Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπορει να μην βρηκα σωσίβιο στο jUMBO ακαι καλυτερ αμαλλον γιατι βρηκα αυτο και ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι νομιζω οτι θα τρελαθει ο μικρος

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30390

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερες πολλές!

να'μαι και εγω! επεστρεψα από τις μινι διακοπες μου στα εξωτικα φιλιατρα, που μόνο διακοπές δεν ήταν!:(

κουραστηκα απιστευτα, μετανιωσα την ωρα και τη στιγμη που εφυγα από το σπίτι μου και επαθα και υπερκοπωση! τυχαιο; δε νομιζω.

ενα βράδυ (αυτο της κυριακης) νόμιζα ότι θα πεθανω. ξαπλωσα στο κρεβατι να κοιμηθω με απίστευτους πόνους σε όλο μου το σωμα, ενιωθα εσωτερικα να καιγομαι σα να εχω 40 πυρετο, δεν είχα όμως ριγη, επιανα μονιμως το μετωπο μου το οποιο παραδοξως ήταν δροσερο, δεν μπορουσα να κουνηθω από τους πόνους, ήθελα να βαλω τα κλαματα αλλα ούτε και αυτο μπορουσα να το κανω, όλοι κοιμοντουσαν οπότε δεν μπορουσα να ζητησω βοήθεια, τυλίχτηκα με ενα σεντονι και προσευχομουν να τελειωσει το μαρτυριο και τουλαχιστον να μην ξυπνησει ο μπεμπης τα χαραματα για γαλα. ο μικρος όμως ξυπνησε στις 4, τον πηρα αγκαλια με τα χιλια ζορια, του εφτιαξα γαλα, τον ταισα και ουτε και εγω ξερω πως ξημερωθηκα. όλα καλα.... την επομενη μερα το πρωι συνεχισα να ειμαι κομματια, χαπακωθηκα με ντεπόν και καπως συνηλθα. εκτοτε σερνομαι....Ελενιτσα και Σοφακι καταλαβατε τωρα γιατι δεν σας εστειλα μηνυμα να συναντηθουμε... ηταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ....

ο μικρος μου ζοριζεται πολύ με τα δοντια, θελει ΜΟΝΟ εμενα, Λιτσακι η κατασταση και για εμας ειναι όπως την περιεγραψες και εσυ. δεν με αφηνει να χαθω από το οπτικο του πεδιο και μολις διαννοηθω να στριψω κλαει το πουλακι μου. για να καταλαβετε... το πρωι στις 6 ξυπνησε για το γαλα του και επειδη ο αντρας μου ετοιμαζοταν για την δουλεια και εκανε θορυβο πεταγοταν και δεν κοιμοταν. τον πηρα στο κρεβατι μου αλλα προφανω ουτε αυτο του εκανε κατι γιατι μπουσουλαγε με τα ματια κλειστα και ερχοταν να κοιμηθει ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ! με αγκαλιαζε εβαζε το κεφαλι του στο στηθος μου και κοιμοταν. τον τραβηξα 2-3 φορες μεχρι που κουραστηκε και δεν με "ξαναπλακωσε":-?

που θα παει αυτη η κατασταση αναρωτιεμαι... ειμαι τοοοοσοοοοο κουρασμενη! δεν μπορω ρε γμτ....:|

Καλως την!!!!!!!!!

Δεν ειχα διαβασει οτι θα εφευγες και ημουν ετοιμη να στειλω μηνυμα που χαθηκες?????

Αχ βρε κοριτσι κι εγω νομιζω οτι στις διακοπες θα κουρασθω περισσοτερο αλλα μονο που δεν θα ειμαι σπιτι φτανει.

Και το καλο ειναι οτι ολοι λενε αντε και το δευτερο στο καπακι ,μολις το ακουω παθαινω εγκεφαλικο!!!Αμαρτια που το λεω , θα ηθελα αλλο ενα παιδακι αλλα αυτην χρονικη στιμγη ουτε να το σκεφτω δεν θελω...κουραζομαι τοοοοοοσο πολυ που δεν ξερω αν θα τα καταφερω.Κι εσεις εχετε και τις μαμαδες να σας το κρατανε εστω και για λιγο .εγω και στην τουαλετα μαζι μου ερχετε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Και το καλο ειναι οτι ολοι λενε αντε και το δευτερο στο καπακι ,μολις το ακουω παθαινω εγκεφαλικο!!!Αμαρτια που το λεω , θα ηθελα αλλο ενα παιδακι αλλα αυτην χρονικη στιμγη ουτε να το σκεφτω δεν θελω...κουραζομαι τοοοοοοσο πολυ που δεν ξερω αν θα τα καταφερω.Κι εσεις εχετε και τις μαμαδες να σας το κρατανε εστω και για λιγο .εγω και στην τουαλετα μαζι μου ερχετε!!!!!!!!!!

