Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα. Επιτέλους έφτιαξα το μαλλί μου χτες. Πέρασα την ρίζα ανταύγες που είχε σκουρύνει απίστευτα αλλά ήμουν 4 ώρες στο κομμωτήριο!!! Έλεος, δεν το αντέχω αυτό το κομμωτήριο. Η μόνη λύση είναι να κουρευτώ γουλί αλλά δεν θέλω ρε γμτ!!!

Γύρισα στις 10 στο σπίτι και ευτυχώς ο συζυγούλης είχε μπανιάρει και αλλάξει τον μικρό, οπότε τον θήλασα και νάνι.

Με την πεθερά έχω και εγώ θέμα ή καλύτερα με την κουνιάδα. Αυτή είναι η πιο κακιασμένη αλλά είμαστε μακριά και αγαπημένες. Βλεπόμαστε για τα τυπικά. Στο σπίτι μου έχει να πατήσει η πεθερά χμμμμ κάτσε να θυμηθώ...πάνε 3-4 μηνες σίγουρα και από τότε που γεννήθηκε ο μικρός έχει έρθει όλες και όλες 2 φορές στο σπίτι. Καλό ε?? Σκασίλα μου, καλύτερα έτσι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα τι κανετε?ολες καλα?τα μωρακια σας?ειμαι ΕΞΑΛΛΗ με τα πεθερικα.25 πιεση θα εχω.ετοιμη για εγκεφαλικο και καρδια μαζι.βαρεθηκα πια.10 χρονια τα ιδια.κουραστικα..ειχε ερθει η κορη τους μαζι με το μωρο της (5,5 μηνων)για διακοπες απο τελη Ιουλιου.τωρα που ηταν αρρωστος ο μπεμπης με γαστρεντεριτιδα τους ενημερωσα για να μην ερθουν και κολλησουν και το μωρο.ειναι η δευτερη εβδομαδα που ο μπεμπης ειναι καλα και σημερα το πρωι ηρθε ο πεθερος να τον δει.με το που μπηκε μεσα καταλαβα οτι ηταν αρρωστοςμε λαιμο και πολυ μπουκωμα,του το λεω και μου λεει οχι ειναι απο το κλιματιστικο.του λεω οχι δεν ειναι και καλυτερα να φυγετε.με τα πολλα τον εδιωξα ευγενικα .παιρνω καπακι τηλ.την κουνιαδακαι το σηκωνει η πεθερα.της λεω τι κανετε ,μου λεει ειμαστε ολοι αρρωστοι με ιωση και το μωρο:shock:μου λεει ηρθε ο πεθερος σου απο εκει?της λεω αφου εισαστε ολοι αρρωστοι γιατι τον αφησες να ερθει?για να κολλησει και ο μικρος?και τι γυρναει και μου λεει κοριτσια:twisted:δεν εχετε αναγκη εσεις,εχετε λεφτα:shock::shock::shock::shock::confused::evil::evil::(ειμαι πολυ μαμακας τελικα .επρεπε να μην ειχα πει τιποτα και να τους αφησω να χεστουν ολοι.αι σιχτιρ πια.συγνωμη για την ασχημη λεξη αλλα ....

κατα τα αλλα με εχει πιασει μια απιστευτη νευριδα απ τα δεξια απο το κεφαλι μεχρι την μεση και ολο το χερι .δεν μπορω να κουνηθω καθολου.ουτε το μωρο να παρω αγκαλιτσα:(

ειναι που λατρευω τον αντρα μου και αυτος δεν με εχει στεναχωρησει ποτε αλλιως θα ειχα φυγει με ολα αυτα .ελεος πια ολα εχουν ενα οριο και αυτοι τα εχουν ξεπερασει.ΑΡΚΕΤΑ

XWF8p2.png

Τι κανετε κοριτσακια;;; εμεις ησυχια... η μικρη επεσε χθες οταν περπατουσε και τωρα δεν πολυθελει να περπατησει...ελπιζω να το ξεπερασουμε συντομα το σοκ!!!! Οι πεθεροπληκτες υπομονη...Τοση κακια ομως γιατι ρε γμτ;;;; Δεν το καταλαβαινω...Τεσπα!!!! Ολες εξαφανισμενες...Ο μπαμπας μας γυριζει αυριο στη δουλεια και εγω σε 15 μερες...Απιστευτο μου φαινεται πώς περασε ο καιρος και γυριζω στα "θρανια"!!!!!!!Ελευθερια μεγεια το μαλλι...και γω πρεπει να παω πριν την επιστροφη μου στο σχολειο για ανταυγειες και κουρεμα αλλα βαριεμαι...αυτο το 5ωρο ειναι τραγικο στο κομμωτηριο!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλημερα...πολυ πεθεροπληξια πωπωωωω!!!!

