Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννούλα υπομονή με τα δοντάκια, τι άλλο να κάνουμε? Ζέστη δεν λες τίποτα, ανυπόφορη είναι η κατάσταση. Περαστικά σου. Η φαρυγγίτιδα δεν θέλει ζεστά ούτε και παγωμένα. Έχε υπόψιν γιατί εγώ κάποτε έπινα καυτά χαμομήλια στην πύρα του καλοκαιριού:)

Σοφία 2 12ωρο ύπνο???Ααα εμείς απέχουμε πολύ από αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριάννα πήρες για την πρώτη σου κόρη ή για την δεύτερη? Εγώ που γέννησα Αύγουστο 2009 δικαιούμαι???

Εγω πηρα και για τις 2.:D

Οποτε εσυ που γεννησες και πιο πριν απο μενα σιγουρα δικαιουσαι κι εσυ. θα παρεις σιγουρα μεχρι τον απριλιο και μετα επεμεινε να σου πουνε τι γινεται με τα υπολοιπα, και απο που θα τα παρεις, γιατι ο εργοδοτης σου σιγουρα θα σου εχει βαλει ολοκληρη την εισφορα και δεν μπορει να τα δωσει και στο ικα σε σενα ( να τα πληρωσει δηλαδη 2 φορες). Κανονικα ο λογιστης του θα επρεπε να τον ειχε ενημερωσει...!

hellooo τι κανετε?εχει φραξει ολο το αναπνευστικο μου συστημα απο βλεννες!!!δεν μπορω να ανασανω!!!νομιζω οτι θα παθω ανακοπη.......θα παω σε πνευμονολογο σημερα.εσεις πως ειστε? τα παιδακια σας?επισης να πω.....καλως ηρθα και εγω στο κλαμπ με τα σπιθουρακια!!!πηγα εχτες το μεσημερι να ψωνισω στον Κωστα απο την sprider και γυριζω στο αυτοκινητο και βλεπω τον μικρο γεματο σπιθουρακια παντου!!!τρελαθηκα......πηγα και τον εκανα μπανιο αλλα εχει μερικα ακομα.......οταν γυρισει ο γιατρος θα τον παω απο κει μηπως ειναι κατι αλλο......!!!

Τότε μάλλον δεν δικαιούμε τίποτα γιατί μετά την άδεια λοχείας πήρα το 6μηνο του ΟΑΕΔ και αυτό έληξε 27 Απρίλη!!!

EEEEE λαθος!!!! δικαιουσαι απο Μαιο μεχρι Αυγουστο!!!!! απλα πρεπει να δεις απο ποιον θα τα παρεις...ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατι να τα χαρισεις στο ικα???

εμενα πχ για 3 μηνες βγαινουν 120 ευρω. μπορει να μην ειναι πολλα αλλα ολο και κατι ειναι! ειναι $$ που τα χεις δουλεψει:)

Διαφημίσεις

EEEEE λαθος!!!! δικαιουσαι απο Μαιο μεχρι Αυγουστο!!!!! απλα πρεπει να δεις απο ποιον θα τα παρεις...ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατι να τα χαρισεις στο ικα???

εμενα πχ για 3 μηνες βγαινουν 120 ευρω. μπορει να μην ειναι πολλα αλλα ολο και κατι ειναι! ειναι $$ που τα χεις δουλεψει:)

Αφού ο εργοδότης τα έχει πληρώσει στο ΙΚΑ ή θα τα πληρώσει γιατί να μην τα επιστρέψει το ΙΚΑ???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αφού ο εργοδότης τα έχει πληρώσει στο ΙΚΑ ή θα τα πληρώσει γιατί να μην τα επιστρέψει το ΙΚΑ???

Γιατι με πολυ απλα λογια τα χουνε κανει μανταρα... Βγαλανε τον ΙΟΥΛΙΟ μια εγκύκλιο που ελεγε πως απο τον ΑΠΡΙΛΙΟ που ειε περασει ο εργοδοτης (θα πρεπε να μυρισει τα νυχια του) και να κανει μειωμενες εισφορες και να στα δινει στο μισθο σου οσα ΘΑ επαιρνες επιστροφη απο το ικα...μαλλον ξεμεινανε απο ρευστο και αποφασισαν να το δινει κατευθειαν ο εργοδοτης. ΑΛΛΑ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ (ο δικος μου τουλαχιστον) ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ αφου ο εργοδοτης τα χει κανει ολα νομοτυπα και βγαλανε την εγκυκλιο μετα 3 μηνες????

Πρεπει να βρεθει μια λυση σκεφτομαι κι εγω τι να κανω και σε ποιον να απευθυνθω γιατι θα χασω 3 μηνες χρηματων.

Καλημερα κοριτσιααα!!!!

