Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

σε όσες φυγετε για διακοπές να περασετε πολύ καλα, να ξεκουραστειτε, να αδειασετε το μυαλό σας, να γεμισετε τις μπαταρίες σας για να μπορειτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτησεις του χειμώνα! για όσες ανήκετε στο δικο μου κλαμπ "εφετος δεν εχει διακοπες να κατσεις εδω και να σκασεις :tongue:" καλό κουράγιο μας ευχομαι και καλή δυναμη!!!!!!!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα!! Και τι μήνας!!! Γεμάτο γενέθλια, πάρτυ και χαρές!!!

Μαράκι και εγώ στο κλαμπ σου ανήκω αλλά δεν μου κακοφαίνεται. Ποτέ δεν παίρνω άδεια το καλοκαίρι, ούτε φυσικά τον Αύγουστο οπότε ακόμη ένας Αύγουστος φουλ ωράριο. Υγεία να έχουμε!

Μαριάννα ευχαριστώ για την πληροφορία. Τελικά και στον γάμο πήγαμε και για μπάνιο χθες και στο εξοχικό τον πήγε ο άντρας μου το πρωί και βενζίνη δεν χρειαστήκαμε. Σήμερα θα εφοδιαστούμε!

Μαράκι φιλάκια πολλά στο μπεμπέ Νικολί. Το ψυχάκι μου....σου λέει αν κοιμηθώ θα φύγει η μανούλα και ο μπαμπάκας...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

συγγνωμη αλλα εφαγα φλας:

τα μωρα σας τι νουμερο παπουτσι φορανε;

εμενα ο δικος μου θυμιζει καγκουρο: 21-22! πολύ δεν ειναι ή υπερβαλω;με βλεπω να του τα κανω παραγγελια στην εφηβεια :roll:!

Ζωηηηηηηηηηηηηηη.... ο δικος σου που ειναι πολύ προχω :tongue: τι φοραει;

πω πω νυχτιατικα τι σκεφτηκα!

επισης... ποιο μωρακι κανει ποδαρικο το Σεπτεμβρη από γενεθλια;

αυτααααααααα..... σας φιλω όλες!

καλο ξημερωμα!:D

Καλημεραααααα!

Δεν εχω χρονο-δεν εχω χρονο-δεν εχω χρονο...:(

Καταρχην εχω να δηλωσω οτι πηγα στην βαφτιση του μικρου μας Αγγελου.Ολα ηταν υπεροχα!!!Η μαμα Βουλα μια κουκλα,ο μπαμπας Γιαννης επισης και ο Αγγελακος μας,ενας αγγελος.Δεν εκλαψε σχεδον καθολου.Κυριος με τα ολα του.

Βουλα μου να τον χαιρεστε(εγινε και ενα χρονον),χρονια του πολλα και να ειναι παντα ευτυχισμενος και να εχει μια καλη τυχη!!!

Κατερινα να σας ζησει και ο Νικολας!!!Κι αλλο μπουμπουκακι χρονισε!

Μαρακι μου ευχομαι να κανεις πολλες αγκαλιτσες με τον μπεμπε Νικολη.Καλα να περνατε!

Μακμαρακι μαλλον εμεις ανοιγουμε τον Σεπτεμβριο.Εμεις εχουμε γενεθλια στις 2/9.

Και φοραμε παπουτσι νουμερο 19-20.Μην αγχωνεσαι βρε για τα ποδαρακια του...αφου ειναι ανπτυγμενο παιδακι...και απο ψηλους γονεις τι περιμενεις?Να βγει κοντο παιδι?

Αααα,χθες μου ειπε η μαμα μου οτι εκανε 6 βηματακια.Ητανε στον καναπε και ακουσε διαφημισεις.Γυρναει και κανει τα βηματακια προς την τηλεοραση και μολις συνειδητοποιει(το σκοτωσα?)οτι δεν εχει απο καπου να πιαστει βγαζει μια φωνουλα και καθεται κατω.Η μαμα μου λεει οτι ειχε πολυ πλακα.Πηγαινε σαν υπνωτισμενος.Μαλλον ειναι θεμα ημερων να περπατησει.Πιστευω μεχρι τα πρωτα μας γενεθλια.

Σας φιλω ολες και οσες ειστε διακοπες καλα να περνατε και οσες δεν ειστε, υπομονη.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα!!!

Κατερινάκι με καθυστέρηση κι εγώ, αλλά να τα χιλιάσει το παλικάρι σου!!! πάντα χαρές να έχει στη ζωή του!!!

Ευμορφάκι μου χθες γίνατε κι εσείς 11 μηνών!!! πάντα γερός και χαρούμενος να είναι ο Παντελάκος σου!!! και έκανε και βηματάκια το αγόρι σου ε?????? τι ωραία!!! άντε με το καλό να πηγαίνετε βολτούλες χεράκι-χεράκι!!!

Εμείς επιτέλους αποκτήσαμε δόντι!!!! έσκασε το κάτω δεξιά το μπροστινό!

