Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες τι κανετε?εγω σερνομαι...σερνομαι .νυσταζω απιστευτα πολυ.2 μερες δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου.ετοιμαζομαστε για δοντακι.ολο κλαιει και γκρινιαζει ο μικρος μου.με ντεπον τη βγαζουμε.νομιζω οτι αν κλεισω τα ματια θα κοιμηθω ορθια.κατα της 5 το πρωι ενω ο μικρος ουρλιαζε στην κυριολεξια ολη νυχτα μου λεει ο συζυγος :ποτε θελεις να κανουμε 2 παιδακι?μου ηρθε να τον γδαρω,με κοροιδευει κιολας :tongue:γιατι το ηθελα πολυ συντομα.αχχχχχ.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νομιζω οτι ειναι πιο χοντρο (λεει pvc ...) απο αυτα του εμποριου , αυριο που θα το παρω θα δειξει

Το εχει σια διαφορα(λητω, κουκου , ανατελλω , EBABY) εγω το ειδα και το πηρα παο το mariaevita που απο οσο διαβασα το εχουν 2 μαμαδες και 2-3 χρησιμα πραγματακια μονο

Ωραία. Ενημέρωσέ μας να το έχουμε στα υπόψιν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερες πολλές!

να'μαι και εγω! επεστρεψα από τις μινι διακοπες μου στα εξωτικα φιλιατρα, που μόνο διακοπές δεν ήταν!:(

κουραστηκα απιστευτα, μετανιωσα την ωρα και τη στιγμη που εφυγα από το σπίτι μου και επαθα και υπερκοπωση! τυχαιο; δε νομιζω.

ενα βράδυ (αυτο της κυριακης) νόμιζα ότι θα πεθανω. ξαπλωσα στο κρεβατι να κοιμηθω με απίστευτους πόνους σε όλο μου το σωμα, ενιωθα εσωτερικα να καιγομαι σα να εχω 40 πυρετο, δεν είχα όμως ριγη, επιανα μονιμως το μετωπο μου το οποιο παραδοξως ήταν δροσερο, δεν μπορουσα να κουνηθω από τους πόνους, ήθελα να βαλω τα κλαματα αλλα ούτε και αυτο μπορουσα να το κανω, όλοι κοιμοντουσαν οπότε δεν μπορουσα να ζητησω βοήθεια, τυλίχτηκα με ενα σεντονι και προσευχομουν να τελειωσει το μαρτυριο και τουλαχιστον να μην ξυπνησει ο μπεμπης τα χαραματα για γαλα. ο μικρος όμως ξυπνησε στις 4, τον πηρα αγκαλια με τα χιλια ζορια, του εφτιαξα γαλα, τον ταισα και ουτε και εγω ξερω πως ξημερωθηκα. όλα καλα.... την επομενη μερα το πρωι συνεχισα να ειμαι κομματια, χαπακωθηκα με ντεπόν και καπως συνηλθα. εκτοτε σερνομαι....Ελενιτσα και Σοφακι καταλαβατε τωρα γιατι δεν σας εστειλα μηνυμα να συναντηθουμε... ηταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ....

ο μικρος μου ζοριζεται πολύ με τα δοντια, θελει ΜΟΝΟ εμενα, Λιτσακι η κατασταση και για εμας ειναι όπως την περιεγραψες και εσυ. δεν με αφηνει να χαθω από το οπτικο του πεδιο και μολις διαννοηθω να στριψω κλαει το πουλακι μου. για να καταλαβετε... το πρωι στις 6 ξυπνησε για το γαλα του και επειδη ο αντρας μου ετοιμαζοταν για την δουλεια και εκανε θορυβο πεταγοταν και δεν κοιμοταν. τον πηρα στο κρεβατι μου αλλα προφανω ουτε αυτο του εκανε κατι γιατι μπουσουλαγε με τα ματια κλειστα και ερχοταν να κοιμηθει ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ! με αγκαλιαζε εβαζε το κεφαλι του στο στηθος μου και κοιμοταν. τον τραβηξα 2-3 φορες μεχρι που κουραστηκε και δεν με "ξαναπλακωσε":-?

