Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρααααα!!!!

τι κάνετε???????

πολύ ζέστη....έχω σκάσει!!!

και προσπαθώ να ξεπεράσω το μικρό εγκεφαλικό που έπαθα χθες!!!

είχαμε ραντεβού με τον φωτογράφο για τη γαμοβάφτιση και αφού τα συζητήσαμε όλα και ρωτήσαμε τιμή, μόλις την είπε παραλίγο να μείνω στον τόπο!!! τελοσπάντων όμως θα του τα σκάσουμε γιατί κάνει πολύ καλή δουλειά ο άτιμος!!!

η μικρή ετοιμάζει και το δεύτερο δοντάκι αλλά ευτυχώς δεν έχει γκρίνια ιδιαίτερη! το ξεπερνάει με κανέναν θηλασμό παραπάνω!

συμπεθεράκι τα αρκούδια σας είναι Α ενεργειακής κλάσης? αν ναι, μην ανησυχεί για το ρεύμα....αν όχι....ε ανησύχησε λίγο!!! χαχαχαχα!!!

Λιτσάκι πότε θα μας έρθετε κάτω?????????

το παλικάρι σου δρομέας κανονικός ε????

εμένα η μικρή πάει λίγο ανάποδα....ενώ στην αρχή δεν ήξερε να μπουσουλήσει και κρατιόταν και περπάταγε, τώρα που ξέρει να μπουσουλάει το προτιμάει γιατί φτάνει πιο γρήγορα όπου θέλει!

Ελενάκι περαστικά!!! ρε τι σε βρήκε καλοκαιριάτικα!!!

άσχετο: ο φωτογράφος μας μένει Τρίπολη!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Ελενίτσα περαστικά σου! Άτιμες και άκρως ενοχλητικές οι γρίπες του καλοκαιριού αλλά πλέον έχουμε καταντήσει να μην αρρωσταίνουμε τόσο τον χειμώνα, όσο το καλοκαίρι!

Σοφία με γειά το δοντάκι!!!

Μακ πάρε κορίτσι μου το παιδί σου αγκαλίτσα στο κρεβάτι και ας κακομάθει. Ένα το έχουμε και θα το κακομάθουμε, αυτό λέω εγώ! Οκ κάποτε θα το κόψει και αυτό γιατί να καταπιεζόμαστε και εμείς και αυτό αν το θέλουμε τόσο???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Ελενίτσα περαστικά σου! Άτιμες και άκρως ενοχλητικές οι γρίπες του καλοκαιριού αλλά πλέον έχουμε καταντήσει να μην αρρωσταίνουμε τόσο τον χειμώνα, όσο το καλοκαίρι!

Σοφία με γειά το δοντάκι!!!

Μακ πάρε κορίτσι μου το παιδί σου αγκαλίτσα στο κρεβάτι και ας κακομάθει. Ένα το έχουμε και θα το κακομάθουμε, αυτό λέω εγώ! Οκ κάποτε θα το κόψει και αυτό γιατί να καταπιεζόμαστε και εμείς και αυτό αν το θέλουμε τόσο???

ελευθερια μου δεν θελω να τον κακομαθω... τρεμω να σου πω την αληθεια μην τον ωθησω να αποκτησει συνηθειες που μετα θα δυσκολευτω να του τις κοψω γιατι εγω θα φταιω και μονο και μετα θα το ταλαιπωρησω αδικα... απλα δεν μπορω και εγω όλη τη νυχτα τα σουρτα φερτα. σαν ζομπι σηκωνομαι. ούτε ξερω τι κανω μες τα αγρια μεσανυχτα. :roll:

ο μικρος σου καλα; συνεχιζει το προγραμμα του;:D

Καλημερες κι απο μενα...Τοση ζεστη πρωτη φορα φετος!!!!

οι δικες μου σκασαν απο τη ζεστη κατα τις 8 το πρωι μου ξυπνησανε...καναμε τσισα και ηπιαμε μισο μπουκαλι νερο ( η μεγαλη) και ξαναπεσαμε!

ελευθερια μου δεν θελω να τον κακομαθω... τρεμω να σου πω την αληθεια μην τον ωθησω να αποκτησει συνηθειες που μετα θα δυσκολευτω να του τις κοψω γιατι εγω θα φταιω και μονο και μετα θα το ταλαιπωρησω αδικα... απλα δεν μπορω και εγω όλη τη νυχτα τα σουρτα φερτα. σαν ζομπι σηκωνομαι. ούτε ξερω τι κανω μες τα αγρια μεσανυχτα. :roll:

ο μικρος σου καλα; συνεχιζει το προγραμμα του;:D

Το θεωρώ απίθανο να έχεις έναν άγγελο, το δικό σου παιδί και να μην το κακομάθεις έστω και κάπου. Στον ύπνο, στο παιχνίδι, στην βόλτα...Πώς είναι δυνατόν να αρνείσαι και να βάζεις την λογική όταν έχεις να κάνεις με το ίδιο σου το σπλάχνο? Οκ, δεν λέω ό,τι δεν θα βάζουμε και όρια, αλίμονό μας μετά αλλά ρε παιδάκι μου στην αγκαλίτσα και στα φιλάκια πως να πεις όχι??

