Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κορίτσια μια καλησπέρα κι από εμένα!!! Δεν πολυμπαίνω αλλά σήμερα έπαθα κάτι και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.. σιδέρωσα και όταν τελείωσα έστησα τη σιδερώστρα στον τοίχο όρθια. όταν ξύπνησε η μικρή μπουσουλούσε, πήγε στη σιδερώστρα και της έπεσε όλη στο κεφάλι..δεν την πρόλαβα ήμουν στην άλλη άκρη..την είδα να πέφτει πάνω της και πάγωσα..τρέχω στο παιδί, και ήταν κάτω μπρούμυτα, με τη σιδε΄ρώστρα πάνω στο κεφάλι από τη μεριά που ακουμπάμε το σίδερο.. την πήρα αγκαλιά αλλά βρε κορίτσια έκλαψε ελάχιστα.. ούτε 1 λεπτο.. αυτό με φόβισε περισσότερο..Την είχα στο νου μου μετά να δω αν έχει κάτι αλλά ήταν μια χαρά..μόνο λίγο πιο ήρεμη από το συνηθισμένο της..μετά πήγαμε θάλασσα και μετά από λιγό παρατηρήσαμε με τον άντρα μου ότι ήταν κατακίτρινη..φοβηθήκαμε αλλά ωσπου να γυρίσουμε σπίτι επανήλθε το χρώμα.. Τον παιδίατρο δεν τον βρήκα.. Λέτε να έπαθε τίποτα? Το κίτρινο συνδέεται με το χτύπημα ή μήπως έχουμε καμμια αναιμία??

Να γίνω κι εγώ λίγο κουκουβάγια?

Εμείς δεν περπατάμε ακόμη, απλά στεκόμαστε μόνες μας ή περπατάμε κρατώντας από΄έπιπλα. Η ΄γλώσσα μας όμως πάει ροδάνι!! Λέμε καθαρα μαμα,μπαμπά γιαγια παπούς, γυαλια ,γάλα, γεια και Γιάννη(μάλλον έχει αδυναμία στις λέξεις που αρχίζουν από γ).

Λέμε νιο-νιο όταν θέλουμε νερό,μαμ,για φαγητό.

Λέμε τάντα τη τσάντα της μαμάς Χαιρετάμε, στελνουμε φιλάκια , κάνουμε ζήλειες.

Λέμε νια την κούνια

όταν τη ρωτάς πως κάνει το μοσχαράκι απαντάει μμμμμ

>> >> >> >> παπάκι απαντάει πα, πα, πα,

>> >> >> >> πουλάκι τσι, τσι

>> >> >> >> σκυλάκι βαβ, βαβ

>> >> >> >> γατάκι νιαααα

επίσης φωνάζουμε τον ξαδερφούλη μας τον Πέτρο πέπε

όταν κάνουμε κακά φωνάζουμε πφφφφ

και όταν η μαμά μπαίνει στην τουαλέτα λέμε μαμά τσσσσ

Δείχνουμε καφαλάκι ,μαλλάκια, ποδαράκι, αυτάκια και βυζάκια

και... κάνουμε και άλλα ..δεν λέω όμως τα άλλα που κάνει γιατί θα μου πείτε ότι το έχω χάσει..αλλά λέω αλήθεια!! έχω κι ένα μικρό βιντεάκι στο φέισμποοκ που κάνει κάτι λίγα...δεν μπορώ να τα συγκεντρώσω όλα μαζι..έχω χαζέψει..όλοι μου λένε ότι ό,τι της λείπει σε κιλά το έχει σε σπιρτάδα!! κι εγώ καμαρώνω σαν γύφτικο σκεπάρνι!!! Να πω κι άλλο ένα!! Ανοίγει τις σελίδες του βιβλιου της και μας δείχνει το μπε, τα γυαλια, το παπέ(καπέλο) το νιαα (το γατάκι) και τα δείχνει όλα σωστά!!! Και ό άντρας μου που με κορόιδευε που της έπαιρνα και της διάβαζα βιβλία από 3 μηνών έχει μείνει άφωνος..καλά σταματάω γιατί τελειωμό δεν έχει η κουκουβάγια!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες τις μανούλες και τα νινάκια!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Back to office , λεω στους συναδελφους οτι ηρθα για να ξεκουρασθω και μου λενε εισαι τρελη????Οταν θα γινετε γονεις λεω θα καταλαβετε !!!!!!

Αααα! Τα κιλά μας είναι 7800! είπατε κάτι? έχετε δει κανένα άλλο πιο αδύνατο νινι??

Και νομιζα οτι ημασταν οι πιο αδυνατοι εμεις με 8800 και 75 ποντους!!!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερες πολλες!

Γιωτούλα μου τι κανεις; το ειδα το βιντεακι στο φεις και εχω να πω ότι η μικρη ειναι αστερι! τι καλη που ειναι και πόσα πολλα πραγματα κανει!!!! να την χαιρεσθε την ζουζουνιτσα και πάντα να καμαρωνετε όπως τωρα :)

Λιτσάκι μου καλως όρισες! κουραστηκες πολυ στις διακοπες ετσι; σε καταλαβαινω. εγω 3 μερουλες εφυγα και το ενα βραδυ επαθα υπερκοπωση! βραστα λεμε... του χρονου ελπιζω να ειναι καλυτερα :rolleyes:

τωρα ειμαι στο γραφειο, θα κοιταξω να κανω καμια δουλεια (αφου μαζεψω τα μυαλα μου). μην χαθειτε θα μπαινω, ναι;:cool:

Διαφημίσεις

καλημερα σε οοολη την κομπανια:tongue::tongue::tongue:!!!!

