Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό εργαστήριο για εξεταση κυστικης ινωσης 99% και για κατακερματισμο σπέρματος; 

Για κατακερματισμό ή ζεγκινιαδου ή Λυμπέρη. Για κυστική δεν γνωρίζω δυστυχώς έκανα μόνο τη μία μετάλλαξη

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα, κανείς εδωωωωωωωωωωωωωω????;)

Λοιπον οι μισες μας εξετασεις βγηκανε (του αιματος) και για τις 2 κορες, και ειναι μια χαρα, μονο που η μικρη πρεπει να πινει πιο πολυ νερο γιατι εχει χαμηλη ουρια αλλα μας ειπαν δεν ειναι τιποτα αυτο. Ολα τα αλλα σιδηρος κλπ ειναι κυριλε:tongue:...Επισης αν ειχε ουρολοιμωξη το παιδι (οπως μας ειπε και ο γιατρος να τσεκαρουμε) θα φαινονταν και αυξημενα λευκα λογω μολυνσης, οποτε βγαζω λιγο πρόϊμα το συμπερασμα απο μονη μου πως δεν εχει τιποτα :)...

Θα περιμενουμε να βγουν ομως ολες οι εξετασεις για αλεργιες και λοιπα και λοιπα για να πουμε το τελικο οκ ;)

Αυτα. Χρονια πολλα στο μωρακι που 11μηνίζει...βλεπω εμεις ειμαστε προτελευταιες μια μερα πριν τη makarinaerthei (Μαρία??). Koριτσια δεν εχω μαθει ακομα ολο τα ονοματα σας ακομα αλλα προσπαθω!:):):):)

Καλημερες σε ολες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βιαστικές καλημέρες και από εμένα. Τι κάνουμε κορίτσια? Εμείς τρέχουμε με τα γενέθλια τώρα, τα της βάφτισης έχουν μείνει πίσω.

Λίτσα το ίδιο κάνει και ο μικρός μου, φασαρία όταν φεύγουμε κυρίως εγώ και είναι όλη μέρα με την γιαγιά και τον παπού. Το πατέρα μου τον λατρεύει, του κάνει όλα τα χατήρια ο παπούς και τον πάει με χίλια. Γαντζώνεται επάνω του και δεν πάει πουθενά. Εμένα όταν με έβλεπε μετά την δουλειά με δάγκωνε...Από εκδίκηση? Από χαρά? Δεν κατάλαβα...Τώρα το έχει κόψει αλλά μόλις με δει πρέπει απαραίτητα να τον πάρω αγκαλιά. Γκρινιάζει αμέσως! Παλιότερα ζητούσε και στήθος απαραίτητα, τώρα μόνο όταν πεινάει. Είμαστε τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, νιώθουν αγάπη και ασφάλεια με εμάς, λογικό το βρίσκω να αντιδρούν έτσι.

Μαριάννα και τα δικά σου παιδιά που αντιδρούν έτσι, πάλι λογικό μου κάνει. Κάθε παιδί έχει τον χαρακτήρα του μωρέ και μην σε ανησυχεί. Όσο μεγαλώνουν θα μάθουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ευχαριστω φιλες μου για τις ευχουλες σας!!!Σημερα ολη μερα γυρνουσαμε,επειδη ειμαι μονη στο σπιτι δεν μπορω να τα βγαλω περα μαζι της,κουραζομαι πολυ,τουλαχιστον στις βολτες περναει κ η ωρα γρηγορα,κουραζονται κ αυτα περισσοτερο και πεφτουν ξερα το βραδυ μολις πιουν το γαλατακι :):)..

Σημερα πηγαμε Μολ,στα mini raxevsky εχει μιση τιμη τα ρουχακια,,εγω της πηρα καποια φθινςπορινα,πανεμορφα,καμπαρντινουλα 26 ευρω,μπουφανακι οχι πολυ λεπτο στην ιδια τιμη,καποιες φουστιτσες κ μπλουζακια απο 15-20 ευρω!Να πατε,να προλαβετε...καλα εγω ετσι οπως τα βλεπω μπορουν να φορεθουν ανετα και χειμωνα!!Δεν εχει για χειμωνα το παιδι τπτ απολυτως πληρης ανανεωση γκαρνταρομπας...εγω να δουμε ποτε θα παρω σειρα,μονο για το παιδι κοιταω!!!

