Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα στην παρέα καλή Σαρακοστή να έχουμε. Εύχομαι όσες δεν έχουν δει θετική χοριακη να πάνε όλα καλά και να την δουν και όσες είναι έγκυες να έχουν τελειομηνες εγκυμοσύνες. Εχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω κατά διαστήματα. Ήθελα να ρωτήσω τις εγκύουλες με δίδυμα (και όσες φυσικά γνωρίζουν) αν έχουν κάνει την εξέταση nipt ή αμνιοπαρακέντηση. Να θυμίσω είμαι στην 24 βδο. και 5μερες με δίδυμα έχω κάνει και β επιπέδου. Ήταν όλα καλά απλά το ένα είναι λίγο πιο μικρό από το άλλο και στον ομφάλιο λώρο έχει 2 αγγεία αντί για 3 που πρέπει. Ο γιατρός είπε ότι αργότερα μπορεί να χρειαστεί να το δει παιδιοκαρδιολογος. Εγώ χτες έκανα την nipt αλλά μήπως να κάνω και αμνιοπαρακέντηση; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!Αφού κοιμησα το σπλάχνο μου, έπλυνα τα πιάτα μου, σιδέρωσα τα ρούχα μας και σφουγγάρισα μου έμεινε λίγη ώρα πριν κοιμηθώ να σας πω μια καλησπέρα!!

Εύχομαι και εγω στην Μαριάνθη να ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένη με την όμορφη οικογενειά της!!

Στη Ζωή έυχομαι να καμαρώσει το ανράκι της και να είναι πάντα περήφανη γι αυτόν!

Στα μωράκια που έχουν μηνογεννέθλια εύχομαι να τα χιλιάσουν!

Εμεις είμαστε λ'ιγο κρυωμένοι με βήχα με φλέγματα!Εκανε 4 μέρες συνεχόμενα εμετό το γάλα του και τρέχει και η μύτη του!

Φυσικά δεν κάθεται να του βάλω ορό ούτρ να τον σκουπήσω!!

Πήγαμε παιδίατρο!ψηλώσαμε πήραμε και κάτι λίγο είμαστε 78 εκ αλλά μόλις 9 κιλά!!!Περπατάμε κανονικά, τα καταλαβαίνουμε όλα, έχουμε και εμεις μαμακίαση, δείχνουμε ό,τι θέλουμε κε τον δείκτη και γελάμε πονηρά όταν ανεβαίνουμε τα σκαλιά και η μαμα μας κυνηγάει!!!!!!

Είναι ο,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου, μου δίνει νόημα και με κρατάει αισιόδοξη και δυνατή!!!!!!!Τον λατρεύω αν και έχει καρακληρονομήσει το πείσμα μου!!!Τρελλά λέμε!!!!!!!!:D:D

Φιλάκι α σε όλες!!!

Α!Παραμυθένια μη χαλιέσαι με την τρελλοπεθερά σου!!Κοίτα τον άντρα σου και αυτός βλέπει το σωστό ακόμα και αν είναι μάνα του!

ΜΑκμαράκι πολλά πολλά φιλάκια στον αντρούλη σου!Με γεια ο τραπεζίτης!!!Περαστικά σας κιόλας!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας...δεν μπήκα σήμερα...από τη μια πολλή δουλειά με περίμενε, από την άλλη δεν έχω ιδιαίτερα κέφια...μου κακοφάνηκε πολύ που γύρισα...

Να ζήσει η Μαριάνθη με το συντροφάκι της και να χαίρονται το νεοφώτιστό τους λουλουδάκι!

Να ζήσει και ο μικρός Τεό και να'ναι πάντα καλοφώτιστος!

Σοφάκι μου είναι καλύτερα το παιδάκι σου; Άντε και χρονίζει και αυτός σε λίγο! Σε ποιον φωτογράφο έκλεισες;

Παραμυθένια μου τουλάχιστον η δικιά σου μαρμάγκα δεν κρύβεται! Καλύτερα έτσι παρά η-στάζει-μέλι χομπιτοπεθερά μου! Με το καλό τα στέφανά σας και η βάπτιση της νεραιδούλας και μη σώσει να'ρθει!!!

