Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααα!!!

τι κάνετε???

εγώ όπως θα έχετε διαπιστώσει μια φορά τη μέρα προλαβαίνω να μπω να σας διαβάσω και να πω μια καλημέρα!

ευχαριστουμε Σοφακι...καλε και ανησυχεις που εχεις ενα τοσο καλοβολο παιδακι;;;;; αυτο ειναι δωρο Θεου!!!!! θες να σου στειλω λιγο τη δικη μου να σου κανει το σπιτι φυλλο και φτερο μεχρι να πεις κιχ;;;;

στείλτη Αννούλα!!!!

Παραμυθέέέέέέένια!!!!! Πως είσαι κοριτσάρα μου;

Το κοριτσάκι σου είναι σούπερ και ο Νικόλας υπάκουος είναι από ότι μου λέει η γιαγιά του. Χθες τον βλέπαμε στο σκάιπ...είχε πάρει το τηλεκοντρόλ και άνοιξε την τηλεόραση και του λέει ο παππούς: "Δώστο σε μένα Νικολάκη να την κλείσω" και τσουπ άπλωσε το χεράκι του και το έδωσε...χαχαχα την μόνη "ζαβολιά" που κάνει είναι να προσπαθεί να βρεί άνοιγμα στο "οχυρό" που του έχουν φτιάξει με καναπέ, πολυθρόνες κλπ. για να πάει στο υπόλοιπο σπίτι...και το καταφέρνει!

Σας είπα ότι είναι 2 και σήμερα;;;;;;;;;;;;

Γεια σου Ελευθερίτσα!

καλά είμαι Μαράκι αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο όλη μέρα τρέχω και δεν ξέρω γιατί!!!

Γεια σου Μαράκι. Ο Μάνος άμα του ζητήσουν το τηλεκοντρόλ το πετάει κάτω!! Μια μέρα το πέταξε στο μάτι του πατέρα μου και του έσκισε το φρύδι! Αχαχαχαχα είναι μούτρο!

ρε τον Μάνο....ανταρτάκος ε???????

δεν μου λέτε κυρίες μου, έχετε δει πουθενά τύπου ποδηλατάκι για τόσο μικρά όσο τα δικά μας; και να μη μας πιάσουν τον κ@λο;

Μαράκι εμάς μας το πήρε ο μπαμπάς μου προχθές απο το Λητώ και μάλλον πήρε αυτό:

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=2964963&ct=1110203&colID=1507

ευτυχώς δεν το πλήρωσε γιατί αφού τους τα έσκασε τα 450 για το καθισματάκι του αυτοκινήτου, του έδωσαν μια δωροεπιταγή νομίζω 70 ευρώ οπότε μας ήρθε κουτί!

νομίζω οτι θα της αρέσει της μικρής γιατί όταν πάμε βόλτα βαριέται στο καρότσι και με αυτό θα έχει μαι σχετική ελευθερία! έχει και τη μπάρα γύρω γύρω για να μην πέφτει και απ'οτι μου είπε ο μπαμπάς μου αφαιρούνται τα κομμάτια και γίνεται ποδηλατάκι αργότερα!

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!

Μου λειψατε!

Δεν εχω καθολου χρονο.Δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ,χωρις ρεπο...ο Σαββας ειναι στην Κυπρο και ο Παντελης στην μαμα μου.Με λιγα λογια,σκορποχωρι.

Το σπιτι μου ειναι μεσα στην βρωμα,εγω δεν εχω κουραγιο να το καθαρισω...

Το βραδυ σχολαω,παω στην μαμα μου και βλεπω τον μικρο καμια ωριτσα,ερχομαι σπιτι,ταιζω και βγαζω βολτα το σκυλι και μετα κοιμαμαι.Νιωθω σαν ρομποτ.Και η κατασταση αυτη θα συνεχιστει μεχρι να παρω αδεια στις 23 Αυγουστου.Ουφ!

Διαβασα μονο την τελευταια σελιδα και σχολιαζω οτι θυμαμαι γιατι το μυαλο μου εχει παθει μπλακ αουτ...

Αννουλα να χαιρεσαι την Ειρηνουλα σου!Εγινε 1 χρονων το κοριτσακι μας!Πως περασε ενας χρονος!?Να ειναι παντα γερη,ευτυχισμενη και να εχει μια καλη τυχη!