καλά να μη σας πω τι έγινε όταν το πήρα χαμπάρι....ήμασταν για καφέ και καθώς γελούσε η μικρή βλέπω κάτι να ασπρίζει....λέω μπαααα....ξανακοιτάω και ναι!!!! μια άσπρη κορυφούλα εμφανίστηκε!!!

ε με το που το είδα, άρχισα και έπαιρνα τηλέφωνο τη μάνα μου, τον πατέρα μου, την αδερφή μου για να τους το ανακοινώσω!!!! χαχαχαχα!!!

τι σας λέω εσάς όμως ε? αυτά είναι παλιά για εσάς!!!

Συμπεθεράκι ανεπτυγμένος ο γαμπρός μου!!!

η ανιψιά μου που είναι 16 μηνών φοράει 22!

καλέ μη σκας!!! ούτε εμείς θα πάμε διακοπές αλλά μια χαρά περνάμε κι έτσι! κάνουμε τα μπανάκια μας, πίνουμε τα καφεδάκια μας, οπότε....μια χαρά!!! έτσι κι αλλιώς τα πρωινά δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα μια και η νύφη σου μας βγήκε υπναρού! κοιμάται μέχρι τις 10, τρώει τα φρούτα της, παίζει και στις 12 ξανακοιμάται!

άσε που έχει βγει πολύ αλανιάρα!!!χθες ήταν ένας πιτσιρικάς 15 μηνών στη δίπλα ξαπλώστρα και της έστελνε φιλάκια κι αυτή τσίριζε απο τη χαρά της!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

ουφ ελπίζω να προλάβω να ξαναμπω αργότερα γιατί περιμένω τον τεντά να μας βάλει τέντες στο μπροστινό μπαλκόνι!

φιλάκιααααα!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααα!

θελω και εγω να ερχομαι στα βαφτισια σας αλλα δεν μπορω! ειμαι μακρια από όλες σας :(!

να μας ζήσει ο Αγγελάκος μας και περιμενουμε φωτος Βουλιτσα ενταξει;

Ευμορφια μου μπράβο στον Παντελάκη μας! και εγω πιστευω ότι στα γενεθλια του θα τον δεις να τρέχει όχι απλά να περπατάει! καλό κουράγιο και καλό κυνηγι! εσεις θα ανοιξετε τα Σεπτεμβριο γενεθλια και εμεις θα τα κλείσουμε μιας και είμαστε τα πιο μικρακια (μην σας ξεγελαει το 21 νούμερο παπούτσι χα χα χα χα :tongue:)

Ελενίτσα που ειναι οι φωτος από την βαφτιση ε ε ε ε ; αλήθεια και που χαθηκες; περιμενω και μπομπο εννοειται μην ξεχνιέσαι!

Συμπεθερακι μεγεια το δοντάκι!!!!!!!!!! θυμαμαι και εγω πως τσιριζα όταν ανακάλυψα το 10 μας! μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα!!!! μετα έκλαιγα από το ξενύχτι χα χα χα χα....

αυτες τις μερες μαλλον ετοιμαζουμε "τραπεζίτες". πολύ πρηξιμο εχει το πουλάκι μου, γκρινιάζει και ξυπνάει κλαίγοντας τα βραδυα! εγω εχω 3 μερες πονοκεφαλο. αδιαθετησα κιόλας και αστα να πανε!

λοιπόν... μην χαθειτε και σημερα οκ?

φιλακιααααααα:mrgreen:

Καλημέρα, καλημέρα. Χρόνια πολλά και χαρούμενα γενέθλια στο μωράκια που χρόνιασα. Να ζήσουν τα νεοφώτιστα!!

Σοφάκι με γειές το δόντι! Πρέπει να φτιάξεις ένα γλυκό για το καλό το ξέρεις? Εννοείται όχι για να το φάει η μπέμπα αλλά η μαμά:)

Μακ και εμείς 21-22 φοράμε, μην αγχώνεσαι. Αυτό το νούμερο φοράει 2-3 μήνες τώρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα, καλημέρα. Χρόνια πολλά και χαρούμενα γενέθλια στο μωράκια που χρόνιασα. Να ζήσουν τα νεοφώτιστα!!

Σοφάκι με γειές το δόντι! Πρέπει να φτιάξεις ένα γλυκό για το καλό το ξέρεις? Εννοείται όχι για να το φάει η μπέμπα αλλά η μαμά:)

Μακ και εμείς 21-22 φοράμε, μην αγχώνεσαι. Αυτό το νούμερο φοράει 2-3 μήνες τώρα!

Χωρίς να το ξέρω αυτό για το γλυκό, έφτιαξα κέικ τη μέρα που είδαμε το δοντάκι!!! πιάνει αυτό?????

όχι τίποτα άλλο αλλά δεν κάνει να φάω και τίποτα άλλο!!!