Α και επίσης γουστάρω τρελλά το μαλλί της Βαλέριας!!! Αλλά εσύ άει πνίξου!!! Ολημερίς πεινάω και δε λέω να χάσω και συ ποζάρεις για μοντέλο :-P

Ελευθερία μου τι σας έτυχε; Ποια σε γλωσσόφαγε καλή μου; :)

Μαριανθάκι περαστικά στο αγγελούδι σου. Ελπίζω το πρωί να αισθάνεται καλύτερα.

Ελπίζω να προλάβω να σας βάλω καμιά φώτο αύριο...i miss sourgelaki...

Καλό ξημέρωμα!

α και....

ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!

ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΡΑΚΙ!

maria_s είπε:
Καλησπέρα σας...δεν μπήκα σήμερα...από τη μια πολλή δουλειά με περίμενε, από την άλλη δεν έχω ιδιαίτερα κέφια...μου κακοφάνηκε πολύ που γύρισα...

Να ζήσει η Μαριάνθη με το συντροφάκι της και να χαίρονται το νεοφώτιστό τους λουλουδάκι!

Να ζήσει και ο μικρός Τεό και να'ναι πάντα καλοφώτιστος!

Σοφάκι μου είναι καλύτερα το παιδάκι σου; Άντε και χρονίζει και αυτός σε λίγο! Σε ποιον φωτογράφο έκλεισες;

Παραμυθένια μου τουλάχιστον η δικιά σου μαρμάγκα δεν κρύβεται! Καλύτερα έτσι παρά η-στάζει-μέλι χομπιτοπεθερά μου! Με το καλό τα στέφανά σας και η βάπτιση της νεραιδούλας και μη σώσει να'ρθει!!!

Α και επίσης γουστάρω τρελλά το μαλλί της Βαλέριας!!! Αλλά εσύ άει πνίξου!!! Ολημερίς πεινάω και δε λέω να χάσω και συ ποζάρεις για μοντέλο :-P

Ελευθερία μου τι σας έτυχε; Ποια σε γλωσσόφαγε καλή μου; :)

Μαριανθάκι περαστικά στο αγγελούδι σου. Ελπίζω το πρωί να αισθάνεται καλύτερα.

Ελπίζω να προλάβω να σας βάλω καμιά φώτο αύριο...i miss sourgelaki...

Καλό ξημέρωμα!

καλημερα καλημερα.πως ειστε?Μαρακι ευτυχως ο μικρος μου ειναι πολυ καλα πλεον.ταλαιπωρηθηκε ο καημενουλης :(

κλεισαμε στις ΣΤΙΓΜΕΣ.Στο λιμανι,απεναντι απο το τελωνειο.φοβερη η δουλεια του φιλεναδα.το αλμπουμ το ψηφιακο ειναι τεραστιο και πραγματικα υπεροχο.νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα και με το παραπανω.γι αυτο θα τα σκασω και θα σκασω!!!!:D:tongue:τι κανει ο Νικολης μας?πανε για μπανακι?

XWF8p2.png

α..σας ευχαριστ ολες για τις ευχες σας.Απιστευτο σε 1 μηνα χρονιζουμε και θα κανουμε τρελλο παρτυ!!!!!:Dειστε ολες καλεσμενες με τα υπεροχα ζουζουνια σας:-DΜακαρι να εισασταν κοντα να ερχοσασταν στα γενεθλια και τα βαφτισια μας!!!:D

καλημεραααααα:-D:-D:-D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Λοιπόν επειδή είμαι απαράδεκτη και με τα δικά μου ξέχασα να ευχηθώ....

Μαριάνθη μου να ζήσετε, να είστε πάντα ευτυχισμένοι, να χαίρεστε το αγγελούδι σας και με το καλό να μεγαλώσετε κι άλλο την οικογένεια σας!!!!;)

Ζωίτσα μου!!!!!!!!!!!!! να σας ζήσει ο Τεό! πάντα χαρούμενος να είναι και γερός!!!

αλήθεια που χάθηκες εσύ???????

άντε και δε μας έχεις πει κανένα κατόρθωμα του Τεό που είναι το πιο προχώ μωρό του καφέ!!!

παίζει μπιλιάρδο?

κάνει καρτ?

τον πήραν στην εθνική ομάδα για 100άρι??????

στη βάφτιση πήδηξε μόνος του στην κολυμπήθρα?????

Μαράκι μη στεναχωριέσαι....θα περάσουν οι μερούλες και θα ξαναγεμίσει το σπίτι σας με τα γέλια του μπεμπέ Νικολί!!! άσε που μέχρι να έρθει, θα έχει και καινούρια σουργελοκόλπα να σας δείξει!!!!:D

ευχαριστούμε πολύ και για τις ευχές και για τα καλά σας λόγια στις φωτο!!!!

