Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.mothercare.com/Fisher-Price-DwellStudio-cradle-swing/dp/B002DHHYWK/ref=sr_11_1/279-3411731-2827667?_encoding=UTF8&mcb=core

αυτή την είδες ? στην Ελλάδα την έχει 199! αλλά πάει με το σαλόνι μου.... χα χα χα και είναι έως 11 κιλά και βάζεις και δικό σου mp3...

τέλεια! αλλά το site που έχω δεν το έχει και το mothercare δεν στέλνει τόσο μεγάλο αντικείμενο...

α παρεπιπτόντως, το μαδερκεαρ έκοψε τις αποστολές ελλάδα με μια χαζή δικαιολογία περί φόρων...εγώ όμως πιστεύω ότι μας πήραν χαμπάρι και ο εδώ αντιπρόσωπος δημιούργησε θέμα...:confused:

ναι το ξερω οτι ειναι παρανομο το θεμα ειναι τι γινεται μετα το χρονο...εκανα αμαν να μπω σ αυτη τη δουλεια κ αν βαλεις κ οτι ο συζηγος δεν εχει σταθερη δουλεια σκεφτομαι τι θα γινει αν με διωξουν-εστω κ μετα απο ενα χρονο.αχ και να μουν στο δημοσιο τι ωραια που θα ταν!!

ε δυστυχώς το ίδιο ρίσκο παίρνουμε όλες όσες είμαστε στον ιδιωτικό τομέα...

ελευθερια μου αν μπορουσα ν ανταπεξελθω(οικονομικα εννοω) θα εκανα πολλα πολλα παιδακια.παντα αυτο ηθελα.θυμαμαι οταν εμεινα εγκυος προσευχομουν να χα διδυμα να ξεμπερδευα κ να χα χρονο να τα μεγαλωσω.

ισως σ αυτα που σκεφτομαι συμβαλλει κ το γεγονος πως ειχα ευκολη εγκυμοσυνη κ ενα πολυ βολικο μωρο.

και εγώ πάντα λάτρευα τα παιδιά .... και ήθελα τουλάχιστον 2 ... αλλά αργήσαμε πολύ με το πρώτο δεν είμασταν τυχεροί ... τώρα προς το παρόν δεν το σκέφτομαι γιατί είμαι και μεγάλη σε ηλικία- 35 .... Εσυ είσαι μικρή όμως περίμενε λίγο μη βιάζεσαι τόσο .... θα το ευχαριστηθείς καλυτερα νομιζω...

Διαφημίσεις

τέλεια! αλλά το site που έχω δεν το έχει και το mothercare δεν στέλνει τόσο μεγάλο αντικείμενο...

α παρεπιπτόντως, το μαδερκεαρ έκοψε τις αποστολές ελλάδα με μια χαζή δικαιολογία περί φόρων...εγώ όμως πιστεύω ότι μας πήραν χαμπάρι και ο εδώ αντιπρόσωπος δημιούργησε θέμα...:confused:

στον κατάλογο τους- Ελλάδα- που έχω μπροστά μου το λέει "αποκλειστικά στο mothercare" σίγουρα ισχύει το δεύτερο... εγώ να δεις που κίνησα γη και ουρανο να πάρω αξεσουάρ του bugaboo bee απο Αγγλία που δεν τα είχαν εδώ και δεν μου φέρναν τον ποδόσακο σε μαύρο... τελικά βρήκα ατομο που πηγε Λονδίνο και μου τα έφερε....:tongue:

φαντάζεσαι να το παρουμε 199 και να μην του αρέσει???? αν και εμένα είναι βολικός ακόμα τουλάχιστον ... πιπιλα πηρε απο 15 ημερών... στο ριλαξ κάθεται... με όλα βολευεται... για να δουμε

ε δυστυχώς το ίδιο ρίσκο παίρνουμε όλες όσες είμαστε στον ιδιωτικό τομέα...

ετσι ειναι οπως τα λες μαρακι.

ελευθερια μου ποτε δεν ειναι αργα για το δευτερο...αλλες γεννανε στα 40 45 και!ναι θα περιμενω δε γινεται αλλιως..

κοριτσακια μου σας καληνυχτω ελπιζω μετα το ταισμα να κοιμηθει ευκολα γιατι νιωθω πολυ κουρασμενη σημερα.καλο μας ξημερωμα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ελευθερια μου ποτε δεν ειναι αργα για το δευτερο...αλλες γεννανε στα 40 45 και!ναι θα περιμενω δε γινεται αλλιως..

κοριτσακια μου σας καληνυχτω ελπιζω μετα το ταισμα να κοιμηθει ευκολα γιατι νιωθω πολυ κουρασμενη σημερα.καλο μας ξημερωμα!

Καλό ξημέρωμα Σοφούλα και μια ήρεμη νύχτα!

... ναι απλά εγώ το βρίσκω πολύ εγωιστικο να φέρεις στον κόσμο ένα παιδι σε τόσο μεγάλη ηλικία...

Καλή ξεκούραση και καλό ξημέρωμα!!!

από αμερική αγάπη μου έχει τελωνείο! τίποτα από ευρώπη; αν και εμένα δεν ταιριάζει με το σαλόνι μου :)

... ναι απλά εγώ το βρίσκω πολύ εγωιστικο να φέρεις στον κόσμο ένα παιδι σε τόσο μεγάλη ηλικία...

Καλή ξεκούραση και καλό ξημέρωμα!!!

καλά δεν σε πήραν και τα χρόνια! κάνεις το 2ο στα 37 και είσαι καλά...

μη νομίζεις, σε 4 μήνες είμαι 34 και γω...οι λόγοι που δεν σκέφτομαι για δεύτερο είναι γιατί είμαι εντελώς μόνη εδώ και δεν θα την παλέψω...όχι λόγω ηλικίας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...