζεστο κ η μικρη κατακοκκινη!οσες φορες κ αν του χω πει οτι τα μωρα δε θελουν ζεστη δε μ ακουει!κ ο παιδιατρος του το χει πει αυτος το χαβα του.ανοιγω εγω το παραθυρο στο δωματιο το κλεινει αυτος.μηπως να του στραψω καμια να ρθει στα ισα του?:P

δλδ όταν πέσει και άλλο η θερμοκρασία τι θα κάνει???? ;)

δλδ όταν πέσει και άλλο η θερμοκρασία τι θα κάνει???? ;)

αχ δε θελω να το σκεφτομαι..βλεπω να βγαζει τη μπεμπελη η μικρη...θα ξαναβαλω τον παιδιατρο να του μιλησει κ αν δε καταλαβει παλι θα παρω αλλα μετρα(θα του τ ανοιξω το ξεροκεφαλο δε τη γλιτωνει:P:p:p)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σε έπιασε λογοδιάρροια και κάπου μπερδεύτηκες.... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΕΡΦΟ!:P:p:p

Καθόλου δεν μπερδευτηκα και σταματα να με κατακρινεις!

αδερφουλα ειπα οτι εχεις. Ελευθερια Νο 2 αποκαλεσα εκ παραδρομης την Σοφια - elisabeth κυρία πολυξερίδου :tongue:

Διαφημίσεις

μακμαρακι φιλακια!να εχεις ενα ομορφο απογευμα..κ ενα ησυχο βραδυ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...