Πάντως Μαράκι για 10 μέρες τον έπαιρνα και εγώ το πρωί στο κρεβάτι μας, κατά τις 5-6 μιας και ξυπνούσε ανά 1 ώρα και ως τότε ήμουν ένα πτώμα. Έπρεπε να κοιμηθώ έστω 1-2 να αντέξω το 8ωρο και το έκοψε μόνος του. Πώς???Μια μέρα ξύπνησε στις 6 και δεν ξανακοιμήθηκε ούτε στο κρεβάτι μας, την επόμενη ξύπνησε 7 παρά και έκανε το ίδιο και την μεθεπόμενη ξύπνησε στις 7 και μόλις τον θήλασα στο κρεβάτι μας σηκώθηκε όρθιος και προσπαθούσε να ρίξει το κάδρο που βρίσκεται πάνω από το προσκέφαλό μας:)Από τότε δεν τον ξαναπήρα μαζί μας:)

Συνεχίζει το πρόγραμμά του το πουλάκι μου. Ξυπνάει 1 φορά, κοιμάται 10-4 περίπου, τρώει στις 4 και συνεχίζει ως τις 7 με 8. Έχω πρηστεί από τον ύπνο λέμε:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερες κι απο μενα...Τοση ζεστη πρωτη φορα φετος!!!!

οι δικες μου σκασαν απο τη ζεστη κατα τις 8 το πρωι μου ξυπνησανε...καναμε τσισα και ηπιαμε μισο μπουκαλι νερο ( η μεγαλη) και ξαναπεσαμε!

Καλημέρ Μαριάννα. Πήρες κορίτσι μου λεφτά πίσω από το ΙΚΑ για τις εισφορές???Σαν κάτι να θυμάμαι. Αν ναι, σε χρειάζομαι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το θεωρώ απίθανο να έχεις έναν άγγελο, το δικό σου παιδί και να μην το κακομάθεις έστω και κάπου. Στον ύπνο, στο παιχνίδι, στην βόλτα...Πώς είναι δυνατόν να αρνείσαι και να βάζεις την λογική όταν έχεις να κάνεις με το ίδιο σου το σπλάχνο? Οκ, δεν λέω ό,τι δεν θα βάζουμε και όρια, αλίμονό μας μετά αλλά ρε παιδάκι μου στην αγκαλίτσα και στα φιλάκια πως να πεις όχι??

Πάντως Μαράκι για 10 μέρες τον έπαιρνα και εγώ το πρωί στο κρεβάτι μας, κατά τις 5-6 μιας και ξυπνούσε ανά 1 ώρα και ως τότε ήμουν ένα πτώμα. Έπρεπε να κοιμηθώ έστω 1-2 να αντέξω το 8ωρο και το έκοψε μόνος του. Πώς???Μια μέρα ξύπνησε στις 6 και δεν ξανακοιμήθηκε ούτε στο κρεβάτι μας, την επόμενη ξύπνησε 7 παρά και έκανε το ίδιο και την μεθεπόμενη ξύπνησε στις 7 και μόλις τον θήλασα στο κρεβάτι μας σηκώθηκε όρθιος και προσπαθούσε να ρίξει το κάδρο που βρίσκεται πάνω από το προσκέφαλό μας:)Από τότε δεν τον ξαναπήρα μαζί μας:)

Συνεχίζει το πρόγραμμά του το πουλάκι μου. Ξυπνάει 1 φορά, κοιμάται 10-4 περίπου, τρώει στις 4 και συνεχίζει ως τις 7 με 8. Έχω πρηστεί από τον ύπνο λέμε:)

χα χα χα χαχα

508773ifppkupbqu.gif

Αντε με το καλο και το 2ο δοντακι σας Σοφακι μου και ευχομαι χωρις γκρινια !!!Ερχομαστε στις 14 !!!!! Πρεπει να σκεφτω και να γραψω τι θα χρειασθω μαζι μου γι ανα μην τρεζω τελευταια στιγμη!!

Κι εδω πολυ ζεστηηηηηη, χθες κοιμηθηκαμε με το αρκουδι αλλα κατα τις 4 αρχισε να βηχει ο μικρος (παρολο που αφηνω λιγο την πορτα ανοιχτη απο το δωματιο του) και το εκλεισα .

