Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα και καλό χειμώνα. Για εκεί το πάει δηλαδή, εδώ ο καιρός είναι αρκετά φθινοπωρινός και μελαγχολικός!!!

Μακ όλα καλά με τον μπεμπούκο σου ε? Εξερευνεί και πάλι το σύμπαν το πουλάκι σου!! Τι γλυκούλια που είναι σε αυτή την ηλικία μωρέ!!!

Μαριάννα απέτρεψε τα κορίτσια από τις κουζίνες καλέ, μια ζωή εκεί θα την φάνε!!:)

Να ζήσουν οι νεόνυμφοι και να γεμίσουν και άλλους απογόνους και να μας ζήσει και το νεοφώτιστο της παρέας. Να είναι χαρούμενο, ευτυχισμένο, έξυπνο, όμορφο εεε αυτά χρειάζεσαι σήμερα για να είσαι in:)

Εμείς κορίτσια πήγαμε ΣΚ Ιεράπετρα όπως είχα πει αλλά είχαμε μια απίστευτη περιπέτεια. Έπιασε φωτιά ο λόφος ΄πάνω από το ξενοδοχείο των κουμπάρων μας και εμείς εκείνη την ώρα είμασταν στην ταβέρνα του ξενοδοχείου και τρώγαμε. Ένα θα σας πω...Προλάβαμε και φύγαμε λίγο πριν αποκλειστούμε στο ξενοδοχείο, με 3 μωρά στην αγκαλιά παρακαλώ. Και ευτυχώς που πήρα την βαφτιστήρα μου από το χέρι γιατί οι γονείς της από τον πανικό τους πήραν μόνο το μωρό και την ξέχασαν!!!! Το ψυχάκι μου φοβήθηκε τόσο πολύ που μου είπε 'νονά θα καούμε??' Θεέ μου πως ένιωσα εκείνη την ώρα...

Ο Πριγκηπάκος κατάλαβε την αναστάτωση και προφανώς τον φόβο και δεν έβγαλε μιλιά για κάμποση ώρα στο αυτοκίνητο. Εκείνο το βράδυ πήραμε τους κουμπάρους και μείναμε στο ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει εμείς. Τι καλά που δεν είχε δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο και αναγκαστήκαμε να κλείσουμε αλλού. Αλλιώς θα την βγάζαμε στο αυτοκίνητο με 3 μωρά.

Τελικά το ξενοδοχείο την γλίτωσε και επιστρέψαμε την επομένη.

Περιπετειώδεις οι διακοπές μας. Τελικά όταν έχεις παιδιά φοβάσαι τόσο πολύ για την ζωή τους και θέλεις τόσο πολύ να τα προστατεύσεις που γίνεσαι δυνατός και θαραλλέος θες δεν θες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα Ελευθερια οι διακοπες σου ειχαν πολυ περιπετεια μεσα....

Παλι καλα ολα πηγαν καλα....αυτες οι φωτιες ειναι το χειροτερο, ειναι κατι που δε μπορεις να αποτρεψεις και να προστατευθεις....εισαι στο ελεος! Ασε τα μαθες καψανε και τους φοινικες στη πρεβελη....

45906_141804795857846_100000849806576_190712_2418940_n.jpg

και ηταν τοσο ωραια!!!!πολυ κριμα!

Το διάβασα στην εφημερίδα το πρωί. Όταν αντικρύσεις καμμένο τοπίο δεν μπορείς παρά να νιώσεις θλίψη και θυμό σινάμα. Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο ανεύθυνοι???Η πυρκαγιά που βιώσαμε εμείς προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στα καλώδια της ΔΕΗ. Με τόσο σφοδρούς ανέμους είναι αναπόφευκτο να συμβαίνουν αυτά, τα καλώδια χορεύουν ροκ εν τρολ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

πωπω βρε Ελευθερία τι περάσατε???????

αγχώθηκα μόνο που το διάβασα!!!

που να σας πω τι πάθαμε εμείς σήμερα!!!

πήγαμε τη μικρή το πρωί να της πάρουν αίμα για να τσεκάρουμε το σίδηρο της και να κάνουμε και επαναληπτικό ραστ στο γάλα, να δούμε μήπως πέρασε η αλλεργία! η μικρή ούτε που ακούστηκε όταν της έπαιρναν αίμα! κοιτούσε τη βελόνα με περιέργεια και ούτε καν αντέδρασε με το τσίμπημα!!! πιο πολύ την ενοχλούσε το οτι την κρατούσα ακίνητη!

Τελοσπάντων....τελειώσαμε απο το μικροβιολογικό και πριν μας πάει σπίτι ο άντρας μου, είπαμε να περάσουμε απο ένα φούρνο...όπως πηγαίναμε σε έναν κεντρικό δρόμο, βλέπουμε μπροστά μας 3-4 αυτοκίνητα να πηγαίνουν πολύ πολύ σιγά χωρίς όμως να έχει κίνηση...κοιτάμε μπροστά και τι γινόταν??????? 2 ντάτσουν με γύφτους στην καρότσα, να έχουν βγάλει τις καραμπίνες και να πυροβολιούνται!