άντε να περάσουν οι μέρες να επαναλάβουμε το ραστ και έτσι και έχει εξαλειφθεί η αλλεργία της μικρής στο γάλα, ε ρε γλέντια!!!

2 κιλά τζατζίκι και 24 κιλά μερέντα θα φάω για να το γιορτάσω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α μια χαρά τότε!!!!

εμένα πάλι μου είπαν το άλλο....οτι όποιος πιάσει πρώτος το πρώτο δόντι, πρέπει να πάρει στο παιδί ένα δώρο σε κόκκινο χρώμα!

κουφό????????

μα δε στέκει πουθενά αυτό!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ναι αλλα ο δικός σου ειναι και 1 μετρο!!!!!!!!! ο μπεμπης ειναι σαν καγκουρό σου λεω! χα χα χα χα

Χωρίς να το ξέρω αυτό για το γλυκό, έφτιαξα κέικ τη μέρα που είδαμε το δοντάκι!!! πιάνει αυτό?????

όχι τίποτα άλλο αλλά δεν κάνει να φάω και τίποτα άλλο!!!

άντε να περάσουν οι μέρες να επαναλάβουμε το ραστ και έτσι και έχει εξαλειφθεί η αλλεργία της μικρής στο γάλα, ε ρε γλέντια!!!

2 κιλά τζατζίκι και 24 κιλά μερέντα θα φάω για να το γιορτάσω!!!

πω πω τι εχεις στερηθει και εσυ καημενακι μου :)

Άντε ρε σοβαρά???Και ποιος το έπιασε πρώτος?Κόκκινο δώρο στο κορίτσι οκ κάτι γίνεται...Στο αγόρι όμως?? Μόνο κανένα macqueen μου έρχεται στο μυαλό!

εγώ το έπιασα φυσικά αλλά ψιλοβλακεία μου ακούγεται....

τελοσπάντων....θα πάω εγώ να της πάρω ένα κόκκινο ντέφι μια και είναι χορευταρού και θα είμαι οκ!!!!

ε σε αγόρι όντως....κανένα αυτοκινητάκι κόκκινο...τι άλλο...

όποιος σκέφτηκε αυτο το "έθιμο" έπρεπε να διαλέξει καποιο άλλο χρώμα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά! Μου έχει πάρει τα μυαλά το σουργελάκι μου, τον χαζεύω ακόμα και όταν κοιμάται!!!

Βουλίτσα, καλοφώτιστος ο Αγγελάκος σε όλη του τη ζωή!

Ευμορφούλα μου, σκάσε δυο μεγάλα φιλιά στον Παντελάκι από μένα!

Μαράκι μου, εμείς είμαστε ακόμα στο 9-20 (στο κλειστό superga της νονάς φοράμε 20 :)).

Σοφάκι μεγειές το δόντι! Ο δικός μου πέταξε το 5ο και 6ο (κάτω πλαινά) για πλάκα και κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι! Μάλλον ετοιμάζονται και τα πάνω πλαινά γιατί δαγκάνει με μανία το ποτηράκι του και μένα :)

Ελευθεράκι καλημέρα σου, τι κάνει το Μανωλιό μας;

Που είναι και οι υπόλοιπες μανούλες;

Πατριωτάκι, από βδομάδα να τον πιούμε τον καφέ; Στείλε πμ με το τηλ. σου και πες μου αν κατεβαίνεις πόλη ή να κανονίσουμε κατα κεί...

Αύριο θα πάμε παιδίατρο για τον μηνιαίο μας έλεγχο! Ψήλωσε πολύ νομίζω το σπλαχνάκι μου, ο μπαμπάς και ο παππούς τον μέτρησαν 79 πόντους! για να δούμε...

χθες κατεβήκαμε βόλτα ποδαράτο (από Κανόνι κατέβηκα μέχρι τη μέση της Γαρίτσας, πατριώτισσα, και πίσω! Τα έφτυσα!) και σήμερα θα πάμε πάλι μπάνιο...1 και 1 είπαμε να το κάνουμε να μην χάνουμε και τις βόλτες μας...

κατά τα άλλα, περνάμε υπέροχα, ο Νικολής τσιρίζει συνέχεια από χαρά, φωνάζει μπαμπά και μαμά κοιτώντας μας (ναι, ναι, ναι, δεν φωνάζει πλέον μαμά την ντουλάπα αλλά εμένα!!!) και θέλει να περπατάει συνέχεια πιασμένος από τα χεράκια...

αυτά, είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι κοντά στο αστεράκι μου, συγχωρήστε μου το μήνυμα κουκουβαγιέξ :)

Μακ πόσο είναι ο μικρός σου? Ψηλός μου φαίνεται. Επίσης το νούμερο του παπουτσιού δεν έχει να κάνει με το ύψος ρε συ. Ο μπαμπάς μας είναι 1,87 και φοράει 43 και ο γαμπρός μου με το ίδιο ύψος φοράει 45.

Ααα και εμείς έχουμε κόκκινο ντέφι!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...