Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις μανουλες και ολα τα μπεμπακια!

Μου λειψατε πολυ!

Τωρα θα εχω χρονο και θα τα λεμε.

Διαβασα μονο την τελευταια σελιδα.

Το Σοφακι μας παντρευτηκε και βαφτισε και την Βαλερια?

Σοφακι να ζησετε,να ειστε παντα ευτυχισμενοι και η μικρη Βαλερια να ειναι παντα γερη και καλοτυχη!

Γιωτουλα συμπεθερα να χαιρεσαι την νυφουλα μου!Να τα εκατοστησει και να ειναι παντα ευτυχισμενη!Περασατε ωραια στο παρτι ε?

Τατιανα να χαιρεσαι την Ραφαελιτσα σου!Να τα εκατοστησει το κοριτσακι σου!

Σοφια καλο κουραγιο με την βαφτιση.Θελει τρεξιμο αλλα ειναι ευχαριστα αυτα.Με το καλο!

Λιτσα κι εσυ κουραγιο με την γαμοβαφτιση.Οπως ειπα και στην Σοφια ειναι ευχαριστο το τρεξιμο και η κουραση που τραβας.Οσο για τον αντρα σου...αντρες παιδι μου ...τι περιμενεις!?Εμεις ειμαστε οι σουπερ γυναικες.Τα κανουμε ολα και συμφερουμε.Χαχαχα!Μπραβο στον Αντρικο μας που περπαταει.Καντου περπατοπιτα.

Μαρακι, Μυκονο εξηγηθηκαμε ε?Ποσο σε ζηλευω!Ηταν οι καλυτερες μου διακοπες εκει.Με το καλο να υποδεχτεις τον ροκα!

Σε ολα τα υπολοιπα μπεμπακια που ειχαν γενεθλια και δεν τα ανεφερα γιατι δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες ευχομαι να τα εκατοστησετε και να ειστε παντα γερα και να εχετε μια καλη τυχη.

Λοπον, τα δικα μας νεα:Χθες καναμε το παρτι γενεθλιων μας.Κανονικα ειχαμε γενεθλια την Πεμπτη στις 2/9.Περασαμε τελεια!Χορεψαμε,τραγουδησαμε,γελασαμε!

Επισης περπαταμε κανονικοτατα εδω και 3 εβδομαδες:)

Τον μπαμπα μας τον στειλαμε Κυπρο σημερα και θα λειψει για ενα μηνα:(

Εγω σημερα δουλευω μετα απο αδεια και ειμαι καπως.Τουλαχιστον θα κανω 6ωρο και οχι 12ωρο οπως δουλευα πριν παρω αδεια.Ετσι θα εχω χρονο και για τον Παντελακη μου!

Διακοπες πηγαμε στην Χαλκιδικη και περασαμε πολυ ωραια.Αρρωστησε ομως ο μικρος για μιαμιση μερα και μετα εγω για 2 μερες.Γενικα ομως περασαμε πολυ ωραια.

Αυτα τα νεα μας.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθερακι μου να ζήσετε! να χαίρεσθε το κοριτσακι σας, να ειστε όλοι μαζι ευτυχισμενοι και με το καλο να αυξηθείτε!!!! :D θελουμε φωτος φωτος φωτος!!!!!!!!!!566355qmcyjfhcul.gif

Μαράκι ζωή και κότα περναμε ετσι; όλα καλα στη Μυκονο; σας εκανε καλο καιρό; τι ωραιες που ειναι αυτες οι αποδρασεις! με το καλο να επιστρεψει και το Νικολί στη βάση του :)

οι υπόλοιπες φιλεναδες μια χαρα από ότι διαβαζω ειστε!

Ελευθερια μου με το καλο η βάφτισή σας!

Ευμορφούλα μου!!! Γύρνα σελίδες, έχουμε γράψει τις ευχές μας για τον Παντελάκο μας :)

Και ναι 3 μέρες φέτος μόνο οι διακοπές (δεν μετράω τις 3 βδομάδες στην Κέρκυρα, αυτές ήταν σπίτι μου :-P).

Καλός ήταν ο καιρός, δροσερός με αεράκι, ούτε κατάλαβα πως έγινα αστακουδάκι :)

Σας είπα ότι στα 34 μου πρώτη φορά πήγα Μύκονο;;; χαχαχα του χρόνου θα πάρουμε και τον Νικόλα :)

Σπίτι κομπλέ να υποδεχτεί το αστέρι μου!

Τωρα διαβασα τις ευχες για το μπουμπουκακι μου.