Ελενιτσα μου καλοφωτιστος ο Μαριος μας!

Λια μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

Μαρακι εγω εχω αυτο το ποδηλατακι και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη.Βεβαια το πληρωσα ακριβα αλλα στην δικια μας περιπτωση αξιζε τα λεφτα του.Βγαινουν τα παντα και γινεται ποδηλατακι και για πιο μεγαλο παιδακι.Ο δικος μου το ευχαριστιεται πολυ.Πηγαινουμε και βολτα για καφε μ'αυτο,αντι να κουβαλαμε καροτσι.

Ειναι πολυ καλο ποιοτικως.Δεν ειναι σκετη πλαστικουρα.Ειναι γερη κατασκευη σε σχεση με κατι αλλα του τζαμπο που εχω δει.Εγω προσωπικα δεν το εχω μετανιωσει καθολου.Αποψη μου παντα, ετσι?

Την Κυριακη βαφτιζει η Βουλα τον μικρο.Θα παω με τον υιο μου μιας και ο μπαμπας μας λειπει.Τι να κανουμε...?

ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!

Ευμορφάκι μου κουράγιο!!!

άντε να φτάσουν οι μέρες για τις διακοπούλες σου να ξεκουραστείς και να απολαύσεις και τον Παντελάκο σου!!!

να δώσεις πολλές πολλές ευχές στη Βουλίτσα την Κυριακή!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα Ελενίτσα και συμπεθερακι, καλημέρα και στις υπόλοιπες φιλεναδες που δεν σας "βλεπω" μεσα!

εχω χαθεί τις τελευταιες μερες γιατι εχω ενα καρο εκκρεμότητες, όρεξη δεν εχω να τις τακτοποιησω, με τραβανε από χίλιες δυο μεριες και ως εκ τουτου μου εχει δημιουργηθεί ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αγχος (λέξη αγνωστη σε μενα :tongue:)

σχολιαζω ό,τι θυμαμαι λοιπόν!

Ελενίτσα μου να σου ζήσει ο Πρίγκηψ - Μαρίνος, να ειναι γερός και ευτυχισμένος πάντα, να γίνει ένας σπουδαίος και καλός άνθρωπος!

Αννούλα μου χρόνια πολλά της Ειρήνης μας, να τα χιλιάσει τα χρόνια της και να είναι πάντα γερή και να την καμαρωνετε! μόνο χαρές να σας δίνει και να σας κάνει περήφανους κάθε μέρα και πιο πολύ :)

συμπεθερακι μου περασες δύσκολα αυτες τις μερες.... ελπίζω να εισαι τωρα καπως καλύτερα. Η Βαλέρια είναι το καλύτερο αγχωλυτικο- αντιστρες γιατρικό άλλωστε :D

Ελευθερια, Μαρακι, Ζωή, Βουλίτσα, Λίτσα, Κατερίνα, Ευμορφία, Σοφία, Λιάκι σας φιλώ πολύ!

Καλημέρα Ελενίτσα και συμπεθερακι, καλημέρα και στις υπόλοιπες φιλεναδες που δεν σας "βλεπω" μεσα!

εχω χαθεί τις τελευταιες μερες γιατι εχω ενα καρο εκκρεμότητες, όρεξη δεν εχω να τις τακτοποιησω, με τραβανε από χίλιες δυο μεριες και ως εκ τουτου μου εχει δημιουργηθεί ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αγχος (λέξη αγνωστη σε μενα :tongue:)

σχολιαζω ό,τι θυμαμαι λοιπόν!

Ελενίτσα μου να σου ζήσει ο Πρίγκηψ - Μαρίνος, να ειναι γερός και ευτυχισμένος πάντα, να γίνει ένας σπουδαίος και καλός άνθρωπος!

Αννούλα μου χρόνια πολλά της Ειρήνης μας, να τα χιλιάσει τα χρόνια της και να είναι πάντα γερή και να την καμαρωνετε! μόνο χαρές να σας δίνει και να σας κάνει περήφανους κάθε μέρα και πιο πολύ :)

συμπεθερακι μου περασες δύσκολα αυτες τις μερες.... ελπίζω να εισαι τωρα καπως καλύτερα. Η Βαλέρια είναι το καλύτερο αγχωλυτικο- αντιστρες γιατρικό άλλωστε :D

Ελευθερια, Μαρακι, Ζωή, Βουλίτσα, Λίτσα, Κατερίνα, Ευμορφία, Σοφία, Λιάκι σας φιλώ πολύ!

