Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποιον φωτογραφο εκλεισες?πολλα ειναι τα 1800? βρε!!!εγω σκεψου οτι εφερα φωτογραφο απο Αθηνα με 1300? εγγυημενη δουλεια και ψηφιακο αλμπουμ!!!Μακ εμενα????:(

και βέβαια Ελενίτσα μου! σκεφτηκα να το προτεινω αλλα εισαι πιο μακρια και δεν ηθελα να σε φερω σε δυσκολη θεση! ασε που εχεις και 3 παιδια!:tongue:

αν μπορεις με μεγαλη μου χαρα να σε δω! θα το ηθελα παααραααα πολύ! ασε που μου χρωστας και μπομπο! μην ξεχνιεσαι :wink:

εχω το κινητο σου, θα σε ενημερωσω οκ καλη μου;

Λιακι εγω μαλλον ριμαι η πιο κοντινη σου πλεον με 1 1/12 ωρα αποσταση! μπορουμε να συναντηθουμε! εχω και μια πολύ καλη φιλη στο αιγιο. αν χρειαστεις οτιδηποτε πες το μου. θα χαρει να σε βοηθησει, ειναι πολύ καλή (αν και λίγο τρελαρα:D)!

Μαριανθη μου πως περασες στην Φολεγανδρο; μωρε βαλε καμια φωτο να σας δουμε αντεεεεεεεεεεεε:)!

καλησπερα φιλεναδες μου!!!!!!!!!!!!!!

Eyxaristw Maraki...pros to paron psaxnoume spiti,,,!

Exei paidakia i fili soy??Nai,an xreiastw kati tha soy pw,giati ekei mallon olomonaxh tha eimai ektos an gnwrisw kamia kopela apo toys sympaiktes toy,,,alla spania tairiazeis stin parea...tepsa!!

Eimai komatia..paw na bgalw to make up k na koyrniasw dipla sto mwraki moy...filakia se oles!!Kalhnyxta!!!!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλησπερα...Μαρακι να χαιρεσαι τον κουκλο...και στο χρονο με το καλο!!! η Ειρηνη κανει απεργια πεινας, δε θελει να φαει τιποτα ουτε καν να πιει γαλα...δεν ξερω τι να κανω...το μεσημερι της ταισα με το ζορι ψαροσουπα, γιατι ειναι σπανια τα φρεσκα ψαρια και δεν ειχα σκοπο να την πεταξω, εχει να φαει τουλαχιστον ενα μηνα. Με ριχνει πολυ αυτο, δεν ξερω τι φταιει και δεν τρωει αλλα το πιο αγχωτικο ειναι οτι δε θελει ουτε γαλα...τελοσπαντων μη σας ζαλιζω, καλο βραδυ...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

χθες εγινε κατι συγκλονιστικο!(για μενα)

η μικρη ηπιε ολο το γαλα της το βραδυ! 200μλ...και πως? της αλλαξαμε πιπιλα στο μπιμπερο και της δωσαμε μια χρησιμοποιημενη καουτσουκ της μεγαλης!!!! ηταν χρησιμοποιημενη και ειχε μαλακωσει αρκετα!(ενω επινε μονο με σιλικονης που λογικα ειναι και πιο σκληρη!)

Μαλλον λοιπον την ενοχλει η πιπιλα που τριβεται στα ουλα της (ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ δοντακι) και γιαυτο στα 50μλ σταματαει και τη δαγκωνει (την εκδικειται!)...Ετσι καταλαβαινω μετα απο το χθεσινο!

Κατα τα αλλα καναμε εξετασεις εχθες ουρων κ αιματος...ποσο δυσκολο ειναι να παρεις ουρα απο μωρο δε φανταζεστε μονο αν το χετε κανει!!!! προσπαθουσαμε απο τις 9 το πρωι ως τις 12μισι! δε θελαμε να αφησουμε να την τρυπησουνε τη κυστη (πολυ στεναχωριομουν οταν τακουγα) για να της τα παρουνε χωρις να δωσουμε τη "μαχη"...κ τα καταφεραμε!!!!! :):):)

Θα της κανουμε τωρα φουλ ελεγχο για ολα και g6pd που μας το χανε βγαλει λαθος στο ινστιτουτο υγειας του παιδιου, και για αλεργιες (βγαζει στο προσωπο κατι σα σπυρακια που και που, και τα μολυνει μαλλον με τα χερια, που περνανε μονο με κορτιζονουχα αλοιφη) δυσανεξιες κλπ και οτι αλλο υπαρχει...

