Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριάννα βάρβαρο το ωράριό σου και εσένα. Εγώ εργάζομαι 9:30-05:30 ανυπομονώ να γυρίσω στο μειωμένο 10-5 από Σεπτέμβριο!

Σοφάκι ο μικρός είναι ακόμη πιο ζωηρός από μένα και το αστείο είναι ό,τι η μαμά μου μου έλεγε πάντα "εύχομαι να κάνεις ένα ζωηρό παιδί να δεις πόσο δύσκολο ήταν να σε μεγαλώσω' και τις προάλλες μου λέει 'μα τι ευχές σου έδινα??Δεν σκέφτηκα ό,τι το παιδί σου θα το μεγαλώσω εγώ?'Αχαχαχα αθώα μανούλα!

Ναι ναι σούπερ ο ύπνος του. Τώρα 10 μέρες τα πάει περίφημα αν και προχθές μου ξανάκανε το ανά 1,5-2 ώρες αλλά γενικά είμαστε καλύτερα. Ευτυχώς γιατί μετά την δουλειά τρέχω με τα της βάφτισης και δεν θα είχα καθόλου αντοχές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα ποιον παιδίατρο έχετε???Μίλησα και εγώ το πρωί με τον δικό μας. Σιγά σιγά ξεκινάμε αυγό-ψάρι και όσπρια.

την Κοροπουλη, διευθυντρια στο Βενιζελειο. Εμεις ψαρι τρωμε απο τον 8ο και αυγο ηταν να ξεκινησουμε απο τον 9ο αλλα λογω αλλεργιων ειπαμε να χρονισει πρωτα και μετα αυγο. Μαλλον σημερα που θα παμε θα μας πει να ξεκινησουμε σιγα σιγα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Αν είναι δυνατόν!!!!

Πόσο νερό είχε βάλει ο κάφρος στην κολυμπήθρα???

Και οι γονείς δεν πήραν χαμπάρι?

Έβγαζε αφρούς το άμοιρο και το θεώρησαν φυσιολογικό??Θα τον έπνιγα με τα χέρια μου τον πάτερ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ο χριστος και η παναγια!!!!!καλα ποση ωρα ηταν το κεφαλι του παιδιου μεσα στο νερο ωστε να πιει τετοια ποσοτητα για να πνιγει?θεωρω οτι φταινε και οι γονεις εδω........6 εβδομαδων μωρακι και το βαφτιζαν?????

Διαφημίσεις

Το Κωνσταντινούλι μας έγινε 10 μηνών!!!!!

Να ζήσεις ομορφιά μου να κάνεις πάντα τους γονείς σου περήφανους

(και τη μαμά κουκουβάγια λίίίίγοοο περισσότερο!!!) :mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γυρισαμε και εμεις απο τη γιατρο μας...ολα καλα ειμαστε 80 ποντους και 11 κιλα!!!!! Μια χαρα, στην 90η καμπυλη ειναι η Ειρηνη. Θα φαμε κεικ με αυγο και αν δε μας πειραξει ξεκιναμε με κροκο. Θα φαμε και φακες και γενικα θα αρχισουμε να δοκιμαζουμε τα παντα. Στεναχωρηθηκα ομως ρε κοριτσια, ειχαν εκει (στο νοσοκομειο πηγαμε γιατι εφημερευε η γιατρος μας) ενα βουλγαρακι 6 μηνων, το οποιο πουλησε η μαμα του σε μια γεροντοκορη 55 χρονων, αυτη το πηγε σπιτι της και το μωρο εκλαιγε ολη νυχτα και την επομενη πηγε να το γυρισει πισω και πανω στον καβγα με τη Βουλγαρα τους επιασε η αστυνομια. Το εχουν τωρα μεσα στη μοναδα με τα προωρα σε μια κουνια, και το φροντιζουν οι γιατροι και οι μαιες μεχρι να καταληξει σε ιδρυμα. Ενας μπεμπαρος κουκλος....κριμα κριμα μερικα παιδια τι καταστασεις βιωνουν απο νεογεννητα...αυτες δεν αξιζουν να κανουν παιδια...τι να πω πολυ στεναχωρηθηκα...του αφησα και γω 2 παιχνιδακια της Ειρηνης που ετυχε να κραταω...Μακ να χαιρεσαι το μωρακι σου...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ Γ Ε Ν Ε Θ Λ Ι Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ, ΔΥΝΑΤΟ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...