Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚουκουβαγιοΜαράκι καλήμέρα:)

Καλά είμαστε εμείς και στο είπα???Ξυπνάμε μόνο 1 φορά πλέον. Κοιμάται 10, ξυπνάει 4 και μετά πάλι 8 με 8:30. Έχω λιώσει στον ύπνο λέμε:)

Αντράκι σωστό το μπεμπέ ε???Φαντάζομαι τι χαρά θα έχει και εκείνο που είστε κοντά του. Να μπορούσαν να μιλήσουν ώρες ώρες, πόσο θα το ήθελα!! Να μου φιλήσεις τα μπουκλάκια του!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚουκουβαγιοΜαράκι καλήμέρα:)

Καλά είμαστε εμείς και στο είπα???Ξυπνάμε μόνο 1 φορά πλέον. Κοιμάται 10, ξυπνάει 4 και μετά πάλι 8 με 8:30. Έχω λιώσει στον ύπνο λέμε:)

Αντράκι σωστό το μπεμπέ ε???Φαντάζομαι τι χαρά θα έχει και εκείνο που είστε κοντά του. Να μπορούσαν να μιλήσουν ώρες ώρες, πόσο θα το ήθελα!! Να μου φιλήσεις τα μπουκλάκια του!!

τ ε λ ε ι α!!!!!!!!!!!!!! αργησε ο μικρός σου αλλα έστρωσε το πουλάκι μου! καλη ξεκούραση τωρα :D

φευγω πάω σπίτι μου!

φιλιααααααααααααα!

καλημερα...

τελικα στο προγραμμα με τους σταθμους δε μπηκα μια θεση! ειμαι 1η επιλαχουσα στο σταθμο πρωτης επιλογης που θελω... τρελη γκαντεμια ε? αλλα και σαν 1η επιλαχουσα διατηρω ελπιδες, πολλα παιδακια μου χουν πει πως γραφονται κ δεν πηγαινουν. θα περασω κ μια βολτα απο το σταθμο να δω γενικα τι παιζει εκει....

γεια σας μανουλες τι κανετε? ολα καλα?χρονια πολλα στα μωρακια που εκλεισαν τον πρωτο χρονο ζωης!!!!!πολυχρονα και παντα ευτυχισμενα......δεν εχω προλαβει να σας διαβασω πολυ αλλα να πω στην Μαριαννα οτι εχεις πολλες ελπιδες να σας παρουν στο σχολειο.ετσι ηταν και η κουνιαδα μου περσυ και την ειδοποιησαν αμεσως.......εμας μας πηραν στο σχολειο που εχουμε δηλωσει!!!!ο Μαρινακος μου απο Σεπτεμβρη ξεκινα παιδικο σταθμο!!!!!:D

Διαφημίσεις

αααα τις φωτο θα τις παρω την Πεμπτη οποτε θα δειτε και το φορεμα.Μακ η μπομπο σου ερχεται πακετο στην Αμαλιαδα!!!!δεν πηγαινω τα πρωινα στο μαγαζι.....παει ο αδερφος μου οποτε κανω δουλειες στο σπιτι.....ατελειωτες οι ριμαδες!!!!ειμαι και αρρωστη ακομα.......επαθα βροχιτιδα μες το καλοκαιρι!!!!

Γεια σας -Γεια σας.τι κανετε μανουλες με τα μικρα αστερακια?ελπιζω ολοι καλα. ελενιτσα b απο οτι διαβαζω ταλαιπωρησε πολυ .ακου βρογχιτιδα καλοκαιριατικα!!!!περαστικα σου κοριτσακι μου.

εμεις ..χαμος.τετοια γκρινια...απαπα.πηρε φορα ο κυριος και δεν σταματαει με τιποτα.μου φαινεται παμε για δευτερο δοντι μεσα στην εβδομαδα!!!