Καλημέρα συμπεθεράκι μου!!!

τρέξιμο ε??? υπομονή...που θα πάει, θα ξελασκάρεις!

εγώ εντάξει είμαι τώρα....χάρη στη μικρή φυσικά!

ειδικά τώρα που με οτι μουσική κι αν ακούσει χορεύει και κάνει παλαμάκια....τι να σου λέω!!! πάμπερς θα βάλω σε λίγο απο τη χαρά μου!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα συμπεθεράκι μου!!!

τρέξιμο ε??? υπομονή...που θα πάει, θα ξελασκάρεις!

εγώ εντάξει είμαι τώρα....χάρη στη μικρή φυσικά!

ειδικά τώρα που με οτι μουσική κι αν ακούσει χορεύει και κάνει παλαμάκια....τι να σου λέω!!! πάμπερς θα βάλω σε λίγο απο τη χαρά μου!!!:D

σε καταλαβαινω απόλυτα! εδω ο δικος μου κουναει πισινο και πόδια μόλις ακούσει μουσική! λατρεια εχουμε στον gummy bear αν και εγω δεν τον πολυχωνευω!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Κι απο μενα καλημερα σε ολες και ολα τα μωρακια....

Λοιπον ανακαλυπτω πως κι εγω ακομα ωρες ωρες απορω με την αντοχη μου.

Τι εννοω...Προχθες το βραδυ κοιμηθηκα στις 2.

Ξυπνησα στις 8 να παω στη δουλεια (εφαγα ενα κολυκυθι γεμιστο στις 1 ) απο οπου γυρισα 4μισι. Εβαλα τις μικρες για υπνο και ηρθε ο αντρας μου για τον οποιο ευτυχως παναγιτσα μου ειχε φαι.

Μετα πεφτει εκεινος για υπνο μιση ωρα για να παμε λεει θαλασσα. εμενα το ματι γαριδα φυσικα, δε μπορω να ξαπλωσω για μιση ωρα!!! μολις με παρει ο γλυκος υπνος θα πρεπει να σηκωθω.

Στις 7 αποφασιζει να σηκωθει να παμε θαλασσα. τοιμαζω πραματα και παιδια, 7 μιση φευγουμε...μετα τη θαλασσα παμε και για μπυρες!!!!!! (τρωω κι ενα τοστ) και γυρναμε στις 10 μισι οπου πρεπει να κανω 2 παιδια μπανιο να τους δωσω γαλα ( η μικρη παλι δε το ηπιε:roll:) να κανω μπανιο εγω και να κοιμηθω.

Και ξανα μανα σημερα παλι το ιδιο! Ελπιζω να μη παμε παλι θαλασσα κ να κοιμηθουμε λιγο το απογευμα ( ααααν θελει η μικρη να με αφησει)

Κουραστηκα κ μονο που το διαβασα.

Μα, γκρινιαζω ή ειμαι υπερβολικη οταν λεω πως ειμαι κουρασμενη????? πειτε μου!

Καλημέρα!!! Είμαι γραφείο από τις 8 (ναι, για μένα που έρχομαι 10 είναι big!!!) και τρέχω!!!! Τελευταία μέρα σήμερα και καταλαβαίνετε...

Όλα τα κουκλάκια καλά;;;; Έλα να βλέπω πωπουδάκια στον ρυθμό του gummy bear :):):)

Μάκια τώρα

Καλημέρα τι κάνουμε κορίτσια??? Εμείς καλά. Ο μικρός έχει φτιάξει τον ύπνο του. Ξυπνάει 1-2 φορές συνήθως. Σήμερα έχει γκρινίτσα το καλό μου, μάλλον δοντάκια το ταλαιπωρούν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι αντραρτάκος είναι ο λεβέντης μου αλλά τι να κάνω? Επιστροφή δεν γίνεται τώρα:):):) Να πουμε κανέναν αστειάκι να γελάσεις βρε κοριτσάκι λιγάκι. Ελπίζω να είσαι καλύτερα!

Λία να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου με τα υπέροχα ματάκια. Να είναι πολύχρονη! Θύμισέ μου την έχεις βαφτίσει???

