Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειαααααααα σας!!!!ηρθα και εγω........επειδη διαβασα πολλα και δεν θυμαμαι τα περισσοτερα.....να ευχηθω στην μικρη της Αννουλας να τα εκατοστησει , να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη και παντα μα παντα να χαμογελα!!!!επισης σε ολα τα νεοφωτιστα μωρακια......να εχουν μια ζωη γεματη απο αγαπη, χαρα,υγεια και πολλες πολλες ανακαλυψεις.......!!!!Σημερα παρεπιπτοντως γιορταζει και η μικρη Χρυσοβαλαντω......πολυχρονη να ειναι Λια μου!!!!σας ευχαριστω για τις ευχες και σας χρωσταω δυο γλυκακια...ενα απο την βαφτιση και ενα για την Παρασκευουλα μου!!!!!αυριο θα βαλω και φωτο.........μακια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι...αυτο που ειναι με 2 ροδες και στεκεται το παιδι ορθιο και το σπρωχνει και πηγαινει.

Αν εννοείς κάτι τέτοιο

http://www.elc.co.uk/VTech-First-Steps-Walker-Pink/120270,default,pd.html

έχει παρόμοιο ο Νικόλας και όλο γλυστράει και πέφτει ενώ όταν στηρίζεται από αλλού (καρέκλες, καναπέδες, τραπέζια, το χέρι μας) περπατάει μια χαρά.

γειαααααααα σας!!!!ηρθα και εγω........επειδη διαβασα πολλα και δεν θυμαμαι τα περισσοτερα.....να ευχηθω στην μικρη της Αννουλας να τα εκατοστησει , να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη και παντα μα παντα να χαμογελα!!!!επισης σε ολα τα νεοφωτιστα μωρακια......να εχουν μια ζωη γεματη απο αγαπη, χαρα,υγεια και πολλες πολλες ανακαλυψεις.......!!!!Σημερα παρεπιπτοντως γιορταζει και η μικρη Χρυσοβαλαντω......πολυχρονη να ειναι Λια μου!!!!σας ευχαριστω για τις ευχες και σας χρωσταω δυο γλυκακια...ενα απο την βαφτιση και ενα για την Παρασκευουλα μου!!!!!αυριο θα βαλω και φωτο.........μακια!!!!

Να τα χαίρεσαι τα αστεράκια σου! Άντε περιμένουμε και φώτο! Περάσατε καλά;

Διαφημίσεις

πολυ ωραια.....αλλα και πολυ ζεστη!!!!ουτε στον γαμο μου που ηταν και αυγουστο ετσι......!!!δεν εκλαψε το ζουζουνακι μου μονο οταν του εβαλε ο νονος του λαδι στο στομα και εκεινη την ωρα ριχνει και αλλο ο παπας στην χουφτα του και μπαινει ολο στο στομα του παιδιου.καλο του εκανε γιατι εχουμε ενα θεμα με την δυσκοιλιοτητα......!!!!!ηπιε ενα τονο νερο ο καημενος......αλλα μετα ξεραθηκε στον υπνο μεχρι τις 4 το πρωι που γυρισαμε σπιτι.εσεις ειστε καλα?

Ελενίτσα 3 παιδάκια έχεις από όσα έχω καταλάβει σωστά? Να τα χαίρεσαι!!!

ναι τα σκασμενα!!!!!τρια εχω.....και ειμαι και μικρομανουλα!!!!!μολις περασω τα 30 θα κανω και ενα τεταρτο!!!!:D

ελενιτσα καλωσηλθεεεες πες μας καμια λεπτομερεια και καμια φωτο...;)

να μας ζησουν ολα τα γιορταρικα μωρακια...ωραια ειναι να εχουμε γιορτουλες καθε μερα!!!!

Πάντως με τη στράτα που κάθονται μέσα είμαι εντελώς αντίθετη! Μου είπε και ο γιατρός μακριά και το ξέχασα εντελώς :)

maria_s εμας παλι δε μας ειπε οχι ο γιατρος, απλα μας ειπε να μη περιμενουμε να περπατησει νωρις αν τη βαλουμε στη στρατα νωρις. Κι ετσι βαλαμε τη μεγαλη σχεδον 6 μηνων γιατι ηταν αδυνατο να τη κρατησεις αλλο ξαπλα στο παρκο ολη μερα...Εννοειται βεβαια τη βαλαμε στο ψηλο σημειο χωρις να παταει τελειως τα ποδια,ισα ισα στις μυτες. ε και τη μικρη απο περιπου την ιδια ηλικια τη βαλαμε. στη μεγαλη δε, οταν σχεδον αρχισε να περπαταει, βγαλαμε το πανινο καθισμα και απλα πιανοταν και πηγαινε μεσα στη στρατα αλλα χωρις να καθεται!

