Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχα έβαλα το ξάπλα κουνέλι ταπετσαρία στο blackberry!!! Μαράκι μου μου έφτιαξες τη μέρα (μου την ολοκλήρωσες μάλλον γιατί σήμερα δεν με πτοεί τίποτα...ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ;;;;;)

χα χα χα δεν παιζεσαι!

να δω το κουνελι wallpaper!!!!! χα χα χα

ΝΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααα!!!!

τι κάνετε?????????

Βουλίτσα μου να χαίρεσαι το παλικάρι σου!!!

Πάντα γερός και χαρούμενος να είναι και να σας χαρίζει κι εσάς χαμόγελα!!!

πωπω...χρονίζουν σιγά σιγά τα παιδάκια μας....πολύ συγκινούμαι βρε κορίτσια!

Συμπεθεράκι για το γαμπρούλη μου τι να πω??????

του είχα ετοιμάσει χθες ένα ωραιότατο μήνυμα με γκλίτερ, ευχές και δε συμμαζεύεται και η χαζή αντί αν πατήσω καταχώρηση απάντησης, έκλεισα τον υπολογιστή γιατί νόμιζα οτι το είχα στείλει!!! και το είχα φτιάξει πολύ ωραίο ρε γμτ!!!

Τελοσπάντων....

να τον χαίρεσαι τον πριγκηπάκο σου και πάντα υγεία και χαρά να έχει!!!!

473161f0vtigtx0j.gif

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σου βρε φιλενάδα Μαίρη Παναγιωταρά...έρχεται σαββατοκύριακο, κράτα γερά!!!

Και για όσες εφησυχάστηκαν (Αννούλα σωστά το είπα;;; ), θα έχω πρόσβαση στο νετ και από Κέρκυρα!!!! χαχαχαχαχα (διαβολικό γέλιο) δεν θα σας λείψω καθόλου :twisted::mrgreen:;)

μια χαρα το ειπες κουκλα!!!!! Αντε καλο ταξιδι, μην τρεχετε και δωστε ενα φιλακι στο Νικολακι και απο μενα!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

φαντάσου να μην είχε γεννηθεί και πρόωρα αυτό το παιδί...ΚΟΠΕΛΑΡΑ είναι όχι αστεία!!! :-D

Σας είπε για φρέσκο γάλα;

Μας ειπε μεχρι 15 μηνων, που θα κανουμε το mmr να πινει το novalac 3 και απο εκει και περα φρεσκο βιολογικο (Ολυμπος μαλλον).

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Χρονια πολλα Βουλα,να χερεσαι τον πριγκηπα σου!!!

Να τα χιλιασει....ευχομαι στην ζωη του μονο χαρες να βρισκει!!!!

Δυστυχως δεν προλαβαινω να μπω γιατι ετοιμαζομαστε για μετακομιση στο Αιγιο..ειμαι μονη και σιγα σιγα πρεπει να τα ετοιμασω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλησπερα σαααας!!!!

παλι εδω εγω καραουλι. ολοι κοιμουνται κι εγω φυλαω το σπιτι! μεχρι να κοιμησω τη μικρη μου φυγε ο υπνος!!!! τελοσπαντων εσεις τι κανετε?

εγω περιμενω το βραδυ ειπανε θα βγουν τα αποτελεσματα να δουμε αν μας πηρανε και σε ποιον ιδιωτικο παιδικο σταθμο με το προγραμμα της επιδοτησης που σας ειχα ξαναπει...δυσκολα τα πραγματα αλλα θα δειξει κατα τις 10 ειπανε...μακαρι να μας παρουνε!

Εβλεπα και στον υπνο μου το βραδυ ενα ονειρο τρελο μιλαμε, αναλογο της αγωνιας που εχω για τα αποτελεσματα.

