Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   12 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Expand  

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

cat29 είπε:
χαιρετε τι κανετε?χρονια πολλα στο μωρακι που γιορταζει.να ειναι γερο και ευτυχισμενο σε ολη του την ζωη:D

βρε κοριτσια ξερει καποια να μου πει πως διαγραφουμε αλμπουμ η φωτογραφιες απο το προφιλ?αντε γιατι εκανα πατατα:oops::rolleyes:

οκ.το βρηκα:oops:

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Giwtoula mou na xairesai ton 8usauro sou. Pou exete to party? Eimai mukono apopse xaxaxa

Xronia polla kai sthn kouklitsa ths Tatianas! Mexri na mathw oti gennhse mphka kai gw gia to special delivery mou xexexe

Koritsares mou eimai mukono trihmeraki kai se 3 meres tha exw to sourgelaki mou agkalia!!!!

Filia se oles!

Γιωτα χρονια πολλα, να χαιρεσαι το μωρακι σου...Να τα χιλιασει...Παντα ευτυχισμενο!!!!!!!!!! Τατι μου να χαιρεσαι την κουκλαρα σου!!!!!!!!!!!!!!!! Πολλα πολλα φιλια απο μενα και την Ειρηνη μου και ετη χιλια και ευτυχισμενα στην κοριτσαρα σου!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

maria_s είπε:
Giwtoula mou na xairesai ton 8usauro sou. Pou exete to party? Eimai mukono apopse xaxaxa

Xronia polla kai sthn kouklitsa ths Tatianas! Mexri na mathw oti gennhse mphka kai gw gia to special delivery mou xexexe

Koritsares mou eimai mukono trihmeraki kai se 3 meres tha exw to sourgelaki mou agkalia!!!!

Filia se oles!

Μυκονο ε;;;;; Μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Πιες και για μας κανενα ποτακι!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

χρονια πολλα ΦΡΟΣΟΥΛΙΝΑΚΙ μας! υγιής και ευτυχισμενη να εισαι πάντα, να σε χαιρονται οι γονεις σου!

754415x0gpz40i9j.gif

και για την Ραφαελίτσα μας: χρόνια πολλά χρονια καλά χρόνια ευτυχισμενα μόνο με χαμόγελα! κανενα συννεφακι να μην σκιασει τον ουρανό σου αστερακι μου

1643806jpww7zt49s.gif

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές!!! Να χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας.. Περάσαμε όμορφα χθες! Τελικά παρά τις πρόβες δεν το φύσηξε μοναχούλα το κεράκι και μας βοήθησε ο ξαδερφούλης μας!!! Δεν θέλω να βάλω φώτο στο φεισ. Πως μπορώ να βάλω να τις δείτε εδώ??

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

καλημερα .τι κανετε? ολες καλα ?τα μωρακια σας?χρονια πολλα να ευχηθουμε απο εμενα και τον μπεμπη στην μικρη της genuine.χιλιοχρονη ,ευτυχισμενη και παντα με υγεια:D:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

κι απο εμενα χρονια πολλα και οτι επιθυμεις για το μωρακι σου που χρονισε!!!!! οσο οι μερες περνανε κοντευει και το δικο μου! (ειναι μακριαααα ομως ακομα!, πρωτα θα παντρεψουμε τη νονα της και μετα!) οι αλλες κοπελες καλα ειστε?

καλησπερα κοριτσακια μου!!!καταρχην να ευχηθω χρονια πολλα σε οσα μωρακια ειχαν γενεθλια πριν απο εμας!!!να ειναι καλοτυχα χαρουμενα και να εχουν παντα υγεια!!!δεν σας εχω διαβασει καθολου εδω και καιρο....οποτε δεν ξερω καν και δεν θυμαμαι δυστυχως ποια μωρακια εχουν γενεθλια...σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!ποτε περασε ενας χρονος???σαν νερακι....Η ραφαελα μας ειναι μια χαρα ψηλωνει ομορφαινει κ για να μην ξεχνιομαστε παχαινει...περπαταει μπουσουλαει σκαρφαλωνει ολα τα κανει κ εγω τρεχω απο πισω της...ακομα σπιτι ειμαι σε 15 μερες παω δουλεια...αχ δεν την παλευω καθολου αλλα τι να κανουμε...λοιπον παω για υπνακο!σας φιλω πολυ!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα και καλη εβδομαδα!!!!!

Γιωτουλα & Τατιανα να χαιρεσθαι τις μικρες μπουμπουκιτσες σας να ειναι γεματες χαμογελα και υγεια στην ζωη τους κι εσεις να τις καμαρωνετε!!

genuine είπε:
Όχι..δεν της έβαλα βούτυρο από βλακεία..ανατρίχιαζα να της βάλω μέσα στα μαλλιά της.. το ξέρω ότι έκανα χαζομάρα αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε εκείνη τη στιγμή..
  maria_s είπε:

Filia se oles!

Κοπελια κακοπερνας εσυ ε????Μια χαρα σε βρισκω

Σοφακι μου να ζησετε κοπελα μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι και να σας ζησει η μικρη σας ΒΑΛΕΡΙΑ , να την καμαρωσετε οπως εσεις επιθυμειτε.

Και ναι επιτελους περπαταμε μονοι μας , ξαφνικα εκει που ηθελε το δαχτυλο για ν α κρατιεται με αφησε και γυριζε το σπιτι συνεχεια μονος του....καλο κουραγιο μαμα...

ΤΑ εχω πεξει τρεχω συνεχεια σαν τον Βεγγο για να ετοιμασω γενεθλια , γαμο-βαφτιση και εχω τον αντρα μου που δεν ειναι ευχαριστημενος με τιποτε...ελεος πια τι να προλαβω αλλο???Αυτος δεν ασχολειται με τιποτα αυτα και θελει να εχει ενα σπιτι παντα στην εντελεια θαρρεις και δεν οδυλεω εγω δεν εχω παιδι....Αντρες....

Αντε Μαρακι με το καλο ν αυποδεχθεςι τον Νικολα σου

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Γυρίσαμε! Σήμερα έχω πάλι ρεπό και από το πρωί αστράφτω το σπίτι να υποδεχτώ το σπλαχνάκι μου!!! Αύριο βράδυ θα είμαστε αγκαλίτσα :)

Άντε ξαμολήθηκε και ο Αντρίκος μας! Ποιος σε πιάνει δόλια μάνα :)

Σοφάκι μου σας εύχομαι μια ηλιόλουστη ζωή γεμάτη γέλια και αγάπη. Η μικρή μας Βαλέρια να είναι καλοφώτιστη και να ζήσει μια παραμυθένια ζωή!

Όλα τα μωράκια μας καλά;

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!!!

Χρόνια Πολλά στα μωράκια που έχουν γενέθλια.\

Μαράκι με το καλό να υποδεχτείς το μπεμπέ Νικολί.

Τρέχουμε και εμείς. Σαββάτο έχουμε την βάφτισή μας.

Από Τετάρτη θα έχω άδεια, μέχρι την επόμενη Τετάρτη.

Ουφ! Σας φιλώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...