Εγω πηγα σημερα και κατεθεσα τα χαρτια στον ΟΑΕΔ για το οικογενειακο επιδομα, (επειδη εχω 2 εχουν αρχισει οι αιτησεις. νομιζω για οσες εχουν ενα παιδακι απο σεπτεμβρη ειπαν...)

Φυσικα αν δεν εχετε καταλαβει, θα σωθω με αυτα τα λεφτα καθως θα παρω για 2 παιδια το αστρονομικο ποσο των 295 .80 ευρω !!!!:D:D:D:D:D Ουτε οι πανες τους δηλαδη για 3 μηνες. Ευτυχως που η μεγαλη σχεδον τις σταματησε και μου κανει οικονομια!!!!

Τουλαχιστον δε θα κανουν κανα 6μηνο μου ειπαν τελος της αλλης βδομαδας να παω τραπεζα θα τα εχουν βαλει!

Η πατατα (ε, βεβαια δεν υπαρχει μερα χωρις "αλατοπιπερο!") που εκανα ειναι πως πανω στη βιασυνη μου και τη νυστα το πρωι ξεχασα τα μισα μου χαρτια στο σπιτι παρολο που τα χα ολα μαζι:tongue:...Πηγα εψαξα και παρκαρα και κατεβαινοντας ειδα πως μου λειπουν τα μισα..Ξαναγυρισα σπιτι πηρα κ τα αλλα, και ξανα στον ΟΑΕΔ...ευτυχως καποιος ειχε φυγει και το βαλα το αμαξι ακριβως μπροστα στην εισοδο.

Αργησα να ρθω κ στη δουλεια μου...εντωμεταξυ απο το ζορι με εχει πιασει κ πονοκεφαλος! :|:neutral::|:neutral::|

ΑΝΤΕ και καλημερα!:cool:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και από εμενα!

καλοφάγωτα βρε τα λεφτα! πω πω τοσα που ειναι τι θα τα κανεις;:D

βεβαια από την άλλη όπως λεει και η μανα μου "μαζεφ'τα και ας ειν' και ρωγες"!

αλλωστε θα τους τα χαριζες; οχι βεβαια!

κατα τα αλλα καλα;

εμεις θα φυγουμε το Σαββατο και θα παμε στο χωριο της μητερας μου, τα Φιλιατρά! συμπεθερακι ακους;;;; θα ερθεις να με επισκεφτεις; θα ερχομουν εγω αλλα ο συζυξ θα επιστρεψει Αμαλιαδα την Κυριακη γιατι απο δευτερα θα παει στη δουλεια και δεν θα εχω αυτοκινητο :( την τριτη θα φυγουμε από εκει! αχ αχ ελατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

οι υπόλοιπες τι κανετε πως ειστε;

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!!!

τι κάνετε???????

εγώ το έχω ξεφτιλίσει το ζήτημα της ανοργανωσιάς....πήρα χθες τηλ να παραγγείλω τα προσκλητήρια και δυτυχώς μου είπαν οτι μέχρι προχθές δέχονταν παραγγελίες γιατί κλείνουν μέχρι τις 23!!!

το έλυσα βέβαια το θέμα και γλίτωσα και τα 80 ευρουλάκια που θα τους έσκαγα!!! με ένα μικρό κλόπυ πέιστ, έφτιαξα μόνη μου το προσκλητήριο και θα το πάω εγώ για εκτύπωση απλά σε ένα τυπογραφείο!!! και βγηκε και πολύ ωραίο!!!

του φωτογράφου τα 1800 ευρουλάκια δε μπορώ να χωνέψω ακόμα αλλά που θα πάει....σκέφτομαι τι φανταστική δουλειά κάνει και παρηγοριέμαι!!!

άσχετο: σκέφτομαι για δωράκι στα παιδάκια που θα είναι στη βάφτιση να πάω να τους εκτυπώσω κούπες στο καθένα το όνομα του και να τις βάλω σε κάτι φανταστικές τσαντούλες που παρήγγειλα απο το αν αγαπάς μαζί με ζαχαρωτά και κανένα γλειφιτζούρι!

συμπεθεράκι έχει καμιά παραλία κατά κει??????????

Θα προσπαθήσω να έρθουμε πάντως!!!!!!!!

να δει ο γαμπρός μου τη μέλλουσα γυναίκα του με μαγιώ, να πάθει πλάκα!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!

αχ Λιάκι μετακόμιση μέσα στο 15αύγουστο ε? κουράγιο!

Μαριάννα να φανταστώ οτι το οικογενειακό επίδομα το δικαιούνται μόνο οι εργαζόμενες ε?????? εγώ που είμαι επισήμως άνεργη να μην ελπίζω!!!