που θα παει αυτη η κατασταση αναρωτιεμαι... ειμαι τοοοοσοοοοο κουρασμενη! δεν μπορω ρε γμτ....:|

αχ φιλεναδα ετσι ακριβως ειμαι και εγω.το μικρο δεν μπορει χωρις παρεα και συγκεκριμενα της μανουλας του!!!ετσι ηταν και ο Αντρεας μου μικροςδεν πειραζει που δεν εστειλες μηνυμα καποια στιγμη θα βρεθουμε....εγω το αλλο σ/κ κατεβαινω Καλαματα για μπανια.εχω την εντυπωση οτι αυτο που επαθες και εχω παθει λεγεται ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ!!!!για λαβε τα μετρα σου γιατι ερχεται δυσκολος χειμωνας.....!!!Λια μου εγω προτεινω το Βαλαντω οπως και η Σοφια.λενε και τον νονο του Μαρινου, Χρυσοβαλαντη......αλλα γιορταζε εχτες αυτος.φιλια πολλα σε ολες και ολα τα ζουζουνακια.....

Koritsakia kalispera!! Sorry gia ta agglika alla grafw apo to kinito mou!! Eimai sto xwrio tis petheras mou koimatai dipla mou o mpempis kai i giagia tou adra mou kAi ap exw pigainoerxontai mixanakia!!!xaxa! To strwma pou pira gia to parkokrebbato einai megalo kai to miso einai ston aera!! Aurio kleinw 10 xronia me ton suzugo alla mourxetai na tou spasw to kefali giati de mou ftanei o mikros sifounas pou allwnizei to suban kai koutsoperpataei eimai tebela kai den katharizw leei!!!!!!!!!!

Anyway!!! Eseis?makmaraki mou to idio skiniko zw kai egw!! Oute me tin

Mama mou den kathetai na xekourastw!!!:mad: etsi einai ta agorakia omws!!!!

Filakia se oles euxomai kalo dekapentaugousto!!! Makmaraki kai marianthi kai maria-s xronia mas polla!!!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα!!!!

Ελευεθερίτσα μου να χαίρεσαι τον πριγκηπάκο σου!!!

Να τα εκατοστήσει και μόνο χαρές να έχει η ζωή του!!!

πω πω....το πιστεύεις οτι έκλεισε ήδη ένα χρόνο????

Σοφακι εμεις καθομαστε καροτσι και εξαρταται αν νυσταζουμε κοιμομαστε κιολας αλλιως το βραζουμε στο περπατητο αλλα οχι στο μπουσουλητο γιατι το περπατημα μας αρεσει πιο πολυ

Ελα ενα καφε δεν θα τον πιουμε τι στο καλο???

εμείς είμαστε τεμπελίτσες και αν δε βολεύει το περπάτημα, προτιμάμε το μπουσούλημα!!! αλλά πιο πολύ μας αρέσουν οι αγκαλιές!!! βέβαια αφού θα είναι κι ο Αντρίκος σου ενδέχεται να κάτσει ήσυχη(τρόπος του λέγειν) για αν του κάνει καμάκι!!! (συμπεθέρα εσύ μην ακούς! πιστή είναι σε γενικές γραμμές!)χαχαχαχαχα!!!!

ε θα τον πιούμε έναν καφέ οπωσδήποτε!!! μη σου πω να πάμε και για μπανάκι!!!

Βρε ειδατε το σωσιβιο που σας εστειλα???

πολύ καλό φαίνεται το σωσίβιο! αναμένουμε σχόλια όταν το χρησιμοποιήσετε!

εγώ τη μικρή δεν τη βάζω στο σωσίβιο! αγκαλίτσα την παίρνω! ευκαιρια ψάχνω για αγκαλιές όπως καταλάβατε!!!

http://www.kardasis.com/kardasis/catalog/62?page=4

Δείτε εδώ την τούρτα μας!

Το νούμερο 688 είναι!

πολύ ωραία!!! και διώροφη ε? καλοφάγωτη!!!

αχ φιλεναδα ετσι ακριβως ειμαι και εγω.το μικρο δεν μπορει χωρις παρεα και συγκεκριμενα της μανουλας του!!!ετσι ηταν και ο Αντρεας μου μικροςδεν πειραζει που δεν εστειλες μηνυμα καποια στιγμη θα βρεθουμε....εγω το αλλο σ/κ κατεβαινω Καλαματα για μπανια.εχω την εντυπωση οτι αυτο που επαθες και εχω παθει λεγεται ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ!!!!για λαβε τα μετρα σου γιατι ερχεται δυσκολος χειμωνας.....!!!Λια μου εγω προτεινω το Βαλαντω οπως και η Σοφια.λενε και τον νονο του Μαρινου, Χρυσοβαλαντη......αλλα γιορταζε εχτες αυτος.φιλια πολλα σε ολες και ολα τα ζουζουνακια.....

ε ψιτ κοπελιά....θα περιμένω τηλ, μήνυμα, οτι να'ναι να βρεθούμε ε???????