Μαρακι τα εχω ζησει πολλα χρονια αυτα τα περι φιλιας-παρεας με γυναικες ποδοσφαιριστων κ οι περισσοτερες ειναι ψωνια,,,ιδιως τωρα που εχω παιδακι σιγα μην θελει καμια να κανουμε παρεα.λολ...εκτος αν βρω καμια κοπελα που να εχει ηδη παιδακι κ ταιριαξουμε!!Παντως το Αιγιο που το βλεπω στο ιντερνετ για ψιλοχωριο μου φενεται,,μαλλον θα δυσκολευτω να προσπαρμοστω..ετσι οπως εχω μαθει εγω εδω,αστα να πανε!!

Λιτσακι σε ευχαριστω για τις ευχουλες σου,να χερεσαι κ εσυ το παιδαρο σου!!!

Σημερα γιορταζει η Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου,αλλα με το παλιο ημερολογιο,,,εγω αποφασισα να την γιορταζω 28 Ιουλιου με το νεο,ετσι ωστε να ειναι κ λιγακι μακρυα απο τα γενεθλια της!!!

Ρε κοριτσακια,πειτε ιδεες για το πως να την φωναζει ο κοσμος την Χρυσοβαλαντουλα μου,,,μου ζητανε υποκοριστικο κ δεν μπορω να αποφασισω,,,εγω θα την φωναζω Χρυσοβαλαντου,γιατι ειναι ταμα μου,,,αλλα ο κοσμος???Αλλοι λενε Βαλεντινη,Βαλεντινα,Χρυσλα(αλλα μου θυμιζει αυτην στην μενεγακη κ δεν θελω :P)..πειτε ιδεες,,,

Λοιπον καληνυχτααααααααα..φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!

V&A ουτε εγω ξερω το ονομα σου φιλη μου,σε ευχαριστω πολυ!!!

Ολα καλα λοιπον,μην αγχωνεσαι,,,τα βλασταρια μας ειναι δυναμιτες..δεν κολλανε πουθενα!!Νερο δεν πινει γενικα???Εμενα κατεβαζει πολυ νερο λεμε,,,,,,λοιπον φιλακιααααα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Λία να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου με τις υπέροχες ματάρες. Με το καλό σε 1 μήνα τα επίσημα γενέθλια!

Βαλεντίνα φωνάζουν την ξαδέρφη μου με το ίδιο όνομα. Το Χρυσοβαλάντω μου κάνει κάπως, προσωπικά μιλάω. Το Χρύσα είναι μια άλλη λύση αν και παραπέμπει περισσότερο σε άλλο όνομα.

Καληνύχτες κούκλες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο σήμερα ημσατε και ανευ αφεντικου στην δουλεια επομενως λιγο πιο χαλαρα.....οχι οτι δεν θα εχουμε οδυλεια αλλα δνε θα μας πρηζει και με μ*&*&*ς .

Χθες πηγαμε να παρουμε τα δωρα τα κ ουμπαρων , εφυγε το 1000ρικακι χαλαρα , Σοφακιμου εγω που εχω 5 (νονες_κουμπαρους) εννοείται οτι δεν τους ρωτησα καν τι θελουν , πηραμε 1 δαχτυλιδι , και 3 ρολογια , εμεινε μονο ο κουμπάρος , το αφησα στον Ομηρο να αποφασισει , κατι για τηλεορασεις ελεγε αλλα του ειπα πανω απο 300 δεν δινω με τιποτα....

Λιακι μου λιγο χρονο και θ απροσαρμοστεις κοριτσακι , ναι το Αιγιο δεν ειναι και το τεράστιο αλλά όλο και καμια μανούλα θα βρεις να κανεις παρεούλα .Όσο για το ονομα της Χρυσοβαλάντου σου εγω όσες ξερω τις φωναζουν Βαλεντίνα , οχι οτι το κανονικο της δεν ειναι ωραιο απλα ειναι λιγο μεγαλο...