Σοφακι με γεια το δοντακι σας.καλες μασες!!:-D

Μαρακι απο οτι διαβαζω περνατε σουπερ με τον Νικολι.Η αληθεια ειναι οτι αποφευγω να καταιβενω πολη αυτο το μηνα γιατι γινεται πανικος.Οπως ξερεις δεν βρισκεις παρκινγκ πουθενα και εκνευριζομαι αφανταστα.σου στελνω το τηλ.και κανονιζουμαι οποτε θες.θελω πολυ να σε γνωρισω.(πωπω τοσο περπατημα με τοση ζεστη πως αντεχεις?μπραβο!!!εγω ειμαι πολυ τεμπελα με το περπατημα.βαριεμαι να κουνηθω με τοση ζεστη!!!:roll::oops:)

XWF8p2.png

Καλημέρα και από μένα όμορφες μανούλες!!!Μάλλον θα με ξεχάσατε και θα νομίζετε οτι σας ξέχασα και εγω!!Δεν ξέρω εσεις πώς τα καταφέρνετε αλλά εγω μάλλον κάτι κάνω λάθος!!Ο μπέμπης ακόμα ξυπνάει 3 φορές μέσα στη νύχτα για γάλα και αγκαλιά και δεν ξέρω πια τί να κάνω για να σταματήσει!!Μέσα στη μέρα κοιμάται 2 φορές από 40 λεπτά όπου πρέπει να μαγειρέψω, να φάω, να σφουγγαρίσω ,να κάνω μπάνιο ,να μαζέψω και αν χτυπήσει κανένα τηλ την έκατσα!!!!Επίσης θέλει όλη την ώρα την προσοχή μου μιας και τώρα περπατάμε κουτσά στραβά και όλο τσακιζόμαστε!!Χτες κατάλαβε οτι θα βγω και δε σταμάταγε το κλάμα!!!Το βράδυ τον κάνω μπάνιο και τον κοιμίζω κάτι που κρατάει από 15 λεπτά μέχρι 60!!!!Μετά να πλύνω τα πιάτα να σιδερώσω να φάω κάτι πάει!!!πού κουράγιο για

O40a.jpgO40ap3.png

σερφάρισμα κια ποίος θα είναι μέσα!!!Πείτε μου τί λάθος κάνω;;;;;;;;;;;;;

Εσεις τί κάνετε;Ελπίζω να ευχαριστιέστε τα μωράκια σας και να περνάτε τέλεια το πρώτο σας καλοκαίρι!!!

Εύχομαι τα καλύτερα για όλα τα νεοφώτιστα μωράκια σας και με το καλό τα υπόλοιπα!!!

Ηθελα να σας ρωτήσω και τί γάλα τους δίνετε τώρα σκόνη φρέσκο ή το νεσλακ, νουλακ?

Πολλά φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες και στα ζουμερά μπεμπάκια σας:D:D:D:D:D:D:D

O40a.jpgO40ap3.png

Καλημέρα....καλησπέρα....τεσπα!!!

καλώστη τη Μαριάνθη!!!

δεν κάνεις κάτι λάθος Μαριάνθη μου! απλά είναι λίγο πιο απαιτητικός ο μικρός!

πωπω πάλι άργησα εγώ....πάω να τελειώσω το μαγείρεμα!!!

φιλάκια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

κι απο μενα καλημερα,

gemab εγω δινω νεσλακ και νουλακ...αλλα μη φανταστεις πως το πολυπινει κιολας. τωρα η πεθερα μου τα πρωινα της φτιαχνει 240 λεει και το πινει με 2-3 διακοπες απο τις 9 ως τις 10 και μιση. χθες το βραδυ τη καταφερα κι εγω με 3 διακοπες της εδωσα 160!!!! μεγαλος αθλος για τη μικρη αυτο!!!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλε τι ερημιές ειναι αυτές στο καφε μας? 2-3 μερες δεν εχω μπει και εχετε γραψει μονο 2 σελίδες???

Εμεις ημαστε μια χαρα , δεν βαζουμε τον ποπουδακο μας κατω για κανενα λογο , απορω που την βρισκει αυτην την αντοχη(η μαμα εχει βγει off) , μου κραταει το 1 δαχτυλο και τρεχει σε ολο το σπιτι , δεν περπαταει λεμε τρεχει .Απο δόντια ημαστε στα 8 και ειναι να σκανε και αλλα γιατι ειναι ανησυχος αυτες τις μερες και πρεπει να ειχε και κατι δεκατα. Για καλη μας τυχη ο παιδικος δεν κλεινει καθολου απλα δεν εχει σχολικο και τον πηγαινοφέρνουμε εμεις , κυριος βεβαια στο αυτοκινητο και αν προλαβει ριχνει και κανενα υπνακο . Εχουμε αποκτήσει αλλο προγραμμα το ΣΚ αλλα αυτο το 6-7 το πρωι εγερτήριο δεν αλλαζει με τιποτα , να δω τι θα κανουμε στις διακοπες!!!

