Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα σας...Μακ που χαθηκες βρε;;; welcome back!!!!!!! Μαριαννα γιατι ανατριχιασες με το φεγγαρι;;;; Το ειδα και γω το πρωι...Γιωτα τι επαθες καλε;;; Καλα δεν παλευονται αυτα τα μπεμπακια!!!!!! Αντε τελος καλο ολα καλα!!!!!!!! Λιτσα καλως ορισες στο κλαμπ των μαμαδων που τρεχουν μονιμως πισω απο το μωρο...Παιδια με εχει ξεπατωσει αυτο το πραγμα, χθες το βραδυ πονουσε ολη μου η πλατη απο το σβερκο μεχρι τον κ&*λο μου...Αυτο το σκυψιμο πισω απο την Ειρηνη, η οποια ευτυχως επανηλθε δρυμιτερη στο περπατημα, με εχει εξοντωσει. Αληθεια ποτε σταματανε να πηγαινουν σαν σεισμοπληκτα;;; Αλωνιζει ολο το σπιτι αλλα ετοιμη να καταρρευσει ανα πασα στιγμη...Δε θυμαμαι αν ηθελα να σχολιασω τιποτε αλλο...Α ναι, Ελευθερια ευχαριστουμε για την προσκληση, αλλα λεμε να παμε το σ/κ εκεινο Αθηνα στη θεια μου μαζι με το μπεμπε, γιατι μετα ξεκιναω δουλεια και τελος τα ψεματα!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο εμας.τι κανετε?πωπω μια γκρινια που εχει ο μικρος:(βγαζουμε κι αλλο δοντακι:Dπεραστικα στο μωρακι που χτυπησε.ευτυχως που ειναι καλα:D

σημερα 2 φορες του εδωσα το μπιμπερο να πιει νερο και σταθηκε ορθιος για δευτερολεπτα χωρις να κρατιεται απο πουθενα και μετα δεν επεσε καθιστος με δυναμη οπως αλλες φορες αλλα σιγα-σιγα σαν να το ελεγχε:D:D:Dμαλλον ετοιμαζεται να μου ξαμοληθει στο περπατημα και αλοιμονο μου!!!!!:tongue:νομιζω οτι ειναι ο μονος που δεν περπαταει καλα ακομα:-(

πολλα φιλια σε ολες

XWF8p2.png

κι εμεις δε περπαταμε ακομα! αλλα στεκεται πολυ καλα και μαλιστα και πανω σε ετοιμορροπο εδαφος...πχ καναπεδες μαξιλαρια, τετοια...!

Αννα που λες κατι με επιασε με το φεγγαρι...γιατι ηταν μεσημερι και εγω αυτα τα περιεργα-ασυνηθιστα τα χω για οιωνους!(:oops::oops::oops:δικους μου βεβαια αλλα μου χει μεινει κολλημα!). ε οτι και καλα κατι περιεργο θα συμβει....καλο η κακο δε ξερω!!!! ενας φιλος απο ισπανια μου λεει πως αυτο εκει συμβαινει πολυ συχνα! λετε να γινομαστε κι εμεις ισπανια σιγα σιγα?:tongue::shock:

καλησπέρα!! ευχαριστώ για τα περαστικούλια!cat ούτε εμείς περπατάμε!μόνο στεκόμαστε!και περπατάμε μόνο αν μας κρατανε από τα 2 χεράκια ή γυρω-γύρω στα έππιπλα!Μαριάνθη εγώ δεν το είδα το φεγγάρι αλλά με κούφανες!Το Σάββατο έχουμε γενέθλεια!! θα κάνουμε mini party γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμη το σπιτάκι μας!!Θα είμαστε σύνολο (μαζί με τα παιδάκια)..αχ πως πέρασε ο καιρός....πόσο θα ήθελα να ήμουν πάλι εγκυούλα..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!!ολα καλα?εμεις ξεκιναμε σχολειο σημερα.....χιχιχιχιχι!!!πρωτη μερα του Μαρινου στο σχολειο.......για να δουμε αντιδρασεις.Μαριαννα μου οπως σου ειπε και η ΜΑΚ ειμαστε και εμεις φαφουτακια αλλα πλεον δεν σκαω......γιατι προχθες μου ειπε η μαμα μου οτι εγω εβγαλα δοντια 14 μηνων!!!Γιωτουλι τι κανει το μαριδακι σου?εσεις καλα?Ζωηηηηηηηηη, Κατερινακιιιιι που ειστε καλε?καλε η νυφη που ειναι?????Σοφιαααααα!!!!θα τρεχει για τα τελευταια για την γαμο βαφτιση!!!!Λιτσακι καλωσηρθες παλι.....σορρυ που δεν σε πηρα αλλα λογω του σταφυλοκοκκου αλλαξαν τα σχεδια!!!αααχχχχ ποσο μ αρεσει που βλεπω παλι τα τικερακια της εγκυμοσυνης στην σελιδα μας!!!!καλε βαλτε μπρος και οι υπολοιπες......εγω μετα απο τρια χρονια......δεν αντεχω για αλλη τωρα!!!!φιλια σε ολες........

καλημερα σε ολες...

πωπω ακομα δεν εχω ξεκουραστει απο το ταξιδι αστραπη! ευτυχως ηρθε η μαμα μου εχθες και θα κατσει μια βδομαδα, ε σκεφτομαι πως ισως να καταφερω καμια μερα να κοιμηθω λιγο εξτρα...θα δειξει. Αυτη δεν εχει συνηθισει με τα μικρα και ξερω πως της φαινεται βουνο ολη μερα να τα κυνηγαει κ κουραζεται πιο πολυ απο τη γιαγια που τα χει καθε μερα.

Μαριαννα μου οπως σου ειπε και η ΜΑΚ ειμαστε και εμεις φαφουτακια αλλα πλεον δεν σκαω......γιατι προχθες μου ειπε η μαμα μου οτι εγω εβγαλα δοντια 14 μηνων!!!

Ναι κι εμενα μου πε η μαμα του αντρα μου πως κι αυτος αργησε να βγαλει και μαλιστα τα βγαλε ενα δω κι ενα κει...οχι τα μπροστα πρωτα αλλα ανακατεμενα.:shock::shock::shock::shock::shock: Εχθες μου πε βεβαια κι ενα κουφο και με εστειλε!!!! Να παμε σε οδοντιατρο να κανει τομη στα ουλα για να βγουν πιο ευκολα λεει τα δοντια!!!!ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? της ειπα "οποτε τα βγαλει, χωρις δοντια δε θα μεινει"!!!!! ανατριχιασα! μα ΕΛΕΟς γινονται τετοια πραματα?Και πες πως ειμαι σαδιστρια και το κανα... μετα πως θα τρωει το παιδι καλε? θα ακουμπαει φρουτο στο σκισμενο ουλο και θα τιναζεται μεχρι απεναντι απο το πονο! δε νομιζω να το πολυσκεφτηκε:shock::shock::shock::shock:πριν το πει

να σας πω την αληθεια! Ουφ συγχυστηκα τωρα που το θυμηθηκα.:confused:

καλε βαλτε μπρος και οι υπολοιπες......εγω μετα απο τρια χρονια......δεν αντεχω για αλλη τωρα!

αχαχα αχαχα αχαχα αχαχα (καλο το αστειο! για μενα εκλεισε το καταστημα! δε ξερω οι αλλες κοπελιες τι θα κανετε εμεις παντως.....ψωνισαμε!!!!!:tongue::tongue::tongue:)

Μια γρήγορη καλημερα κι απο μένα!!!

τρέχω σαν το Βέγγο!!! δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω!

και ταλαιπωρούμαι και λίγο με το θηλασμό αλλά την παλεύω....