Φιλακια!!!!!!!!!

Αντε να μπει καμια σας...

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Ελευθερίτσα ετοιμαζοσατε για γενεθλια???????

Βρε κοριτσαι στα παιδακια τι σκεφτοσαστε να δωσετε για δωρακι???

Εγω δεν θα εχω πολλα μονο 4 και διαφορετικες ηλικιες και 2 αγορακια 2 κοριτσακια και δεν ξερω τι να παρω ..για πειτε καμια ιδεα

καλημερα κι απο μενα!

Εχω ενα κεφαλι καζανι σημερα στη δουλεια! πηγαμε σε συναυλια εχθες (χωρις τα μωρα) και γυρισαμε 1μισι.

Λία δε θα μπορουσες να τη λές Χρυσώ ? να ειναι και ολοκληρο το πρωτο μισο του ονοματος ωστε να το συνδεσει στο μυαλο της και να ακουει οπως και να τη φωναζεις κι εσυ και η αλλοι....?(μια ιδεα κι αυτη) το Βαλεντίνα και το Χρύσα ειναι άλλο ονομα και δε θα ελεγα στους γνωστους μου να τη λενε ετσι, Σκέψου πως στο σχολέιο σε λιγα χρονια θα αρχιζουν να της λενε χρονια πολλα τα Χριστουγεννα η του Αγ. Βαλεντινου... δε ξερω αν ειναι σωστο για το ταμα σου αυτο (μπορει να λεω κ βλακειες, γενικα δε ξερω) αλλα καλυτερα να τη ρωτανε απο που βγαινει το ονομα σου, και να τους λεει την ιστορια, παρα να το θεωρουν δεδομενο και λαθος....

litpot τι ηλικίες μιλας για τα δωρακια?

female ετοιμαζεστε? τι εκανες με τη τουρτα αποφασισες κουμακη με 3d σχεδιο?

Καλημέρα!!!!

τι κάνετε??????

χάθηκα ε???

τραβηξα κάτι ψιλοξενύχτια με τη μικρή και σερνόμουν οπότε που κουράγιο για ίντερνετ!

3 βράδια ξυπνούσε ανά 1 ώρα!!! πακετο όπως καταλαβαίνετε....

Λιάκι και Μαράκι να χαίρεστε τα βλασταράκια σας!!!!

Λία μήπως να τη φώναζες Βαλάντω όπως την κοπέλα στο greek idol?????

Λιτσάκι εγώ στα παιδάκια που θα είναι στη γαμοβάφτιση επειδή θα είναι λίγα(6) θα τους εκτυπώσω σε κούπες με διαφορετικό χρώμα για το καθένα τα ονόματα τους και θα τα βάλω σε τσαντούλες με ζαχαρωτά. απλά και λιτά!

για γεννέθλια δεν έχω κανονίσει κάτι αλλά δε σκοπεύω να κάνω πάρτυ με πολλούς καλεσμένους...μόνο οι πολύ κοντινοί μας...

αχ έτσι μου έρχεται να την πάω στο μαιευτήριο εκείνη τη μέρα να της δείξω που γεννήθηκε! όχι οτι θα καταλάβει αλλά έτσι...πολύ συγκινούμαι...

πόσο απαράδεκτη είμαι που ακόμα δεν έχω δώσει προσκλήσεις για τη γαμοβάφτιση????????? σήμερα θα είναι έτοιμες οπότε απο αύριο αρχίζω το μοίρασμα! να ρωτήσω τις έμπειρες....στο φάκελο όταν θα γράφω προς τάδε, γράφω απλά προς οικογένεια τάδε ή προς αξιοτιμη οικογένεια τάδε????? και σε φίλους? τι γράφω???

ουφ πολύ με μπερδεύουν τα τυπικά!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μμμμμ δωράκια ε? μπορεις να πας στο τζαμπο και να κανεις δωροσακουλακια απο διαφορα μικροδωρακια.