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ!Και για τα τελεια τικερακια!Που το θυμηθηκες βρε Ελενιτσα?Μου φαινεται απιστευτο πως περασε ενας χρονος.Εγω τον γεννησα στις 12.40 το μεσημερι.Δεν θα ξεχασω ποτε την σκηνη που τον κρατουσε ο γιατρος αναποδα,μολις τον ειχε βγαλει.Η πιο συγκηνητικη στιγμη για μενα.Αντικρυσα επιτελους το μικρο μου θαυματακι!

Να ειναι παντα γερα τα παιδακια μας και να γελανε παντα στην ζωη τους!

Ευμορφούλα μου!!! Γύρνα σελίδες, έχουμε γράψει τις ευχές μας για τον Παντελάκο μας :)

Και ναι 3 μέρες φέτος μόνο οι διακοπές (δεν μετράω τις 3 βδομάδες στην Κέρκυρα, αυτές ήταν σπίτι μου :-P).

Καλός ήταν ο καιρός, δροσερός με αεράκι, ούτε κατάλαβα πως έγινα αστακουδάκι :)

Σας είπα ότι στα 34 μου πρώτη φορά πήγα Μύκονο;;; χαχαχα του χρόνου θα πάρουμε και τον Νικόλα :)

Σπίτι κομπλέ να υποδεχτεί το αστέρι μου!

Τελεια!Αντε με το καλο να τον υποδεχτεις:)

Κι εμεις αυτο λεμε με τον Σαββα.Καποια στιγμη να παμε ολοι μας στην Μυκονο.Και να φανταστεις οτι δεν ηθελα ποτε να παω στην Μυκονο αλλα οταν πηγα,την λατρεψα:)

Διαφημίσεις

Kοριτσια καλημερααα!!!!

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!!!!! ΗΜΟΥΝ 1Η επιλαχουσα !!!!!

Θα παω το απογευμα να τη γραψω τη μεγαλη! τι καλα καλα καλα!!!!!!:)

Καλημέρα.

Σοφάκι να ζήσετε, να ευτυχίσετε και να χαίρεστε την μπουμπούκα σας!!!

Μαριάνα μπράβο σας!!! Είδες που αγχώθηκες ό,τι δεν την πήραν? Καλή αρχή, καλή σχολική χρονιά:P

Μαράκι στην Μύκονο νυχτοπερπατείς πουλί μου???? Ούτε εγώ έχω πάει και δεν με συγκινεί κιόλας σαν ιδέα. Προτιμώ Phi phi Islands:cool:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστω!!!! εκρυβα μια αισιοδοξια αλλα επειδη δε μπηκα αμεσως (ημουν επιλαχουσα ) δε μπορουσα να χαρω οσο και να θελα! τελικα ολα πηγαν καλα...απο δω κ περα βλεπουμε!

Εσεις τι κανετε? εμεις δοντια ακομα! σημερα εχουμε πολλες δουλειες. να παμε παιδικο σταθμο και γιατρο! να δουμε θα προλαβουμε κ τα 2? ή ο γιατρος αναβαλλεται για αυριο? ηθελε να δει τις εξετασεις της μικρης δεν εχουμε εμβολια και τετοια οποτε δεν ειναι και για τοση βιασυνη φανταζομαι ειδικα αφου οι εξετασεις ειναι καλες!

Διαφημίσεις

oυυυυ ειναι παλιες οι εξετασεις!

καναμε γενικη αιματος κ ουρων + καλλιεργεια γιατι απο τον 4ο μηνα και μετα επεφτε η καμπυλη βαρους της ενω ολα τα αλλα ηταν φυσιολογικα. μαλλον ηταν συνδυασμος πολλων αυτη η πτωση...πχ του οτι ξαφνικα δεν ηθελε να πινει το γαλα της και δεινοπαθουσαμε να της το δωσουμε, μετα αρχισε τα φαγητα κ δεν ετρωγε και παρα πολυ μεχρι να συντονιστει, μετα απο αυτο με τη βαφτιση λειψαμε 10 μερες και αλλαξε κ το προγραμμα φαγητου της εγινε ανω κατω ... ε και ειναι και που δεν εχσι βαλει κωλο κατω εδω και 6 μηνες! που να παρει γραμμαριο? παντως ολες καλες ητανε...ο γιατρος ηθελε να αποκλεισει ουρολοιμωξεις και τετοια. απο αυτα ειμαστε καλα, καθαρη η εξεταση.! να δουμε αν θα μας πει και κατι αλλο, θα σας το γραψω

πριν εναμισι μηνα τις καναμε οποτε αν γυρισετε πισω στα θεματα καπου θα πετυχετε την ιστορια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...