Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερουδια, τωρα μαζευτηκαμε, ειχαμε παει για καφεδακι...ο μπαμπας εχει αδεια μεχρι τη Δευτερα και αλωνιζουμε...Αχ κοριτσακια μου δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα και μου λειπετε...Αρχιζω και δουλεια 18 Σεπτεμβρη και θα εξαφανιστω τελειως μου φαινεται...Η κυρια περπατησε ολη την αγορα και μετα βρηκε κατι σκαλες και με ξεπατωσε στο ανεβα κατεβα. Στο σπιτι περπαταμε χωρις παπουτσι και χωρις χερια αλλα με τη μαμα απο πίσω εννοειται γιατι ολο και καπου θα σκοτωθουμε...Οντως Ελευθερια πολυ μεγαλο κατορθωμα και δυσκολο για τα μπεμπακια μας, να ισορροπησουν, να βρουν κεντρο βαρους, να συγχρονισουν χερια ποδια...απαπα...γι αυτο και οταν τα καταφερνουν τα συναρπαζει τοσο πολυ που δε θελουν τιποτε αλλο. Μαρω ευχομαι καλη επιτυχια στην αναζητηση του Γιωργου για καινουργια δουλεια, αν και απο οτι λες εχει ηδη πολλες προτασεις. Α ξεχασα, ηταν ενα κοριτσακι στον καφε 13 μηνων και αυτο σαν την Ειρηνη μου και το περνουσε ρε κοριτσια ενα κεφαλι η δικια μου, για κιλα δε λεω, το μισο ηταν απο την μπεμπα, αλλα ειναι και λιγο στρουμπουλο η δικη μου, αλλα το υψος μου εκανε εντυπωση...Τεσπα περιμενουμε ντελιβερι με τον καλο μου ο οποιος προσπαθει να κοιμησει το θηριο!!!!! Σας καληνυχτω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Εχω καιρόοοοο να μπω για να δω τι κάνετε. Σιγά σιγά θα μπώ στο πνεύμα....:D

Γύρισα στη δουλεία αυτή τη βδομάδα και προσπαθώ να μπω στο κλίμα.

Επίσης να σας πω οτι ετοιμάζω και 2ο φασολάκι. Μάλλον αυτό όμως θα είναι κοριτσάκι...

τι κανεις κουκλιτσα???ολα καλα?με το καλο το μωρακι σου.....ευχομαι ολα να πανε καλα!!!πως παει η εγκυμοσυνη σου?

εγω γλυκες μου μανουλες ειμαι πολυ στεναχωρημενη.....εχτες το απογευμα ο Μαρινακος μου εβγαλε στο αξαφνο ενα σπιρακι στο πισω μερος του κεφαλιου του.ειχε μεγεθος ενος στραγαλιου και ειχε πυον.σημερα που τον πηγα στον δερματολογο μου ειπε οτι ειναι σταφυλοκοκκος!!!αν υπαρχει Θεος.....που το βρηκε αυτο το πραγμα το παιδι δεν μπορω να καταλαβω.μεχρι και ο γιατρος απορησε!!!!τωρα πρεπει να κανουμε θεραπεια 15 μερες και βλεπουμε.συν της αλλης βλεπω τα παιδακια σας και τα χαιρομαι γιατι ο δικος μου να ειναι τοσο διαφορετικος???ο καημενος ουτε δοντακια εχει ουτε να κατσει καλα καλα στο πωπουδακι του δεν μπορει!!!και δεν φτανει που καθομαι και στεναχωριεμαι μηπως εχει κατι το παιδακι μου......εχω και την πεθερα μου να μου λεει πως μια ανηψια μιας φιλης της που γεννησε κοντα με μενα, το παιδακι της εχει προβλημα σοβαρο και δεν μπορει να κατσει οπως ο δικος μου και σε αυτο φταιει τα αντισυλληπτικα που επερνε η μαμα του πριν γεννηθει!!!τι να πω εγω τωρα????? μηπως να παω σε καποιον ειδικο?καθομαι και κλαιω και απελπιζομαι αλλα δεν εχω καποιον αλλο εκτος απο σας για να πω μια κουβεντα.σας ζαλισα.......χιλια συγνωμη!!!!:(:cry:

τι κανεις κουκλιτσα???ολα καλα?με το καλο το μωρακι σου.....ευχομαι ολα να πανε καλα!!!πως παει η εγκυμοσυνη σου?

