Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσόπουλα τι μου κάνετε? Εδώ ζορίζομαι στο γραφείο αλλά μάλλον είναι το τελευταίο μου ζόρι. Ηρεμεί η κατάσταση από βδομάδα! Ανυπομονώ να ρθει ο Οκτώβρης να σταματήσω!

Λία η κορούλα σου είναι για φάγωμα αλλά δεν φοβάσαι κοριτσάκι μου μην κάνει κανείς καμιά με τις φώτο? Δεν ξέρω, έχω διαβάσει πολλά και φοβάμαι.

Οι άλλες κοριτσούδες τι κάνετε? Μαράκι που'σαι παιδί μου? Δευτέρα καταφθάνεις??Αναμένουμε φώτο!!!

Αννούλα τι κάνει το κοριτσάκι σου?Την κυνηγάς και δεν προλαβαίνεις να μπεις ε???

Μαριάννα οκ με τον πυρετό??Ανάρρωσε η κορούλα σου?

Μακκκκ που είσαι βρε ψυχή? Τι κάνει ο μόρτης σου?

Σοφάκι μην στεναχωριέσαι ψυχή μου. Ο κόσμος πάντα ήταν και θα είναι κακός. Σημασία έχει να είναι καλοί οι γύρω σου αλλά οι πολύ γύρω σου. Δηλαδή ο αντρούλης και η κορούλα σου:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!!!

Σοφάκι, μην ακούς κανένα και κοίτα να χαρείς τις όμορφες στιγμές σας! Ειδικά την πεθερά μην πω καμιά κουβέντα για κει κάτω γιατί στο τσακ είμαι να πνίξω τη δικιά μου (πάλι!!!).

Λία μου, καλή μετακόμιση να έχετε και μόνο χαρές στο νέο σας σπιτικό (έστω και προσωρινό :)). Το Χρυσοβαλαντούλι κοντεύει να περάσει και σένα σε ομορφιά ρε φιλενάδα! Τι θηλυκό!!!!

Ελευθεράκι μου, αύριο το βράδυ ξεκινάμε, να είμαστε Αθήνα ξημερώματα. Να έχω την Κυριακή μπροστά μου να ξεπακετάρω, τακτοποιήσω κλπ. καθώς τη Δευτέρα δουλεύω. Άστα και από το πρωί βουρκώνω συνέχεια...που να το αφήσω το αλητάκι πάλι;;; αχ αχ αχ

Τα μωράκια ανάρρωσαν; έπεσαν οι πυρετοί;

σας φιλώ. τα λέμε από αθήνα πάλι...

ευχαριστω πολυ φιλες μου,,,female και εγω εχω ακουσει πολλα,αλλα βλεπω πως βαζουν πολλες κοπελες και ετσι το προσπερνω...αλλωστε σε αυτο το παραθυρακι που τις βαζω πως να τις κλεψουν,,αν κλεψουν θα κλεψουν απο φεισμπουκ..τεσπα...απο την χαρα μας να δειξουμε τα παιδακια μας δεν το σκεφτομαστε πως θα συμβει κατι!!!

Μαρακι σε ευχαριστω πολυ φιλη μου,,μακαρι ολα να πανε καλα και να εχοτμε μια καλη χρονια εκει,,απο ζωη παντως δεν λεει πολλα,χειμωνα θα μας φανε οι αρκουδες...ευτυχως ειναι κοντα η Αθηνα και θα ρχομαι που κ που!!!

Η χρυσοβαλαντουλα μεγαλωνει κ ομορφαινει,,,παντως στον δρομο δεν υπαρχει ατομο που να μην πει για τα ματια της,,,τι χαρα ρε κοριτσακια οταν χαιρονται τα παιδακια μασ ο κοσμος,,πω πω,πεταω στα συνεφα λεμε!!

Καλο ταξιδι Μαρακι,..καλως να ρθετε και υπομονη ακομη λιγες μερουλες μακρυα απο το παιδακι σου,,,σε καταλαβανω,εγω 2 ωρες την αφηνω κ στον δρομο τρεχω για να ρθω σπιτι,,το αγκαλιαζω τοσο πολυ λες και ελειπα μερες!!!

Παω για υπνο,φιλακια πολλα,καλο ξημερωμα να χουμε!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα...εμεις εχουμε ξυπνησει και βλεπουμε τα ζουζουνια...ολοι παρεα! κολλαει η μεγαλη κολλαει και η μικρη! αγαλματακι ακουνητο!!!!

