Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η δικιά μου γαιτί δεν είναι καθόλου χαδιάρα και αγαπησιάρα μου λέτε??????????? γιατί, γιατί???????

τι ανεξάρτητο παιδί έκανα????????

μα να μη θέλει επουδενί να κοιμηθούμε αγκαλίτσα!!! τι πράγμα κι αυτό!!!

Οι γυναίκες είναι χειραφετημένες καλέ!!!

Είμαι ερωτευμένη σας το είπα???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα μας πήρε η θεία χθες τέτοιο μηχανάκι για τα γενέθλιά μας. Γουρούνα 4Χ4 για την ακρίβεια και έχει ξετρελλαθεί! Άσε που όταν του πούμε γκάζι (αλλά και να μην του πούμε) πατάει το γκάζι και φεύγει βολίδα! Ανεβαίνει -κατεβαίνει (είναι και ψηλό το όχημα) με μεγάλη ευκολία. Ηλικία γράφει 2-8 ετών βέβαια και θέλει αρκετό χώρο αλλά πιστεύω θα το ευχαριστηθεί!

Καλα Ελευθεριτσα επαθα σοκ!!60 ατομα???? τι σπίτι εχεις παιδι μου??που θα τους βαλεις ολους???χαρας το κουραγιο σου!!!!

Εδω εγω θα ειναι 25+4 και ειμαι.....που θα τους βαλω

25 Ε το κιλο η τουρτα??Χριστε μου!!!!!

Οσο για το μηχανακι λετε να τα καταφερει ε???

Εκτος οτι μονο για τα δωρακι απο πηρες στα μικρα ασχοληθηκες ποση ωρα τι θα παρεις για τ ο καθενα!!!Εγω δεν εχω πολυτελεια χρονου .....Με βλεπω να παιρνω κουπα και μαρκαδορουσ για κεραμικα και να τα ζωγραφιζουν μονα τους(οχι στο σπίτι μου εννοειεται!!!) και ζαχαρωτα φρου φρου και τα συναφη...

Σοφακι εμεις καθομαστε καροτσι και εξαρταται αν νυσταζουμε κοιμομαστε κιολας αλλιως το βραζουμε στο περπατητο αλλα οχι στο μπουσουλητο γιατι το περπατημα μας αρεσει πιο πολυ

Ελα ενα καφε δεν θα τον πιουμε τι στο καλο???

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Καλα Ελευθεριτσα επαθα σοκ!!60 ατομα???? τι σπίτι εχεις παιδι μου??που θα τους βαλεις ολους???χαρας το κουραγιο σου!!!!

Εδω εγω θα ειναι 25+4 και ειμαι.....που θα τους βαλω

25 Ε το κιλο η τουρτα??Χριστε μου!!!!!

Οσο για το μηχανακι λετε να τα καταφερει ε???

Εκτος οτι μονο για τα δωρακι απο πηρες στα μικρα ασχοληθηκες ποση ωρα τι θα παρεις για τ ο καθενα!!!Εγω δεν εχω πολυτελεια χρονου .....Με βλεπω να παιρνω κουπα και μαρκαδορουσ για κεραμικα και να τα ζωγραφιζουν μονα τους(οχι στο σπίτι μου εννοειεται!!!) και ζαχαρωτα φρου φρου και τα συναφη...

Σοφακι εμεις καθομαστε καροτσι και εξαρταται αν νυσταζουμε κοιμομαστε κιολας αλλιως το βραζουμε στο περπατητο αλλα οχι στο μπουσουλητο γιατι το περπατημα μας αρεσει πιο πολυ

Ελα ενα καφε δεν θα τον πιουμε τι στο καλο???

Στο εξοχικό θα το κάνουμε. Το σπίτι μου είναι 100 κάτι τετραγωνικά και ό,τι δεν κρατάει το σπίτι το κρατάνε τα παιχνίδια του Πρίγκηπα!! Έχω βοήθεια εγώ. Η μαμά μου, η αδερφή μου, λίγο και η πεθερά,λιγο 2-3 φίλοι κάτι θα κάνουμε. Καλή καρδιά!

Η αλήθεια είναι ό,τι μου πήρε 1,5 ωρίτσα να διαλέξω τα δωράκια και τα είχα σκεφτεί νωρίτερα. Είχα απασχολήσει το μυαλό μου με αυτό το θέμα πριν πάω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε ειδατε το σωσιβιο που σας εστειλα???

Το είδα αλλά τα 20 Ευρώ μου φαίνονται υπερβολικά. Πρώτον μπορεί να μην τα αξίζει, δεύτερον μπορεί να τρυπήσει και 3ον είναι μέσα Αυγούστου καλέ. Για 1 μήνα θα το πάρεις???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το είδα αλλά τα 20 Ευρώ μου φαίνονται υπερβολικά. Πρώτον μπορεί να μην τα αξίζει, δεύτερον μπορεί να τρυπήσει και 3ον είναι μέσα Αυγούστου καλέ. Για 1 μήνα θα το πάρεις???

ειναι για 0-4 χρονων το συγκεκριμενο , διαβασα τα καλυτερα σε διαφορα forum επομενως ειπα να τα σκασω

Διαφημίσεις

Στο εξοχικό θα το κάνουμε. Το σπίτι μου είναι 100 κάτι τετραγωνικά και ό,τι δεν κρατάει το σπίτι το κρατάνε τα παιχνίδια του Πρίγκηπα!! Έχω βοήθεια εγώ. Η μαμά μου, η αδερφή μου, λίγο και η πεθερά,λιγο 2-3 φίλοι κάτι θα κάνουμε. Καλή καρδιά!

Η αλήθεια είναι ό,τι μου πήρε 1,5 ωρίτσα να διαλέξω τα δωράκια και τα είχα σκεφτεί νωρίτερα. Είχα απασχολήσει το μυαλό μου με αυτό το θέμα πριν πάω.

αν ειναι ετσι μια χαρα!!!εγω εχω 70 τμ σπιτι για σκεψου....

ειναι για 0-4 χρονων το συγκεκριμενο , διαβασα τα καλυτερα σε διαφορα forum επομενως ειπα να τα σκασω

Μακάρι να κρατήσει μέχρι τα 4 χρόνια!!! Ο μικρός μου όλο δαγκώνει το σωσίβιο και κάποια στιγμή θα το σκίσει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μακάρι να κρατήσει μέχρι τα 4 χρόνια!!! Ο μικρός μου όλο δαγκώνει το σωσίβιο και κάποια στιγμή θα το σκίσει!

νομιζω οτι ειναι πιο χοντρο (λεει pvc ...) απο αυτα του εμποριου , αυριο που θα το παρω θα δειξει

Το εχει σια διαφορα(λητω, κουκου , ανατελλω , EBABY) εγω το ειδα και το πηρα παο το mariaevita που απο οσο διαβασα το εχουν 2 μαμαδες και 2-3 χρησιμα πραγματακια μονο

Εννοείται. Σπίτι μου 60 άτομα δεν χωράνε ούτε στο πολύφωτα να τους κρεμάσεις:)

Θα τους κατεβασω στην πυλωτη ημαστ εκαι αδιεξο και τελευτια πολυκατοικια ..επομενως μια χαρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...