πχ εμας μας ειχαν δωσει ενα σακουλακι που ειχε μεσα: αυτο το "παγωτο" που εχει αφρολεξ και πεταγεται η μπαλα κι εχει σκοινακι για να μη τη χανεις, σαπουνοφουσκες, ντουντουκες,αυτα που φυσας στα παρτυ που δε ξερω πως τα λενε και ειναι σα τη γλωσσα του βατράχου:tongue:, καραμελες ζελεδακια κλπ...

Μπορεις ακομα να βαλεις καποιο παζλ με πιο πολλα κομματια στα μεγαλα και λιγοτερα στα μικρα. Θα σου λεγα να δινες κουβαδακια που ειναι το ιδιο ενδιαφερον για ολες αυτες τις ηλικιες, αλλα μαλλον θα χει τελειωσει το καλοκαιρι ε?

Διαφημίσεις

Καλως το ΣΟφακι μας!!!

ΔΟντια ε??? Καλο κουραγιο κοριτσακι...

Οπως παντα σε τετοιες ηλικιες οι μεγαλυτεροι ειναι περισσοτεροι απο τα παιδακια

Ευαχριστω Μαριαννα για τις ιδεες , πηγα [ροχθες Jumbo αλλα με μπεμπη και συζυξ που να ψαξω???Ναι θα εχει τελειωσει τοκ αλοκαιρι , στις 15 Σεπτέμβρη ημαστε

Σοφακι

Αυτα τα αξιοτιμη μου φαινονται πολυτυπικα προσωπικα, και θα γραψω οικογενεια ταδε και στουσ φιλους τα ονοματα τους (Ομηρος-Λιτσα) καπως ετσι .

Έχω τυλίξει με κορδονι τα προσκλητηρια και εβαλα και ενα καρτελακι και θα τα γραψω εκει και οχι στον φακελο

σήμερα θα είναι έτοιμες οπότε απο αύριο αρχίζω το μοίρασμα! να ρωτήσω τις έμπειρες....στο φάκελο όταν θα γράφω προς τάδε, γράφω απλά προς οικογένεια τάδε ή προς αξιοτιμη οικογένεια τάδε????? και σε φίλους? τι γράφω???

ουφ πολύ με μπερδεύουν τα τυπικά!!!!

λοιπον εμεις και στο γαμο και στα βαφτισια γραψαμε: Οικ. Ταδε

στους μονούς καλεσμενους/φιλους μας γραψαμε κ. Ταδε / κα Τάδε. Ειχαμε βασικα παρα πολλες και δε μπορουσαμε να σκεφτομαστε πως να γραψουμε την καθε περιπτωση οποτε ακολουθησαμε μια στανταρ οδο....

Σοφακι

Αυτα τα αξιοτιμη μου φαινονται πολυτυπικα προσωπικα, και θα γραψω οικογενεια ταδε και στουσ φιλους τα ονοματα τους (Ομηρος-Λιτσα) καπως ετσι .

Έχω τυλίξει με κορδονι τα προσκλητηρια και εβαλα και ενα καρτελακι και θα τα γραψω εκει και οχι στον φακελο

και μένα πολύ τυπικά μου φάινονται και ιδιίως επειδή καλεσμένοι θα είναι κοντινοί μας άνθρωποι γιαυτό ρώτησα...μάλλον προς οικογένεια τάδε΄θα γράψω...

Λιτσάκι να του πάρεις ένα ηλεκτροκίνητο μηχανάκι!!!!

δεν ξέρω τι της φταίει της μικρής....ζέστη, δόντια, όλα μαζί???

ξυπνάει αλλά δεν κλαίει....απλά σηκωνεται στην κούνια και αρχίζει την κουβέντα μέχρι να πάω να την πάρω αγκαλίτσα όπου θηλάζει και ξανακοιμάται.....για μια ώρα ακόμα!!!

ωχ ξύπνησε!!! ελπίζω να ξαναμπώ αργότερα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...