εγω γλυκες μου μανουλες ειμαι πολυ στεναχωρημενη.....εχτες το απογευμα ο Μαρινακος μου εβγαλε στο αξαφνο ενα σπιρακι στο πισω μερος του κεφαλιου του.ειχε μεγεθος ενος στραγαλιου και ειχε πυον.σημερα που τον πηγα στον δερματολογο μου ειπε οτι ειναι σταφυλοκοκκος!!!αν υπαρχει Θεος.....που το βρηκε αυτο το πραγμα το παιδι δεν μπορω να καταλαβω.μεχρι και ο γιατρος απορησε!!!!τωρα πρεπει να κανουμε θεραπεια 15 μερες και βλεπουμε.συν της αλλης βλεπω τα παιδακια σας και τα χαιρομαι γιατι ο δικος μου να ειναι τοσο διαφορετικος???ο καημενος ουτε δοντακια εχει ουτε να κατσει καλα καλα στο πωπουδακι του δεν μπορει!!!και δεν φτανει που καθομαι και στεναχωριεμαι μηπως εχει κατι το παιδακι μου......εχω και την πεθερα μου να μου λεει πως μια ανηψια μιας φιλης της που γεννησε κοντα με μενα, το παιδακι της εχει προβλημα σοβαρο και δεν μπορει να κατσει οπως ο δικος μου και σε αυτο φταιει τα αντισυλληπτικα που επερνε η μαμα του πριν γεννηθει!!!τι να πω εγω τωρα????? μηπως να παω σε καποιον ειδικο?καθομαι και κλαιω και απελπιζομαι αλλα δεν εχω καποιον αλλο εκτος απο σας για να πω μια κουβεντα.σας ζαλισα.......χιλια συγνωμη!!!!:(:cry:

βρε Ελενιτσα μου τι να εχει το παιδακι σου;;; Μια χαρα ειναι το κουκλακι, απλα εχει τους δικους του ρυθμους αναπτυξης...Μην ακους πεθερες και βλακειες που ολο για καποια χ γνωστη εχουν να πουν...Μη στεναχωριεσαι αδικα, αλλωστε ειναι και μικροτερος απο τα δικα μας παιδακια...Αν παλι νιωθεις οτι κατι δεν παει καλα επισκεψου ενα γιατρο για να σου φυγει το αγχος αλλα και παλι δε νομιζω να συμβαινει κατι...Ο σταφυλοκοκκος απο τι ειναι, σας ειπε ο γιατρος;;;

ovvZp2.png

Επίσης να σας πω οτι ετοιμάζω και 2ο φασολάκι. Μάλλον αυτό όμως θα είναι κοριτσάκι...

γεια σου κουκλα...με το καλο η 2η εγκυμοσυνη σου, ενα υγιες μωρακι σου ευχομαι να παρεις στην αγκαλια σου!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Ελενίτσα τι είναι αυτά που κάθεσαι και ακούς παιδάκι μου? Και εγώ έπαιρνα αντισυλληπτικά 10 χρόνια πριν μείνω έγκυος, άκουσες 10 χρόνια!!! Αλλά ο μικρός μου είναι υγιέστατος και μια χαρά αλωνίζει όλη μέρα. Μην ακούω μαμακίες!!!!!!!!

Όσο για τον σταφυλόκοκκο, μην απορείται. Είναι μικρόβιο που κολλάει εύκολα και κυκλοφορεί στον αέρα. Η ανιψιά του άντρα μου είχε κολλήσει περίπου στην ηλικία μας. Αντιβίωση, θεραπεία και πέρασε. Χρειάστηκε ένα διάστημα για να εξαφανιστεί το μικρόβιο αλλά εξαφανίστηκε.