μπορει να μαι κ η εξαιρεση που δεν εχω προβληματα ε? Εγω πετυχα την πεθερα απο το παραδεισο δηλαδη? ισα ισα η γυναικα ερχεται κ μου κραταει τα παιδια καθε μερα για να ρθω στη δουλεια και αν της πουμε παλι πως θελουμε να βγουμε κανενα σαββατο ή εκτακτως αργα παλι ερχεται...και αμα εχουμε καιρο να της ζητησουμε να ρθει να βγουμε, μας το λεει μονη της!!!!!λεει στον αντρα μου: "να ρθω σημερα το βραδυ να κρατησω τα παιδια να πατε καμια βολτα?" εμενα οταν με ρωταει της λεω "ρωτηστε τον" γιατι δε θελω να νομιζει πως την "χώνω" εγω, καλυτερα ο γιος της, νιωθω σαν να της "φτιαχνω προγραμμα" και δε μαρεσει καθολου! ο αντρας μου λεει πως πρεπει να ξεπερασω το κολλημα αυτο αλλα δε μπορω ακομα!!!

Ρε κοριτσια ερχεται το πρωι για τα παιδια, μας σκουπιζει μας μαγειρευει βαζει κανενα πλυντηριο, κανει τα πιατα που χουμε παρατησει εμεις τα βοδια απλυτα, μας αγοραζει κρεατα για τα παιδια και αυγα και το σαββατο παει λαικη και μας ψωνιζει και λαχανικο-φρουτα και λοιπα.

ε ενταξει εχει χασει τον αντρα της πριν παρα πολλα χρονια και εχει ουσιαστικα μονο τον εαυτο της να φροντιζει και εχει μεγαλωσει ηδη τα 2 παιδια της κορης της που ειναι μεγαλα, οποτε τα επομενα που θα επαιρναν σειρα θα ηταν του γιου της...δε θα μπορουσε να "ξεχωρισει" τα εγγονια της. αφου δεν εργαζεται...

Παντως εγω της εχω πει απο την αρχη πως πεθερα δε θα την πω ουτε στην ιδια ουτε στους αλλους γιατι η λεξη πεθερα προερχεται απο το πενθος ( πενθερα) που σημαινε πενθος για τη νυφη η το γαμπρο που θα ειχε τη πεθερα πανω απο το κεφαλι του/της...και μαλλον απο οτι διαβαζω που γραφετε εδω μεσα, ισχυει!!!!

Δεν εχω πει ποτε "η πεθερα μου" λεω "η μαμα του αντρα μου" οπως κ δε λεω "η κουνιαδα μου" λεω "η αδερφη του αντρα μου"....κολληματα ε...τι να κανω.!!!!

Κατα τα αλλα τι κανετε?

εμεις ειχαμε βαφτιση να παμε τη παρασκευη εδω μετα γαμο το σαββατο στην αθηνα και χθες παλι βαφτιση εδω. Καταλαβαινετε ε?

φυγαμε σαββατο πρωι με ημερησιο πλοιο, φτασαμε στο σπιτι στην αθηνα ντυθηκαμε,πηγαμε στο γαμο (προλαβαμε τη χαιρετουρα) και μετα στη δεξιωση...τη κυριακη πρωι παλι τσουπ μεσα στο πλοιο φτασαμε στο σπιτι μας καναμε ενα μπανιο ντυθηκαμε κ φυγαμε μεσα σε μισγη ωρα!!!. Ευτυχως πηγαινοντας η μεγαλη βρηκε κατι παιδακια με παιχνιδια κ επαιζε αλλιως 9 ωρες δε περνανε στο πλοιο.... και στο γυρισμο παλι βρηκε 1 κοριτσακι, κοιμηθηκε και 4 ωρες και φτασαμε. Η μικρη μας στο καροτσι κοιμοτανε και κανα 2 ωριτσες και μετα πανω στο καροτσι ορθια να πιανεται απο το χερουλι να κουνιεται μπρος πισω κ να κανει "αααααααα αααααα". μπουσουλησε κι ολο το πλοιο κ ησυχασε!

Με τις υγειες μας, κι εχουμε κι αλλο ταξιδι σε 2 εβδομαδες! θεσσαλονικη αυτη τη φορα!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια.