ναι είμαι και πολύ μοντέλο....απ'τα κόκκαλα βγαλμένη και με τον αφαλό να πετάει λες και μου έχουν ράψει κουμπί στην κοιλιά!!!

αλήθεια πετάει καμιάς άλλης ο αφαλός???? τώρα που ανακάλυψα οτι κάτι δεν πάει καλά με την τομή, αρχίζω και ψάχνομαι γενικά!!!

ερώτηση: έχει η συμπεθέρα μου γεννέθλια???????????

αν ναι, συμπεθεράκι μου γλυκό να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!!

Μόνο χαρές να έχεις στη ζωή σου και όποτε το θελήσεις να κάνετε στον γαμπρούλη μου ένα αδερφάκι!!!!

257724qzzhy39no4.gif

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!!!!τι κανετε?ολα καλα?Σοφακι που εισαι βρε τρελοκομειο?πως πανε οι ετοιμασιες? Μαααααακ κουκλιτσα μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!

867450smkwcfc87r.gif

εμένα ο αφαλός μου έμεινε απο την εγκυμοσύνη και χθες ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό....μπας και είναι καμια ομφαλοκήλη...:?

Ελενάκι μου αν υποψιαστώ οτι ούτε αυτό το ΣΚ θα σε δω, θα εκνευριστώ!!!

κανόνιζα να βρεθώ με το Λιτσάκι και μου έκατσαν δουλειές....τώρα την Κυριακή έχω την πρόβα για τα μαλλιά που δεν έκανα όταν ήταν να πάω στο Λιτσάκι και τελικά δεν πήγα...

οπότε αν κατέβεις Κυριακή μάλλον δε θα σε δω...ελπίζω να μη μου βγει τίποτα και για Σάββατο και αν κατέβεις να μη σε δω πάλι!

κατά τα άλλα οι ετοιμασίες συνεχίζουν με τους χαλαρούς ρυθμούς που είχα απο την αρχή....

ακόμα δεν έχω βρει ζαχαροπλαστείο αλλά δεν καίγομαι γιατί έτσι κι αλλιώς ούτε τούρτες θα έχω ούτε τίποτα...ατομικά γλυκά θα βγάλω....είτε προφιτερόλ είτε καμια πάστα σε σχήμα καρδιάς!

επίσης για πρόβα μακιγιάζ θα πάω 4 μέρες πριν τα μυστήρια!

το μόνο που ψάχνω τώρα πιο πολύ, είναι να πάρω ένα καλό σερβίτσιο και καλά ποτήρια....έχω βρει κάτι και θα μου πάνε γύρω στα 1000 ευρώ αν τελικά καταλήξω εκεί. καλά δεν είναι???

σκέφτηκα και τούρτα γεννεθλίων γιια τη μικρή...αν μπορέσει κάποιο ζαχαροπλαστείο να τη φτιάξει...

η τούρτα να έχει το σχήμα του άσου μια και είναι τα 1α γεννέθλια και πάνω να έχει κανένα κάστρο με πριγκήπισες!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σημερα γιναμε και εμεις 11 μηνων.πηγαμε και στον γιατρο μας ζυγησε και ειμασταν 9600γρ και 74εκ. στρουμπουλεψαμε αρκετα μας ειπε......αλλα ειχε μια ανησυχια που δεν εχει βγαλει δοντια ακομα.παρολα αυτα ειμαστε καλα!!!!ΜΑΡΙΑΝΘΟΥΛΑμου να ζησετε και να χαιρεστε το λουλουδακι σας.να ζησει και ο σουπερ Τεο!!!!παντα γερα και ευτυχισμενα ολα τα μωρα.....καθως να ευχηθω και στην Σοφια εκ κερκυρας να χαιρεται τον ζουζουνακο της που εγινε και αυτος εχθες 11 μηνων!!!που ειστε καλε ολες?ξεραθηκατε στον υπνο?

