Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανουλίτσες κι εγώ θα είμαι Αθήνα 4-9/01!!!! Θα έρθω κι εγώ!!! Κανονίστε το!!!

... μήπως να ερχόμασταν εμείς εκεί??? το χειμώνα είναι πιο ωραία απο καλοκαίρι...;) να κάνουμε και την εκδρομούλα μας ... χα χα χα ... καλά αν περιμένετε απο εμένα κάθε μέρα θα ρίχνω και διαφορετική ιδέα!!!:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πρωι πρωι 2 κιντερ αυγουλακια τσακισα..εμεινε ακομη ενα,,δεν το βλεπω να ζει για πολυ!!

Χθες εκανα διαδρομο μιση ωρα γρηγορο περπατημα,εβαλα και μουσικουλα να περασει η ωρα......ασε,σκουριασα λεμε.τα γονατα τριζανε,κραμπες στο πρωτο πενταλεπτο,αφου δεν σωριαστηκα παλι καλα!!!

... μόλις ξεσκουριάσεις λίγο άρχισε να κάνεις και με κλίση, ανηφόρα, πιο κουραστικό αλλά καλύτερα αποτελέσματα... επίσης κάνε 2' γρήγορο περπατημα 1' τρέξιμο... το οποίο βέβαια μπορείς να το προσαρμόσεις όπως σε βολευει... 3'γρήγορο 1'τρέξιμο... γενικά για καλύτερα αποτελέσματα απέφυγε τη μονοτονία!!! Μπράβο αστέρι εύχομαι καλό κουράγιο!!!:P

kalimera kai apo emas! kale ego evala proxthes paraggelia sta mothercare kai den mou eipan tipota , pou to eides maraki? oso gia to thema deftero paidi eimai stin idia katigiria me tin maria . pethaino gia ta paidakia giati mexri a 13 imoun ki ego monaxopaidi ki elega oti den iparxei periptosi na meino me ena paidi , alla ki ego mono ton antra mou exo den exo alli voitheia kai aftos leipei oli mera mono to vradi asxoleitai me to paidi. kai einai kai kalovolo to paidaki mou kiolas , alla tin sigekrimeni stigmi den mporo na me fantasto egio kai ton antriko mou na zitaei agalies kai ola ta ipoloipa. ti na po thadeixei , kai eimai kai apo tis pronomiouxes mamades giati tha giriso ton iounio stin douleia , sinolika tha kathomai 11 mines po po enan paniko pou tha fao molis giriso , opou oi proistamenoi ekei otan efigamou eipan ante se kana dio xronia tha se doume tora kai leo ma ton iounio tha giriso kai mou lene nai kala oles etsi lete kai otan girizete isaste pali egies! xa xa xa.

ούτε εμείς έχουμε βοήθεια! γυρίζω και εγώ Ιούνιο στη δουλειά και επίσης δεν μπορώ να με φανταστώ με τίποτα έγυο ξανά και τόσο σύντομα!!! αλλά απο την άλλη βγάζω το καπέλο και υποκλίνομαι σε όλες εσας που το σκέφτεστε!!!:P

otan eixa paei ston giatro stis 45 meres mou leei an ths allo vlepo 2 oaria se 5 meres tha exeis oorixia , molis mou to pe epatha sok tou leo tou antra mou meta to savato tha kanoume oti kanoume, parepimptontos den thilazo apokleistika pairnoume kai simpliroma. elefheritsa ti douleia kaneis esi ?

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Ελευθερίτσα μου εμένα είναι η καλύτερή μου να έρθετε!! Θα έχω και παρεούλα που με έχει φάει η μοναξιά!!!

Μακ μου, η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει το άθλημα και το έχουμε ρίξει ΄στο κοκό με τον αντρούλη μου!!! :wink:

Καλέ ούτε εγώ έχω βοήθεια από κανέναν. Μόνη μου από το πρωί ως το βράδυ! Μένω προς το παρόν κοντα με την πεθερά μου αλλά δεν με βοηθάει ούτε για κανένα φαγάκι..Απόφαση είναι κορίτσια!!!Εμάς πως μας μεγάλωσαν οι μανάδες μας χωρίς βοήθεια από πουθενά;;;

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

otan eixa paei ston giatro stis 45 meres mou leei an ths allo vlepo 2 oaria se 5 meres tha exeis oorixia , molis mou to pe epatha sok tou leo tou antra mou meta to savato tha kanoume oti kanoume, parepimptontos den thilazo apokleistika pairnoume kai simpliroma. elefheritsa ti douleia kaneis esi ?