Ελενίτσα περαστικά σας!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε ?ολοι καλα?βρε ελενιτσα μου αδικα ανησυχεις.το καθε παιδακι θελει το χρονο του .μην στεναχωριεσαι αγαπημενη φιλεναδα μια χαρα ειναι το παιδακι σου.ο καθενας λεει οτι του κατεβει και το καθε παιδι ειναι διαφορετικο.χαμογελα φιλεναδα εχεις εναν αγγελο η μαλλον τρεις στην αγκαλια σου. μην ακουω τετοια.περαστικα -ο σταφυλοκοκος με καταλληλη θεραπεια φευγει.

Μαρακι οπως καταλαβες στο parents.gr εγω ειμαι η τυχερη.κληρωθηκα τα πεθερικα απο την κολαση:roll::(

καλημεραααααα.

XWF8p2.png

Βρε Ελενάκι μου μη στεναχωριέσαι άδικα. Ο σταφυλοκοκκος θεραπεία θέλει και θα φύγει.

Όσο για τον μικρό σου... όλα τα παιδάκια έχουν διαφορετική ανάπτυξη.Μην παθαίνεις πανικούς!!!

Αντε πάρε λίγο τ'απάνω σου!!!!

o2WOp2.pngccwnp2.png

Καλημέρα.

Ελενίτσα τι είναι αυτά που κάθεσαι και ακούς παιδάκι μου? Και εγώ έπαιρνα αντισυλληπτικά 10 χρόνια πριν μείνω έγκυος, άκουσες 10 χρόνια!!! Αλλά ο μικρός μου είναι υγιέστατος και μια χαρά αλωνίζει όλη μέρα. Μην ακούω μαμακίες!!!!!!!!

Όσο για τον σταφυλόκοκκο, μην απορείται. Είναι μικρόβιο που κολλάει εύκολα και κυκλοφορεί στον αέρα. Η ανιψιά του άντρα μου είχε κολλήσει περίπου στην ηλικία μας. Αντιβίωση, θεραπεία και πέρασε. Χρειάστηκε ένα διάστημα για να εξαφανιστεί το μικρόβιο αλλά εξαφανίστηκε.

Ελενίτσα περαστικά σας!!!

αχ βρε Ελευθερια. η πεθερα μου οσο καλη και να θελει να δειχνει στον κοσμο τοσο κακοψυχη ειναι.μ αρεσει που λεει με την κορη της οτι ειναι και ανθρωποι της εκκλησιας. για τον σταφυλοκοκκο ξερω μιας και ειναι της ειδικοτητας μου αλλα το μωρο ειναι δυσκολο να το κολλησει.απορησε σου λεω και ο γιατρος!!!!απλα εμεις δεν παιρνουμε αντιβιωση.μονο ενα σπρευ σαν betatine και μια αλοιφη.αν δεν υποχωρησει ως ενα βαθμο μεχρι την Δευτερα θα ξαναπαμε.εσεις πως ειστε?

αχ βρε Ελευθερια. η πεθερα μου οσο καλη και να θελει να δειχνει στον κοσμο τοσο κακοψυχη ειναι.μ αρεσει που λεει με την κορη της οτι ειναι και ανθρωποι της εκκλησιας. για τον σταφυλοκοκκο ξερω μιας και ειναι της ειδικοτητας μου αλλα το μωρο ειναι δυσκολο να το κολλησει.απορησε σου λεω και ο γιατρος!!!!απλα εμεις δεν παιρνουμε αντιβιωση.μονο ενα σπρευ σαν betatine και μια αλοιφη.αν δεν υποχωρησει ως ενα βαθμο μεχρι την Δευτερα θα ξαναπαμε.εσεις πως ειστε?

Καλά από τις Θεούσες να φοβάσαι. Έτσι είναι και η δικιά μου. Μπαίνει στην εκκλησία και όλο σούσουρα και κουτσομπολιά είναι. Άντε μωρέ, να την χέσω εγώ τέτοια πίστη!