καναμε κ στη μεγαλη να δουμε το σιδηρο της που στο χρονο πανω ηταν στα ορια...

αντε να βγουνε κι αυτες να ησυχασουμε! μπορει να χει και κατι εντερικο πχ να τη φουσκωνει το γαλα κ να μη το πινει, τουλαχιστον ας το μαθουμε!

;)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στον Νικόλα μας. Μαράκι να χαίρεσαι το μπεμπέ Νικολί, και σε ένα μήνα να το κάψετε:)

Μαριάννα περαστικά στην μικρούλα σου και καλά να βγούνε οι εξετάσεις σας. Όταν μπαινοβγαίναμε νοσοκομείο του πήραν ούρα από την κύστη για καλλιέργεια...Με βγάλανε έξω από το δωμάτιο και δεν ήξερα τι έκαναν και όταν έμαθα ήθελα να τους σκοτώσω όλους!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε μανούλες???

Πότε θα έρεθει το Σαββατο????

Ο γιοσμου έχει ξεφυγει τελείως ....με εβφαλε off το ΣΚ . Δεν θελει κανεναν μονο εμενααααα και μολις εξαφανισθω απο μπροστα του γινεται ΠΑΝΙΚΟΣ!!!Ούτε τον μπαμπα του θελει ουτε κανεναν...Χριστε μου....Ο Ομηρις φωναζει οτι εγω τον εχω κανει ετσι γιατι μολις εμφανιζομαι γινετε αλλο παιδι αρχιζει κατευθειαν και γκρινιαζει και φωναζει , χθες το απογευμα δεν αντεχα τον εκανα μπανιο και τον εβγαλα βολτα με το καροτσι και ενω στο σπίτι γινοταν πανικος απο γκρινια στην βολτα δεν εβγαλε ουτε κιχ παρακαλω ...τιποτα .Να δω τι θα κανουμε στις διακοπες!!!

Τα βλασταρακια μας ειναι ολα καλα???Εμεις εχουμε και εναν ψιλοβηχα και τον πιανει οταν αρχιζει η υγρασια

Ο Νικολας μας εγινε 11 μηνων ε??κοντευ ο χρονος....πω πω πως περασε

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στον Νικόλα μας. Μαράκι να χαίρεσαι το μπεμπέ Νικολί, και σε ένα μήνα να το κάψετε:)

Μαριάννα περαστικά στην μικρούλα σου και καλά να βγούνε οι εξετάσεις σας. Όταν μπαινοβγαίναμε νοσοκομείο του πήραν ούρα από την κύστη για καλλιέργεια...Με βγάλανε έξω από το δωμάτιο και δεν ήξερα τι έκαναν και όταν έμαθα ήθελα να τους σκοτώσω όλους!

Αυτο ειναι το κακο,οταν μπαινεις εκτακτα ή το μωρο ειναι μικροτερο απο 3-4 μηνων που τα κανει οποτε βρει οποτε καθαρα τσισα ισως και να μη πετυχεις ποτε ( αφου συνηθως τα κανουν ολα μαζι χοντρα και ψιλα)

Οταν πας για προγραμματισμενες εξετασεις τουλαχιστον μπορεις να προσπαθησεις να το παλεψεις και σπιτι (αν σε ενημερωσουν πως και τι πρεπει να κανεις). Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι πως ο γιατρος μας και ο φιλος μας παιδιατρος δε μας ειχαν θεσει ποτε το θεμα "παρακεντηση στη κυστη".

