Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα στην παρέα καλή Σαρακοστή να έχουμε. Εύχομαι όσες δεν έχουν δει θετική χοριακη να πάνε όλα καλά και να την δουν και όσες είναι έγκυες να έχουν τελειομηνες εγκυμοσύνες. Εχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω κατά διαστήματα. Ήθελα να ρωτήσω τις εγκύουλες με δίδυμα (και όσες φυσικά γνωρίζουν) αν έχουν κάνει την εξέταση nipt ή αμνιοπαρακέντηση. Να θυμίσω είμαι στην 24 βδο. και 5μερες με δίδυμα έχω κάνει και β επιπέδου. Ήταν όλα καλά απλά το ένα είναι λίγο πιο μικρό από το άλλο και στον ομφάλιο λώρο έχει 2 αγγεία αντί για 3 που πρέπει. Ο γιατρός είπε ότι αργότερα μπορεί να χρειαστεί να το δει παιδιοκαρδιολογος. Εγώ χτες έκανα την nipt αλλά μήπως να κάνω και αμνιοπαρακέντηση; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έχω κολλήσει και εγώ με το γλυκό της βάφτισης και έχω 18 μέρες μέχρι την βάφτιση.

Να μου πείτε την γνώμη σας?? Στο μενού προσφέρει το μαγαζί: καρυδόπιτα ή σοκολάτα σουφλέ, μπουγάτσα, λουκουμάδες με μέλι και φρούτα.

Θεωρείτε απαραίτητο ή περιττό το γλυκό?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενιτσα!! είπε:
λοιπον ακου σχετικα με γλυκα.ο αντρας μου εχει αντιπροσωπεια του ΣΤΕΡΓΙΟΥ.....ο οποιος εχει κρουασαν κεικ τσουρεκακια και τα συναφη.επισης ετοιμαζει και γλυκα και στα στελνει απο αθηνα φρεσκοτατα και δεν παθαινουν τιποτα.εγω εκει παρηγγειλα ολα τα γλυκα στην βαφτιση και παθανε ολη την πλακα τους......οπως και εγω αλλωστε!!!εχει και τουρτες και ατομικα.και ειναι και πολυ οικονομικα........θες να το πω στον Κωστα?????

θα σου έλεγα χαλαρά ναι αλλά ο άντρας μου έχει μια παραξενιά...θέλει να τα δοκιμάσει πριν καταλήξουμε κάπου! πάντως πολύ καλό ακούγεται! αν δε βρω εδώ κάτι, θα σου πω στάνταρ!

ευχαριστώ πολύ πάντως!!!!!!!!!!

female είπε:
1000 Ευρώ για ποτήρια και πιάτα Σοφία είναι πολύ καλά!!!

1800 είχαμε δώσει εμείς πριν 3 χρόνια!

1800 ε?????

βέβαια δεν ξέρω τι ποσότητες πήρες...

να σας πω εγώ τι περιλαμβάνει η τιμή και να μου πείτε αν είναι καλά???

-σερβίτσιο πιάτων με 24 μεγάλα, 12 βαθιά, 12 φρούτου, 12 γλυκού, σαλατιέρα και πιατέλα (500 ευρώ)

-ποτήρια 12 νερού, 12 κρασιού και 12 ουίσκι (300 ευρώ)

- κασετίνα με μαχαιροπήρουνα 12άδες (200 ευρώ)

αν και σκέφτομαι να πάρω 2 κασετίνες μαχαιροπήρουνα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

female είπε:
Έχω κολλήσει και εγώ με το γλυκό της βάφτισης και έχω 18 μέρες μέχρι την βάφτιση.

Να μου πείτε την γνώμη σας?? Στο μενού προσφέρει το μαγαζί: καρυδόπιτα ή σοκολάτα σουφλέ, μπουγάτσα, λουκουμάδες με μέλι και φρούτα.

αφού το μαγαζί έχει στο μενού γλυκάκι, περιττό μου φαίνεται!!!

θα μπορούσες όμως να φέρεις έναν παγωτατζή να βάζει παγωτό επιτόπου!

θα ξετρελλαθούν τα πιτσιρίκια και όχι μόνο!!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

female είπε:

εγω το θεωρω περιττο με ολα αυτα!!!!ζαχαρο θα παθουν οι καλεσμενοι με ολα αυτα:tongue::wink:(πλακα κανω!!)διαλεγεις ενα απο αυτα ?εγω παντως θα προτιμουσα τους λουκουμαδες........και την μπουγατσα!!!!μιαμ μιαμ

εγώ τα θέλω όλααααααααααααααααα!!!!!!!!

ειδικά το σουφλέ σοκολάτα!!!!!!!!

προσευχηθείτε να βγει αρνητικό το ραστ της μικρής γιατί αν χρειαστεί να συνεχίσω την αποχή απο τα γαλακτοκομικά, θα τρελλαθώ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

fairytale είπε:
θα σου έλεγα χαλαρά ναι αλλά ο άντρας μου έχει μια παραξενιά...θέλει να τα δοκιμάσει πριν καταλήξουμε κάπου! πάντως πολύ καλό ακούγεται! αν δε βρω εδώ κάτι, θα σου πω στάνταρ!