επαθες σοκ ε??? χα χα χα

Σύμβουλοι Επιχειρησεων - λέω να αρχίσω να δουλεύω απο το σπίτι απο Ιανουάριο γιατί αρχίζει να μου λείπει η δουλειά.... στην εταιρεία ασχολούμαι με τις εταιρείες εξωτερικού οπότε με βολεύουν οι διαφορές ώρας που έχει η κάθε χώρα τώρα ειδικά με το μωρό... ;) Εσύ?

Ελευθερίτσα μου εμένα είναι η καλύτερή μου να έρθετε!! Θα έχω και παρεούλα που με έχει φάει η μοναξιά!!!

Μακ μου, η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει το άθλημα και το έχουμε ρίξει ΄στο κοκό με τον αντρούλη μου!!! :wink:

Καλέ ούτε εγώ έχω βοήθεια από κανέναν. Μόνη μου από το πρωί ως το βράδυ! Μένω προς το παρόν κοντα με την πεθερά μου αλλά δεν με βοηθάει ούτε για κανένα φαγάκι..Απόφαση είναι κορίτσια!!!Εμάς πως μας μεγάλωσαν οι μανάδες μας χωρίς βοήθεια από πουθενά;;;

το θέμα είναι οτι η δική μου η μάνα δούλευε και ακόμα δουλεύει... και με πρόσεχαν διάφορες νταντάδες και αργότερα η γιαγια και δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις σαν παιδί... θυμάμαι ακόμα πως έκανα όταν έβλεπα τη μάνα μου και τον πατέρα μου όταν ερχόντουσαν σπίτι που αυτό ήταν αργά το βράδι!!! κολλούσα επάνω τους σαν το στρείδι ή τη γυαλιστερή εάν προτιμάτε :P! Φυσικά ως παιδί δεν μου έλειψε τίποτα υλικό και εγώ και η αδερφή μου είχαμε την αμέριστη προσοχή και αφοσίωσή τους όταν ήταν σπίτι και ειδικά τα ΣΚ .... απλά είναι δύσκολο όταν και οι δυο δουλευουν πολύ! θέλω να πω οτι ίσως να είναι καλυτερα να μην έχεις βοήθεια και ο ένας να μένει με το παιδί αλλά δεν μπορώ με τίποτα να σταματήσω τη δουλειά ... δουλεύω απο τότε που τελείωσα το σχολείο και παράλληλα σπούδαζα εβγαινα διασκεδαζα όλα δλδ, βλέπε υπερκινητικη στο λεξικό η φωτο μου δίπλα, είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν δουλεύω και είμαι έξω απο τα νερά μου.... :tongue:

Καλημέρα πολυλογούδες μου!!!

απαπαπα....δε σας προλαβαίνω καλέ!!!!!!

Δεύτερο παιδάκι ε????

εγώ θα το κάνω το βήμα απο του χρόνου....να κάνουμε πρώτα γαμο+βάφτιση και μετά πάμε για το δεύτερο!

Βασικά θέλω να μάθει η μπέμπα να περπατάει και μετά.

άσε που έτσι κι αλλιώς λόγω καισαρικής πρέπει πρώτα να περάσει ένα εξάμηνο!

βρε κορίτσια όση ώρα γράφετε εδώ τα νινάκια σας τι κάνουν?????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελευθερία μου σε καταλαβαίνω.. Κι εγώ δουλεύω από 19 χρονών που πέρασα στο Παν/μιο. Αυτό που κάνω είναι να είμαι το πρωί με το νινί και το απόγευμα που έρχεται ο αντρούλης, κρατάει αυτός το νινί και κάνω ιδιαίτερα.Έτσι τη βολεύουμε.. Κι εμένα οι γονείς μου δουλεύανε. Αλλά η μαμά μου διορίστηκε όταν πήγα νήπιο. Μαζί σχολούσαμε σχεδόν..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

παραμυθένια μου εγώ γράφω μόνο όταν κοιμάται. γιάυτό δεν μπαίνω συχνά..

το ίδιο κι εγώ και μια και η δική μου κοιμάται σπάνια...αρκούμαι στο να σας διαβάζω!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ελευθεριτσαο απο ποτε καλε τα 35 θεωρουνται μεγαλη ηλικια για να κανεις παιδι?βεβαια εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα.

γιωτα να συνεχισεις τις προσπαθειες κ ευχομαι κ εσυ κ η λιτσα να δειτε συντομα θετικο αποτελεσμε στο τεστ.εγω που το ξανασκεφτηκα με το θεμα της δουλειας θα γυρισω με το καλο θ αφησω να περασει κανας χρονος κ μετα θα βαλω μπρος για το δευτερο.