Το εμαθα πως μπορει να γινει ετσι προχθες τυχαια πανω σε συζητηση με αλλους που μπηκανε εκτακτα. Απλα ο παιδιατρος, μου ειπε πως στο μικροβιολογικο ξερουν (κ μας ανεφερε το σακουλακι και τιποτα αλλο) και μετα ο φιλος μας παιδιατρος μας εξηγησε πως πλενεις το μωρο με ουδετερο σαπουνι και ξεπλενεις με ορο και μετα βαζεις και κολλας ενα σακουλακι και περιμενεις να κατουρησει. Αν δε τα κανει μεσα σε 45 λεπτα το ξαναπλενεις και ξαναπεριμενεις.

Εμεις τα πρωτα τα χασαμε καθως στο πρωτο ξαναπλυσιμο τακανε την ωρα που της ριχναμε τον ορο. τα δευτερα ομως τα πετυχαμε. Την καθησαμε στης μεγαλης το γιογιο και ξαφνικα εκανε κακα ... μολις την πλυναμε και της κολλησαμε το καινουριο σακλουλακι τη ξανακαθησαμε εκει και τα κανε αμεσως! (τρελη κωλοφαρδια γιατι ειχαμε εκνευριστει τοσο που ειχαμε πει πως ειναι τελευταια προσπαθεια).

Στα αγορακια ειναι πιο ευκολο γιατι ειναι πιο απιθανη λογω ανατομιας η επιμολυνση.:?

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε μανούλες???

Πότε θα έρεθει το Σαββατο????

Ο γιοσμου έχει ξεφυγει τελείως ....με εβφαλε off το ΣΚ . Δεν θελει κανεναν μονο εμενααααα και μολις εξαφανισθω απο μπροστα του γινεται ΠΑΝΙΚΟΣ!!!Ούτε τον μπαμπα του θελει ουτε κανεναν...Χριστε μου....Ο Ομηρις φωναζει οτι εγω τον εχω κανει ετσι γιατι μολις εμφανιζομαι γινετε αλλο παιδι αρχιζει κατευθειαν και γκρινιαζει και φωναζει , χθες το απογευμα δεν αντεχα τον εκανα μπανιο και τον εβγαλα βολτα με το καροτσι και ενω στο σπίτι γινοταν πανικος απο γκρινια στην βολτα δεν εβγαλε ουτε κιχ παρακαλω ...τιποτα .Να δω τι θα κανουμε στις διακοπες!!!

Τα βλασταρακια μας ειναι ολα καλα???Εμεις εχουμε και εναν ψιλοβηχα και τον πιανει οταν αρχιζει η υγρασια

Ο Νικολας μας εγινε 11 μηνων ε??κοντευ ο χρονος....πω πω πως περασε

Καλησπερα ομορφες μανουλες.Τι κανετε ?πως ειναι τα μπεμπε μας?ελπιζω ολοι καλα.εμεις πηγαμε παιδιατρο την Πεμπτη,10.200 βαρος και 80 ποντοι.ασηκωτος ο μικρος λεμε.μου εχει φυγει η μεση.

Λιτσα μου και εμενα τα ιδια κανει .μονο εμενα θελει.λεγετε αγχος αποχωρισμου και απο οτι μου ειπε ο παιδιατρος σε 2 μηνες θα ειναι χειροτερα!!!αν ειναι δυνατον:confused:ποσο χειροτερα πια?απο οτι διαβασα σε ενα αρθρο τα μωρα δεν μπορουν να καταλαβουν οτι οταν φευγουν οι γονεις θα ξαναγυρισουν,νομιζουν οτι δεν θα τους ξαναδουν για αυτο κανουν ετσι.αισθανονται ανασφαλεια.στο τελος εγραφε οτι μπορει να κρατησει μεχρι να πανε 2 χρονων.κουραγιο να εχουμε:|παντως εχεις δικιο στις βολτες ειναι κυριος

Μαρακι να χαιρεσε το Νικολι.Αντε και ολο γενεθλια θα εχουμε τον Σεπτεμρη.

πολλα φιλια σε ολες

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

και παλι γεια σας...