για πότε πήδηξα στο πίσω κάθισμα και έπεσα πάνω στο παιδί, ούτε που κατάλαβα....μέσα στο κέντρο της πόλης, με τόσο κόσμο να κυκλοφορεί κι αυτοί να ρίχνουν ο ένας στον άλλο....και κάποια στιγμή που τέλειωσε η συμπλοκή ένας καημένος παππούς τους είχε κλείσει το δρόμο κατά λάθος με το αμάξι του και τον σημάδευαν με τις καραμπίνες για να κάνει στην άκρη....

παραλίγο να βάλω τα κλάματα....τρόμαξα τόσο πολύ για το παιδί μου μη συμβεί τίποτα....:(

και όσον αφορά αυτό που σας έλεγα τις προάλλες για κακίες,κλπ....οτι κατά 95% η μάνα του άντρα μου δε θα έρθει στα μυστήρια, σας λέει κάτι????????

αν προσέξατε δεν την λέω πεθερά γιατί δε τη θεωρώ τέτοια και επίσης δε θέλω να αναφέρω αυτόν τον άνθρωπο μαζί με μια κτητική αντωνυμία όπως το "μου"...δεν είναι καθόλου "μου"....οπότε είναι απλά η μάνα του ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.

να μην αναφέρω ακριβώς τι έκανε όταν της έδωσε ο άντρας μου την πρόσκληση γιατί θα σας σοκάρω....του γιατρού είναι η γυναίκα....δαφνί και παραπέρα....:twisted:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αχ ρε Σοφάκι. Από τι να πρωτοπροστατεύσουμε τα παιδιά μας τελικά. Να φοβάσαι την φύση, να φοβάσαι και τον κάθε παλαβό που οπλοφορεί. Εμείς εδώ στην Κρήτη έχουμε πολυάριθμα κρούσματα, το όπλο σε πολλά μέρη θεωρείται καπετανιλίκι. Αφήστε τις ηλίθιες βεντέτες, τα βλέπετε στις ειδήσεις φαντάζομαι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

παναγια μου βρε κοριτσια τι διαβαζω!

δεν εχω λόγια.... θα ειχα πεθανει λεμε και στις 2 περιπτωσεις!

α πα πα πα πα....

η θανασιμη πεθερα αληθεια γιατι δεν θα παρευρεθει; ήθελε να δωσετε το ονομα της στην μικρή; αν θες πες μας και τι ειπε στον αντρα σου δεν σοκαριζομαστε με τιποτα πια :evil:

το κορυφαίο είναι οτι η ακατανόμαστη έχει την τύχη να έχει το ίδιο όνομα με τη μητέρα μου οπότε το όνομα της θα βγει....αλλα δε νομίζω οτι την απασχολεί αυτό....αφού είναι τρελή....

όταν της έδωσε την προσκληση ο άντρας μου άρχισε τις....κατάρες....

είπατε κάτι?????????????

λόγοι δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι....αν μπορούσα να αναλύσω το μυαλό ενός ψυχοπαθή, θα μπορούσα να σας πω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αχ ρε Σοφάκι. Από τι να πρωτοπροστατεύσουμε τα παιδιά μας τελικά. Να φοβάσαι την φύση, να φοβάσαι και τον κάθε παλαβό που οπλοφορεί. Εμείς εδώ στην Κρήτη έχουμε πολυάριθμα κρούσματα, το όπλο σε πολλά μέρη θεωρείται καπετανιλίκι. Αφήστε τις ηλίθιες βεντέτες, τα βλέπετε στις ειδήσεις φαντάζομαι.

πραγματικά απο που να πρωτοφυλαχθούμε τελικά....

εσείς εκεί κάτω τα έχετε και στην καθημερινότητα σας....δεν πρέπει να σας κάνουν εντύπωση αν ακούτε τέτοια ε?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πραγματικά απο που να πρωτοφυλαχθούμε τελικά....

εσείς εκεί κάτω τα έχετε και στην καθημερινότητα σας....δεν πρέπει να σας κάνουν εντύπωση αν ακούτε τέτοια ε?

Εντύπωση μας κάνει γιατί ζούμε στον 21 αιώνα πια!!!!

Τις προάλλες είχε πάει η αδερφή μου σε ένα πανηγύρι στα Σφακιά και έπαιζαν όλο το βράδυ σφαίρες. Ξόδεψαν πάνω από 3000 Ευρώ σε σφαίρες, είπατε κάτι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμας.επιτελους καλα!!!!:Dδιαβαζω και εχω φρικαρει.κοριτσια φανταζομαι τον τρομο σας.απαπα ασχημα τα πραγματα.φανταστητε οταν ερθει ο χειμωνας και δεν θα υπαρχουν λεφτα.καλημερα θα λες ,μπουνια θα τρως για να μην πω τιποτα χειροτερο.