με δάγκωσε κατά λάθος η μικρή και μου έκανε πληγή στη θηλή και όποτε θηλάζει απο εκείνο το στήθος κρατιέμαι να μην ουρλιάξω....προσπαθώ τώρα με το θήλαστρο να βγάζω για να μη τη βάζω να θηλάσει και να θρέψει η πληγή...

πάντως το αντλημένο ζορίζομαι να της το δώσω να το πιεί...

μπιμπερό δεν ξέρει να πάρει....

με το καλαμάκι πίνει μια γουλιά και μετά το μασάει....

ε τελικά χθες της έδωσα 50 μλ και τα ήπιε απευθείας απο ποτήρι!!!

τελοσπάντων....τρέχω με τη γαμοβάφτιση...

πήγα και στον παπά και τον τρομοκράτησα λίγο για να μη μου τη βουτήξει μέσα στο νερό και φοβηθεί το αστεράκι μου...

προχθές παραλίγο να πάθουμε μεγάλη ταραχή....είχα πάει εγώ για πρόβα στο μαλλί και την είχα αφήσει να κοιμάται στο σπίτι με το μπαμπα της...

και τι μου είπε ο άντρας μου οτι έγινε και μου κόπηκε η αναπνοή????

την άκουσε μες στον ύπνο της που έβηχε....ε σιγά, πολλές φορές βήχει....

συνεχίζει όμως το βήχα και κάποια στιγμή την ακούει σαν να προσπαθεί να καθαρίσει το λαιμό της...πάει να της δώσει λίγο νεράκι να τη βοηθήσει, να μην ανοίγει με τίποτα το στόμα...ωστόσο να δείχνει κι οτι πνίγεται....

και κάποια στιγμή όπως το ψιλοανοίγει το στοματάκι της, βλέπει ο άντρας μου κάτι μπλε...χώνει το δάχτυλο του μέσα και είχε στο στόμα της ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά...προσπαθούσε να το καταπιεί και πνιγόταν το καημενάκι μου....

τρόμαξα όσο δεν πάει....πρώτη φορά που ξέχασα να της βγάλω το λαστιχάκι απο τα μαλλιά πριν τη βάλω για ύπνο και να τι έγινε!

μάλλον της είχε φύγει μέσα στον ύπνο της και όπως θα έψαχνε την πιπίλα της κοιμισμένη θα βρήκε αυτό και θα το έβαλε στο στόμα...ουφ....

αυτά απο μένα ελπίζω να προλάβω να ξαναμπω!!!!

φιλάκια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μια γρήγορη καλημερα κι απο μένα!!!

τρέχω σαν το Βέγγο!!! δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω!

και ταλαιπωρούμαι και λίγο με το θηλασμό αλλά την παλεύω....

με δάγκωσε κατά λάθος η μικρή και μου έκανε πληγή στη θηλή και όποτε θηλάζει απο εκείνο το στήθος κρατιέμαι να μην ουρλιάξω....προσπαθώ τώρα με το θήλαστρο να βγάζω για να μη τη βάζω να θηλάσει και να θρέψει η πληγή...

πάντως το αντλημένο ζορίζομαι να της το δώσω να το πιεί...

μπιμπερό δεν ξέρει να πάρει....

με το καλαμάκι πίνει μια γουλιά και μετά το μασάει....

ε τελικά χθες της έδωσα 50 μλ και τα ήπιε απευθείας απο ποτήρι!!!

τελοσπάντων....τρέχω με τη γαμοβάφτιση...

πήγα και στον παπά και τον τρομοκράτησα λίγο για να μη μου τη βουτήξει μέσα στο νερό και φοβηθεί το αστεράκι μου...

προχθές παραλίγο να πάθουμε μεγάλη ταραχή....είχα πάει εγώ για πρόβα στο μαλλί και την είχα αφήσει να κοιμάται στο σπίτι με το μπαμπα της...

