Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...και καλημέρα σας! :)

Έβγαλα γαλατάκι του παιδιού μου και είμαι έτοιμη να ζήσω την περιπέτεια του ελληνικού δημοσίου για ακόμα μια φορά! Ελπίζω να πάρω τα λεφτάκια σήμερα γιατί πάω με διαθέσεις να τους το κάνω καλοκαιρινό το μαγαζάκι :twisted:

Νυστάάάάζωωωω! Άντε μάκια...

Καλημέρα ξενύχτισσες!!! Δεν σας διάβασα, θα γυρισω τώρα.. Χθες πήγαμε στον γυναικολόγο και ψιλοστεναχωρέθηκα.. Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για το 2ο νινάκι αλλά ο γιατρός που με είδε μου είπε ότι αποκλείεται να μείνω. Μου πρότεινε να κόψω το θηλασμό αλλά δεν θέλω με τίποτα.. Απλά θα κάνουμε λίγο υπομονή με τον αντρούλη μου.. ¨ηθελα τόσο πολύ να είμαι έγκυος..τεσπα..

Βγήκε η καλλιέργεια της μικρούλας μας και είναι στείρα μικροβίων!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!

πανω που παρουσιαζα σημαδια βελτίωσης, διαβασα την τελευταια χθεσινοβραδινη σελιδα και συγχιστηκα!

εισαστε καλα Ελευθερία και Μαράκι;;;; θα σας δειρω βρε. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ;;; μην το ξανακουσω. αυτο θα το συγχωρουσα μονο αν υπηρχε θεμα υγειας. δικο σας ή θεμα κληρονομικοτητας ασθενειων. σκεφτειτε πως θα ησασταν χωρις τα αδερφια σας; εχω δει μοναχοπαιδια που οταν πεθαναν οι γονεις ή υπηρξαν σοβαρα προβληματα στην οικογενεια τους ήταν ΜΟΝΑ ΟΛΟΜΟΝΑΧΑ με ενα καρο ψυχολογικα. κανεις δεν σε καταλαβαινει καλυτερα απο τον αδερφο σου.

το πιο κοντινο μου παραδειγμα ενας 2ος ξαδερφος μου 27 ετων σήμερα ο οποιος βρεθηκε πριν 3 χρονια να γεροκομει τον πατερα του με εγκεφαλικο, την μητερα του με καρκινο, την γιαγια 97 ετων και τη θεια (χωρισμενη ατεκνη) με σοβαρα κινητικα προβληματα. η γιαγια και η θεια μου πεθαναν περυσι. στην κηδεια ηταν να το λυπασαι το παιδι. τοση μοναξια που ειχε.

μια υπαλληλος στο δικαστηριο εδω, μοναχοπαιδι και αυτη, εχασε τους γονεις της ταυτοχρονα σε τροχαιο. αποτελεσμα; η κοπελα αρρωστησε απο λυκο (στεναχωρια) και μεχρι σημερα που εχουν περασει πανω απο 10 χρονια, πηγαινει καθε μερα στο νεκροταφειο. αυτααααα.... μην ξανακουσω τοσο εγωιστικα πραγματα πρωι πρωι γιατι μολις συναντηθουμε δεν θα πω γεια.... θα σας βουτηξω απο το μαλλι :tongue:

Καλημέρα ξενύχτισσες!!! Δεν σας διάβασα, θα γυρισω τώρα.. Χθες πήγαμε στον γυναικολόγο και ψιλοστεναχωρέθηκα.. Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για το 2ο νινάκι αλλά ο γιατρός που με είδε μου είπε ότι αποκλείεται να μείνω. Μου πρότεινε να κόψω το θηλασμό αλλά δεν θέλω με τίποτα.. Απλά θα κάνουμε λίγο υπομονή με τον αντρούλη μου.. ¨ηθελα τόσο πολύ να είμαι έγκυος..τεσπα..

Βγήκε η καλλιέργεια της μικρούλας μας και είναι στείρα μικροβίων!!

Μαρηηηηηηη σεξομανηηηηη! θα κανεις δευτερο και τριτο! βαλε λιγο μυαλο και στις αλλες!!!!

Καλημερουδιαααα!!!