συγγνωμη αλλα εφαγα φλας:

τα μωρα σας τι νουμερο παπουτσι φορανε;

εμενα ο δικος μου θυμιζει καγκουρο: 21-22! πολύ δεν ειναι ή υπερβαλω;με βλεπω να του τα κανω παραγγελια στην εφηβεια :roll:!

Ζωηηηηηηηηηηηηηη.... ο δικος σου που ειναι πολύ προχω :tongue: τι φοραει;

πω πω νυχτιατικα τι σκεφτηκα!

επισης... ποιο μωρακι κανει ποδαρικο το Σεπτεμβρη από γενεθλια;

αυτααααααααα..... σας φιλω όλες!

καλο ξημερωμα!:D

ΜακΜαρακι μου εμεις φοραμε 19-20 αναλογα το παπουτσι , λογικο ειναι να φο ρατε βρε τετοιο νουμερο αφου ειναι ψηλος ο δικος σου

Καλημέρα!!!

Κατερινάκι με καθυστέρηση κι εγώ, αλλά να τα χιλιάσει το παλικάρι σου!!! πάντα χαρές να έχει στη ζωή του!!!

Ευμορφάκι μου χθες γίνατε κι εσείς 11 μηνών!!! πάντα γερός και χαρούμενος να είναι ο Παντελάκος σου!!! και έκανε και βηματάκια το αγόρι σου ε?????? τι ωραία!!! άντε με το καλό να πηγαίνετε βολτούλες χεράκι-χεράκι!!!

Εμείς επιτέλους αποκτήσαμε δόντι!!!! έσκασε το κάτω δεξιά το μπροστινό!

καλά να μη σας πω τι έγινε όταν το πήρα χαμπάρι....ήμασταν για καφέ και καθώς γελούσε η μικρή βλέπω κάτι να ασπρίζει....λέω μπαααα....ξανακοιτάω και ναι!!!! μια άσπρη κορυφούλα εμφανίστηκε!!!

ε με το που το είδα, άρχισα και έπαιρνα τηλέφωνο τη μάνα μου, τον πατέρα μου, την αδερφή μου για να τους το ανακοινώσω!!!! χαχαχαχα!!!

τι σας λέω εσάς όμως ε? αυτά είναι παλιά για εσάς!!!

Συμπεθεράκι ανεπτυγμένος ο γαμπρός μου!!!

η ανιψιά μου που είναι 16 μηνών φοράει 22!

καλέ μη σκας!!! ούτε εμείς θα πάμε διακοπές αλλά μια χαρά περνάμε κι έτσι! κάνουμε τα μπανάκια μας, πίνουμε τα καφεδάκια μας, οπότε....μια χαρά!!! έτσι κι αλλιώς τα πρωινά δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα μια και η νύφη σου μας βγήκε υπναρού! κοιμάται μέχρι τις 10, τρώει τα φρούτα της, παίζει και στις 12 ξανακοιμάται!

άσε που έχει βγει πολύ αλανιάρα!!!χθες ήταν ένας πιτσιρικάς 15 μηνών στη δίπλα ξαπλώστρα και της έστελνε φιλάκια κι αυτή τσίριζε απο τη χαρά της!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

ουφ ελπίζω να προλάβω να ξαναμπω αργότερα γιατί περιμένω τον τεντά να μας βάλει τέντες στο μπροστινό μπαλκόνι!

φιλάκιααααα!!!!!!!!!!!!

Σοφακι μου αντε με το καλο και χωρις πονο και τ αυπολοιπα!!καλες μασες τωρα

α μια χαρά τότε!!!!

εμένα πάλι μου είπαν το άλλο....οτι όποιος πιάσει πρώτος το πρώτο δόντι, πρέπει να πάρει στο παιδί ένα δώρο σε κόκκινο χρώμα!

κουφό????????

μα δε στέκει πουθενά αυτό!