και αυτο γινεται.μπορουμε να φερουμε ως δειγμα μια τουρτα οπως την θελετε και ετοιμη στην πορτα σας κυρια μου!!!!ο Κωστας ερχεται καθε δευτερα και πεμπτη Καλαματα. οποτε πες μου δυο μερες νωριτερα πως την θες....και στην στελνω!!!!!να την δοκιμασει και ο συζυγος!!!!

ελενιτσα!! είπε:
  fairytale είπε:

και αυτο γινεται.μπορουμε να φερουμε ως δειγμα μια τουρτα οπως την θελετε και ετοιμη στην πορτα σας κυρια μου!!!!ο Κωστας ερχεται καθε δευτερα και πεμπτη Καλαματα. οποτε πες μου δυο μερες νωριτερα πως την θες....και στην στελνω!!!!!να την δοκιμασει και ο συζυγος!!!!

θα σας έχω σοβαρά υπόψιν μου!!!!!!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!Σήμερα λείπει ο συζυξ και έχω όλο το λαπτοπ δικό μου!!!

Χρονια πάρα πολλά στο μακμαράκι!!!!!!!!!!!Να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη μέχρι τα βαθειά γεράματα με την οικογενειά σου!!!!!!

Μαράκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα που σου λείπει το αγοράκι σου!!Εγω γκρινιάζω μέχρι να τον βάλω για ύπνο και όταν τον βάλω περιμένω πως και πως να ξυπνήσει!!!χαχα!!

Παραμυθένια σοφούλα είσαι πολύ αδύνατη!!Αν υποψιαστώ ότι όλες οι υπόλοιπες είστε τόσο αδύνατες θα σκάσω!!!!Εμένα ούτε η κοιλιά έχει επανέλθει τελέίως ούτε η γραμμή έχει φύγει τελειως ούτε η λεκάνη έχει κλείσει και δεν μου κλανουν τα τζην μου!!!!!!!!!:(:(

Το αγοράκι μου αυτές τις μέρες με έχει ταράξει στην γκρίνια και την μίρλα!!Καθόλου το στυλ του!!Θέλει όλο αγκαλίτσα, μου φωνάζει, δεν έχει φάει φαγητό εδώ και μια βδομάδα, τρέφεται μόνο με γάλα και λίγο γιαούρτι!!Ολο κλαίει και θέλει το δικό του!Επίσης σήμερα κατλεβηκε μόνος του από τον καναπέ, έχασε όμως την ισορροπία του και σκοτώθηκε!!Χτύπησε πολύ το κουτελό του και έχει ένα τεράστιο σημάδι κατακόκκινο!!!Αμα το δει ο πατέρας μου θα με σκοτώσει!!!!!Τί να τον κάνω που τον αγαπώ και τον λατρεύω!!!!!

Καληνύχτα σας!!Α!!Κάτι άσχετο!Εχει πάει καμία σας για χρώμα στα κομμωτήρια ""Τέλης Κίκερης???? να μου πει εντυπώσεις?

Φιλάκια πολλά σε όλες Κερκυραίες, Αθηναίες, Καλαματιανές, Κρητικές και δε συμμαζεύεται!!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

καλημερα!!!! κοριτσια εχω χασει τη μπαλα! δε ξερω ποια εχει γενεθλια, ποιο μωρακι αλλαζει μηνα κλπ κλπ!!!! συγχωρηστε με τα χασα!!!!!:D:D:D:D:D:DΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ-ΟΛΑ ΤΑ BEBE! καλημερααααααααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ααα σας το πα? δε μας πηραν στο δημοτικο παιδικο σταθμο...(τι πρωτοτυπο, το περιμενα! τσαμπα το τρεξιμο να μαζευω χαρτουρα)

2241962iv1gsi1mz5.gif

σας ευχαριστω όλες πολύ για τις ευχες σας! να ειστε πάντα καλα και ευτυχισμενες! να χαιρεστε τα αγγελουδια σας και ποτέ μα ποτέ αν ειναι δυνατον, κανενα συννεφακι να μην σκιασει τη ζωή σας! μόνο χαρές από εδώ και πέρα ευχομαι!

εγω τρεχω λιγο με τη δουλεια, λίγο με υποχρεωσεις, δεν εχω ξεκουραστει καθολου και γι αυτο δεν πολυμπαινω. μας χαλασε και το μοντεμ στο σπιτι οπότε από το γραφειο δεν μου ειναι και τοσο ευκολο. να τωρα παλι πρεπει να φυγω....

σας φιλώ πολύ να προσεχετε!

Διαφημίσεις

fairytale είπε:
αφού το μαγαζί έχει στο μενού γλυκάκι, περιττό μου φαίνεται!!!