ο ουρετος επεσε την 3η μερα εφτασε ως 38 και το βραδυ 37 και μετα εξαφανιστηκε. ουτε μπορω να φανταστω τι ητανε. αφου περασε παλι καλα...εσεις τι κανετε? Ελευθερια τον Οκτωβρη θα στααματησεις τελειως τη δουλεια σου? εισαι εκει μονο για καλοκαιρι? εχω υποψιν 3-4 μερη που μπορει να βρισκεσαι και εκει γινεται πραγματικα χαμος καλοκαιρι. λες να μπαινω και να φωναζω "ελευθεριαααααα" μηπως εισαι εκει :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχα πλακα κανω ε???

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ναι ναι Μαριάννα έλα να φωνάζεις αλλά εγώ χλωμό να σε ακούσω. Στον 3ο με έχουν εξορισμένη οπότε μάλλον απόκρινση δεν θα πάρεις!!! Μέχρι πέρυσι δούλευα χειμώνα-καλοκαίρι. Πέρυσι τον χειμώνα ήμουν σε άδεια από τον ΟΑΕΔ και όλο τον χειμώνα δεν ήταν κανείς στο πόδι μου. Η αλήθεια είναι ό,τι δεν είχε ποτέ δουλειά τον χειμώνα. Οπότε βρήκε ευκαιρία το αφεντικό να μου πει στοπ για τον χειμώνα. Αρχικά μου ήρθε κάπως (έχω συνηθίσει να οδυλεύω χειμώνα-καλοκαίρι) αλλά μετά που συμφωνήσαμε έναν πολύ καλό μισθό (θα δουλεύω 6 μήνες και θα παίρνω όσα έπαιρνα όταν δούλευα ολοχρονίς. Τα ένσιμα χάνω αλλά ποιος νοιάζεται. Σάμπως θα πάρουμε ποτέ συντάξεις??). Μετά σκέφτηκα και τι ωραία που θα είναι να είμαι με το Πριγκηπάκι μου τόσους μήνες τον χειμώνα. Γενικώς θεωρώ ό,τι στην παρούσα φάση η δουλειά μου είναι ιδανική για μια μητέρα (αν εξαιρέσεις τον κακό χαμό το καλοκαίρι βεβαίως βεβαίως).

Μαράκι καλή επιστροφή. Αχ μωρέ σε καταλαβαίνω. Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στην θέση σου, που να αφήσεις το σπλαχνάκι σου αλλά θα σκέφτεσαι την επόμενη φορά που θα βρεθείτε. Πότε θα είναι αυτή???

Λία η κορούλα σου έχει ματάρες όντως, θα κάψει πολλές καρδιές.

Σήμερα, μόλις σχολάσω, πάμε Ιεράπετρα για ΣΚ. Το πρώτο μας ΣΚ, τι καλά!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλα τελεια συμφωνια το συζητας???? με τιποτα! πολυ καλο μπραβο...να σου πω την αληθεια κι εγω δε πιστευω πως τα ενσημα ειναι κατι, μιας κ οπως εχουνε γινει τα πραματα το ιδιο ακριβως ελεγα κι εγω στη μαμα μου οταν καποια στιγμη δουλευα χωρις.(για κανα μηνα μη φανταστεις!) και ολο το χειμωνα με το μικρο σου ειναι τελειο!!! να ξυπνατε να χουχουλιαζετε μαζι!!!!ουαουυυυυ!

(Βεβαια εγω δε νομιζω να τα εβγαζα περα με τα 2 στη θεση σου)

Τουλαχιστον αν εισαι σε οροφο θα εχεις ηρεμια και να μη μπενοβγαινει ο καθενας να ζηταει τα δικα του, το οτι θα γινεται ο κακος χαμος ειναι δεδομενο.

Εμενα χθες μετα απο 4-5 μηνες μου εφτιαξε ο αντρας του σπιτιου το λαπτοπ το οποιο κλεινει 9 χρονια και τα χε φτυσει το τροφοδοτικο-ρευμα και τωρα ειμαι στο μπαλκονι με το αερακι και τη μικρη διπλα μου στο καρεκλακι να δαγκωνει οτι βρισκει γυρω! δε βλεπω να καθεται πολυ βεβαια ηδη εχει αρχισει να δυσανασχετει. τωρα βλεπω πως και το γραμμα ν εχει ξεκολλησει απο το πληκτρολογιο!!!! αμα γραφω χωρις ν σε λιγο θα το καταλαβετε!!!!!