Εγω ξερω οτι οποιος το βλέπει παίρνει ενα δωρο στο παιδι οχι συγκεκριμενο χρωμα οτιδήποτε, και βεβαια εγω το ειχα δει και ηταν και η θεια μου σπιτι και μου ειππε αντε πηγαινε να του παρεις κατι (και βεβαια τι πηρα????ΡΟΥΧΑΑΑΑΑ)

Κοριτσάκια μου γλυκά! Μου έχει πάρει τα μυαλά το σουργελάκι μου, τον χαζεύω ακόμα και όταν κοιμάται!!!

Βουλίτσα, καλοφώτιστος ο Αγγελάκος σε όλη του τη ζωή!

Ευμορφούλα μου, σκάσε δυο μεγάλα φιλιά στον Παντελάκι από μένα!

Μαράκι μου, εμείς είμαστε ακόμα στο 9-20 (στο κλειστό superga της νονάς φοράμε 20 :)).

Σοφάκι μεγειές το δόντι! Ο δικός μου πέταξε το 5ο και 6ο (κάτω πλαινά) για πλάκα και κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι! Μάλλον ετοιμάζονται και τα πάνω πλαινά γιατί δαγκάνει με μανία το ποτηράκι του και μένα :)

Ελευθεράκι καλημέρα σου, τι κάνει το Μανωλιό μας;

Που είναι και οι υπόλοιπες μανούλες;

Πατριωτάκι, από βδομάδα να τον πιούμε τον καφέ; Στείλε πμ με το τηλ. σου και πες μου αν κατεβαίνεις πόλη ή να κανονίσουμε κατα κεί...

Αύριο θα πάμε παιδίατρο για τον μηνιαίο μας έλεγχο! Ψήλωσε πολύ νομίζω το σπλαχνάκι μου, ο μπαμπάς και ο παππούς τον μέτρησαν 79 πόντους! για να δούμε...

χθες κατεβήκαμε βόλτα ποδαράτο (από Κανόνι κατέβηκα μέχρι τη μέση της Γαρίτσας, πατριώτισσα, και πίσω! Τα έφτυσα!) και σήμερα θα πάμε πάλι μπάνιο...1 και 1 είπαμε να το κάνουμε να μην χάνουμε και τις βόλτες μας...

κατά τα άλλα, περνάμε υπέροχα, ο Νικολής τσιρίζει συνέχεια από χαρά, φωνάζει μπαμπά και μαμά κοιτώντας μας (ναι, ναι, ναι, δεν φωνάζει πλέον μαμά την ντουλάπα αλλά εμένα!!!) και θέλει να περπατάει συνέχεια πιασμένος από τα χεράκια...

αυτά, είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι κοντά στο αστεράκι μου, συγχωρήστε μου το μήνυμα κουκουβαγιέξ :)

Πολλα φιλια στον Νικολή μας και προσπαθησε να τον απολαυσεις οσο μπορεις

αααα τις φωτο θα τις παρω την Πεμπτη οποτε θα δειτε και το φορεμα.Μακ η μπομπο σου ερχεται πακετο στην Αμαλιαδα!!!!δεν πηγαινω τα πρωινα στο μαγαζι.....παει ο αδερφος μου οποτε κανω δουλειες στο σπιτι.....ατελειωτες οι ριμαδες!!!!ειμαι και αρρωστη ακομα.......επαθα βροχιτιδα μες το καλοκαιρι!!!!

Βρε κορίτσι πως τα κατάφερες εσυ και αρρώστησες καλοκαιριάτικα??Περαστικα σου και φιλια στον Μαρινο μας

Ζωίτσααααααααααααα που εισαι βρε κορίτσι????

Ερημιές λέμε

Στην δουλεια τρεχω και δεν φτανω και δεν ξερω τι να πρωτοκανω και φευγω με ενα κεφαλι καθε μερα.....

Πρεπει να αρχιζω να προετοιμαζω και τα γενεθλια , να σκεφτω τι θελω να κανω γιατι γυρίζουμε απο διακοπες 30 και 15 ειναι τα γενεθλια. Επειδη ειναι τα πρωτα ειπα να τα κανω σπιτι και στην μερα τους(Τεταρτη) και επομενως θα παρω αδεια για να προετοιμαω , παιδακια εχουμε λιγα(4-5) επομενως δεν θα εχει τοσο πανικο

Με την προετοιμασια του γαμο-βάφτιιση εχουν μείνει κατι εκκρεμοτητες χθες σχεδον τελείωσα το βιβλίο ευχων το δικο μας και μου έχει μεινει του μικρου αλλα......εχω ξυπνησει με απίστευτο πονο στον καρπό του δεξιου χεριου...ελπίζω να ειναι κατο προσωρινο γιατι πηρα το παιδι αγκαλια και νομιζα οτι θα ανοιξει το χερι και θα πεσει κατω.....