Αυτο με τις ροδες το ειχε χτες που πηγαμε στον παιδοτοπο αλλα δε το δοκιμασα επειδη ετσι κι αλλιως δε μπορω να το παρω...ειναι πολυ επικινδυνο εχοντας τη Βικυ μεσα στο σπιτι να σπρωχνει κ να τραβολογαει ηδη την Αννα.... μονο αυτο μας ελειπε για να σκοτωθουμε τελειως. χτες ηταν η μικρουλα ορθια πιασμενη σε ενα σκαμπο κι η αλλη την επιασε απο το χερι τραβοντας ντε και καλα, να τη παει βολτα. εκαναν πιασμενες 3 βηματα και παρτες κατω και τις 2. ημασταν παλι καλα στο μπαλκονι και κατω εχω στρωσει αυτο το παζλ φελο απο το τζαμπο με τους αριθμους και τα ζωακια και δε χτυπησανε..... και ολο αυτο μεχρι να προλαβω να σηκωθω απο τον απεναντι καναπε....ζορι σας λεω οχι αστεια.:P:p:p:p

Διαφημίσεις

ελενιτσα μου σ ευχαριστω παρα πολυ...

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Μαριάννα καλησπέρα. Πόσο περήφανη θα πρέπει να νιώθεις να βλέπεις τα κοριτσάκια σου να παίζουν ε???Μου αρέσει αυτή η εικόνα πολύ!!!

κι εμενα μαρεσει θεωρητικα...γιατι στη πραξη ακομα εχουμε τεχνικα προβληματα. :D:D:D:D:D σε κανα χρονο πιστευω θα ειμαστε σε καλυτερο δρομο!

Κατάλαβα τι εννοείς Άννα. Τέτοιες έχει η fisher price σωστά? Εμείς έχουμε μία της chicco δώρο από την νονά μας αλλά είναι επικίνδυνη καθώς δεν σταματάει και είναι επικίνδυνο να πέσει το παιδί. Επίσης ο μικρός είναι ψηλός και πρέπει να σκύβει να το σπρώξει.

Αυτή εδώ είναι:

http://www.mytoys.de/Chicco/KID/de-mt.ba.br01.13/?query=chicco

Σ αυτό που λέει η Μαριάννα συμφωνώ. Καμιά φορά μας αρέσει κάτι και ενθουσιαζόμαστε αλλά τελικά είναι μούφα. Εγώ του είχα παραγγείλει αυτό:

http://www.mytoys.de/CHICCO-4-in-1-Car/Autos-Fahrzeuge/Chicco/KID/de-mt.ba.br01.13.20/1497108

Δεν μπορώ να πω ό,τι το έχει ευχαριστηθεί. Το χερούλι από πίσω είναι πλαστικό και όταν σπρώχνουμε τον μικρό λυγίζει! Εδώ το είδα στο μόδερκεαρ με 99,00 Ευρώ.

ε ολως τυχαιως πηγαμε τζαμπο και πηραμε αυτην ακριβως την περπατουρα...δεν ειναι τιποτε σπουδαιο, η μπεμπα δε θελει να την περπατησει αλλα καθεται κατω και την πασπατευει. Α και ειναι και κοντη πρεπει να σκυψει πολυ για να την πιασει. Καλα για τι παιδια ειναι, 6 μηνων;;;Τζαμπα λεφτα...Δεν πειραζει, εχουμε παρει ουκ ολιγες βλακειες, αλλη μια δε χαλασε και ο κοσμος...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!

Μου λειψατε!

Δεν εχω καθολου χρονο.Δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ,χωρις ρεπο...ο Σαββας ειναι στην Κυπρο και ο Παντελης στην μαμα μου.Με λιγα λογια,σκορποχωρι.

Το σπιτι μου ειναι μεσα στην βρωμα,εγω δεν εχω κουραγιο να το καθαρισω...

Το βραδυ σχολαω,παω στην μαμα μου και βλεπω τον μικρο καμια ωριτσα,ερχομαι σπιτι,ταιζω και βγαζω βολτα το σκυλι και μετα κοιμαμαι.Νιωθω σαν ρομποτ.Και η κατασταση αυτη θα συνεχιστει μεχρι να παρω αδεια στις 23 Αυγουστου.Ουφ!

Διαβασα μονο την τελευταια σελιδα και σχολιαζω οτι θυμαμαι γιατι το μυαλο μου εχει παθει μπλακ αουτ...

Αννουλα να χαιρεσαι την Ειρηνουλα σου!Εγινε 1 χρονων το κοριτσακι μας!Πως περασε ενας χρονος!?Να ειναι παντα γερη,ευτυχισμενη και να εχει μια καλη τυχη!

Ελενιτσα μου καλοφωτιστος ο Μαριος μας!

Λια μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

Μαρακι εγω εχω αυτο το ποδηλατακι και ειμαι σουπερ ευχαριστημενη.Βεβαια το πληρωσα ακριβα αλλα στην δικια μας περιπτωση αξιζε τα λεφτα του.Βγαινουν τα παντα και γινεται ποδηλατακι και για πιο μεγαλο παιδακι.Ο δικος μου το ευχαριστιεται πολυ.Πηγαινουμε και βολτα για καφε μ'αυτο,αντι να κουβαλαμε καροτσι.

Ειναι πολυ καλο ποιοτικως.Δεν ειναι σκετη πλαστικουρα.Ειναι γερη κατασκευη σε σχεση με κατι αλλα του τζαμπο που εχω δει.Εγω προσωπικα δεν το εχω μετανιωσει καθολου.Αποψη μου παντα, ετσι?

Την Κυριακη βαφτιζει η Βουλα τον μικρο.Θα παω με τον υιο μου μιας και ο μπαμπας μας λειπει.Τι να κανουμε...?

ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...