Αννούλα θα ξεθαρρέψει το ειρηνάκι μωρέ. Κοίτα να την παροτρύνεις να περπατάει και δεν θα της στοιχίσει το πέσιμο. Και εμένα σκουντούφλησε προχθές και ίσα που ακούμπησε το τραπεζάκι του σαλονιού και λέω πάει, αυτό ήταν. Ξεχνάμε το περπάτημα. Κλαψούρισε, ήθελε αγκαλίτσα μαμάς και σε μισό λεπτό τοσυπ να τον πάλλι όρθιο να αλωνίζει.

Σοφία2 τι κάρια πεθερά καλέ??Άκου έχετε λεφτά! Όσοι έχουν λεφτά δεν αρρωσταίνουν δηλαδή ή μπορούν να πληρώνουν γιατρούς για να γίνουν καλά? Και εν πάσει περιπτώση δεν το λες αυτό για το εγγόνι σου. Έλεος ρε συ!

Μαριαννάκι ταξιδάκι ε? Φαντάζομαι κουραστικό με τόσες ώρες στα καράβια και με δυο παιδιά.

Εμείς περάσαμε χαλαρά οικογενειακά το ΣΚ. Χθες λιώσαμε στον ύπνο. Το πρωί ξυπνήσαμε όλοι μαζί στο υπέρδιπλο στις 9. Τον Πριγκηπάκο τον έφερα στο κρεβάτι μας 7 παρά και βολεύτηκε μια χαρά μέχρι τις 9. Το μεσημέρι λιώσαμε άλλες 3,5 ώρες και μετά πήγαμε για μπανάκι. Τι όμορφα να είμαι με το παιδάκι μου και τον αντρούλη μου όλη την Κυριακή. Ανυπομονώ να σταματήσω την δουλειά να είμαι όλη μέρα με τον μικρό μου άντρα!!!!!

Ετοιμάζω τις τελευταίες λεπτομέριες για την βάφτισή μας. Ανυπομονώ να βαφτισεί το αγγελούδι μου!!! Κορίτσια όσες είστε κοντά είστε καλεσμένες!!!!

Μαριάννα, Άννα ελάτε ρε!!!! Να γνωριστούμε κιόλας!!! Σαββάτο 11 Σεπτεμβρίου, Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου στις 18:30!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μαριάννα, Άννα ελάτε ρε!!!! Να γνωριστούμε κιόλας!!! Σαββάτο 11 Σεπτεμβρίου, Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου στις 18:30!!!

αχχχχ τι μου λες τωρα! παρα πολυ ευχαριστως θα ερχομουν αλλα στις 10 φευγουμε για θεσσαλονικη πλοιο-οδικως. Εχουμε γαμοβαφτιση στις 12-9 το μεσημερι!!!!!

Αννα, πηγαινε εσυ να υπαρχει αντιπροσωπος!!!!!!:D:D:D:D

εγω στη θεση σου δε θα ζηλευα...πρεπει να το κανουμε σε 3 μερες...μαξιμουμ:(

Αααα δεν έχω πρόβλημα. Είμαι πολύ του ταξιδιού. Μ'αρέσει να ζουζουνίζω και με πίεση χρόνου και με ένα παιδί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αααα δεν έχω πρόβλημα. Είμαι πολύ του ταξιδιού. Μ'αρέσει να ζουζουνίζω και με πίεση χρόνου και με ένα παιδί.

xaxxaxaxa....με 2 παιδια?

οπως και να χει εγω μαζευω τα κομματια μου σημερα! το βραδυ εβλεπα εφιαλτες απο τη κουραση με ολα τα γεγονοτα που περασαμε μαζεμενα σε ενα ονειρο. γαμους βαφτισια παρτυ γαμου που στον υπνο μου εγινε σε club συνοικιακο με dj κατι παλιους γνωστους μου, μετα ημασταν σε ενα καραβι και τρωγαμε κουφετα....τι να σου λεω....πανικος.

Διαφημίσεις

αλοοοοοοοοοο!