Διαφημίσεις

ελενιτσα!! είπε:
σημερα γιναμε και εμεις 11 μηνων.πηγαμε και στον γιατρο μας ζυγησε και ειμασταν 9600γρ και 74εκ. στρουμπουλεψαμε αρκετα μας ειπε......αλλα ειχε μια ανησυχια που δεν εχει βγαλει δοντια ακομα.παρολα αυτα ειμαστε καλα!!!!ΜΑΡΙΑΝΘΟΥΛΑμου να ζησετε και να χαιρεστε το λουλουδακι σας.να ζησει και ο σουπερ Τεο!!!!παντα γερα και ευτυχισμενα ολα τα μωρα.....καθως να ευχηθω και στην Σοφια εκ κερκυρας να χαιρεται τον ζουζουνακο της που εγινε και αυτος εχθες 11 μηνων!!!που ειστε καλε ολες?ξεραθηκατε στον υπνο?

Ελένη μου να χαίρεσαι τον Μαρινούλη σου!!!

γελαστός και υγιής να είναι πάντα!!!

μην αγχώνεσαι για τα δόντια...της ανιψιάς μου ξεκίνησαν να βγαίνουν 13 μηνών και μάλιστα ξεκίνησε απο τα πάνω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα, καλησπέρα!

Χρόνια πολλά στα μωράκια που έγιναν ή γίνονται σήμερα 11. Με το καλό και στα πρώτα σας γενέθλια που πλησιάζουν!!!

Έχει γενέθλια το Μακμαράκι? Που είσαι βρε κορίτσι??? Έλα σε σε ασπαστούμε να σου ευχηθούμε κιόλας!! Πολύχρονη και πολύχρωμη κοριτσάκι! Να χαίρεσαι τους άντρες σου και να σε χαίρονται και αυτοί και του χρόνου με μια πριγκιπέσσα στην αγκαλιά σου:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

fairytale είπε:
εμένα ο αφαλός μου έμεινε απο την εγκυμοσύνη και χθες ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό....μπας και είναι καμια ομφαλοκήλη...:?

Ελενάκι μου αν υποψιαστώ οτι ούτε αυτό το ΣΚ θα σε δω, θα εκνευριστώ!!!

κανόνιζα να βρεθώ με το Λιτσάκι και μου έκατσαν δουλειές....τώρα την Κυριακή έχω την πρόβα για τα μαλλιά που δεν έκανα όταν ήταν να πάω στο Λιτσάκι και τελικά δεν πήγα...

οπότε αν κατέβεις Κυριακή μάλλον δε θα σε δω...ελπίζω να μη μου βγει τίποτα και για Σάββατο και αν κατέβεις να μη σε δω πάλι!

κατά τα άλλα οι ετοιμασίες συνεχίζουν με τους χαλαρούς ρυθμούς που είχα απο την αρχή....

ακόμα δεν έχω βρει ζαχαροπλαστείο αλλά δεν καίγομαι γιατί έτσι κι αλλιώς ούτε τούρτες θα έχω ούτε τίποτα...ατομικά γλυκά θα βγάλω....είτε προφιτερόλ είτε καμια πάστα σε σχήμα καρδιάς!

επίσης για πρόβα μακιγιάζ θα πάω 4 μέρες πριν τα μυστήρια!

σκέφτηκα και τούρτα γεννεθλίων γιια τη μικρή...αν μπορέσει κάποιο ζαχαροπλαστείο να τη φτιάξει...

η τούρτα να έχει το σχήμα του άσου μια και είναι τα 1α γεννέθλια και πάνω να έχει κανένα κάστρο με πριγκήπισες!

λοιπον ακου σχετικα με γλυκα.ο αντρας μου εχει αντιπροσωπεια του ΣΤΕΡΓΙΟΥ.....ο οποιος εχει κρουασαν κεικ τσουρεκακια και τα συναφη.επισης ετοιμαζει και γλυκα και στα στελνει απο αθηνα φρεσκοτατα και δεν παθαινουν τιποτα.εγω εκει παρηγγειλα ολα τα γλυκα στην βαφτιση και παθανε ολη την πλακα τους......οπως και εγω αλλωστε!!!εχει και τουρτες και ατομικα.και ειναι και πολυ οικονομικα........θες να το πω στον Κωστα?????

λετε να ισχυει αυτο που ειπε η Μαριαννα για τα δοντια?????? το δικο της δεν πινει πολυ γαλα.....και το δικο μου δεν το πιανει το γαλα!!!!!μηπως δηλαδη εχει να κανει με το γαλα????παρολα αυτα ο Μαρινακος μην δει ανθρωπο να τρωει κατι η να πινει και δεν του δωσει.......αλοιμονο του!!!!κανει σαν παλαβο!!!!περνει στροφες αναποδες το μυαλο του......ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...