Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια πολλα στο μωρακι που γιορταζει! :D:D:D:D:D

ελευθερια βενζιναδικο ειχε το μεσημερι του Μαυρακη (πρωην εκο) στη κνωσσου μετα το μαρινοπουλο ανοιχτο αλλα τα αμαξια φτανανε ουρα μεχρι το μαρινοπουλο!!!!!! επαιρνες το καφε σου και περιμενες εκει και τον επινες...τους λυπηθηκα οσους ειδα μεσα στη ζεστη να περιμενουνε...

Σε βλεπω να τον παιρνεις με το καθισματακι του στο πισω καθισμα και να κανετε τις διαδρομες γαμους-βαφτισια-εκκλησιες-κεντρα παρεα!

Διαφημίσεις

καλημερα..εμεις σημερα κοιμομαστε ορθιοι !!!!

Χτες πηγαμε σε beach party οικογενειακως στις 7μισι και γυρισαμε στις 1.η μεγαλη χορευε και χοροπηδουσε ως εκεινη την ωρα, η μικρη κοιμηθηκε κατα τις 10 και στις 12 ξαναξυπνησε...εμ βεβαια δε βολευει να κοιμασαι στη ξαπλωστρα ( ειχε και υγρασια, ειχαν κανει και μπανιο νωριτερα)...ε μετα να κανουμε μπανια, γαλατα και λοιπα πηγε πολυ αργαμισι!!!!

Σημερα σηκωθηκαμε στις 10μισι ειδαμε στο κρεβατι ολοι μαζι οτι ειχε απομεινει απο τα ζουζουνια και μετα ηπιαμε γαλα και φαγαμε μολις φρουτα και τωρα παμε παλι για υπνο. τη μικρη δε τη βλεπω πολυ προθυμη αλλα θα τη καταφερω που θα μου παει!!!!:D:D:D

Καλησπέρα σας!!! Φτάσαμε χθες κατά τη 1 γιατί αργήσαμε να ξεκινήσουμε (φύγαμε 5.30 ξημέρωμα). Ο Γιώργης έχει προβλήματα στη δουλειά (το βλέπω να ψαχνόμαστε από Σεπτέμβρη) και δεν κοιμόταν άλλο...τεσπά.

Το μπεμπέ Νικόλι τρελλάθηκε μόλις μας είδε! Ήρθε αμέσως στην αγκαλιά μου και με το άλλο χεράκι είχε αγκαλιάσει τον μπαμπά του από τον λαιμό και στρίγκλιζε από χαρά! Από εκείνη την ώρα είμαστε συνέχεια μαζί! Προσπαθεί να μην κοιμάται η αγαπούλα μου μην πάει και μας χάσει!!!!

Τώρα ετοιμαζόμαστε για μπάνιο!

Κατερινάκι να χαίρσαι τον Νικόλα σου!! Η ζωή του όλοι να είναι γεμάτη από υπέροχες περιπέτειες, γέλια και αγάπη πολλή!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Κατερινακι μου αν και καθυστερημενα να χαιρεσαι το βλασταρακι σου!!!! Πωπω αρχισαν τα γενεθλια του καφε μας το ενα πισω απο το αλλο τι ευτυχια Θεε μου , τα 1α γενεθλια των μπουμπουκιων μας!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλησπέρα σας!!! Φτάσαμε χθες κατά τη 1 γιατί αργήσαμε να ξεκινήσουμε (φύγαμε 5.30 ξημέρωμα). Ο Γιώργης έχει προβλήματα στη δουλειά (το βλέπω να ψαχνόμαστε από Σεπτέμβρη) και δεν κοιμόταν άλλο...τεσπά.

Το μπεμπέ Νικόλι τρελλάθηκε μόλις μας είδε! Ήρθε αμέσως στην αγκαλιά μου και με το άλλο χεράκι είχε αγκαλιάσει τον μπαμπά του από τον λαιμό και στρίγκλιζε από χαρά! Από εκείνη την ώρα είμαστε συνέχεια μαζί! Προσπαθεί να μην κοιμάται η αγαπούλα μου μην πάει και μας χάσει!!!!

Τώρα ετοιμαζόμαστε για μπάνιο!

Κατερινάκι να χαίρσαι τον Νικόλα σου!! Η ζωή του όλοι να είναι γεμάτη από υπέροχες περιπέτειες, γέλια και αγάπη πολλή!

Πολλα φιλια στον Νικολη μας

Τι εγινε καλε σημερα που ειμαι λιγο πιο λασκα στην δουλεια καμια σας μεσα???Ολες γυρνατε ε??? Αντε 12 και σημερα για να φυγουμε διακοπουλες , απο σημερα δεν εχει σχολικο και πηαγιονοφερνουμε τον Αντρικο με τα αυτκινητα , κυριος στο καρεκλι του ετοιμος για να κοιμηθει ειναι παντα. Χθες ειχαμε κατι δεκατακια , δεν του εβαλα θερμομετρο αλ΄λα το καταλαβαινα , παμε για 4 φουρνια δοντιών το χερι μονιμα στο στομα , ασε που ειχαμε μια λογοδιαροια αλλο πραγμα , δεν εβαζε γλωασσα μεσα μονο οταν κοιμοταν ,εχουμε πεθανει στο γελιο

ΑΝτε να μπει καμια σας.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...