με λαμβανετε; οβερ!

yes i'm back! ελπίζω να τα λεμε πιο συχνα τωρα μιας και μαλλον εχω χαλαρωσει από το πολύ τρεξιμο αν και από αυπνία καλα πάω! κοριτσια ο μπεμπης εχει σκασει τους 2 τραπεζιτες αριστερα (εναν πανω και εναν κατω) και οπως καταλαβαινετε αφενος μεν υποφερει αφετερου δε εχει τρελαθει στην γκρινια και εγω στα ψιλοξενυχτια. αργω να κοιμηθω το βραδυ (από δικη μου μαλ@@ια οκ) κατα τις 3 πεταγεται και ζηταει φαγητο το μπεμπε και μετα κατα τις 8 στην καλύτερη, εχουμε το εγερτηριο. τεσπα.... κατα τα αλλα ειναι μια απόλαυση. μπουσουλαει ανελεητα, σκαρφαλωνει, πιανεται αμολιεται στο τσακιρ κεφι, και το στομα του λεει λεει λεει.... τελευταια λεμε γιαν (γιαννης δηλαδη, ο θειος του Αρη:D). αγαπημενη λεξη (μετα το μαμ και μαμα εννοειται:tongue:) ειναι το "παμε". όταν τον παιρνεις αγκαλια λεει αμεσως παμε! ολο καπου θελει να πηγαινει!!!!!!

κατα τα αλλα σχολιαζω ότι θυμαμαι:

πεθεροπληκτες εχουμε πολλες από οτι διαβασα αλλα εγω ανηκω στην κατηγορια της Μαριαννας. δόξα τω θεω η πεθερα μου ειναι πολυ καλή και πολύ μεγαλη βοηθεια για μενα. εχω το θαρρος να της ζητησω οτιδηποτε, αγχωνεται να περναω καλα με τον αντρα μου και γι αυτο όλη την ωρα μου λεει να κρατησει τον μπεμπη για να βγουμε εξω αλλα δυστυχως την εχω μακρια (Αθηνα). τωρα στις διακοπες που ειναι κοντα μας (στο εξοχικο τους) με βοηθαει όσο μπορει. κρατησε 2 εβδομαδες τα πρωινα τον μπεμπη για να ξεκουραστει η μητερα μου. εκανε 40χλμ καθε μερα για να ερχεται αμαλιαδα και να μου τον κραταει. όταν εφτανα σπιτι από την δουλεια εβρισκα τα ρουχα σιδερωμενα, τα πιατα πλυμενα και φαγητο στην κατσαρολα. δεν εχω λόγια!!!!!

επίσης Ελενιτσα μου μην στεναχωριεσαι για τον Μαρίνο σου. ειναι διαφορετικο από τα αλλα σου παιδακια αλλα ειμαι σιγουρη ότι και τα υπόλοιπα δυο βλασταρια σου δεν μοιαζουν μεταξυ τους. αν εχεις την οποιαδήποτε αμφιβολια συζήτα το με τον γιατρο σου και αν παιρνει περαιτερω ελεγχο καν'τον ετσι για να σου φυγει ο καημος! περαστικούλια του από τον σταφυλόκοκκο!

τι άλλο τι αλλο.... βρε κοριτσια η Βουλιτσα και η Ευμορφια πού ειναι :roll:???????

hello hello

Επιτελους σπιτι!!!!

Δεν εχω διαβασει τιποτα ....αυριο στην δουλεια!!!

Εχω πεθανει στην κουραση ...δεν στεκεται Π Ο Υ Θ Ε ΝΑ ολη την ωρα τρεχει , οι πατουσες μου τ αεχουν δει ολα...Αφου λεω να γυρισω στην δουλεια για να ξεκουραστω σε τεοιο σημειο εχω φτασει.

Τι να σα ςπω για την εμπειρια του αεροπλανου ...σηκωνοταν στα ποδια μου και χαιρετουσε ολο τον κοσμο και τους εκανε τζααααα

Οσο για δοντια βγαζουμε τους προγομφιους(τον πηγα στον γιατρο που ειχαμε στο σωριο για να τον δει και μου το ειπε) , και μας ειπε οτι για την ηλικια μας ημαστε αψογοι .Δοκιμασαμε και αυγο τωρα που ημασταν στην γιαγια φρεσκα φρεσκα απο το κοτετσι

παω να μαγειρεψω στον μπεμπη ....

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Μετα απο ενα γρηγορο διαβασμα ...γιατι ειχα να διαβασω και πολλα ...

Καλημέρες!!!

τι κάνετε?????

περαστικά στα μπεμπάκια τα αρρωστούλια!!!

χάθηκα εγώ γιατί τρέχω με τα τελευταία της γαμοβάφτισης....μόλις χθες έκλεισα ανθοπωλείο και σήμερα έχω ραντεβού για πρόβα το μαλλί και να βρω ζαχαροπλαστείο!

πάλι τον πωπό μου έπιασαν στο ανθοπωλείο αλλά τελοσπάντων!!!τουλάχιστον γίνεται εν γνώσει μου και λόγω της τεμπελιάς μου να ψάχνω!!!

είμαι και κάπως αυτές τις μέρες....στεναχωρημένη.... τσαντισμένη....