Αχαχαχαχα.Μου θυμίζεις το ανέκδοτο που λέει 'δεν έχετε κυρία μου νι????' Αχαχαχα σε καλό μου σήμερα!!

Σε ποια περιοχή μένεις Μαριάννα? Αφού κάθεται και σε καρεκλάκι η Άννα μην το συζητάς. Βασίλισσα είσαι. Εμένα έχει πάθει μαμακίαση τελευταίως. Θέλει μονίμως να τον σηκώνω. Το πρωί δίπλωνα ρούχα που μόλις είχα μαζέψει με το ένα χέρι και με το άλλο τον σήκωνα. Και δε είναι καθόλου ελαφρύς!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοντα πρεπει να μαστε αν εχω καταλαβει καλα...στο υψος των νυφικων του λαμπρακη αλλα απο την απεναντι μερια. τωρα η μικρη μετακομισε στ

η στρατα...πολυ της ητανε...κανει βολτες στο μπαλκονι,η αλλη με το μπαμπα στο κηπο. κανουν τους κηπουρους!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ μετα από πολύ καιρό!

τι κανετε φιλεναδες μου;

εμεις δοξα τω θεω μια χαρουλα ειμαστε τωρα, βρηκαμε και πάλι την όρεξή μας, μπουσουλάμε όλη την ημερα, δεν πολυθελουμε να σηκωνομαστε και να περπαταμε (υποβασταζομενοι ακόμα) ενω έχουμε μια τρελή αδυναμία στο να πίανουμε ότι βρωμοπαπουτσο βρεθει στον δρόμο μας, αλλά και να "μαγειρευουμε" με τις κατσαρολες. του εχω δωσει ενα κατσαρολακι το οποιο ανοιγοκλεινει συνεχεια και μου λεει "μαμ"! αντε μαγειρεψε να φαμε του λεω :D

στις λεξεις μας προσθεσαμε το "νένη" που σημαινει Ελένη (η γειτόνισσα και σπιτονοικοκυρα μας!)

μεχρι στιγμης λεμε τα εξης:

μαμα - πρώτο και καλυτερο :tongue:

μαμ= φαγητο, νερο, πιπίλα

μπαμ-μπαμ= μπαμπας

παειειειειει= παει

πφφφφφφ= κακα

νενη= ελενη

μπαμ= επεσε κατω

επιπλεον αναβουμε το αιρ κοντισιον, αλλαζουμε τα καναλια στην τηλεοραση, λατρεύουμε την σιδερωστρα και το φεγγαρι (το οποιο το ψαχνουμε καθε βράδυ στον ουρανό!), τα καλώδια (καθε ειδους), τα παπουτσια όπως προειπα (όσο πιο βρωμικα τόσο καλυτερα).

ααααα εσκασε και ο πρωτος τραπεζίτης μας (ο κάτω αριστερα)... τι αλλο τι αλλο; αν θυμηθω θα γραψω....

Μαράκι καλως όρισες από την Κερκυρα! καλη προσαρμογη στο τρελοκομειο και περιμενουμε φωτος εννοειται!

Λιάκι στο Αιγιο ειναι πολύ ωραια και τον χειμωνα μην φοβασαι. εχω βγει αρκετες φορες εκει και ειναι σουπερ θα δεις. αλλωστε και η αθηνα όπως ειπες ειναι πολύ κοντα. μόλις επιστρεψει η φιλη μου από διακοπες θα της πω για σενα. θα σε βοηθησει, θα σου πει για καθε ειδους μαγαζι και ότι αλλο θες. δυστυχως δεν ειναι μικρομανα, η αληθεια ειναι πως δεν ειναι καν παντρεμενη. κοινα ενδιαφεροντα δεν θα εχετε αλλα μπορει να σε βοηθησει σε ότι χρειαζεται για να προσαρμοστεις!

επίσης θα ήθελα να ευχηθω ΚΑΛΗ ΖΩΗ στην Μαριανθη από Πάρο που παντρεύτηκε το Σάββατο με θρησκευτικο γάμο και Βάφτισε και το αντρακι της!