Η ανιψιά του άντρα μου είχε κολλήσει το μικρόβιο του σταφυλόκοκκου από ζώα. Τι ζώα δεν ξέρω αλλά έτσι είπε ο γιατρός.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα....καλε ελενιτσα μη στεναχωριεσαι...γιατι ειναι κατι που περναει! ε τωρα καλοκαιρι, ολο εξω ολο και καποιο ζωακι μπορει να του γυαλισε του μικρου! (Ειδατε που ελεγα να κανουμε εναν αγιασμο?)

Καλημέρα!!!!

τι κάνετε??????

εγώ έτσι κι έτσι....τσάμπα χαιρόμουν οτι θα αρχίσω να τρώω κανονικά απο δω και πέρα....βγήκε το ραστ της μικρής και τελικά η αλλεργία στο γάλα όχι μόνο συνεχίζει να υπάρχει αλλά αυξήθηκαν και οι δείκτες....

Δευτέρα θα πάμε στην παιδίατρο να τις δει τις εξετάσεις γιατί και αιματοκρίτη 34 είχε και αυξημένα λευκά....τεσπα....θα μας πει τη Δευτέρα...

Σκέφτομαι να αανέβω Αθήνα να την πάω σε κανένα παιδοαλλεργιολόγο...θα κάνω έρευνα στο πάρεντς!

καλησπέρα κοριτσάκια μου! όλα τα αγγελούδια μας είναι καλά;

εμείς από υγεία όλοι μια χαρά! εγώ πολλή δουλειά, ο Γιώργης ψάχνει για νέα δουλειά και το πριγκηπικό σούργελο παραθερίζει στα θερινά του ανάκτορα :)

έβαλα φώτος στο προφίλ μου όπως σας είπα...

άντε που είστε να πούμε καμιά κουβέντα;

Μαράκι ο Νικόλας είναι πολύ μούρη!!! και βγάζει και μια μαγκιά ο θκατούλης!!! να το χαίρεσαι το σουργελάκι σου!!!

και ελπίζω ο Γιώργος να βρει το συντομότρερο δουλειά!

βρε καλώστη!!!! με το καλό το νέο μπεμπέ!!! μπράβο!!!!!!!!!!

Καλησπερουδια, τωρα μαζευτηκαμε, ειχαμε παει για καφεδακι...ο μπαμπας εχει αδεια μεχρι τη Δευτερα και αλωνιζουμε...Αχ κοριτσακια μου δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα και μου λειπετε...Αρχιζω και δουλεια 18 Σεπτεμβρη και θα εξαφανιστω τελειως μου φαινεται...Η κυρια περπατησε ολη την αγορα και μετα βρηκε κατι σκαλες και με ξεπατωσε στο ανεβα κατεβα. Στο σπιτι περπαταμε χωρις παπουτσι και χωρις χερια αλλα με τη μαμα απο πίσω εννοειται γιατι ολο και καπου θα σκοτωθουμε...Οντως Ελευθερια πολυ μεγαλο κατορθωμα και δυσκολο για τα μπεμπακια μας, να ισορροπησουν, να βρουν κεντρο βαρους, να συγχρονισουν χερια ποδια...απαπα...γι αυτο και οταν τα καταφερνουν τα συναρπαζει τοσο πολυ που δε θελουν τιποτε αλλο. Μαρω ευχομαι καλη επιτυχια στην αναζητηση του Γιωργου για καινουργια δουλεια, αν και απο οτι λες εχει ηδη πολλες προτασεις. Α ξεχασα, ηταν ενα κοριτσακι στον καφε 13 μηνων και αυτο σαν την Ειρηνη μου και το περνουσε ρε κοριτσια ενα κεφαλι η δικια μου, για κιλα δε λεω, το μισο ηταν απο την μπεμπα, αλλα ειναι και λιγο στρουμπουλο η δικη μου, αλλα το υψος μου εκανε εντυπωση...Τεσπα περιμενουμε ντελιβερι με τον καλο μου ο οποιος προσπαθει να κοιμησει το θηριο!!!!! Σας καληνυχτω...