Αααα! Τα κιλά μας είναι 7800! είπατε κάτι? έχετε δει κανένα άλλο πιο αδύνατο νινι??

ααα litpot νομιζω πως θα σας κερδισουμε...στους 10 μηνες ηταν 7350! ε ποσο να εχει παρει μεσα σε ενα μηνα! σημερα αυριο που θα παμε γιατρο θα σας πω!!!

κατα τα αλλα τα κατορθωματα μας ειναι πως ανεβαινει μονη της στο αλογακι το κουνιστο και κουνιεται με δυναμη,μας απανταει "ντα" οταν της λεμε "μη", σκαρφαλωνει στη πλατη του καναπε που απο πισω εχει τοιχο και παραθυρο ορθια και κολαει τα χερια της σα το σπαιντερμαν και καμαρωνει στο τζαμι, εξακολουθει να μην εχει δοντια (ελεοοοοοοοοος εχει πληγιασει τα δαχτυλα της απο το δαγκωμα αλλα δοντι τιποτα) της λεμε "δωσε μου το παιχνιδι" και το δινει, εχθες προσπαθουσε να φορεσει τα παπουτσια της (!!!!!) παιζει με την αδερφη της και τσακωνονται, κανει "κουκου" και κρυβει με το σεντονι τα ματια της και μολις της λες "τσα" το κατεβαζει σε βλεπει κ γελαει, βαζει οτιδηποτε ηλεκτρονικο στο αυτι της και το κανει τηλεφωνο και αρχιζει την ακαταλαβιστικη πολυλογια...και αλλα που δε τα θυμαμαι!!!!!!

Υπαρχει κανενα αλλο μωρακι εδω χωρις δοντια η εμεις ειμαστε οι φαφουτες που θα χρονισουμε και ακομα δεν εχουμε? το σαββατο κλεισαμε τους 11, εμεινε λιγοτερο απο μηνας!!!

Litpotaki σας περάσαμε!!Είμαστε παιδιά μινιατούρες!!Μαριάνθη είστε κι εσείς μαρίδες ε?? Μια κοπέλα που τη βλέπω κάθε μέρα στο πάνορμο έχει ένα κοριτσάκι 22 μηνών. Άρχισε να βγάζει δόντια 18 μηνών και μέσα σε 4 μήνες τα έβγαλε οοολα!!! Επομένως κουράγιο!!Μακ μου είμαι μια κουκουβαγίτσα...το παιδάκι μου τελικά έκανε μεγάλο καρουμπαλάκι από τη σιδερώστρα..αφού δεν πάθαμε και τίποτα πιο σοβαρο..Μακ μου εμείς φέτος δεν πήγαμε πουθενά διακοπές γιατί σκεφτόμαστε την ταλαιπωρία..ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!! Ήμασταν με τον άντρα μου στην παραλία και του έλεγα: Μύκονο, Μύκονο, Μύκονο..'εχω βαρεθεί..κάθε χρόνο πηγαίναμε και κάπου αλλού.φέτος στη Μύκονο θα τη βγάλουμε?? και μια κυρία δίπλα με κοίταγε καλά - καλά! θα έλεγε από μέσα της: με τίποτα δεν ικανοποιείται αυτή? κάθε χρόνο ο άντρας της την πάει Μύκονο και αυτή θέλει κι άλλα???

Που να ήξερε η γυναίκα!! καταντράπηκα!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Litpotaki σΉμασταν με τον άντρα μου στην παραλία και του έλεγα: Μύκονο, Μύκονο, Μύκονο..'εχω βαρεθεί..κάθε χρόνο πηγαίναμε και κάπου αλλού.φέτος στη Μύκονο θα τη βγάλουμε??

Που να ήξερε η γυναίκα!! καταντράπηκα!

αααα, εσυ εισαι που εισαι απο μυκονο????

Διαφημίσεις

Αλλά μάλλον εμένα εννοείς γιατί δεν υπάρχει άλλη από το νησί στο καφέ!

ε ναι εσενα εννοω!

εμεις ερχομαστε καθε πασχα-καλοκαιρι στανταρ γιατι εχει ο μπαμπας σπιτι και παει 6 μηνες το καλοκαιρι με τη μαμα μου μαζι και βρισκομαστε ολοι παρεα...στη μεση γιατι μενουμε ηρακλειο;)

δεν εχουμε συστηθει κιολας...Μαριαννα :)

Γιωτακι δεν της εβαλες βουτυρο; αχ μωρε ξεχασα να το σχολιασω το ατυχημα.... τι προσοχη θελουν χριστε μου. εμενα τραβαει όλα τα πανακια-τραπεζομαντηλα, καλωδια και στο τσακ εχει γλιττωσει να του ερθει κατι στο κεφαλι. μια ημερα τραβηξε και επεσε επανω του τελικα, μια σιδερενια (μασιφ) καρεκλα κηπου φερφοζε.... ευτυχως εχουν γερο κεφαλι!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...