Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευμορφία να σου ζήσει!!!Να τον χαίρεσαι!!!!!!!!;););)

που εισαι εσυ κοριτσαρα; σε χασαμε ;)

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

ΜακΜαρακι μου μονο τα δικα μας ειναι τα πρωινα???Εγω εχω παρει αδεια για εκεινη την μερα θα τον στειλω παιδικο απλα θα παω να τον παρω πιο νωρις , για να προλαβω να ετοιμαω τιποτα ....γιατι αν θα μεινει σπιτι δεν προκειται να κανω τιποτα παρα μονο να τον κυνηγαω!!

ναι ναι τα δικα μας ειναι πρωινα πρωινα! ο δικος μου καθε μερα ξυπναει αυτη την ωρα τυχαιο; μαλλον τυχαιο χα χα χα χα:D

εγω ακομα δεν εχω καταληξει για το παρτυ του. μαλλον θα γινει στο εστιατοριο ενος φιλου ο οποιος ειναι πολυ καλος σεφ! θα τον βαλω να ετοιμασει λιχουδιες για παιδικο παρτυ και σκεφτομαι επισης να απευθυνθω στο "μπουκετο μπαλονια" για καμια συνθεση. το θεμα μου ειναι τωρα, να βρω προσκλησούλες και να αγορασω τιποτα δωρακια για τα πιτσιρικια που θελω να καλεσω... οι μερες πλησιαζουν και η αληθεια ειναι πως βαριεμαι λιγουλακι να τρεξω :oops:. ειμαι γαιδουρα ή απλά κουρασμένη;;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!!!!!! Παρασκευη σημερα ;)

Διαφημίσεις

παει καμια σημερα U2? ειχα παει στη συναυλια τους στη Θεσσαλονικη πριν 13 χρονια!!!!!!!!! ειμαι κ@λ@γρια τελικα!:|

καλα θα ηταν αλλα....πεφτει λιγο μακρια...

με το κ@λ@γρια φανταζομαι εννοεις "καλόγρια" εεεε????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα!!! Τρέχω και δεν φτάνω με τις δουλειές για το αυριανό μας πάρτυ!! Μίκρό το σπίτι αλλά θαυματουργό!!!!!

Παντελάκο ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!! Ευμορφία μου να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Μακ μου στα 16 είχες πάει u2? Πώ, πω!!Πότε πήγες 29!!! χι!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλημερα σας!!!!!!!!!!!!!!! Παντελακο χρονια πολλα, να σε χαιρονται οι γονεις σου, παντα ευτυχισμενος να εισαι!!!!!!!!!!!!!!! Ευμορφια να τον χαιρεσαι κουκλα!!!!!!!!!!!!!! Εμεις εδω ησυχα, η Ειρηνη παει σφαιρα, τρεχει ρε κοριτσια και μια στιγμη τσουπ, παρτην κατω, θα σπασει κανενα κεφαλι!!!!! Και γω απο πισω να σκυβω μην πεσει, αυχενικο θα παθω ή κυφωση σε λιγο. Κατα τα αλλα μια χαρα, τρωμε του καλου καιρου και κανει και το αλλο, οταν τελειωσει το αυγο της μου δειχνει το φλυτζανακι που της το βαζω και γκρινιαζει, μαλλον θελει κι αλλο, αλλα δεν κανει 2 αυγα ετσι δεν ειναι;;;; Θα ρωτησω και τη γιατρο. Αυριο παω κομμωτηριο να σουλουπωθω και τη Δευτερα πρεπει να παω σχολειο. Αχ να συνηθιζω σιγασιγα. Λεω να μην ξανακανω ανταυγειες και να τα κανω ολα ξανθα...Δεν το εχω ξανακανει και φοβαμαι μη γινω Τζουλια. Τι λετε εσεις;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλα θα ηταν αλλα....πεφτει λιγο μακρια...

με το κ@λ@γρια φανταζομαι εννοεις "καλόγρια" εεεε????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι κατι αλλο εννοω που εχει να κανει με πισινο και γρια αλλα εισαι πολύ ευγενικη ψυχη και δεν τα κατεχεις αυτα :tongue:

Καλημέρα!!! Τρέχω και δεν φτάνω με τις δουλειές για το αυριανό μας πάρτυ!! Μίκρό το σπίτι αλλά θαυματουργό!!!!!

Παντελάκο ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!! Ευμορφία μου να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Μακ μου στα 16 είχες πάει u2? Πώ, πω!!Πότε πήγες 29!!! χι!!