Μακ μου που είσαι βρε ψυχή????ΑΓΧΟΣ??? Τι ειν τούτο???

Μαριάννα και εγώ μόνο που τα διάβασα κουράστηκα. Τι ώρες δουλεύεις? Τα παιδιά ποιος τα προσέχει????

Μαράκι 1 και σήμερα???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι αντραρτάκος είναι ο λεβέντης μου αλλά τι να κάνω? Επιστροφή δεν γίνεται τώρα:):):) Να πουμε κανέναν αστειάκι να γελάσεις βρε κοριτσάκι λιγάκι. Ελπίζω να είσαι καλύτερα!

Λία να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου με τα υπέροχα ματάκια. Να είναι πολύχρονη! Θύμισέ μου την έχεις βαφτίσει???

Μακ μου που είσαι βρε ψυχή????ΑΓΧΟΣ??? Τι ειν τούτο???

Μαριάννα και εγώ μόνο που τα διάβασα κουράστηκα. Τι ώρες δουλεύεις? Τα παιδιά ποιος τα προσέχει????

Μαράκι 1 και σήμερα???

μια χαρά είναι που είναι ζωηρός!

σε ψιλοζηλεύω κιόλας γιατί η δικιά μου (προς το παρόν) είναι πολύ ήσυχη!

της αρκεί να της βάζω τραγουδάκια στο ντιβιντι για να χορεύει και να την αφήνω να γυρνάει σε όλο το σπίτι! συρτάρια δεν ανοίγει και όπου της πω "μη κακό" δεν πάει! χθες επίτηδες της έδωσα κάτι τηγάνια και άρχισε και τα κοπάναγε στα πλακάκια και να δεις χαρά εγώ!!!

το νεογέννητο στο αποκάτω διαμέρισμα μάλλον δε χαιρόταν το ίδιο:? αλλά τι να κάνω....έκανε λίγη φασαρία το παιδί μου και το απολάμβανα!!!!

έγραψες απο μόνη σου για τον ύπνο του Μάνου και το πρωί το σκεφτόμουν για να σε ρωτήσω! φτου φτου!!! άντε και σερί σας εύχομαι!!!

εμένα κοιμάται στις 10 το βράδυ, θηλάζει στις 3 και ξανά στις 8:30 και ξυπνάει κανονικά για πρωί στις 10.

Καλύτερα είμαι Ελευθερία μου...με τα καμώματα της μικρής ξεχνιέμαι αλλά με παρηγορεί το γεγονός οτι "έφυγε" ήσυχα η γιαγιούλα μου, χωρίς πόνο και κυρίως σε αξιοζήλευτη ηλικία...94 ετών είχε φτάσει!

Μαριάννα τι πρόγραμμα κι αυτό βρε παιδί μου....πολλή κούραση....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία και εγώ τον καμαρώνω τον μικρό αλλά μερικές φορές φτάνω τα όριά μου. Τις προάλλες έριξε από τον δεύτερο το εργαλείο που ανεβοκατεβάζουμε την τέντα και ευτυχώς δεν υπήρχε από κάτω αυτοκίνητο και το κυριότερο δεν περνούσε άνθρωπος!!! Και άλλα πολλά πολλά! Περισσότερο στεναχωριέμαι γιατί ταλαιπωρεί την μαμά μου, όλη μέρα δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα ίσαι ίσα μαγειρεύει αλλά τι να κάνουμε. Εγώ ήμουν έτσι ατίθασο και ζωηρό παιδί!

94 ετών η γιαγιούλα σου ε? Μπράβο κράση!!! Εγώ 'αποχαιρέτησα΄τον προπάπου μου σε ηλικία 104 ετών, εγώ ήμουν 8! Είναι να τους χαίρεσαι τέτοιους ανθρώπους!

9-10 κοιμάται και εμένα (10 τον καρατάω με το ζόρι) και ξυπνάει συνήθως 11-12 και μετά 4-5 το πρωί και φυσικά 7-8 και δεν ξανακοιμάται. Δεν πειράζει όμως, εμένα και αυτό με ξεκουράζει πολύ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τα παιδια τα εχει η πεθερα μου ολη μερα μιας και η μαμα μου βρισκεται αθηνα (+ εργαζεται κιολας.)

εγω δουλευω 9-4... ε και οπως καταλαβαινεις τρωω κι εδω μιας κ δε γινεται νηστικη ως τις 4 μισι που θα γυρισω!!!!