Μαρακι καλα ξεμπερδεματα!!

Γιωτα αρχισατε κιολας??Καλυτερα ειναι να περασουν εξι μηνες και μετα,ετσι μου ειπε κ οδικος μου γυναικολογος,η αληθεια ειναι πως και εγω θελω να ξεκινησω για δευτερο αλλα απο μαρτιο και μετα θα ειναι μια χαρα(πρωτα ο Θεος)να ξεκουραστει λιγο το σωμα μας!!Η μικρη τι κανει?Εμας τα εκανε 2 μερες συνεχομενα,ελπιζω να διορθωθουν γιατι δεν παλευεται ολη αυτη η γκρινια..

Μακμαρακι ετσι μπραβο,για χωστα σε μερικες μερικες,,,χα χα χαχα,εμενα παντως με επεισες,θα κανω και δευτερο και τριτο αν μπορεσω!!!:)

Το μικρο μου ακομη κοιμαται,12κ μιση μεχρι τωρα,μηπως να το ξυπνουσα??Πολλες οι ωρες!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Πρωι πρωι 2 κιντερ αυγουλακια τσακισα..εμεινε ακομη ενα,,δεν το βλεπω να ζει για πολυ!!

Χθες εκανα διαδρομο μιση ωρα γρηγορο περπατημα,εβαλα και μουσικουλα να περασει η ωρα......ασε,σκουριασα λεμε.τα γονατα τριζανε,κραμπες στο πρωτο πενταλεπτο,αφου δεν σωριαστηκα παλι καλα!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

kalimera kai apo emas! kale ego evala proxthes paraggelia sta mothercare kai den mou eipan tipota , pou to eides maraki? oso gia to thema deftero paidi eimai stin idia katigiria me tin maria . pethaino gia ta paidakia giati mexri a 13 imoun ki ego monaxopaidi ki elega oti den iparxei periptosi na meino me ena paidi , alla ki ego mono ton antra mou exo den exo alli voitheia kai aftos leipei oli mera mono to vradi asxoleitai me to paidi. kai einai kai kalovolo to paidaki mou kiolas , alla tin sigekrimeni stigmi den mporo na me fantasto egio kai ton antriko mou na zitaei agalies kai ola ta ipoloipa. ti na po thadeixei , kai eimai kai apo tis pronomiouxes mamades giati tha giriso ton iounio stin douleia , sinolika tha kathomai 11 mines po po enan paniko pou tha fao molis giriso , opou oi proistamenoi ekei otan efigamou eipan ante se kana dio xronia tha se doume tora kai leo ma ton iounio tha giriso kai mou lene nai kala oles etsi lete kai otan girizete isaste pali egies! xa xa xa.

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Gkrrrrr! Gurisa ta phra ta lefta alla den exoume reuma!!! Mexri tis 5! Oute mpataria sto kinhto den exw. Paw na peisw tonbeboulix na koimhthoume. Filia

καλοφάγωτα :)

το εκανα παλι το θαυμα μου με την γκρινια ε;

πω πω χωρις ρευμα δεν λεει. εχετε καλο καιρό; δεν τον βγαζεις καμια βολτουλα; εδω εχει ηλιο :)

καλοφάγωτα :)

το εκανα παλι το θαυμα μου με την γκρινια ε;

πω πω χωρις ρευμα δεν λεει. εχετε καλο καιρό; δεν τον βγαζεις καμια βολτουλα; εδω εχει ηλιο :)

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ... μας είπες πάνω απο 2 λέξεις σήμερα αλλά τα είπες όλα... Καλά η γριά που μου έστειλες όλα τα λέφτα!!!!! Να μας γράφεις πιο συχνά... μας λείπεις!;)

Μπράβο Μαρία που καθάρισες με ΟΑΕΔ και εμείς βριζόμασταν σήμερα με ΟΑΕΔ για την 6 μηνη δεν θέλαν να δεχτούν τα χαρτιά λέγαν οτι είχαμε συμπληρώσει κάτι λαθος ... αλλά τελικά κατάλαβαν οτι το λαθος ήταν δικό τους και ζήτησαν και συγνώμη!!! μήπως να πάρεις να τους βρίσεις και στη ΔΕΗ???:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...