Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

oυυυυ ειναι παλιες οι εξετασεις!

καναμε γενικη αιματος κ ουρων + καλλιεργεια γιατι απο τον 4ο μηνα και μετα επεφτε η καμπυλη βαρους της ενω ολα τα αλλα ηταν φυσιολογικα. μαλλον ηταν συνδυασμος πολλων αυτη η πτωση...πχ του οτι ξαφνικα δεν ηθελε να πινει το γαλα της και δεινοπαθουσαμε να της το δωσουμε, μετα αρχισε τα φαγητα κ δεν ετρωγε και παρα πολυ μεχρι να συντονιστει, μετα απο αυτο με τη βαφτιση λειψαμε 10 μερες και αλλαξε κ το προγραμμα φαγητου της εγινε ανω κατω ... ε και ειναι και που δεν εχσι βαλει κωλο κατω εδω και 6 μηνες! που να παρει γραμμαριο? παντως ολες καλες ητανε...ο γιατρος ηθελε να αποκλεισει ουρολοιμωξεις και τετοια. απο αυτα ειμαστε καλα, καθαρη η εξεταση.! να δουμε αν θα μας πει και κατι αλλο, θα σας το γραψω

πριν εναμισι μηνα τις καναμε οποτε αν γυρισετε πισω στα θεματα καπου θα πετυχετε την ιστορια...

Αφου ειναι καλες οι εξετασεις...ολα καλα.Αλλα φανταζομαι ζορι που θα τραβηξατε:(Δεν ξερω...εμενα οταν δεν τρωει τρελαινομαι και χαλαει ολη η διαθεση μου.Και ξεσπαω στον αντρουλη μου δυστυχως:(

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμενα το ιδιο.Δεν εχει καθολου κωλο.Απο την ωρα που εμαθε να περπαταει θελει συνεχεια να ειναι κατω και να αλωνιζει.Να μπουσουλησει ουτε κατα διανοια τωρα.

Φευγω.Παω για δουλεια.Αν ειστε μεσα καμια τα λεμε το βραδυ.

Φιλακια

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

γεια σας τι κανετε?

Ευμορφια μου χιλιοχρονος ο Παντελακος σου .να ειναι γερος και ευτυχισμενος σε ολη του την ζωη.:D

Σοφακι να ειστε παντα ευτυχισμενοι.μονο χαρες ευχομαι στην ζωη σας.Να σας ζησει Βαλερια .Υγεια ,υγεια,υγεια και χαρα να εχει σε ολη την ζωη της και εσεις απο διπλα να την καμαρωνεται:D

Ελευθερια με το καλο η βαφτιση.

Μαρακι φανταζομαι την χαρα σου τωρα που επιστρεφει το μωρο σου:Dμια σφιχτη αγκαλια απο εμενα και τον μπεμπη μου.:-D

Μαριαννα τι κανουν οι ζουζουνες σου?ποιος την πιανει την μεγαλη σου τωρα στον παιδικο,η καλυτερη της θα ειναι:P

τα νεα μας τωρα....Εχουμε 6 δοντια!!!!!!!!:Dτις τελευταιες μερες του εχουν σκασει 4 μαζεμενα.ευτυχως δεν εχει παρα πολυ γκρινια και το βραδυ κοιμαται!!!!ασχολουμαι σιγα σιγα με τα της βαφτισης και με το παρτυ μας.σημερα εκλεισα τη μακιγιεζ.

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας .καληνυχτα

XWF8p2.png

Καλημεραααααααααααααααα

Να ζησεις Νικολα και χρονια πολλα μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλιαααααα

Μαρακι μου να τον χαιρεσαι τον ροκ προγκηπακο σου να ειναι παντε γερος και δυνατος και να εχει εσενα να τον καμαρωνεις!!!!!

Μαριαννα μου αντε μπραβο μια χαρα τωρα ε???

Κοριτσια εχω παρα πολυ δουλεια σημερα μπηκα για τα χρονια πολλα και για μια γρηγορη ματια

Φιλια σε ολα τα μωρακια μαςςςςςςςςςςςςςςς

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα πως ειστε σημερα?

χρονια πολλα και ευτυχισμενα,χαρουμενα και με υγεια Νικολα.να σε χαιρονται οι γονεις σου :D

Μαρακι να σου ζησει ο γιοκας .χιλιοχρονος και παντα με υγεια .

πολλα φιλια στις υπολοιπες.καλημεραααααααααα:D:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Nα χαίρεστε τα μωράκια σας !!!

Μαράκι μου να χαίρεσε τον Νικόλα σου και να τον δείς όπως επιθυμείς.

Δώστου ένα ρουυυυυυφιχτο φιλί απο εμένα για τα χρόνια του πολλά!!!

o2WOp2.pngccwnp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΡΟΚΑΚΙ ΜΑΣ! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ! ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑ!2130961pppwv8xc8x.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ μανούλες συντρόφισσες!

Είμαι πολύ συγκινημένη από το πρωί! Τον κοιτούσα να κοιμάται και τον έβλεπα βρεφάκι να πιάνει μόνο μερικά τετραγωνικά εκατοστά της κούνιας...το πανέμορφο μικρό αγοράκι μου...ο ήλιος μου...

Με συγκίνησε και το Λιτσάκι μου που με πήρε πρωί πρωί και μου είπε να μας ζήσει! Πόσες συγκινήσεις, πόσες αγωνίες, πόσες χαρές μέσα σε αυτόν τον χρόνο!

Ναι, όπως το είπε η Λίτσα...να ΜΑΣ ζήσουν τα αστεράκια μας, να τα έχει η Παναγιά καλά που σήμερα γιορτάζουμε τη γέννησή της...

Σήμερα ολοκληρώνεται ο πιο υπέροχος χρόνος της ζωής μου και εύχομαι το σπλαχνάκι μου να έχει μια ζωή γεμάτη, ουσιαστική, με απέριοριστη αγάπη και γέλια. Ελπίζω να με αξιώσει ο θεός να τον καμαρώνω για πολλά πολλά χρόνια ακόμα...

Μαράκι μου να σας ζήσει ο κούκλος σας!!Εύχομαι μια ζωή γεμάτη υγεία και ευτυχία!Να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά του και να γίνει πολύ ευτυχισμένος!!!Α!Και να χει πολλά γκομενάκια!!!!χαχα:P:p

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...