που θα τα κάνετε τα μπάνια σας??? εμείς συνήθως πάμε στο ξενοδοχείο το elite!

Καλά η μικρή μου άλλαξε την ώρα του βραδυνού ύπνου....εκεί που κοιμόταν στις 10 ξερή αφού είχε θηλάσει, τώρα θηλάζει και μετά είναι λες και την έχω ντοπάρει! γυρίζει σα σβούρα όλο το σπίτι και συνέχεια κουνιέται και χορεύει!!! μας παίρνει 11:30 για να κοιμηθεί!

έχει και τρομερή φαγούρα στα ούλα....αφού ορμάει στο ποτηράκι της και το δαγκώνει όπως οι καρχαρίες στα θηράματα τους! μου έχει χαλάσει και η φωτογραφική ρε γμτ να την τραβούσα να σας τη δείξω σε βιντεάκι να γελάσετε!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριάνθη μουμην σταναχωρισεσαι κοριτσακι ολοι οι ανδρες ειναι το ιδιο , ας καθισουν μια μερα στο τπιτι μονοι με τ αβλασταρια τους και να μαγειρεψουν και να καθαρισουν και ας δουμε μετα τι θα πούνε......

Βρε νυχτοπουλια στις 11:30 ε??? Ο Ανδρεςα εκεινη την ωρα βλεπει ονειρα,,,απο την Δευτερα κοιμαται στις 8:30 ακομα φεγγει εξω....και ξυπναει στις 7

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριάνθη μουμην σταναχωρισεσαι κοριτσακι ολοι οι ανδρες ειναι το ιδιο , ας καθισουν μια μερα στο τπιτι μονοι με τ αβλασταρια τους και να μαγειρεψουν και να καθαρισουν και ας δουμε μετα τι θα πούνε......

Βρε νυχτοπουλια στις 11:30 ε??? Ο Ανδρεςα εκεινη την ωρα βλεπει ονειρα,,,απο την Δευτερα κοιμαται στις 8:30 ακομα φεγγει εξω....και ξυπναει στις 7

ναι μου το έφτασε 11:30 το αστέρι μου....αλλά τώρα ακόμα κοιμάται!!!

Σοφακι τι ωρα πηαγινετε γι αμπάνιο?

Εμεις λεμε το πρωι να πηγαινουμε βολτουλα στην νονα και το απογευμα κατ ατις 5 για μπανιο μ καλη ωρα δεν εινια??

εμείς συνήθως αργούμε για μπανάκι....πηγαίνουμε κατά τις 7 για να έχει πέσει ο ήλιος....αλλά και γιατί συνήθως η μικρή κοιμάται και ξυπνάει κατά τις 5:30...μέχρι να ετοιμαστούμε, να της δώσω και κανένα φρούτο να φάει μας πάει 7 μη σου πω και 8!!!!

εγώ να σου πω την αλήθεια αν η μικρή ξυπνούσε νωρίς το πρωί όπως ο Αντρίκος σου, θα πήγαινα και κατά τις 10 για καμία βουτιά και μετά πάλι το απόγευμα!!! αλλά το απόγευμα καλύτερα να πηγαίνετε μετά τις 6, να μην ψήνει πολύ ο ήλιος...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Koritsakia kalispera!! Sorry gia ta agglika alla grafw apo to kinito mou!! Eimai sto xwrio tis petheras mou koimatai dipla mou o mpempis kai i giagia tou adra mou kAi ap exw pigainoerxontai mixanakia!!!xaxa! To strwma pou pira gia to parkokrebbato einai megalo kai to miso einai ston aera!! Aurio kleinw 10 xronia me ton suzugo alla mourxetai na tou spasw to kefali giati de mou ftanei o mikros sifounas pou allwnizei to suban kai koutsoperpataei eimai tebela kai den katharizw leei!!!!!!!!!!

Anyway!!! Eseis?makmaraki mou to idio skiniko zw kai egw!! Oute me tin

Mama mou den kathetai na xekourastw!!!:mad: etsi einai ta agorakia omws!!!!

Filakia se oles euxomai kalo dekapentaugousto!!! Makmaraki kai marianthi kai maria-s xronia mas polla!!!!!

Μαριάνθη μου 11 μηνών γίνατε σήμερα ε???????

να τον χαίρεσαι το μικρό σου σίφουνα!!!!

και τον μπαμπά του άστον να λέει....έξω απο το χορό....;)

εχετε και την επέτειο σήμερα!!! μην κακοκαρδίζεσαι!!!!