καλέ η Ειρήνη είναι κοπελάρα! τι το ψάχνεις???

εμένα πάλι είναι ή τεμπελίτσα ή φοβιτσιάρα! μόνο τοίχο τοίχο περπατάει!

Ελενίτσα μου μη σκας! θα περάσει ο σταφυλοκοκκος!!!

όσο για το άλλο που λες.....να μην ανησυχείς καθόλου! κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του!!!

ούτε να κλαις ούτε να στεναχωριέσαι!

αν υπήρχε κάτι ανησυχητικό, θα το είχε εντοπίσει ο παιδίατρος σας!

μια χαρά είναι ο Μαρινούλης απλά είνααι λίγο σαν τη δικιά μου....τεμπελάκος κι αυτός!!!

Μαρακι οπως καταλαβες στο parents.gr εγω ειμαι η τυχερη.κληρωθηκα τα πεθερικα απο την κολαση:roll::(

καλημεραααααα.

συνονόματη ομοιοπαθούσα κι εσύ με τα πεθερικά?????????

δεν έχω διαβάσει στο πάρεντς....κάτσε να σε αναζητήσω να δω τι τραβάς κι εσύ!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα! Κάνω φασίνα σήμερα και τα έχω παίξει!

Καταρχάς περαστικά στον Μαρινούλι! Αφού δεν πονά και δεν έχει ενοχλήσεις το παιδί, όλα τα άλλα περαστικά :) Ελενίτσα μου θα σου έχει πει ο παιδίατρος ότι το κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς, κάτι που το ξέρει καλά και από την εμπειρία σου με τα δυο μεγάλα σου. Αν όμως είναι κάτι που σε αγχώνει και σε στεναχωρεί, πάρε 2-3 γνώμες γιατρών και θα δεις ότι το παιδάκι σου είναι μια χαρά :)

Πατριωτάκι μου πάρε σειρά...1η θέση έχει η πεθερά της Παραμυθένιας και 2η η δική μου πεθερομαρμάγκα, η οποία επίσης έχει να πατήσει σπίτι μου από 25 απριλίου...θαν βέβαια στην βάπτιση γιατί θεός φυλάξει μη μας κακολογήσει ο κόσμος!!! αλλά δεν ξαναπατάνε σπίτι μου γιατί δεν μπορούν λέει να βλέπουν τον γιο τους να υποφέρει από μενα...βέβαια η δήλωση αυτή ειπωθηκε 2 μέρες αφού της είπαμε να μην κάνει διακοπές αλλα να κρατήσει τον Νικόλα για να μην χρειαστεί να τον αποχωριστούμε τόσο καιρό...ττότε μας είπε ότι δεν μπορεί να πάρει άδεια...μετά μας είπαν ότι δεν ξαναπατανε γιατί κακοπερνά ο Γιώργος (τόλμησα και ειρωνεύτηκα πρώτη φορά όταν μου είπε ότι δεν μπορεί να πάρει άδεια οπότε έγινα αυτομάτως η κακή νύφη) και μετά ως δια μαγείας η πεθερά μου κάθεται από τέλη ιουλίου και κάνει τα μπάνια της...1 ΜΗΝΑ ΛΕΜΕ!!! και ξαφνικά τώρα που πέρασε το καλοκαίρι τους λείψαμε και θέλουν να μας δουν...και παίρνει τη μαμά μου και της λεέι με ύφος ότι πρέπει να κάνει μπάνια (η μαμά μου) γιατί την περιμένει δύσκολος χειμώνας (που θα κάνει πάλι την φιλιπινέζα και την νταντά σε μας), η οποία μαμά μου έχει και σοβαρό πρόβλημα μυοκαρδίτιδας...και μόλις ξεκίνησα να σου λέω...

άσε σου λέω, πάρε σειρά :)

Καλησπέρα! Κάνω φασίνα σήμερα και τα έχω παίξει!