πραγματικά τις τελευταίες μέρες τα έχω χάσει με το πόση κακία μπορούν να κρύβουν κάποιοι άνθρωποι μέσα τους....όσο πλησιάζει η μέρα της γαμοβάφτισης τόσο πιο πολλά "κρούσματα" κακίας συναντάω....και μάλιστα απο συγγενείς....

αρχηγός η πεθερά μου φυσικά...

και οι υπόλοιποι να μην πω...

πραγματικά μου έρχεται να κλάψω και να γελάσω μαζί με αυτά που ακούω....:(

Αχ κοριτσακι μου η κακία υπαρχει παντού και ιδιαιτερα στους συγγενεις...οι γονεις μου θυμωνουν που κανω την γαμο0βαφτιση στην Αθηνα και οχι εκει αλλα απο την αλλα τους ειπα οτι οσοι πραγματικα με αγαπουν θα ερθουν, οι δηθεν να μην ερθουν ποτε τους

Απλα προσπαθησε να μην της δινεις σημασια...τι άλλο???

αλλαξα και τις φωτογραφιουλες μας γιατι μεγαλωσαμε και γιναμε κοπελες πια :):)

Καλε τι κουκλι ζωγραφηστο ειναι αυτο??Αχ Λιακι μου να την χαιρεσται την Χρυσαβαλαντου σας

Καλημέρα!

Ναι ναι Μαριάννα έλα να φωνάζεις αλλά εγώ χλωμό να σε ακούσω. Στον 3ο με έχουν εξορισμένη οπότε μάλλον απόκρινση δεν θα πάρεις!!! Μέχρι πέρυσι δούλευα χειμώνα-καλοκαίρι. Πέρυσι τον χειμώνα ήμουν σε άδεια από τον ΟΑΕΔ και όλο τον χειμώνα δεν ήταν κανείς στο πόδι μου. Η αλήθεια είναι ό,τι δεν είχε ποτέ δουλειά τον χειμώνα. Οπότε βρήκε ευκαιρία το αφεντικό να μου πει στοπ για τον χειμώνα. Αρχικά μου ήρθε κάπως (έχω συνηθίσει να οδυλεύω χειμώνα-καλοκαίρι) αλλά μετά που συμφωνήσαμε έναν πολύ καλό μισθό (θα δουλεύω 6 μήνες και θα παίρνω όσα έπαιρνα όταν δούλευα ολοχρονίς. Τα ένσιμα χάνω αλλά ποιος νοιάζεται. Σάμπως θα πάρουμε ποτέ συντάξεις??). Μετά σκέφτηκα και τι ωραία που θα είναι να είμαι με το Πριγκηπάκι μου τόσους μήνες τον χειμώνα. Γενικώς θεωρώ ό,τι στην παρούσα φάση η δουλειά μου είναι ιδανική για μια μητέρα (αν εξαιρέσεις τον κακό χαμό το καλοκαίρι βεβαίως βεβαίως).

Μαράκι καλή επιστροφή. Αχ μωρέ σε καταλαβαίνω. Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στην θέση σου, που να αφήσεις το σπλαχνάκι σου αλλά θα σκέφτεσαι την επόμενη φορά που θα βρεθείτε. Πότε θα είναι αυτή???

Λία η κορούλα σου έχει ματάρες όντως, θα κάψει πολλές καρδιές.

Σήμερα, μόλις σχολάσω, πάμε Ιεράπετρα για ΣΚ. Το πρώτο μας ΣΚ, τι καλά!!!

Μια χαρα να δουλευεις 6 μηνες και νακαθεσαι τους υπολοιπου και το σημαντικοτερο...να πληρωνεσαι τα ιδια λεφτα!Σε ζηλευω

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ μετα από πολύ καιρό!

τι κανετε φιλεναδες μου;

εμεις δοξα τω θεω μια χαρουλα ειμαστε τωρα, βρηκαμε και πάλι την όρεξή μας, μπουσουλάμε όλη την ημερα, δεν πολυθελουμε να σηκωνομαστε και να περπαταμε (υποβασταζομενοι ακόμα) ενω έχουμε μια τρελή αδυναμία στο να πίανουμε ότι βρωμοπαπουτσο βρεθει στον δρόμο μας, αλλά και να "μαγειρευουμε" με τις κατσαρολες. του εχω δωσει ενα κατσαρολακι το οποιο ανοιγοκλεινει συνεχεια και μου λεει "μαμ"! αντε μαγειρεψε να φαμε του λεω :D

στις λεξεις μας προσθεσαμε το "νένη" που σημαινει Ελένη (η γειτόνισσα και σπιτονοικοκυρα μας!)