Ζωη να σας ζησει ο νεοφωτιστος .να τον καμαρωσεται οπως επιθυμιται.

Συνονοματη μη χαλιεσαι με την ακατανομαστη.Στο τελοσ ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει.μπροστα της θα τα βρει.Ξερεις την παροιμια που λεει η καταρα ειναι γαιδαρα και γυριζει παντα στον αφεντη της?εεεε

Μαρακι τι κανετε?πως πηγε η επιστροφη?κριμα που δεν βρεθηκαμε.αυτες οι παλιοιωσεις:evil:καλη δυναμη:-D

και κατι αλλο:εκλεισα φωτογραφο για την βαφτιση.αλμπουμ ψηφιακο ,ενα δευτερο πολυ πιο μικρο για την κουμπαρα και 3 DVD 1100 ωραια και ζεστα ευρουλακια.Θα τα σκασω ομως γιατι ειναι φοβερος ο ατιμος!!!:twisted::tongue:

σημερα ο μικρουλης μου κλεινει 11 μηνων:D:D1 μηνας ακομα για το παρτυ μας:D:p:tongue:

ελπιζω ολα τα μωρακια να ειναι σουπερ.πολλα φιλια σε ολες.

XWF8p2.png

το κορυφαίο είναι οτι η ακατανόμαστη έχει την τύχη να έχει το ίδιο όνομα με τη μητέρα μου οπότε το όνομα της θα βγει....αλλα δε νομίζω οτι την απασχολεί αυτό....αφού είναι τρελή....

όταν της έδωσε την προσκληση ο άντρας μου άρχισε τις....κατάρες....

είπατε κάτι?????????????

λόγοι δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι....αν μπορούσα να αναλύσω το μυαλό ενός ψυχοπαθή, θα μπορούσα να σας πω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ....

BITCH!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

καλησπερα και απο εμας.επιτελους καλα!!!!:Dδιαβαζω και εχω φρικαρει.κοριτσια φανταζομαι τον τρομο σας.απαπα ασχημα τα πραγματα.φανταστητε οταν ερθει ο χειμωνας και δεν θα υπαρχουν λεφτα.καλημερα θα λες ,μπουνια θα τρως για να μην πω τιποτα χειροτερο.

Ζωη να σας ζησει ο νεοφωτιστος .να τον καμαρωσεται οπως επιθυμιται.

Συνονοματη μη χαλιεσαι με την ακατανομαστη.Στο τελοσ ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει.μπροστα της θα τα βρει.Ξερεις την παροιμια που λεει η καταρα ειναι γαιδαρα και γυριζει παντα στον αφεντη της?εεεε

Μαρακι τι κανετε?πως πηγε η επιστροφη?κριμα που δεν βρεθηκαμε.αυτες οι παλιοιωσεις:evil:καλη δυναμη:-D

και κατι αλλο:εκλεισα φωτογραφο για την βαφτιση.αλμπουμ ψηφιακο ,ενα δευτερο πολυ πιο μικρο για την κουμπαρα και 3 DVD 1100 ωραια και ζεστα ευρουλακια.Θα τα σκασω ομως γιατι ειναι φοβερος ο ατιμος!!!:twisted::tongue:

σημερα ο μικρουλης μου κλεινει 11 μηνων:D:D1 μηνας ακομα για το παρτυ μας:D:p:tongue:

να σας ζησει ο παιδαρος ο κερκυραιος! με το καλο και τα πρωτα του γενεθλιακια!!!!!!!!

έτσι είναι Σοφάκι....όλα μπροστά της θα τα βρει....

α εντάξει!!! δεν είμαι η μόνη που της πιάνει τον πωπό ο φωτογράφος!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

να σου ζήσει το αστεράκι σου και με το καλό να γιορτάσετε τα γεννεθλιάκια του!!!

χρονια πολλα μωρακι που 11μηνιζεις!!!!

λοιπον αμα κοπελιες σας πιασει καμια λιγουρα δειτε εδω

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites-gia-proino.html μολις τις τσακισα!

ρε κοπελιά....τι μου έκανες τώρα??????????

σλουρπ!!!!

BITCH!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

επιεική σε βρισκω!!!!

πήγα το απόγευμα στο γυναικολόγο μου γιατί τυχαια απο το πάρεντς ανακάλυψα οτι έχω θεματάκι με την ουλή της καισαρικής!!!

νόμιζα οτι ήταν φυσιολογικό που είναι κόκκινη και φουσκωμένη αλλά τελικά ανακάλυψα οτι έχω χηλοειδές και μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός μου! δεν είναι τίποτα, απλά μετά τη δεύτερη καισαρική θα πρέπει για 2 μήνες να χρησιμοποιώ ειδικές κρέμες που θα μου δώσει πλαστικός χειρουργος, μήπως και το αποφύγουμε την επόμενη φορά....

για άλλη μια φορα, το πάρεντς μου άνοιξε τα μάτια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...