Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!!!!

Βουλίτσα μου να χαιρεσαι τον αντρα σου, πάντα υγεία να εχει, τυχη και πολλές χαρές στη ζωή του! να τον καμαρωσεις όπως επιθυμεις!

1011432dganijl1e6.gif

φιλεναδες πως ειστε σημερα; όλα καλα; εγω πάλι θα τρεχω αλλα δεν βαριεσαι Παρασκευη ειναι ίσω ηρεμησω λίγο το ΣΚ!

Μαρακι φευγεις ε; τυχερουλα!!!!

Ναι φεύγουμε!!! Μόλις είμαστε έτοιμοι και ξεκουραστεί λίγο ο Γιώργος εξαφανιζόμαστε!

Προς το παρόν έκανα λίγο φαγάκι (ψαρονέφρι με μουστάρδα και μέλι), καθάρισα την κουζίνα και τα μπάνια, άπλωσα ένα πλυντήριο (μη μείνουν βρώμικα τα σεντόνια και οι πετσέτες τόσες μέρες), θα ρίξω ένα ξεσκονισματάκι, σκουπισματάκι, σφουγγαρισματάκι, 1.30 έχω μανικιούρ/πεντικιούρ, μετά να βάλουμε τα πράγματα στο αυτοκίνητο και έτοιμοι!!!!

Ο Γιώργος θέλει να φύγουμε μές την κάψα, αλλά τον έπεισα να ξαπλώσει και αν καταφέρει να κοιμηθεί, να φύγουμε κατά τις 10-12 το βράδυ, αλλιώς να κοιμηθούμε και να ξεκινήσουμε κατά τις 3-4 το ξημέρωμα...πάντως όπως και να χει, μέχρι αύριο στις 12 το μεσημέρι, θα έχουμε ήδη ζουλήψει το Νικολάκι από τις πολλές αγκαλιές :) :) :)

τώρα έφτιαξα δυο γουλιές φρεντο και είπα να πάρω μια ανάσα! χθες ήμουν 13 ώρες γραφείο! αλλά τα έκλεισα όλα φεύγω χωρίς άγχος :) :) :)

Μια γρηγορη καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχωπρολαβει να διαβασω τιποτα αλλα....

Βουλιτσα μου να το χαιρεσαι το καμαρακι σου κοριτσακι να ειναι γερος δυνατος και ευτυχισμενος στην ζωή του.

Μαρακιιιιιιιι σημερα φευγετε???Καλο ταξιδι ν α προσεχετε πολλ α φιλια στον Νικολα μας

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Γεια σου βρε φιλενάδα Μαίρη Παναγιωταρά...έρχεται σαββατοκύριακο, κράτα γερά!!!

Και για όσες εφησυχάστηκαν (Αννούλα σωστά το είπα;;; ), θα έχω πρόσβαση στο νετ και από Κέρκυρα!!!! χαχαχαχαχα (διαβολικό γέλιο) δεν θα σας λείψω καθόλου :twisted::mrgreen:;)

γυρισαμε και εμεις απο τη γιατρο μας...ολα καλα ειμαστε 80 ποντους και 11 κιλα!!!!! Μια χαρα, στην 90η καμπυλη ειναι η Ειρηνη. Θα φαμε κεικ με αυγο και αν δε μας πειραξει ξεκιναμε με κροκο. Θα φαμε και φακες και γενικα θα αρχισουμε να δοκιμαζουμε τα παντα.

φαντάσου να μην είχε γεννηθεί και πρόωρα αυτό το παιδί...ΚΟΠΕΛΑΡΑ είναι όχι αστεία!!! :-D

Σας είπε για φρέσκο γάλα;

χαχαχαχα έβαλα το ξάπλα κουνέλι ταπετσαρία στο blackberry!!! Μαράκι μου μου έφτιαξες τη μέρα (μου την ολοκλήρωσες μάλλον γιατί σήμερα δεν με πτοεί τίποτα...ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ;;;;;)

Διαφημίσεις

Βούλα να χαίρεσαι το αντράκι σου. Χαρούμενο και ευτυχισμένο να είναι και να ζήσει μια ζωή γεμάτη γέλια και πανηγύρια!!!!!!!

Δεν έχεις συγκινηθεί????? Όσο πλησιάζουν τα γενέθλια του μικρού νιώθω απέραντη συγκίνηση....

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Συμπεθέρα κορίτσαρος η Ειρηνούλα μας!!! Μπράβο σας πολύ καλή ανάπτυξη το κορίτσι σου!!!

Μαράκι πάει το χασες και εσύ ε??Πότε γυρνάτε είπαμε????Να μου φιλήσεις τον Νικόλα και να του κάνεις πολλές αγκαλίτσες από εμάς όλες!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...