μεχρι στιγμης λεμε τα εξης:

μαμα - πρώτο και καλυτερο :tongue:

μαμ= φαγητο, νερο, πιπίλα

μπαμ-μπαμ= μπαμπας

παειειειειει= παει

πφφφφφφ= κακα

νενη= ελενη

μπαμ= επεσε κατω

επιπλεον αναβουμε το αιρ κοντισιον, αλλαζουμε τα καναλια στην τηλεοραση, λατρεύουμε την σιδερωστρα και το φεγγαρι (το οποιο το ψαχνουμε καθε βράδυ στον ουρανό!), τα καλώδια (καθε ειδους), τα παπουτσια όπως προειπα (όσο πιο βρωμικα τόσο καλυτερα).

ααααα εσκασε και ο πρωτος τραπεζίτης μας (ο κάτω αριστερα)... τι αλλο τι αλλο; αν θυμηθω θα γραψω....

Μαράκι καλως όρισες από την Κερκυρα! καλη προσαρμογη στο τρελοκομειο και περιμενουμε φωτος εννοειται!

Λιάκι στο Αιγιο ειναι πολύ ωραια και τον χειμωνα μην φοβασαι. εχω βγει αρκετες φορες εκει και ειναι σουπερ θα δεις. αλλωστε και η αθηνα όπως ειπες ειναι πολύ κοντα. μόλις επιστρεψει η φιλη μου από διακοπες θα της πω για σενα. θα σε βοηθησει, θα σου πει για καθε ειδους μαγαζι και ότι αλλο θες. δυστυχως δεν ειναι μικρομανα, η αληθεια ειναι πως δεν ειναι καν παντρεμενη. κοινα ενδιαφεροντα δεν θα εχετε αλλα μπορει να σε βοηθησει σε ότι χρειαζεται για να προσαρμοστεις!

επίσης θα ήθελα να ευχηθω ΚΑΛΗ ΖΩΗ στην Μαριανθη από Πάρο που παντρεύτηκε το Σάββατο με θρησκευτικο γάμο και Βάφτισε και το αντρακι της!

1370377chme479omc.gif

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!

Επίσης να ευχηθω και στη Ζωούλα μας για τον παίδαρό της που τον βάφτισε την Κυριακή:

καλότυχος, υγιής πάντα πρωτοπόρος ανοιχτόμυαλος προοδευτικός και καλός άνθρωπος να γίνει ο Τεο σου!!!!! να τον καμαρωσετε όπως επιθυμειτε και να σας δίνει πάντα χαρες!

Ελενίτσα με εκεινες τις μπομπο τι θα γινει; ακομα περιμενω!!!! αν τις μοιρασες ολες την εβαψες!:tongue:

Συμπεθερακι τρεχεις;;;;; τρεχα τρεχα όσο προλαβαινεις!!!!!!!!!! αααα και για τα σογια μην τρελαινεσαι! η κακια θα τους μεινει και καποια στιγμη θα σκασουν από αυτην. εσυ να εισαι καλα και η οικογενεια σου. γραφ'τους όπου θελεις εσυ και ασ'τους!!!!!!!

Μαριανθη, ελευθερια, μαριάννα, Λιτσάκι (καλα εσυ διακοπευεις δεν περιμενω απάντηση), Αννούλα, σοφακι 2 (μωρε ποια ξεχναω:confused:) είστε καλα;

Μια χαρα σας βρισκω ...παει περασε και ο πυρετος και εννοειται οτι το παιδι παιρνει τ απανω του

Μαριανθη μου να ζησεταιο κοριτσακι και να χαιρεσθαι τον μικρο αντρακο σας

Ζωωωωωωωωωωηηηη βρε που εισια βρε?Να σας ζησει ο Τεο σας να τον καμαρωσετε οπως

επεθυμειτε....βρε μας ξεχασες βρε!!

Καλημέρα!!!

πωπω βρε Ελευθερία τι περάσατε???????

αγχώθηκα μόνο που το διάβασα!!!

που να σας πω τι πάθαμε εμείς σήμερα!!!

πήγαμε τη μικρή το πρωί να της πάρουν αίμα για να τσεκάρουμε το σίδηρο της και να κάνουμε και επαναληπτικό ραστ στο γάλα, να δούμε μήπως πέρασε η αλλεργία! η μικρή ούτε που ακούστηκε όταν της έπαιρναν αίμα! κοιτούσε τη βελόνα με περιέργεια και ούτε καν αντέδρασε με το τσίμπημα!!! πιο πολύ την ενοχλούσε το οτι την κρατούσα ακίνητη!