Ημασταν λεει στη πάρο (ΕΞΟΧΙΚΟ του μπαμπα μου αλλα δεν εμοιαζε με αυτο) και εγω περπατουσα σε μια παραλια με τα σπορτεξ μου τα κοκκινα, αλλα το ενα μου φυγε, κι εγω συνεχισα χωρις να το παρω, περπατουσα πολυ γρηγορα γιατι λεει θα πηγαινα σπιτι να παρω τους αλλους να παμε να παρουμε το πλοιο να μη το χασουμε. Και πισω μου τρεχανε στο κατοπι μου γυφτισες και γυφτακια, που αν θυμαμαι καλα κρατουσαν κατι σπαγκους κερωμενους με χαντρες σαν αυτες που βαζουμε σε μπομπονιερες στα βαφτισια... κι εγω στην αμμο πανω εβρισκα κοκκαλακια με τη φατσα της hello kitty και μια ροζ στεκα και κατι στρογγυλά γυαλάκια, όλο το σετ ροζ, και τα μαζευα να τα δωσω στη κορη μου τη μεγαλη. Μολις λεει εφτασα στο σπιτι (οι γυφτισες και τα γυφτακια ειχαν εξαφανιστει) ηρθε μια φιλη μου με τον αντρα της να μου φερει τη προσκληση του γαμου της ( η οποια μου ρθε σημερα με κουριερ αλλο κουφο κι αυτο!) κι εγω τους εδιωξα γρηγορα γρηγορα για να μη χασουμε το πλοιο...κι εκει που τρεχαμε να προλαβουμε και θυμαμαι πως ειχαμε 10 λεπτα ακομα γιατι κοιτουσα το ρολοι...ΧΤΥΠΗΣΕ το ξυπνητηρι και δε προλαβα να δω τι εγινε...φτασαμε, δε φτασαμε??? το προλαβαμε πια αυτο το πλοιο?

ουυυφ, τι αγχος ειναι τουτο βρε παιδια?????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Το μεσημερι εβαλα εγω στη παπαναστασιου ψηλα λιγο πριν την εξοδο για εθνικη, στο bp.

είμαστε έτοιμοι!!! θα ξαπλώσουμε λίγο και θα ξεκινήσουμε!!!

Την επόμενη φορά θα τα πούμε από Κέρκυρα!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια στο μπεμπέ Νικολί. Να είστε σίγουρες ότι δεν θα προλαβαίνει να δει από που του έρχονται!!!

Μάκια μάκια καλό βράδυ να έχετε

Διαφημίσεις

Γεια σας.Τι κανετε?εμεις ακομα ταλαιπωρουμαστε με το δοντακι μας.πολλα νευρα αυτο το παιδι.απαπα!!!!

ΜακΜαρακι να χαιρεσε τον μικρο σου!!!αντε και πλησιαζουμε τον χρονο:-D

Βουλα χιλιοχρονος.να τον καμαρωσετε οπως επιθυμιτε.παντα γερος και δυνατος.

πατριωτακι καλως να μας ερθεις.χαρες που θα κανει ο Νικολης μας:-D

πολλα φιλια σε ολες!!!!καλο βραδυ:)

XWF8p2.png

Καλημέρα!!! Όλες απούσες ε??? Εμ Σαββατιάτικα μόνο εγώ δουλεύω.

Μαράκι να φανταστώ ό,τι έχετε φτάσει ή ακόμη? Όπως και να χει σε λίγες ώρες θα είστε σίγουρα αγκαλιά με το καμαράκι σου!!:):):)

Μαριάννα τι όνειρο υπερπαραγωγή ήταν αυτό καλέ????Από όλα είχε ο μπαξές!! Το κόκκινο χρώμα στα όνειρα (το σπορτέξ σου) συμβολίζει κάτι που θα γίνει πολύ γρήγορα, όπως πχ. η κάρτα γάμου που έλαβες. Τα υπόλοιπα είναι ανεξήγητα νομίζω:)

Το αμάξι μου δεν έχει βενζίνη και έχουμε μετακινήστις το ΣΚ γάμους κτλ. Εντομεταξύ εκεί έχουμε το καθισματάκι του μικρού και επειδή είναι isofix δεν είναι εύκολο να το βγάλουμε να το βάλουμε στο αμάξι του συζύγου. Αν πάρει το μάτι σας βενζινάδικο ανοιχτό στο Ηράκλειο σήμερα, σφυρίχτε μου!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα...

τελικα στο προγραμμα με τους σταθμους δε μπηκα μια θεση! ειμαι 1η επιλαχουσα στο σταθμο πρωτης επιλογης που θελω... τρελη γκαντεμια ε? αλλα και σαν 1η επιλαχουσα διατηρω ελπιδες, πολλα παιδακια μου χουν πει πως γραφονται κ δεν πηγαινουν. θα περασω κ μια βολτα απο το σταθμο να δω γενικα τι παιζει εκει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...