πάντα αγαπημένοι να είστε!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εμείς συνήθως αργούμε για μπανάκι....πηγαίνουμε κατά τις 7 για να έχει πέσει ο ήλιος....αλλά και γιατί συνήθως η μικρή κοιμάται και ξυπνάει κατά τις 5:30...μέχρι να ετοιμαστούμε, να της δώσω και κανένα φρούτο να φάει μας πάει 7 μη σου πω και 8!!!!

εγώ να σου πω την αλήθεια αν η μικρή ξυπνούσε νωρίς το πρωί όπως ο Αντρίκος σου, θα πήγαινα και κατά τις 10 για καμία βουτιά και μετά πάλι το απόγευμα!!! αλλά το απόγευμα καλύτερα να πηγαίνετε μετά τις 6, να μην ψήνει πολύ ο ήλιος...

Θελω να πιστευω οτι θα ξυπναει λιγο πιο αργα στις διακοπες και να πηγαινουμε και καμια βολτα το πρωι

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ειχα γραψει ενα σωρο πράγματα και μου εσβησε ο υπολογιστής :evil:. σημερα με παει .... αντε μην ανοιξω το στομα μου.

πρωι πρωι πηγα στο συνεργειο το αυτοκινητο και μου ραψανε ενα κουστουμακι μουρλια : 400 εουρος για δισκο πλατο! το θεμα ειναι ότι περισυ τετοια εποχη τα ειχα ξανα-αλλαξει αυτα , ειχα σκασει αλλα 400 αλλα σημερα μου ειπαν ότι ο προηγουμενος μπορει να μην μου τα ειχε αλλαξει ΚΑΝ!!!!!!!! αγκρρρρρρρ.....

ευτυχως που το παιδακι μου εχει ηρεμησει καπως (όχι από την μαμακιτιδα φυσικα) γιατι ειναι θεμα ημερων να σκασει το παλιοδοντι που το ταλαιπωρει! εχει μεταμορφωθει και πάλι σε αγγελο!

λοιπόν επειδη τα εχω μαζεμενα σε όλους τους αντρες συμπεριλαμβανομενου του δικου σου, να του πεις να παει στην Κίνα που ειναι πιο νοικοκυρες ή να βουτηξει κανενα ξεσκονοπανο (αν δεν ξερει πως μοιαζει να του το περιγραψεις ) να ξεβρωμισει αυτος αν εχει προβλημα! αντε πια.....:twisted:

αυτο για το μωρακι μας τωρα με χιλιες ευχές! με το καλο και τα πρωτα του γενεθλιακια σε 1 μηνα ακριβως ;)

1309113mjrnnbzyzn.gif

εσυ κυρα συμπεθερα δεν μου τα λες καλα με την κορη! μια αργει να κοιμηθει, μια αργει να ξυπνησει (μεσημερι κοντευει), μια τσιλιμπουρδιζει .... ειναι αυτο κοριτσι για σπίτι; για πες για πες....:tongue::mrgreen:

Θελω να πιστευω οτι θα ξυπναει λιγο πιο αργα στις διακοπες και να πηγαινουμε και καμια βολτα το πρωι

εσεις πάλι Λιτσακι ειστε στη άλλη οχθη! πωπω το χειμωνα δηλαδη τι ωρα θα κοιμαται; θα κουραζεται και στον παιδικο.... με τις κοτες από τις 7!:cool:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ:

1718792efnmmcbbts.gif

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΙΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!

γερός και καλότυχος να ειναι στη ζωή του! να γίνει ένας καλός και άξιος άνθρωπος στην κοινωνία να τον καμαρωνετε ολοι!!!!!!!!!

ερχεται ο bocceli 7/9 στο Ηρωδειο! θελω να παωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! σας το αφιερωνω:

Ελευθερια μου χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να χαιρεσαι τον πριγκιπα, να τα χιλιασει και να ειναι παντα ευτυχισμενος, υγιης και χαρουμενος!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να τον καμαρωσετε οπως ποθειτε!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

γεια σας!!!!χρονια πολλα σε ολα τα μωρακια που γιορταζουν!!!!!Ελευθεριτσα και Μαριανθουλα να τα χαιρεστε τα παιδακια σας παντα γελαστα και ευτυχισμενα!!!!τι νεα.....εγω αυριο κλεινω το μαγαζι για 10 μερες ξεκουρασης και επι της ευκαιριας θα παμε στο χωριο της μαμας μου.Σοφακι οπωσδηποτε θα επικοινωνησω μαζι σου.....Μακ μην μου στεναχωριεσαι....αυτα εχουν τα αυτοκινητα!!!!!φιλακια στα ζουζουνακια σας......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...