Τελοσπάντων....τελειώσαμε απο το μικροβιολογικό και πριν μας πάει σπίτι ο άντρας μου, είπαμε να περάσουμε απο ένα φούρνο...όπως πηγαίναμε σε έναν κεντρικό δρόμο, βλέπουμε μπροστά μας 3-4 αυτοκίνητα να πηγαίνουν πολύ πολύ σιγά χωρίς όμως να έχει κίνηση...κοιτάμε μπροστά και τι γινόταν??????? 2 ντάτσουν με γύφτους στην καρότσα, να έχουν βγάλει τις καραμπίνες και να πυροβολιούνται!

για πότε πήδηξα στο πίσω κάθισμα και έπεσα πάνω στο παιδί, ούτε που κατάλαβα....μέσα στο κέντρο της πόλης, με τόσο κόσμο να κυκλοφορεί κι αυτοί να ρίχνουν ο ένας στον άλλο....και κάποια στιγμή που τέλειωσε η συμπλοκή ένας καημένος παππούς τους είχε κλείσει το δρόμο κατά λάθος με το αμάξι του και τον σημάδευαν με τις καραμπίνες για να κάνει στην άκρη....

παραλίγο να βάλω τα κλάματα....τρόμαξα τόσο πολύ για το παιδί μου μη συμβεί τίποτα....:(

και όσον αφορά αυτό που σας έλεγα τις προάλλες για κακίες,κλπ....οτι κατά 95% η μάνα του άντρα μου δε θα έρθει στα μυστήρια, σας λέει κάτι????????

αν προσέξατε δεν την λέω πεθερά γιατί δε τη θεωρώ τέτοια και επίσης δε θέλω να αναφέρω αυτόν τον άνθρωπο μαζί με μια κτητική αντωνυμία όπως το "μου"...δεν είναι καθόλου "μου"....οπότε είναι απλά η μάνα του ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.

να μην αναφέρω ακριβώς τι έκανε όταν της έδωσε ο άντρας μου την πρόσκληση γιατί θα σας σοκάρω....του γιατρού είναι η γυναίκα....δαφνί και παραπέρα....:twisted:

Αν ειναι δυνατον...τι γινεται Χριστε μου!!!

το κορυφαίο είναι οτι η ακατανόμαστη έχει την τύχη να έχει το ίδιο όνομα με τη μητέρα μου οπότε το όνομα της θα βγει....αλλα δε νομίζω οτι την απασχολεί αυτό....αφού είναι τρελή....

όταν της έδωσε την προσκληση ο άντρας μου άρχισε τις....κατάρες....

είπατε κάτι?????????????

λόγοι δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι....αν μπορούσα να αναλύσω το μυαλό ενός ψυχοπαθή, θα μπορούσα να σας πω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ....

Οσο για την πεθερα ...τι να πω???? Τον αντρουλη σου απο διπλα και αστην να κουρευεται

2241962iv1gsi1mz5.gif

σας ευχαριστω όλες πολύ για τις ευχες σας! να ειστε πάντα καλα και ευτυχισμενες! να χαιρεστε τα αγγελουδια σας και ποτέ μα ποτέ αν ειναι δυνατον, κανενα συννεφακι να μην σκιασει τη ζωή σας! μόνο χαρές από εδώ και πέρα ευχομαι!

εγω τρεχω λιγο με τη δουλεια, λίγο με υποχρεωσεις, δεν εχω ξεκουραστει καθολου και γι αυτο δεν πολυμπαινω. μας χαλασε και το μοντεμ στο σπιτι οπότε από το γραφειο δεν μου ειναι και τοσο ευκολο. να τωρα παλι πρεπει να φυγω....

σας φιλώ πολύ να προσεχετε!

Οπως καταλαβαινεις φιλεναδα ουτε στο face δεν εμπαινα ...Χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις να εισαι γερη και δυνατη και να καμαρωνεις το βλασταρακι σου

Επειδή είναι 11 Σεπτέμβρη η βάφτιση δεν με τρελλαίνει η ιδέα του παγωτού.

Βρε ετσι οπως παει θα εχει τοση ζεστη τοτε...

Εγψ εκλεισα προφιτερολ σφηνακια και απο πανω γλασο τιρκουαζ στα μισα και στα αλλα κιτρινα .Πηγαινα για cupcakes αλλα τελικα δεν καταφερα να βρω κατι οικονομικο

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Εχω καιρόοοοο να μπω για να δω τι κάνετε. Σιγά σιγά θα μπώ στο πνεύμα....:D

Γύρισα στη δουλεία αυτή τη βδομάδα και προσπαθώ να μπω στο κλίμα.