Καταρχάς περαστικά στον Μαρινούλι! Αφού δεν πονά και δεν έχει ενοχλήσεις το παιδί, όλα τα άλλα περαστικά :) Ελενίτσα μου θα σου έχει πει ο παιδίατρος ότι το κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς, κάτι που το ξέρει καλά και από την εμπειρία σου με τα δυο μεγάλα σου. Αν όμως είναι κάτι που σε αγχώνει και σε στεναχωρεί, πάρε 2-3 γνώμες γιατρών και θα δεις ότι το παιδάκι σου είναι μια χαρά :)

Πατριωτάκι μου πάρε σειρά...1η θέση έχει η πεθερά της Παραμυθένιας και 2η η δική μου πεθερομαρμάγκα, η οποία επίσης έχει να πατήσει σπίτι μου από 25 απριλίου...θαν βέβαια στην βάπτιση γιατί θεός φυλάξει μη μας κακολογήσει ο κόσμος!!! αλλά δεν ξαναπατάνε σπίτι μου γιατί δεν μπορούν λέει να βλέπουν τον γιο τους να υποφέρει από μενα...βέβαια η δήλωση αυτή ειπωθηκε 2 μέρες αφού της είπαμε να μην κάνει διακοπές αλλα να κρατήσει τον Νικόλα για να μην χρειαστεί να τον αποχωριστούμε τόσο καιρό...ττότε μας είπε ότι δεν μπορεί να πάρει άδεια...μετά μας είπαν ότι δεν ξαναπατανε γιατί κακοπερνά ο Γιώργος (τόλμησα και ειρωνεύτηκα πρώτη φορά όταν μου είπε ότι δεν μπορεί να πάρει άδεια οπότε έγινα αυτομάτως η κακή νύφη) και μετά ως δια μαγείας η πεθερά μου κάθεται από τέλη ιουλίου και κάνει τα μπάνια της...1 ΜΗΝΑ ΛΕΜΕ!!! και ξαφνικά τώρα που πέρασε το καλοκαίρι τους λείψαμε και θέλουν να μας δουν...και παίρνει τη μαμά μου και της λεέι με ύφος ότι πρέπει να κάνει μπάνια (η μαμά μου) γιατί την περιμένει δύσκολος χειμώνας (που θα κάνει πάλι την φιλιπινέζα και την νταντά σε μας), η οποία μαμά μου έχει και σοβαρό πρόβλημα μυοκαρδίτιδας...και μόλις ξεκίνησα να σου λέω...

άσε σου λέω, πάρε σειρά :)[/quote μπα..οι δικοι μου ειναι οι χειροτεροι απο ολους.μεχρι και την πολεοδομια απειλησε να μας φερει :roll::twisted:γιατι δεν κανουμε αυτο που θελει.και αυτα δεν ειναι τιποτα.εχουν πει και πολυ χειροτερα.δεν σεβονται τιποτα

XWF8p2.png

Βλεπω οι 7 θανασιμες πεθερες εχουν πληξει το καφε Σεπτεμβριου!!!!!!!!!!!! Τι εγινε ρε κοριτσια, γιατι τοση κακια;;;; Επειδη απλα παντρευτηκατε τα καμαρια τους;;;; Τι να πω και τι να σχολιασω...υπομονη, και να μη δινετε καμια σημασια, να κοιτατε μονο την οικογενεια σας...αλλο που δε θελουν να σπερνουν διχονοιες και να τσακωνεστε με τους συζυγους σας. Εμεις πηγαμε βολτα στο πρακτικερ σημερα αλλα η μικρα ειχε "κεφια" και δεν ηθελε καθολου καροτσι μονο χερια και να πασπατευει. Με κουρασε αφανταστα...Πριν λιγο κοιμηθηκε απο την υπερενταση...Εχουμε 3-4 βραδια που δεν κοιμαται καλα, ξυπανει 3-4 φορες και θελει αγκαλια και χθες δεν ηθελε καθολου κουνια, μολις την ξαπλωναμε εκλαιγε. Να υποθεσω δοντια;;;; Ελπιζω να ειναι αυτο και οχι μαμακιαση και να θελει το κρεβατι μας γιατι δε θα το αντεξω...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...