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημερα!

τι καλή δηλαδή τελοσπαντων... εχω να κοιμηθω αρκετα βραδυασαν ανθρωπος. ο μικρος μου ταλαιπωρειται από τα δοντια τα οποία δεν λενε να σκασουν με τιποτα.:( τα ουλάκια του στην αριστερη πλευρα από τον κυνοδοντα και πίσω εχουν πρηστει απίστευτα και εχουν ασπρισει αλλά δοντι δεν εσκασε ακόμα. τα βραδυα ξυπναει κλαψουριζει ακομα και όρθιος σηκωνεται στην κουνια από την υπερενταση. μια εβδομαδα σχεδον που ελειπε και ο μπαμπας μας στην αθηνα τον κακο-εμαθα γιατι μολις πεταγοταν τα βραδυα τον επαιρνα στο κρεβατι για να γλιτωσω το πηγαινε-ελα και εγω μες τα αγρια μεσανυχτα, αλλά τωρα φαινεται πως του καλαρεσε το κρεβατι μου και καταλαβαινω ότι τα ξημερωματα θελει να τον εχω μαζι μου :(. πρεπει να του το κοψω αυτο γιατι θα μπλεξω. απλα τον λυπαμαι που θελει παρηγοριτσα το παιδακι μου...

Ελενακι μου περαστικα σου! κοιτα να προσεξεις καλα και να τηρησεις την αγωγη ευλαβικα για να μην σου μεινει κουσουρι. ειναι ατιμες οι λοιμωξεις του αναπνευστικου!

κατα τα αλλα ησυχια ταξη και ασφαλεια. τρεχω με την δουλεια και δεν ξερω τι αλλο ηθελα να σχολιασω γιατι το μυαλο μου φυρανε από την αυπνία :(!

Λιτσακι μπραβο στον αεικινητο πασα σου. εμενα να δω πότε θα περπατησει (ή μηπως ειναι καλυτερα να ργησει λιγουλακι ακόμα :roll:

Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηη... μπες να μπουμε καμια κουβεντουλα, μου ελειψες!

σας φιλω πολύ!

ΜακΜαρακι μου εγω για να μην τον παίρνω στο κρεβατι μας εχω βαλει κατι μαξιλαρες δίπλα στην κουνια του και ξαπλωνω εκει διπλα οταν ειναι ανησυχος ......βεβαια ρωτα την πλατουλα μου να δεις...............Ασε που με παιρνει και ο υπνος εκει και ξυπ[ναω σαν΄....τους ενοχλει και η ζεστη τωρα εγω οταν ειναι ανησυχος του δινω συνεχεια και νερο το βραδυ , γενικα πινει πολυ νερο .

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ΜακΜαρακι μου εγω για να μην τον παίρνω στο κρεβατι μας εχω βαλει κατι μαξιλαρες δίπλα στην κουνια του και ξαπλωνω εκει διπλα οταν ειναι ανησυχος ......βεβαια ρωτα την πλατουλα μου να δεις...............Ασε που με παιρνει και ο υπνος εκει και ξυπ[ναω σαν΄....τους ενοχλει και η ζεστη τωρα εγω οταν ειναι ανησυχος του δινω συνεχεια και νερο το βραδυ , γενικα πινει πολυ νερο .

δεν υπάρχει περιπτωση να ξαπλωσω στο πάτωμα :mrgreen: ήδη πρεπει να εχω 3-4 κηλες στην σπονδυλική στήλη από τις αγκαλιες.... α πα πα πα πα....:roll:

εγω βαζω ερκοντισιον το βραδυ για να κοιμηθει ο πριγκηψ και το σβηνω μόλις δροσισει. ειμαι περιεργη να δω πόσο θα ερθει η ΔΕΗ. εκει θα γελασουμε!

και εμενα παντως πίνει το απειρο νερο. μεχρι εμετο το κανει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...