διαβαζω αυτο που γραφεις cat29 και σκεφτομαι...αυτο που περιγραφεις δε το ζω, το χω δει ομως σε 1 αγορακι συγγενη μας και επειδη και τα δικα σας αγορακια ειναι, σκεφτομαι μηπως ειναι προνομιο των αγοριων!(που λενε για τα αγορια και τις μαμαδες τους πως δε ξεκολανε και λοιπα) :tongue::tongue::tongue:

αλλιως πρεπει να παρω αποφαση κατι τρεχει με τις κορες μου!

Και απο την αλλη σκεφτομαι πως η μαμα του αγοριου που σας λεω ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ μαζι του, ειναι σχεδον 3 χρονων, και απο παντα κανει ετσι!!! δε την αφηνει να παει ουτε στο μπανιο....και ολο θελει αγκαλιες...ειναι δυνατον μετα να μη τη ζηταει αμα παει να φυγει?

Η αληθεια ειναι πως η δικη μου η μεγαλη ποτε δεν εκλαψε η γκρινιαξε οταν με/μας εβλεπε να φευγουμε για τη δουλεια, για καποια γιορτη και λοιπα...αλλα και η μικρη τωρα τελευταια που μας βλεπει απλα μας παρατηρει και καμια φορα λεει τα δικα της ακαταλαβιστικα πριν κλεισουμε τη πορτα πισω μας, αλλα δεν εχουνε κλαψει ποτε.

Ισως γιατι εχουνε παρεα τη γιαγια.

Δε ξερω πως να το σκεφτω. χαιρομαι που δε κρεμονται πανω μου και θα ειναι πιο ευκολα στον παιδικο σταθμο οταν ερθει η ωρα (της μιας φτανει, σε 1 μηνα) αλλα δε ξερω που μπορει να οδηγησει αυτη η "ανεξαρτησια" που νιωθω πως εχουνε.

Μηπως πρεπει να περασουν τα παιδακια ολα αυτο το σταδιο για να πεις πως ολα πανε καλα? ή να χαιρομαι που δε κλαινε στον παιδοτοπο και δε ζητανε τη μαμα τους?(οπως εκλαιγε μεχρι πριν 6 μηνες το παιδακι του ξαδερφου μας)... Εκανα ενα τεστ προχθες και αφησα τη μικρη επιτηδες με μια κοπελα αποκλειστικα στο παιδοτοπο για μιση ωρα για να τσεκαρω την αντιδρση της...ηταν σημειο για μικρα παιδακια και ηταν μονο η δικια μου και τα παιχνιδια... σας πληροφορω πως επειδη τσεκαρα καθε 5 λεπτα ουτε καν τη πειραξε που δε με εβλεπε!

Παλιοτερα τη μεγαλη μου τη κυνηγουσαμε σε καθε βολτα γιατι πηγαινε σε ολους τους αγνωστους και τους μιλουσε, απλωνε τα χερια να την παρουν, ανεβαινε στις αδειες καρεκλες διπλα τους στις καφετεριες κλπ. Σαν να βλεπω και τη μικρη να μου κανει τα ιδια, γιατι αυτη να δειτε μια χαρα κι ενα χαμογελο να παει σε οποιον δει!

Πως θα μαθουν μετα αυτα το παιδια μετα να μη μιλανε σε αγνωστους και να ναι πιο συμμαζεμενα? Και σιγουρα δε νοιαζονται αμα τους λεμε μη πας εκει η οχι. αυτα ακουνε μονο οταν τα συμφερει:evil:

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ cat29 και litpot για τον αντιθετο λογο απο εσας~:oops:

Καλησπέρα σας! Αν και περασμένη η ώρα, είπα να σας γράψω δυο λόγια γιατί έχω χαθεί...όπως καταλαβαίνετε ασχολούμαι όλη μέρα με το αστεράκι μου και προσπαθώ να κάνω και καμιά δουλίτσα που δεν προλαβαίνω στην Αθήνα λόγω δουλειάς και αποστάσεων (δερματολόγο, οδοντίατρο, κλπ.). Σας ευχαριστεί το σουργελίξ για τις ευχές σας! Πάμε θάλασσα και βόλτες κάθε απόγευμα εναλλάξ και είναι μες την τρελλή χαρά αν και τον ζορίζουν στιγμές στιγμές τα πάνω πλαινά δοντάκια. Αλλά απτόητος συνεχίζει τα καραγκιοζιλίκια του :)

Λιάκι μου, εύχομαι πραγματικά η παραμονή σας στο Αίγιο να είναι μια πολύ όμορφη περίοδος και να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας ακόμα εγκυμοσύνης ;) Δεν σε φοβάμαι, είσαι μια γλύκα και θα κάνεις αμέσως φίλες, μόνο που στενοχωριέμαι που δεν καταφέραμε να βρεθούμε. Εύχομαι στο μέλλον!