τι καλη που εισαι και εσυ Γιωτούλα! ναι μωρε περνανε τα χρονια! χα χα χα χα.... αυριο εχει γενεθλια το Φροσουλινι μας :eek:

Καλημερα σας!!!!!!!!!!!!!!! Παντελακο χρονια πολλα, να σε χαιρονται οι γονεις σου, παντα ευτυχισμενος να εισαι!!!!!!!!!!!!!!! Ευμορφια να τον χαιρεσαι κουκλα!!!!!!!!!!!!!! Εμεις εδω ησυχα, η Ειρηνη παει σφαιρα, τρεχει ρε κοριτσια και μια στιγμη τσουπ, παρτην κατω, θα σπασει κανενα κεφαλι!!!!! Και γω απο πισω να σκυβω μην πεσει, αυχενικο θα παθω ή κυφωση σε λιγο. Κατα τα αλλα μια χαρα, τρωμε του καλου καιρου και κανει και το αλλο, οταν τελειωσει το αυγο της μου δειχνει το φλυτζανακι που της το βαζω και γκρινιαζει, μαλλον θελει κι αλλο, αλλα δεν κανει 2 αυγα ετσι δεν ειναι;;;; Θα ρωτησω και τη γιατρο. Αυριο παω κομμωτηριο να σουλουπωθω και τη Δευτερα πρεπει να παω σχολειο. Αχ να συνηθιζω σιγασιγα. Λεω να μην ξανακανω ανταυγειες και να τα κανω ολα ξανθα...Δεν το εχω ξανακανει και φοβαμαι μη γινω Τζουλια. Τι λετε εσεις;;;;

γεια σου Τζουλια 1463987ailyuj59sd.gif:tongue::tongue::tongue:

οχι κατι αλλο εννοω που εχει να κανει με πισινο και γρια αλλα εισαι πολύ ευγενικη ψυχη και δεν τα κατεχεις αυτα :tongue:

χαχαχαχα ναι ναι...και επισης ασπιλη και αμολυντη:tongue:

Διαφημίσεις

hallo κοριτσακια πως ειστε σημερα?ερχεται ΣΚ.για να ανεβουμε λιγο.η μαλλον εσεισ γιατι εμεις.....απιστευτη γκρινια και κλαμματα.εχουμε τρελλαθει εντελως .υποφερει πολυ:sad:2 δοντια κατω εχουμε σε ασχετα σημεια και σημερα ειδα και το 3ο πανω(που μεχρι τωρα δεν ειχαμε κανενα επανω)και ποιο λετε οτι βγηκε?ο δεξιος κυνοδοντας!!!!ολα αναποδα τα κανει ο δικος μου!!!!:tongue:τι παιδι εχω εγω πια?:rolleyes:

πολλα φιλια σε ολες.ελπιζω να ειστε καλα.

byeeeeeeeeeeeeeeee

XWF8p2.png

Kalispera koritsakia!!Xronia polla sta zoyzoynakia mas poy xronisane!!Na nai gera kai eytyxismena!!Na ta ekatostisoyne!!

Emeis Aigio pleon..prospathoyme na feroyme mia taksi sto spiti..meinane mono oi koyrtines kai to dwmatio tis mikris na soyloypwthei!!Kata t alla ola kala,,to aigio den moy polyarese alla ti na kanoyme,ypomoni,enas xronos tha nai!!

Ta nea mas einai pws vgalame dontaki epiteloys,stis 31 Aygoystoy!!Eytyxws oyte klamata eixame oyte gkrinies,to vgale xwris na katalavoyme tpt!!!

Ayta..tha ksanampw na sas lev ta neakia mas...pros to paron den exoyme internet,klevw apo ena!!Filakia pollaaaaaaaaa

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπέρα και από μένα!!!Με χάσατε πώς να μη με χάσετε?Σήμερα για να καταλάβετε πήγα στο αγαπητό κατάστημα μαδερκαιρ και αγόρασα στο θηρίο μου ζώνη από αυτές που τα κρατάνε όταν περπατάνε για να μη τους φεύγουν!!!χαχα!Αυτά που κοροίδευα!!Αλλά πήγαμε βόλτα κηφισιά και δεν ήθελε ούτε καρότσι ούτε αγκαλιά ήθελε να περπατάει!Τί να κάνω η δόλια μάνα;:confused::confused:

Επίσης εγω δεν πηγαίνω σε γραφείο οπότε η μόνη ώρα που μπορώ να σας γράψω είναι τώρα που αράζω λίγο στο κρεββάτι αν δεν έχω σίδερο!!!Βαριά η καλογερική!!!:tongue:

Βγάζουμε και τους πάνω κυνόδοντες και υποφέρουμε!!!Από γάλα πίνουμε δέλτα αντβανς με λιγότερη λακτόζη και το βράδυ σ26 γκολντ 3!Αλλά από φαϊ ελάχιστες ποσότητες!!

Την άλλη βδομάδα έχουμε βάφτιση και γενέθλια!!Φορτωμένο το σκ!!Εφτιαξα και τον στολισμό των τραπεζιών και 240 μπομπονιέρες!!!Ελπίζω να έχει καλό καιρό να μη μου κρυώσει στη βάφτιση!!!Θυμάμαι όταν πήγαινα να γεννλησω έβρεχε καταρρακτοδώς!!χαμός!!

Λοιπόν καλή σας νύχτα!!!Σας φιλώ όλες και εύχομαι τα καλύτερα για τα όμορφα μωράκια σας!!!Σας σκέφτομαι και όποτε μπορώ σας διαβάζω από το κινητό αλλά δεν προλαβαίνω πάντα!!!

O40a.jpgO40ap3.png

χαιρετε τι κανετε?χρονια πολλα στο μωρακι που γιορταζει.να ειναι γερο και ευτυχισμενο σε ολη του την ζωη:D

βρε κοριτσια ξερει καποια να μου πει πως διαγραφουμε αλμπουμ η φωτογραφιες απο το προφιλ?αντε γιατι εκανα πατατα:oops::rolleyes:

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...