μακμαρακι σωστα αυτα που λες-υπαρχει κ η αλλη πλευρα ομως κ μιας και τη ζω ειπα να το πω.με τον αδερφο μου δεν εχουμε καλες σχεσεις ποτε δεν ειχαμε απο μικρα η σχεση μας ηταν ακρως ανταγωνιστικη-τωρα πλεον σπανια βλεπομαστε κ ας μενουμε 5 λεπτα ο ενας απ τον αλλο.ουτε οταν γενναγα ηρθε στο μαιευτηριο γιατι ενω ηξερε ποτε θα γεννουσα(γεννησα προγραμματισμενα) κανονισε διακοπες με τους φιλους του.ουτε πιστευω οτι θα χουμε σχεσεις αν συμβει κατι κακο-μακρια απο μας.

μαρακι σε καλη μερια!

κ εμενα η γιαγια μου με μεγαλωσε κ εχω τις καλυτερες αναμνησεις, τη λατρευα-δυστυχως τη χασαμε πριν 2 χρονια δε προλαβε να δει κ το δισεγγονο:(η μαμα μου δουλευε πολυ ειχε κ εχει παθος με τη δουλεια της ποτε δε παραπονεθηκα για το χρονο που περνεγε μαζι μου-μου φαινοταν αρκετος κ ας δουλευε πολλες ωρες.κ απο μικρη ηλικια ηθελα ν ακολουθησω το επαγγελμα της κ τη θαυμαζα για οσα ειχε καταφερει επαγγελματικα.

γμτ η δικια μου εκει που ειχαν ψιλοστρωσει τα κακακια της χθες σημερα παλι το γυρισε σε διαρροες:(ευτυχως ειναι ευδιαθετη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια !!! Πριν λίγο κάναμε το εμβόλιο , κλάψαμε αλλά είμαστε οκ τώρα. Ρε κορίτσια κοίταζε εμένα και μόλις του έβαλε τη βελόνα και πίεζε το φάρμακο γύρισε σούφρωσε φρύδια και τη κοίταξε και πάτησε τα κλάματα, έμεινα ! Anyway, μας βρήκε μια χαρά και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Αα επίσης μου είπε ότι η γρίπη (και η κοινή όχι μόνο η γουρονογριπη) είναι σε πολύ μεγάλη έξαρση και σχεδόν όλα τα παιδάκια που πάνε σχολείο είναι άρρωστα και για λίγο διάστημα μέχρι να καταλαγιάσει όλο αυτό όσοι έρχονται σε άμεση επαφή με το μωρό (αγκαλιά πχ) να φορανε μάσκα!

Μπράβο στα κοριτσάκια που σκεφτονται το 2ο . Όταν με είδε ο γιατρός μου , μου είπε άντε σε 4-5 μήνες βαλε μπρος για το κορίτσι , δεν είναι ωραίο να είσαι μοναχοπαίδι όπως εγώ μου τόνισε . Δεν ξέρω ακόμη, δεν είναι μόνο η ηλικία (33) αλλά και το οικονομικό βρε παιδιά , οι εποχές έχουν αλλάξει και οι απαιτήσεις αλλα και οι ανάγκες ενός παιδιού είναι πολλές.

XwAPp3.png

Ελευθερια Νο1: σου λειπω λες; θελεις και εσυ τα μπινελικια λεω εγω και μολις σε μπινελικωσα βρηκες την υγεια σου! αν δεν ειχες βρε την αδερφουλα σου θα σου αρεσε; που θες να μου αφησεις μονο του στη ζωη το λουκουμακι. θα του κανεις αδερφακι παει και τελειωσε. σου στελνω το πελαργονι απο τωρα αρπα το 2578769k04lb5xla2.gif

(κατι σε κοριτσακι ειχαμε απο στοκ ελπιζω να μην σε πειραζει. γερό να'ναι!!!!)

Ελευθερια Νο2: λυπάμαι πού που εχεις αυτη τη σχεση με τον αδερφό σου αλλα πραγματικα (και ευτυχως δηλαδη) εισαι στις σπανιες περιπτωσεις. εγω πάλι δεν μπορω να φανταστω τη ζωή μου χωρις την αδερφή μου. μεχρι και που γεννηθηκε το παιδι μου αυτή ηταν ο πιο αγαπημενος μου ανθρωπος, το αλλο μου μισο. τωρα οπως καταλαβαινεις στην ιδια θεση στην καρδια μου "στριμώχνονται" δυο ανθρωποι!

ποτε φευγουμε για Μυκονο ειπαμε; :tongue: θα πω του αντρα μου οτι για να αποφυγω τη νεα γριπη παω καπου που δεν εχει πολυ κοσμο (ακομα)!

ξεχασα να σχολιασω κατι η καταθλιπτική;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...