χα γιατι ο δικος μου νομιζεις με αφηνει στην ησυχια μου οταν παω τουαλετα; κατι ειπες τωρα Λιτσακι..... θελω 2 μερες να με τριβουν σε ενα σπα και να βρεθει και ενα τζινι να μου βγαλει το μπεμπε μου από το μυαλο γιατι 2 μερες μακρια του και μονο στη σκεψη οτι δεν θα τον εχω δεν θα μπορω:) να χαλαρωσω....

χα γιατι ο δικος μου νομιζεις με αφηνει στην ησυχια μου οταν παω τουαλετα; κατι ειπες τωρα Λιτσακι..... θελω 2 μερες να με τριβουν σε ενα σπα και να βρεθει και ενα τζινι να μου βγαλει το μπεμπε μου από το μυαλο γιατι 2 μερες μακρια του και μονο στη σκεψη οτι δεν θα τον εχω δεν θα μπορω:) να χαλαρωσω....

κι εγωωωωωωωωωωωωωωωω

Ελευθερίτσα ετοιμαζοσατε για γενεθλια???????

Βρε κοριτσαι στα παιδακια τι σκεφτοσαστε να δωσετε για δωρακι???

Εγω δεν θα εχω πολλα μονο 4 και διαφορετικες ηλικιες και 2 αγορακια 2 κοριτσακια και δεν ξερω τι να παρω ..για πειτε καμια ιδεα

Καλημερούδια!!!! Ναι ετοιμαζόμαστε, δηλαδή θα ετοιμαστούμε. Αύριο έχω άδεια!!!60 άτομα μετρώ αν και θα βγουν παραπάνω (ο παππούς καλάει ανοιχτά). Βρε μπας να φέρω παπά να κάνω αμέσως και την βάφτιση???

Λοιπόν εγώ έχω 20 παιδάκια. Πήρα για τα κοριτσάκια 3-6 χρονών μπιζουτιερίτσες ροζ. Είναι ξύλινο κουτί με 2 συρτάρια. Σε 1-2 πήρα τσαντούλα τζιν για τον ώμο, πολύ όμορφη. Στα μεγαλύτερα κορίτσια πήρα μαξιλάρια για το δωμάτιό τους.

Στα μωρά 0-2 ετών πήρα έναν όμορφο κλόουν που κουδουνίζει μέσα.

Στα αγοράκια 6-10 πήρα μια ωραία κασετίνα σε σχέδιο ben ten & mac queen με ξυλομπογιές μέσα. Αυτά.

Τα δώρα κόστισαν από 2-3 Ευρώ το καθένα. Αγόρασα και τσαντούλες με σχέδια από το Τζάμπο και σε κάθε τσαντούλα έβαλα το δώρο και την έκλεισα με ένα γλειφιτζούρι (έκλεψα την ιδέα της Άννας:)). Έχω και φώτο αλλά κάτσε να ξελασκάρω και θα σας βάλω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

litpot τι ηλικίες μιλας για τα δωρακια?

female ετοιμαζεστε? τι εκανες με τη τουρτα αποφασισες κουμακη με 3d σχεδιο?

Παράγγειλα την τούρτα γενεθλίων από τον Κουμάκι. Μια διώροφη. Θα σας την δείξω αργότερα. Στην βάπτιση θα κάνω 3d να κόψω στην πίστα και κανονική για τον μπουφέ. Μου είπε 25 Ευρώ το κιλό η 3d και αλλού μου είπαν διαφορειτκή τιμή. Θα δω τι θα κάνω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

λιώνω....σβήνω....χάνομαι....

δε μπορώ άλλο!!!!

έχω σφουγγαρίσει 5 φορές σήμερα το σπίτι!!!

είχε χρησιμοποιήσει ο άντρας μου τη σφουγγαρίστρα για να κρύψει κάποια ζημιά που έκανε (έσπασε ένα βάζο με ελιές....) και η σφουγγαρίστρα είχε ποτίσει απο το λάδι...και ενώ πάντα πριν σφουγγαρίσω την πλένω με χλωρίνη και έτσι έκανα και σήμερα, το λάδι δεν έφυγε...και δεν το πήρα χαμπάρι και σφουγγάρισα όλο το σπίτι το οποίο έγινε πίστα για καλλιτεχνικό πατινάζ! έστειλα τον άντρα μου να φέρει καινιύρια σφουγγαρίστρα και ξανασφουγγάρισα 4 φορές με 4 διαφορετικά απορρυπαντικά για να φύγει το λάδι απο το πάτωμα! και πάλι μου φαίνεται λίγο οτι κρατάει....ουφ........μάλλον θα ρίξω κι άλλο σφουγγάρισμα σε λίγο!

πωπω βρε συμπεθεράκι τι έπαθες....μήπως να πάρεις τίποτα βιταμίνες να δυναμώσεις λίγο? ρώτα κανένα γιατρό καλού κακού....

Λιτσάκι πότε με το καλό θα κατέβετε??????? θα βρεθούμε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????????

τώρα αν θα πιούμε καφέ δεν ξέρω γιατί η μικρή μου κάνει γυμνάσια όποτε βγαίνουμε...όλο αγκαλιά θέλει και να περπατάω....όχι να κάθομαι και να την έχω αγκαλιά!!!!