Λοιπά κοριτσάκια, διαβάζω καθημερινά τα νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω δυο λόγια.

Ελενάκι ελπίζω να είσαι ήδη πολύ καλύτερα.

Τα μωράκια όλα καλά;

Πατριωτάκι μου, θα προσπαθήσω να σε πάρω αυτές τις μέρες, πρέπει οπωσδήποτε να κάνω αγκαλιά στον παίδαρό σου :)

Κάτι τελευταίο...Μαριαννούλα, δε νομίζω ότι έχεις λόγο να ανησυχείς, δεν είναι υποχρεωτικό να περάσουν όλα τα μωράκια άγχος αποχωρισμού!!!

Και μένα μου έλεγε ο παιδίατρος ότι ο Νικόλας θα το "πάθει", αλλά δεν...και ήταν και 1.5 μήνα μακριά μας. Προχθές που πήγαμε με ρώτησε αν ο μικρός μας κράταγε μούτρα όταν ήρθαμε...ναι σιγά του λέω...όχι μόνο δεν, αλλά όταν μας είδε ήρθε στην αγκαλιά μου με αγκάλιασε με το δεξί και με το αριστερό είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Γιώργο και τσίριζε από χαρά (και συνεχίζει και τσιρίζει 10 μέρες τώρα by the way :)). Ακόμα και όταν θήλαζε τόσους μήνες δεν είχε κόλλημα μαζί μου.

Τεσπά, ο μικρούλης μου φωνάζει όταν φεύγει ο παππούς από το δωμάτιο γιατί είναι το allou fun park του :)

Καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλως το Μαρακι μας , πολλα φιλια στον Νικολι μας ,ποτε γυρίζετε??

Εμεις Μαριαννα μου εχουμε ξεκινησει παιδικο εδω και 2 μηνες οταν ηταν 8 1/2 , αλλα μεχρι τοτε ηταν 24 ωρες το 24ωρο μονο μαζι μου και καποιες ωρες που εβλεπε και τον μπαμπα αλλα ημουν κι εγω εκει επομενως απλα τον εβλεπε . Νομιζω οτι επειδη ημουν συνεχεια μαζι του και του λειπω γι αυτο συμπεριφερεται ετσι , οσυ λεω μαχη οταν φευγω το πρωι και με παιρνει χαμπαρι.Ελπιζω να μην κρατησει χρονια....γιατι την πατησα!!!χαχα

Χθες πηγαμε Jumbo για σωσιβι ακαι τετοια αλλα δεν βρηκαμε τιποτα τα ειχαν κατασπαραξει ολα προφανως και ηταν και γεματο ΑΛβανους!!!Πηρα ομως πιατακια ποτηρακια και ολα τ απαρελκομενα για τα γενεθλια γιατι οταν γυρισουμε ο χρονος θα ειναι περιορισμενος ....

Εχω κανει ολοκληρη λιστα μην τυχον και ξεχασω τιποτα να δω πο υ θα χωρεσουν ολα αυτα...ανυπομονω....

ΑΑΑκαλα χθες κοιμηθηκαμε για βραδυ απο τις 8:20 μεχρι σημερα στις 7!!!!δεν ειχε κοιμηθει γι ααπογευμα και ηταν κομματια και μεσα στην γκρινια

αυτα τα λιγα..ΜακΜαρακι μου που εισαι καλε??????Σοφιαααα???

Βρε Ζωη ???????

ΠΟυ εχετε χαθει ολες???

Ελενιτσα περαστικα βρε κοριτσι!!

και παλι γεια σας...