Επίσης να σας πω οτι ετοιμάζω και 2ο φασολάκι. Μάλλον αυτό όμως θα είναι κοριτσάκι...

Καλως την ....χαμενη

Αντε με το καλο να υποδεχθειτε και το 4ο μελος της οικογενειας και σου ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη

Μαρακι πέρισυ τέτοια εποχή πηγαίναμε στο γιατρό για να μας πει πότε με το καλό!!Θυμάσαι;Και τώρα έχουμε τα σουργελάκια μας!!Αχ!Πώς περνάει ο καιρός!!

Έμένα βγάζει τους δυο επάνω κυνόδοντες και η συμπεριφορά του είναι πολύ περίεργη!Προφανώς πονάει πολύ και έκλαιγε με ατελείωτους λυγμούς 40 λεπτά!Δεν ήθελε πάνω δεν ήθελε κάτω δεν ήθελε μέσα ούτε έξω!Υστερία!Ξέστρωσε το κρεββάτι του τα πέταξε όλα έξω χαμός!!Στο τέλος του έδωσα ντεπόν και αμέσως αποκοιμήθηκε ο κακομοίρης!!Δεν τα κάνει συχνά αυτά!!Σπάνια!Φαντάζομαι πόσο πονάει!Και φυσικά δεν τρώμε και τίποτα σχεδόν!!Μόνο γάλα!!!

Ωρες ώρες με πιάνει απελπισία και δε ξέρω ΄τί κάνω λάθος!!Ούτε μπάνιο δεν προλαβαίνω να κάνω!Μη μιλήσω για γαλλικό στα νύχια!Αυτή είναι πολυτέλεια!!Απλά δεν κάθεται πουθενά!!!

Μαράκι θέλω και εγω να δω τον μικρό σου!!Πρέπει να με προσθέσεις νομίζω στις επαφές σου!!!

Εχω παρατησει τελειως τον εαυτο μου..παλι καλα που τα μαλλια εχουν μακρυνει και ειναι μονιμα πιασμεναπανω γιατι με τοση ζεστη ειλικρινα δνε την παλευω. Στις διακοπες δεν καλυψα καν το σημαδι απο το κοντομανικο , ειμαι γεματη λεκεδες στο προσωπο και θα γινω και νυφη....τι ωραια νυφη!!Σκεφτομαι να παω να κανω κανενα sollarium για να μαυρισω ομοιομορφα γιατι το νυφικο ειναι και στραπλες ..πως θα εμφανισθω???Νυχια???εχω να παω απο τελη Ιουλιου , ειχα και σημερα αδεια αλλα που να προλαβω να παω??σουπερ μαρκετ και πλυντηρια και σημαζεμα και ο Ανδρεας γυρισε απο τον παιδικο.....

Τι κανετε κοριτσακια;;; εμεις ησυχια... η μικρη επεσε χθες οταν περπατουσε και τωρα δεν πολυθελει να περπατησει...ελπιζω να το ξεπερασουμε συντομα το σοκ!!!! Οι πεθεροπληκτες υπομονη...Τοση κακια ομως γιατι ρε γμτ;;;; Δεν το καταλαβαινω...Τεσπα!!!! Ολες εξαφανισμενες...Ο μπαμπας μας γυριζει αυριο στη δουλεια και εγω σε 15 μερες...Απιστευτο μου φαινεται πώς περασε ο καιρος και γυριζω στα "θρανια"!!!!!!!Ελευθερια μεγεια το μαλλι...και γω πρεπει να παω πριν την επιστροφη μου στο σχολειο για ανταυγειες και κουρεμα αλλα βαριεμαι...αυτο το 5ωρο ειναι τραγικο στο κομμωτηριο!!!!

Αυτο ειναι το θεμα με το περπατημα να μην φοβηθουν , σιγα σιγα θα αποκτησει παλι αυτοπεποιθηση και θα αρχισει μονη της.

Ο δικος μου εκει που ακουμπαει καπου φευγει μονος του ...τρεχοντας αλλα ερχεται και με κραταει απο το δαχτυλο και τρεχει ακομα περισοοτερο.Αν δεν βιαζοταν τοσο θα περπατουσε κανονικοτατα τωρα , τον προσεχω μην πεσει μονο γιατι αν πεσει μετα θα φοβαται οπως η Ειρηνη

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...