και δε μπορώ να την αφήσω και κάτω γιατί κρατιέται απο καρέκλες και θέλει να γυρίζει γύρω γύρω κι όπου δε φτάνει πάει μπουσουλώντας....ε και να μπουσουλάει μέσα στις βρωμιές δε θέλω!!!

τεσπα....θα τα βολέψουμε!!!!

καλέ ο δικός σου είναι προχώ....μια χαρά θα το καταφέρει το μηχανάκι!!!!

α δε σας είπα!!!

μας ρώτησε η μητέρα του κουμπάρου μας τι δώρο να μας κάνουν για το γάμο...εγώ της έλεγα τίποτα, τεσπα με πίεσε και της λέω: ε πάρτε ένα μίξερ!!!

μάλλον κοίταξε τιμές για τα μίξερ και μια και δε θα ήθελε να πάρει κανένα φτηνό, θα της φάνηκαν ακριβά αυτά που κυκλοφορούν και χθες μας ανακοίνωσε οτι τελικά μας πήρε ο άντρας της ρολόγια απο το Ντουμπάι!!!

οτι να'ναι λέμε!

κι εγώ και του κουμπάρου και της νονάς ρολόγια θα τους πάρω απλά επειδή της νονάς αυτό πυο θέλει είναι αρκετά οικονομικό, θα της πάρω μάλλον και κανένα βραχιόλι μαζί...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!! Ναι ετοιμαζόμαστε, δηλαδή θα ετοιμαστούμε. Αύριο έχω άδεια!!!60 άτομα μετρώ αν και θα βγουν παραπάνω (ο παππούς καλάει ανοιχτά). Βρε μπας να φέρω παπά να κάνω αμέσως και την βάφτιση???

Λοιπόν εγώ έχω 20 παιδάκια. Πήρα για τα κοριτσάκια 3-6 χρονών μπιζουτιερίτσες ροζ. Είναι ξύλινο κουτί με 2 συρτάρια. Σε 1-2 πήρα τσαντούλα τζιν για τον ώμο, πολύ όμορφη. Στα μεγαλύτερα κορίτσια πήρα μαξιλάρια για το δωμάτιό τους.

Στα μωρά 0-2 ετών πήρα έναν όμορφο κλόουν που κουδουνίζει μέσα.

Στα αγοράκια 6-10 πήρα μια ωραία κασετίνα σε σχέδιο ben ten & mac queen με ξυλομπογιές μέσα. Αυτά.

Τα δώρα κόστισαν από 2-3 Ευρώ το καθένα. Αγόρασα και τσαντούλες με σχέδια από το Τζάμπο και σε κάθε τσαντούλα έβαλα το δώρο και την έκλεισα με ένα γλειφιτζούρι (έκλεψα την ιδέα της Άννας:)). Έχω και φώτο αλλά κάτσε να ξελασκάρω και θα σας βάλω!

πωπω Ελευθερία εσείς έχετε λαό καλέ!!!

κάνε και τη βάφτιση να ξεμπερδεύεις μια και θα είστε τόσοι!!!

και τα δωράκια, πολύ ωραία όλα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλά κορίτσια άκουσα ένα τραγούδι στο ράδιο και έπαθα ζημιά....

το αφιερώνω στην κοριτσάρα μου που τη λατρεύω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι κι εγω για κατι τετοιο ελεγα αλλα ειναι ακομα μικρουλης, θα μπορει??? Ο μπαμπας μας μηχανακι τετοιο θα του παρει!!!χαχα

Κορίτσι ερχομαστε εεεεεεεεεε

Αααα μας πήρε η θεία χθες τέτοιο μηχανάκι για τα γενέθλιά μας. Γουρούνα 4Χ4 για την ακρίβεια και έχει ξετρελλαθεί! Άσε που όταν του πούμε γκάζι (αλλά και να μην του πούμε) πατάει το γκάζι και φεύγει βολίδα! Ανεβαίνει -κατεβαίνει (είναι και ψηλό το όχημα) με μεγάλη ευκολία. Ηλικία γράφει 2-8 ετών βέβαια και θέλει αρκετό χώρο αλλά πιστεύω θα το ευχαριστηθεί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μακ Μαράκι τι έπαθες ψυχή μου??????Τι χουνέρια είναι τούτα??? Ρε συ γιατί τόσο χάλια?

Αυτό να κοιμάται πάνω μου ο κάνει και ο δικός μου και λιώνω!!!!! Γιατί είναι τόσο αγαπησιάρικα μου λέτε???? Γιατί, γιατί???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αυτό να κοιμάται πάνω μου ο κάνει και ο δικός μου και λιώνω!!!!! Γιατί είναι τόσο αγαπησιάρικα μου λέτε???? Γιατί, γιατί???

η δικιά μου γαιτί δεν είναι καθόλου χαδιάρα και αγαπησιάρα μου λέτε??????????? γιατί, γιατί???????

τι ανεξάρτητο παιδί έκανα????????

μα να μη θέλει επουδενί να κοιμηθούμε αγκαλίτσα!!! τι πράγμα κι αυτό!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...