πλάκα πλάκα ο ΟΑΕΔ 500 ευρουλάκια μου δίνει για ταμείο ανεργίας! pas mal! απ'το ολότελα....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γιατι με πολυ απλα λογια τα χουνε κανει μανταρα... Βγαλανε τον ΙΟΥΛΙΟ μια εγκύκλιο που ελεγε πως απο τον ΑΠΡΙΛΙΟ που ειε περασει ο εργοδοτης (θα πρεπε να μυρισει τα νυχια του) και να κανει μειωμενες εισφορες και να στα δινει στο μισθο σου οσα ΘΑ επαιρνες επιστροφη απο το ικα...μαλλον ξεμεινανε απο ρευστο και αποφασισαν να το δινει κατευθειαν ο εργοδοτης. ΑΛΛΑ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ (ο δικος μου τουλαχιστον) ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ αφου ο εργοδοτης τα χει κανει ολα νομοτυπα και βγαλανε την εγκυκλιο μετα 3 μηνες????

Πρεπει να βρεθει μια λυση σκεφτομαι κι εγω τι να κανω και σε ποιον να απευθυνθω γιατι θα χασω 3 μηνες χρηματων.

Κατάλαβα. Ελλαδάρα το μεγαλείο σου!

Καλή σας μέρα κοπελιές:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρες!!!!!!

τι κάνετε???????

εγώ το έχω ξεφτιλίσει το ζήτημα της ανοργανωσιάς....πήρα χθες τηλ να παραγγείλω τα προσκλητήρια και δυτυχώς μου είπαν οτι μέχρι προχθές δέχονταν παραγγελίες γιατί κλείνουν μέχρι τις 23!!!

το έλυσα βέβαια το θέμα και γλίτωσα και τα 80 ευρουλάκια που θα τους έσκαγα!!! με ένα μικρό κλόπυ πέιστ, έφτιαξα μόνη μου το προσκλητήριο και θα το πάω εγώ για εκτύπωση απλά σε ένα τυπογραφείο!!! και βγηκε και πολύ ωραίο!!!

του φωτογράφου τα 1800 ευρουλάκια δε μπορώ να χωνέψω ακόμα αλλά που θα πάει....σκέφτομαι τι φανταστική δουλειά κάνει και παρηγοριέμαι!!!

άσχετο: σκέφτομαι για δωράκι στα παιδάκια που θα είναι στη βάφτιση να πάω να τους εκτυπώσω κούπες στο καθένα το όνομα του και να τις βάλω σε κάτι φανταστικές τσαντούλες που παρήγγειλα απο το αν αγαπάς μαζί με ζαχαρωτά και κανένα γλειφιτζούρι!

να δει ο γαμπρός μου τη μέλλουσα γυναίκα του με μαγιώ, να πάθει πλάκα!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!

αχ Λιάκι μετακόμιση μέσα στο 15αύγουστο ε? κουράγιο!

Μαριάννα να φανταστώ οτι το οικογενειακό επίδομα το δικαιούνται μόνο οι εργαζόμενες ε?????? εγώ που είμαι επισήμως άνεργη να μην ελπίζω!!!

πλάκα πλάκα ο ΟΑΕΔ 500 ευρουλάκια μου δίνει για ταμείο ανεργίας! pas mal! απ'το ολότελα....

μακαρι να τα καταφερουμε να βρεθουμε. παραλιες εχει αλλα πως ειναι δεν ξερω. ξερω μονο μια που ειναι πολυ βαθια. θα ρωτησω και θα μαθω που τα πανε τα παιδακια! θελω και εγω να δω νυφακι με μαγιο!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα...

για το ποιοι δικιουνται το επιδομα δεν ειμαι πολυ σιγουρη, παντως πρεπει να ειναι ασφαλισμενος ο γονιος και το παιδι στο ικα. τωρααν ο αντρας σου ειναι στο ικα κι εχει ασφαλισει το παιδι στο ονομα του δε βλεπω λογο γιατι να μη το παρει!

δε παιρνετε κανενα τηλ να ρωτησετε μη το χασετε χωρις λογο? ξερω πως αν εργαζονται και οι 2 το παιρνει ενας απο τους 2 γονεις. τωρα που το σκεφτομαι αν ειναι ο συζυγος στο ικα και κανει αυτος τα χαρτια το μονο που χρειαζεται απο σενα ειναι να κανετε μια κοινη δηλωση οτι δε το παιρνεις εσυ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ καλυτερα καντε τους ενα τηλ!

Καλημέρες!!!!!!

τι κάνετε???????

να δει ο γαμπρός μου τη μέλλουσα γυναίκα του με μαγιώ, να πάθει πλάκα!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!..

ποιον φωτογραφο εκλεισες?πολλα ειναι τα 1800€ βρε!!!εγω σκεψου οτι εφερα φωτογραφο απο Αθηνα με 1300€ εγγυημενη δουλεια και ψηφιακο αλμπουμ!!!Μακ εμενα????:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...