Σοφία και εγώ τον καμαρώνω τον μικρό αλλά μερικές φορές φτάνω τα όριά μου. Τις προάλλες έριξε από τον δεύτερο το εργαλείο που ανεβοκατεβάζουμε την τέντα και ευτυχώς δεν υπήρχε από κάτω αυτοκίνητο και το κυριότερο δεν περνούσε άνθρωπος!!! Και άλλα πολλά πολλά! Περισσότερο στεναχωριέμαι γιατί ταλαιπωρεί την μαμά μου, όλη μέρα δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα ίσαι ίσα μαγειρεύει αλλά τι να κάνουμε. Εγώ ήμουν έτσι ατίθασο και ζωηρό παιδί!

94 ετών η γιαγιούλα σου ε? Μπράβο κράση!!! Εγώ 'αποχαιρέτησα΄τον προπάπου μου σε ηλικία 104 ετών, εγώ ήμουν 8! Είναι να τους χαίρεσαι τέτοιους ανθρώπους!

9-10 κοιμάται και εμένα (10 τον καρατάω με το ζόρι) και ξυπνάει συνήθως 11-12 και μετά 4-5 το πρωί και φυσικά 7-8 και δεν ξανακοιμάται. Δεν πειράζει όμως, εμένα και αυτό με ξεκουράζει πολύ!

ε το καταλαβαίνω οτι καλή η ζωηράδα αλλά θέλει και αντοχές...

πως το έκανε ρε συ αυτό με το εργαλείο της τέντας???????? που τη βρήκε τόση δύναμη???????????????? πωπω.....

όντως θα την ταλαιπωρεί λίγο τη μαμά σου να τον κυνηγάει αλλά αφού ήσουν και εσύ ζωηρή μάλλον θα το αντιμετωπίζει ως deja-vu!!!!

εμένα η μικρή μου έμοιασε....κι εγώ ήμουν πολύ ήσυχη....μάλλον ο Θεούλης ήθελε να ξεκουράσει τη μαμά μου με εμένα γιατί η αδερφή μου ήταν βασανάκι!!! απορώ που έκαναν και δεύτερο παιδί οι γονείς μου μετά απο εκείνη!!!

εντάξει ο ύπνος του....μια χαρά τώρα!!! σε σχέση με το ανα μια ώρα ξύπνημα, αυτό θα σου φαίνεται πολυτέλεια ε????

ναι η γιαγιά μου μια χαρά τα κατάφερε! και είχε κάνει και 9 παιδιά....τα 3 πρώτα πέθαναν μικρά αλλά έχει 6 κόρες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερουδια...εκανα λιγη φασινα (σκουπισμα, σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα, τα ρουχα 3 πλυντηρια ασιδερωτα κανω πως δεν τα βλεπω!!!!) και τωρα σας διαβαζω...Η μικρη το πρωι ξετρελαθηκε στης μαμας μου που ηταν εκει πολλα παιδακια, στριγγλιες γελια απαπα!!!!!! τρελαινεται στα παιδακια!!!!! Βρε Σοφια θα το ξαναπω φτυστο το παιδι!!!!! Μακ εσυ αγχος;;;;; αποκλειεται!!!!!! σημερα το απογευμα εχουμε γιατρο για ζυγισμα μετρημα μια που χρονισαμε θελει λεει να μας ριξει μαι ματια, να πουμε και τα σχετικα με τη διατροφη μας και να δουμε αν τελικα κανουμε αυτα τα τεστ αλλεργιας!!!!! Θα σας ενημερωσω το βραδυ για τα αποτελεσματα!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σοφια 94 χρονων;;;; πληρης ημερων εφυγε η γιαγια σου, καλα να εισαστε να τη θυμοσαστε με αγαπη!!!!!! Μαρακι αντε σιγα σιγα φευγετε!!!!!!!!!!!!!!!! Ζητω!!!!!!!!!!!!!!!! και εμεις λεμε να παμε κανενα 4ημερο με τον Δημ εδω μεσα στην Κρητη τωρα που θα παρει αδεια, να ξεκουραστουμε λιγο, χωρις μπεμπα, θα την αφησουμε στα πεθερικα, με επεισε δηλαδη γιατι εγω δεν μπορω μου λειπει το σκατουλι!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...