Εγω κατεθεσα χαρτια πριν 1 μηνα στο ΙΚΑ και ουτε φωνη ουτε ακροαση απο πουθενα ...ειναι και καλοκαιρι....απο Σεπτεμβρη τωρα

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Εμενα δεν ξυπναει ομικρος το βραδυ αλλα με το παραμικρο κιχ που θα κανει οσο βαθια και να κοιμαμαι ξυπναω και πηγαινω να τον δω ....οτι αλλη φασαρια να εχει δεν ακοπυω τιποτα και μολις ακουστει κατι απο το δωματιο εχω πεταχθει επανω...

Την αλλη φορα ο Ομηρος ολο το βραδυ σχεδον την ειχε βγαλει στην τουαλετα και δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα και γκρινιαζει ο μικρος πεταγομαι και το υ λεω ε τι κανεις στην τουαλετα??? ολο το βραδυ σχεδον εδω ειμαι μου λεει τωρα το πηαρες χαμπαρι??? αντε γεια κοριτσια ...αντε γεια λεμε

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Ααα θέλω πληροφορίες. Διάβασα ό,τι η επιστροφή των εισφορών ισχύει για όσες γέννησαν μέχρι τον Μάρτη του 2009, εμείς προς το παρόν δεν δικαιούμαστε κάτι. Σαν είπαν τίποτα επί τούτου? Από το ΙΚΑ μου είπαν ό,τι δεν υπάρχει περιορισμός.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερουδια!!!!!! τι κανετε μανουλες και μωρακια;;;; εμεις λιωνουμε απο τη ζεστη μανα και κορη!!!! εχω φαρυγγιτιδα...τι κακο ειναι αυτο καλοκαιριατικα;;;; εχω 3 βραδια να κοιμηθω, μολις κλεισω τα ματια μου με πιανει ενας βηχας απαπα...ξυπναω τη μικρη απο το διπλα δωματιο...και φοβαμαι να μην την κολλησω κιολας. Τρωμε αυγο, 2η φορα σημερα, με μεγαλη επιτυχια, ουτε μας πειραξε και μας αρεσει κιολας. Σημερα της τον εδωσα ολο τον κροκο, θα αφησω ετσι κανα 2 βδομαδες και μετα θα της δωσω και το ασπραδι. Επισης βγαζουμε κι αλλο δοντι, εχει σκισει το ουλο και φαινεται και αρχισαμε παλι τα γοερα κλαματα μεσα στη νυχτα, καλα ειχαμε ησυχασει 2 βδομαδες παλι απο την αρχη. Αμαν πια αυτα τα παλιοδοντα τι τυραννια τους κανουν μωρε, πονανε τα μωρακια μας...Σημερα θα παμε παλι μπανιο και μετα σε ταβερνα για φαγητο. Επισης το απογευμα θα της δωσω τοστ με κασερι, αφου δε μου τρωει κανενα απογευματινο, ουτε γιαουρτι, ουτε κρεμα, ουτε φαγητο, μονο μπισκοτα τρωει οποτε σημερα αντι για μπισκοτα θα της κανω μισο τοστ με κασερακι και ιδωμεν...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλησπερα μανουλες.τι κανετε?εμεις καλα.σημερα εχουμε παιδιατρο και εμβολιο μηννιγγιτιδας,τον πειραζει τον καημενο .ερχεται 2ημερο γκρινιας παλι:(

εκτος εμβολιων και δοντιων μαλλον ειμαι απο τις τυχερες γιατι χτυπαει 12ωρο.μονο 1-2 φορες για πιπιλα ξυπναει.

Αννα περαστικα σου.συντομα να εισαι καλα.προσεχε την μικρη γιατι και εγω οταν ο Αναστασης ηταν 2,5 μηνων ειχα φαρυγγιτιδα και τον κολλησα:(

XWF8p2.png

Ααα θέλω πληροφορίες. Διάβασα ό,τι η επιστροφή των εισφορών ισχύει για όσες γέννησαν μέχρι τον Μάρτη του 2009, εμείς προς το παρόν δεν δικαιούμαστε κάτι. Σαν είπαν τίποτα επί τούτου? Από το ΙΚΑ μου είπαν ό,τι δεν υπάρχει περιορισμός.

Λοιπον πηρα $$ για οκτωβριο ως τον Απριλιο του 10. μετα αλλαξε ο νομος κ λεει μετα τον απριλιο και εως να κλεισει το μωρο 12μηνες πρεπει να μου τα δινει τα $$ η δουλεια μου και να κανει μικροτερη εισφορα στο ικα για μενα. Ελα ομως που ειχαν ηδη κανει τις εισφορες για τον απρ-μαιο-ιουν. και τωρα δε ξερω αυτα τα $$ πως θα τα παρω...μαλλον ενσταση θα κανω στο ικα. Παντως του ιουλιου τα βαλανε στη μισθοδοσια μου ηδη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...