και τι μου είπε ο άντρας μου οτι έγινε και μου κόπηκε η αναπνοή????

την άκουσε μες στον ύπνο της που έβηχε....ε σιγά, πολλές φορές βήχει....

συνεχίζει όμως το βήχα και κάποια στιγμή την ακούει σαν να προσπαθεί να καθαρίσει το λαιμό της...πάει να της δώσει λίγο νεράκι να τη βοηθήσει, να μην ανοίγει με τίποτα το στόμα...ωστόσο να δείχνει κι οτι πνίγεται....

και κάποια στιγμή όπως το ψιλοανοίγει το στοματάκι της, βλέπει ο άντρας μου κάτι μπλε...χώνει το δάχτυλο του μέσα και είχε στο στόμα της ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά...προσπαθούσε να το καταπιεί και πνιγόταν το καημενάκι μου....

τρόμαξα όσο δεν πάει....πρώτη φορά που ξέχασα να της βγάλω το λαστιχάκι απο τα μαλλιά πριν τη βάλω για ύπνο και να τι έγινε!

μάλλον της είχε φύγει μέσα στον ύπνο της και όπως θα έψαχνε την πιπίλα της κοιμισμένη θα βρήκε αυτό και θα το έβαλε στο στόμα...ουφ....

αυτά απο μένα ελπίζω να προλάβω να ξαναμπω!!!!

φιλάκια!!!

πω πω τρομαρα! προσεχε το πολυ σοφακι και αν μπορεις μην της βαζεις καθολου λαστιχακια-κοκκαλακια στα μαλλια.... βρε τι πηγατε να παθετε!

κατα τα αλλα πολύ τρεξιμο διαβαζω. ε λογικο ειναι... τα αφηνεις και εσυ πουλακι μου τελευταια ωρα :rolleyes:... και όταν γινουν όλα θα πεις: για αυτα ετρεχα τοσο πολύ; θα περασει η μερα χωρις να το καταλαβεις :)

Γειά σας φιλενάδες, τι μου κάνετε? Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω. Busy μέρα σήμερα αλλά από την επόμενη Τετάρτη ήρθε αναπάντεχα 1 βδομαδούλα άδεια. Ό,τι πεις μια και έχουμε τα βαφτίσια το επόμενο Σαββάτο.

Έχω βάλει φώτο του μικρού στο καφέ Αυγούστου.

Πάω να σας διαβάσω γιατί σε μισή ώρα σχολάω. Σήμερα ξεκινάει πάλι το μειωμένο (7ωρο)!!:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελενίτσα καλή αρχή στο σχολείο, καλή σχολική χρονιά!!! Πόσο είναι ο Μαρίνος σου?

Μαριάννα καλώς δέχτηκες την μανούλα σου!!!! Καλέ τι λέει το πεθερικό? Να σκίσουν τα ούλα του παιδιού? Εσένα πες της, θα ήθελες να στο κάνουν? Απαπαπα!

Σοφάκι περαστικά με το τζιτζί βρε. Βάζε γαλατάκι να θεραπευτεί σύντομα και άλλαζε διάφορες στάσεις στον θηλασμό μπας βρεις κάποια λιγότερο επώδυνη. Μπιμπερό ε???Προχθές του έβαλα νερό στομπιμπερό γιατί δεν έβρισκα τα εκπαιδευτικά ποτήρια και δεν ήξερε να πιπιλήσει!!! Το έβγαλε από το στόμα του και περιεργαζότανε την ρόγα γιατί προφανώς δεν θυμάται καν πως είναι.

Βρε τι ήταν τούτο με το λαστιχάκι??? Προσοχή!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!!!εβρεξε ευτυχως λιγο εχθες και δροσισε ο τοπος. προσωπικα μαρεσει τοσο πολυ η βροχη και το πως μυριζει το χωμα και τα σχετικα μετα στην ατμοσφαιρα που εχω πολυ καλη διαθεση σημερα!!!!