διαβαζω αυτο που γραφεις cat29 και σκεφτομαι...αυτο που περιγραφεις δε το ζω, το χω δει ομως σε 1 αγορακι συγγενη μας και επειδη και τα δικα σας αγορακια ειναι, σκεφτομαι μηπως ειναι προνομιο των αγοριων!(που λενε για τα αγορια και τις μαμαδες τους πως δε ξεκολανε και λοιπα) :tongue::tongue::tongue:

αλλιως πρεπει να παρω αποφαση κατι τρεχει με τις κορες μου!

Και απο την αλλη σκεφτομαι πως η μαμα του αγοριου που σας λεω ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ μαζι του, ειναι σχεδον 3 χρονων, και απο παντα κανει ετσι!!! δε την αφηνει να παει ουτε στο μπανιο....και ολο θελει αγκαλιες...ειναι δυνατον μετα να μη τη ζηταει αμα παει να φυγει?

Η αληθεια ειναι πως η δικη μου η μεγαλη ποτε δεν εκλαψε η γκρινιαξε οταν με/μας εβλεπε να φευγουμε για τη δουλεια, για καποια γιορτη και λοιπα...αλλα και η μικρη τωρα τελευταια που μας βλεπει απλα μας παρατηρει και καμια φορα λεει τα δικα της ακαταλαβιστικα πριν κλεισουμε τη πορτα πισω μας, αλλα δεν εχουνε κλαψει ποτε.

Ισως γιατι εχουνε παρεα τη γιαγια.

Δε ξερω πως να το σκεφτω. χαιρομαι που δε κρεμονται πανω μου και θα ειναι πιο ευκολα στον παιδικο σταθμο οταν ερθει η ωρα (της μιας φτανει, σε 1 μηνα) αλλα δε ξερω που μπορει να οδηγησει αυτη η "ανεξαρτησια" που νιωθω πως εχουνε.

Μηπως πρεπει να περασουν τα παιδακια ολα αυτο το σταδιο για να πεις πως ολα πανε καλα? ή να χαιρομαι που δε κλαινε στον παιδοτοπο και δε ζητανε τη μαμα τους?(οπως εκλαιγε μεχρι πριν 6 μηνες το παιδακι του ξαδερφου μας)... Εκανα ενα τεστ προχθες και αφησα τη μικρη επιτηδες με μια κοπελα αποκλειστικα στο παιδοτοπο για μιση ωρα για να τσεκαρω την αντιδρση της...ηταν σημειο για μικρα παιδακια και ηταν μονο η δικια μου και τα παιχνιδια... σας πληροφορω πως επειδη τσεκαρα καθε 5 λεπτα ουτε καν τη πειραξε που δε με εβλεπε!

Παλιοτερα τη μεγαλη μου τη κυνηγουσαμε σε καθε βολτα γιατι πηγαινε σε ολους τους αγνωστους και τους μιλουσε, απλωνε τα χερια να την παρουν, ανεβαινε στις αδειες καρεκλες διπλα τους στις καφετεριες κλπ. Σαν να βλεπω και τη μικρη να μου κανει τα ιδια, γιατι αυτη να δειτε μια χαρα κι ενα χαμογελο να παει σε οποιον δει!

Πως θα μαθουν μετα αυτα το παιδια μετα να μη μιλανε σε αγνωστους και να ναι πιο συμμαζεμενα? Και σιγουρα δε νοιαζονται αμα τους λεμε μη πας εκει η οχι. αυτα ακουνε μονο οταν τα συμφερει:evil:

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ cat29 και litpot για τον αντιθετο λογο απο εσας~:oops:

Βρε κοριτσι αντι να χαιρεσαι που δεν κρεμονται απο πανω σου εσυ στεναχωριέσαι??Αφου εχετε και την γιαγια νομιζω οτι παιζει ρόλο και αυτο...εμεις εχουμε μονο τον παππου μας ο ποποιιος απλα ερχεται και τον παιζει καθε μερα για κανενα μισαωρο , τρελενεται οταν τον βλεπει να δω τωρα που θαπαμε στους γονεις μου τι θακνει γιατι δεν τους ξερει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...