1370377chme479omc.gif

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!

Επίσης να ευχηθω και στη Ζωούλα μας για τον παίδαρό της που τον βάφτισε την Κυριακή:

καλότυχος, υγιής πάντα πρωτοπόρος ανοιχτόμυαλος προοδευτικός και καλός άνθρωπος να γίνει ο Τεο σου!!!!! να τον καμαρωσετε όπως επιθυμειτε και να σας δίνει πάντα χαρες!

Ελενίτσα με εκεινες τις μπομπο τι θα γινει; ακομα περιμενω!!!! αν τις μοιρασες ολες την εβαψες!:tongue:

Συμπεθερακι τρεχεις;;;;; τρεχα τρεχα όσο προλαβαινεις!!!!!!!!!! αααα και για τα σογια μην τρελαινεσαι! η κακια θα τους μεινει και καποια στιγμη θα σκασουν από αυτην. εσυ να εισαι καλα και η οικογενεια σου. γραφ'τους όπου θελεις εσυ και ασ'τους!!!!!!!

Μαριανθη, ελευθερια, μαριάννα, Λιτσάκι (καλα εσυ διακοπευεις δεν περιμενω απάντηση), Αννούλα, σοφακι 2 (μωρε ποια ξεχναω:confused:) είστε καλα;

καλημερα!!!!

mak παιζεις με το πονο μου????:tongue::tongue::tongue::tongue:ΟΥΤΕ 1 ΔΟΝΤΙ ΑΚΟΜΑ!!!!Τι θα γινει μαυτο το παιδι?? Γενικα παντως ειμαστε καλα!

Εχει επισης ξεριζωσει ολα τα καλωδια και τωρα τελευταια δειχνει πολυ μεγαλο ενδιαφερον για τα κουζινικα της μεγαλης. Σηκωνεται ορθια μπροστα στη μινι κουζινα-φουρνο και ανοιγοκλεινει το πορτακι κ παταει τα κουμπακια...οτιδηποτε εχει κουμπακια επανω το βαζει στο αυτι και μιλαει:P:p:p:p:p:p

καλημερα!!!!

mak παιζεις με το πονο μου????:tongue::tongue::tongue::tongue:ΟΥΤΕ 1 ΔΟΝΤΙ ΑΚΟΜΑ!!!!Τι θα γινει μαυτο το παιδι?? Γενικα παντως ειμαστε καλα!

Εχει επισης ξεριζωσει ολα τα καλωδια και τωρα τελευταια δειχνει πολυ μεγαλο ενδιαφερον για τα κουζινικα της μεγαλης. Σηκωνεται ορθια μπροστα στη μινι κουζινα-φουρνο και ανοιγοκλεινει το πορτακι κ παταει τα κουμπακια...οτιδηποτε εχει κουμπακια επανω το βαζει στο αυτι και μιλαει:P:p:p:p:p:p

καλημερα Μαριαννα μου! αχ μωρε θα στα βγαλει όλα μαζεμενα! απλα ας ελπισουμε οτι δεν θα ταλαιπωρηθει πολύ γιατι θα εχουν σκληρυνει τα ουλάκια της! το καλο ειναι ότι θα στα βγαλει χειμωνα όπως παει και δεν θα εχει και τη ζεστη να την ταλαιπωρει!

καλημερα Μαριαννα μου! αχ μωρε θα στα βγαλει όλα μαζεμενα! απλα ας ελπισουμε οτι δεν θα ταλαιπωρηθει πολύ γιατι θα εχουν σκληρυνει τα ουλάκια της! το καλο ειναι ότι θα στα βγαλει χειμωνα όπως παει και δεν θα εχει και τη ζεστη να την ταλαιπωρει!
λοιπον οταν ανοιγει το στομα της πανω κατω ειναι ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ! Ξεχωριζουνε μεσα απο τα ουλα, και εκει που ειναι να φυτρωσουνε τα 6 κατω ειναι στο οριο. σχεδον με το κουταλακι το μεταλλικο τα καταλλαβαινεις απο το ποσο σκληρο ειναι το σημειο...αλλα αυτο γινεται πανω απο 4 μηνες και δοντι τιποτα!!!!

Μπορει να χει να κανει με το οτι δε τα παει πολυ καλα με το γαλα????αυτο εχω φανταστει ( απο μονη μου):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...