Η μικρη μου προσπαθει να βαλει ακομα τα παπουτσια... ειχε πολυ πλακα. επαιρνε το παοπουτσι της μεγαλης και αντι να κουναει το παπουτσι για να το παει στο ποδι επιανε το ποδι και το πηγαινε στο παπουτσι και κουνουσε και τα δαχτυλακια και τον αστραγαλο για να μπει στη τρυπα...το ποση ωρα τη χαζευαμε χτες με τη μαμα μου!!!!χεχεχεχεχε εχουν αρχισει κ παιζουνε και μεταξυ τους...τρεχει η μια απο πισω η αλλη με φωνουλες μπουσουλαει σφαιρα. κρυβεται η μεγαλη στις γωνιες, την πηγαινουμε να κανει "τσα" και ξεκαρδιζονται και οι 2! Μπαινουνε κατω απο τις καρεκλες και το τραπεζι της κουζινας και της φωναζει η Βικυ: "ελα αννα, ελα μπορεις!!!!"χαχαχαχαχαχαχ πολυ γελιο ριξαμε χθες!

Εσας τα ζουζουνια καλα???ΚΑΙ Για το λαστιχακι λεω παλι καλα που ηταν τετοιο λαστιχακι! εμενα η πεθερα της εβαζε (κ ακομα της βαζει) κατι πολυ μικρα κλιπσακια....μια φορα στο αμαξι απο βαρεμαρα τα βαλε στο στομα! μεχρι να καταλαβω πως τα χε ξαναβγαλει πηγε η ψυχη μου στη κουλουρη! περασα ολη τη διαδρομη...να κοιταω αναποδα!

καλημερα τι κανετε?εμεις καλα.σημερα θα παμε jumbo με την βαφτιστιρα μου να της ψωνισουμε τα σχολικα .δηλαδη η μικρη να διαλεγει και εγω να πληρωνω!!!:D:D:tongue:κατα τα αλλα τρελλος αερας εδω μεχρι χτες το βραδυ 7 μποφορ.εβαλαν φωτια σε 4 σημεια παραλιγο να καει το μισο βορειο συγκροτημα. ακομα δεν την εχουν σβησει παντου.μυριζει μεχρι την πολη ο καπνος.για σενα που ξερεις πατριωτακι στην Τρουμπετα καηκαν ολα κατεβηκε μεχρι κατω στο Σκριπερο προς Ανω Κορακιανα και απο την πισω μερια προς το Σωκρακι.Εθνικη Παλαιοκαστριτσας απο την απεναντι μερια του δρομου,Πουλαδες και στο νεκροταφειο της Κατω Κορακιανας.πολυ μεγαλη καταστροφη κοριτσια.φαινεται αυτο το καλοκαιρι ηταν η σειρα της Κερκυρας:-(:sad:

XWF8p2.png

καλημερα ολα καλα? αααααχχχχ ειμαι πολυ χαρουμενη με τον Μαρινακο μου...ηταν κυριος εχθες στο σχολειο.του αρεσε πολυ......εκανε και τσουληθρα με την παιδαγωγο του.....αλλα εχουμε και τα δυσαρεστα γιατι το πρωτο σπυρακι του σταφυλοκοκκου εφυγε και τωρα εχουμε αλλο στο κεφαλακι και αλλα 3 στο κορμακι του.οποτε σημερα θα παμε για αντιβιωση.Ελευθερια μου 11 μηνων ειναι ο μικρος.Σοφακι τι τρομαρα ηταν αυτη.τα εχω παθει και εγω με την Ευη.Μαριαννα μου αυτο που σου ειπε για την τομη η πεθερα σου το εχω ακουσει και εγω αλλα μονο στην ιδεα ανατριχιαζω.......ΜακΜαρακι μου ολα καλα?οι αντρες σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...