Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα τι κανετε?εμεις καλα.σημερα θα παμε jumbo με την βαφτιστιρα μου να της ψωνισουμε τα σχολικα .δηλαδη η μικρη να διαλεγει και εγω να πληρωνω!!!:D:D:tongue:κατα τα αλλα τρελλος αερας εδω μεχρι χτες το βραδυ 7 μποφορ.εβαλαν φωτια σε 4 σημεια παραλιγο να καει το μισο βορειο συγκροτημα. ακομα δεν την εχουν σβησει παντου.μυριζει μεχρι την πολη ο καπνος.για σενα που ξερεις πατριωτακι στην Τρουμπετα καηκαν ολα κατεβηκε μεχρι κατω στο Σκριπερο προς Ανω Κορακιανα και απο την πισω μερια προς το Σωκρακι.Εθνικη Παλαιοκαστριτσας απο την απεναντι μερια του δρομου,Πουλαδες και στο νεκροταφειο της Κατω Κορακιανας.πολυ μεγαλη καταστροφη κοριτσια.φαινεται αυτο το καλοκαιρι ηταν η σειρα της Κερκυρας:-(:sad:

τι λες ρε κορίτσι;;;;;;; ήξερα ότι έχει τρελλό αέρα από χθες αλλά δεν μου είπαν οι δικοί μου για φωτιά!!! :( μπήκε η φωτιά στα χωριά; κάηκαν σπίτια;

καλημέρα κορίτσια! όλα τα μωράκια καλά;

το παντελάκι μας σαν σήμερα γεννήθηκε!!! :)

Κούκλε μου χρόνια σου πολλά! Ευμορφούλα μου, γλυκιά μου φιλενάδα να χαίρεσαι τον μονάκριβό σου και να τον καμαρώνεις πάντα!

966247mn6lidxqrb.gif

τι λες ρε κορίτσι;;;;;;; ήξερα ότι έχει τρελλό αέρα από χθες αλλά δεν μου είπαν οι δικοί μου για φωτιά!!! :( μπήκε η φωτιά στα χωριά; κάηκαν σπίτια;
οχι απο οσο ξερω.Στη Τρουμπετα καηκε το εστιατοριο Καραμπαμπας και το βενζιναδικο που ηταν κοντα.

Ευμορφια μου χιλιοχρονος ο γιοκας σου. να ζησει και να ειναι παντα ευτυχισμενος.χρονια πολλα με υγεια σε αυτον και σε εσας να τον καμαρωνεται σε ολη σας την ζωη:D:D

πολυ συγκηνουμαι που τα μωρακια μας χρονιζουν.Νομιζω πως την ημερα που θα εχει ο δικος μου ολη μερα θα κλαιω.και μονο που το σκεφτομαι βουρκωνω!!!!

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμας !!!

Ευμορφία μου να χαιρεσαι το βλασταρακι σου να ειναι γερος και δυνατος κι εσυ να τον καμαρωνεις!!!

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σε πηρα εγω χθες αλλα μαλλον πνιγοσουν στην δουλεια

Ποτε ερχεται ο Νικολας???

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

εγώ σκέφτομαι να φύγω νωρίτερα από τη δουλειά (Βασικά πολύ νωρίτερα!!!) και να είμαστε σπίτι 15:27 που γεννήθηκε :)

20:23 του 2009 γεννήθηκε, 20:23 έσβησε το κεράκι του το 2010.:-P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμας !!!

Ευμορφία μου να χαιρεσαι το βλασταρακι σου να ειναι γερος και δυνατος κι εσυ να τον καμαρωνεις!!!

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σε πηρα εγω χθες αλλα μαλλον πνιγοσουν στην δουλεια

Ποτε ερχεται ο Νικολας???

προχθές το βράδυ σε ξέχασα :( είχε πάει ο γιώργος να δει τον αγώνα και αφού δεν τον είχα στα πόδια μου, έκανα δουλειές στο σπίτι...

εσύ ήσουν χθες; πήρες από το σταθερό ε; νόμιζα ήταν καμιά πεθερά (γιατί από τα γνωστά δεν της το σηκώνω) και σε γείωσα :(

πως είναι το αντρουλάκι μου; ο Νικόλας έρχεται Τρίτη βράδυ με παππού και γιαγιά :)

1106883pr4atl2yxf.gif

ΠΑΝΤΕΛΑΚΟ μας χιλιόχρονος να εισαι και πάντα υγιης και ευτυχισμενος! να χαιρεσαι τους γονεις σου και να τους καμαρωσεις όπως επιθυμεις !!!!! χα χα χα χα

Ευμορφάκι μου να χαιρεστε το αγγελούδι σας, πάντα χαρες να σας δινει!

τσουπρες νυσταζω θα μπω να σχολιασω αυριο αν προλάβω!

Ελενιτσα μπράβο στο Μαρινακο σου για την πρωτη μερα στο "σχολειο":)!

το δικό μου το μπεμπε γεννηθηκε 29-9-2009 9 παρα 20 το πρωι! πολλά εννιαρια ε; τυχαιο ; δε νομιζω!:tongue::tongue:

σμουτσσσσσσσσσσσσσ!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

ΜακΜαρακι μου μονο τα δικα μας ειναι τα πρωινα???Εγω εχω παρει αδεια για εκεινη την μερα θα τον στειλω παιδικο απλα θα παω να τον παρω πιο νωρις , για να προλαβω να ετοιμαω τιποτα ....γιατι αν θα μεινει σπιτι δεν προκειται να κανω τιποτα παρα μονο να τον κυνηγαω!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...