θα μπορούσες όμως να φέρεις έναν παγωτατζή να βάζει παγωτό επιτόπου!

θα ξετρελλαθούν τα πιτσιρίκια και όχι μόνο!!!!;)

Επειδή είναι 11 Σεπτέμβρη η βάφτιση δεν με τρελλαίνει η ιδέα του παγωτού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

fairytale είπε:

1800 ε?????

βέβαια δεν ξέρω τι ποσότητες πήρες...

να σας πω εγώ τι περιλαμβάνει η τιμή και να μου πείτε αν είναι καλά???

-σερβίτσιο πιάτων με 24 μεγάλα, 12 βαθιά, 12 φρούτου, 12 γλυκού, σαλατιέρα και πιατέλα (500 ευρώ)

-ποτήρια 12 νερού, 12 κρασιού και 12 ουίσκι (300 ευρώ)

- κασετίνα με μαχαιροπήρουνα 12άδες (200 ευρώ)

αν και σκέφτομαι να πάρω 2 κασετίνες μαχαιροπήρουνα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σοφάκι νομίζω για τις ίδιες ποσότητες μιλάμε αλλά στην τιμή δεν ήταν μέσα τα μαχαιροπίρουνα, αυτά τα πήρα άλλη στιγμή. Αν δεν έχεις πρόχειρα μαχαιροπίρουνα δεν θα φτάσει η μία κασετίνα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελενιτσα!! είπε:
εγω το θεωρω περιττο με ολα αυτα!!!!ζαχαρο θα παθουν οι καλεσμενοι με ολα αυτα:tongue::wink:(πλακα κανω!!)διαλεγεις ενα απο αυτα ?εγω παντως θα προτιμουσα τους λουκουμαδες........και την μπουγατσα!!!!μιαμ μιαμ

Όχι είναι όλα στο μενού. Μπουφέ θα έχουμε και το μενού θα έχει όλα αυτά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

v & a είπε:
καλημερα!!!! κοριτσια εχω χασει τη μπαλα! δε ξερω ποια εχει γενεθλια, ποιο μωρακι αλλαζει μηνα κλπ κλπ!!!! συγχωρηστε με τα χασα!!!!!:D:D:D:D:D:DΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ-ΟΛΑ ΤΑ BEBE! καλημερααααααααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ααα σας το πα? δε μας πηραν στο δημοτικο παιδικο σταθμο...(τι πρωτοτυπο, το περιμενα! τσαμπα το τρεξιμο να μαζευω χαρτουρα)

καλημερα!!!!ειχες κανει τα χαρτια σου μεσω ΕΕΤΑΑ για τους παιδικους σταθμους?αν θυμαμαι καλα ησουν πρωτη επιλαχουσα???μην περιμενεις ακομα να σε παρουν για να πας.υπαρχει περιπτωση να σε παρουν σε λιγες μερες τηλ.ετσι εγινε και με την ανηψια μου περσυ......αρχες Οκτωβρη την πηραν.οποτε υπαρχουν ακομα ελπιδες!!!!τωρα που το συζηταμε πρεπει να παω και εγω στον παιδικο σταθμο που θα παει ο Μαρινακος μου......να δω τι γινεται....τι χρειαζεται να περνει μαζι του....ειναι ο πρωτος απ τα παιδια μου που παει τοσο μικρος σχολειο.αντε να δουμε.....

ελενιτσα!! είπε:
καλημερα!!!!ειχες κανει τα χαρτια σου μεσω ΕΕΤΑΑ για τους παιδικους σταθμους?αν θυμαμαι καλα ησουν πρωτη επιλαχουσα???μην περιμενεις ακομα να σε παρουν για να πας.υπαρχει περιπτωση να σε παρουν σε λιγες μερες τηλ.ετσι εγινε και με την ανηψια μου περσυ......αρχες Οκτωβρη την πηραν.οποτε υπαρχουν ακομα ελπιδες!!!!τωρα που το συζηταμε πρεπει να παω και εγω στον παιδικο σταθμο που θα παει ο Μαρινακος μου......να δω τι γινεται....τι χρειαζεται να περνει μαζι του....ειναι ο πρωτος απ τα παιδια μου που παει τοσο μικρος σχολειο.αντε να δουμε.....

ναι το ξερω, πηρα τηλ χθες και μου παν πως μαλλον θα με δεχτουν αλλα θα ξερουν αρχες του μηνα που θα ξερουν ποσα παιδακια απο αυτα που χαν κανει αιτηση στην εεταα θα απορροφηθουν (θα εχουν μπει δηλαδη) στους δημοσιους.

αλλα η μια υπαλληλος λεει ετσι η αλλη αλλιως. η μια μου πε θα σας παρουμε τηλ ως τις 30, η αλλη παρτε μας εσεις μετα τις 2 του μηνα....οτι ναναι δηλαδη!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ MAZOO...θα σας πω εντυπωσεις και αντιδρασεις απο τα μικρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...