Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

πολλά είναι, αλλά τόσο έχουν αυτού του τύπου...

αναρωτιέμαι όμως αν για τον μικρό μου κάνει διαφορά, ή να το αφήσω καλύτερα για του χρόνου...

προφανώς και κάνω πλάκα για τον Μάνο μου ε;

ναι δεν λέει και χωρίς τέντα...

δεν τίθεται θέμα για την τιμή, απλά να αξίζει τα λεφτά του με την έννοια ότι το παιδάκι μου θα το ευχαριστηθεί!

μωρε εγω πιστευω θα το ευχαριστηθουν ενα τετοιο ποδηλατακι...βλεπω τη δικη μου και οταν παμε στη μαμα μου ολο θελει να καθεται στο ποδηλατο της ξαδερφης της. Για περπατουρα εσεις τι λετε;;;; θα παρετε;;; μηπως ειναι λιγο επικινδυνη;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

μωρε εγω πιστευω θα το ευχαριστηθουν ενα τετοιο ποδηλατακι...βλεπω τη δικη μου και οταν παμε στη μαμα μου ολο θελει να καθεται στο ποδηλατο της ξαδερφης της. Για περπατουρα εσεις τι λετε;;;; θα παρετε;;; μηπως ειναι λιγο επικινδυνη;;;;

Την στραταρίδα εννοείς που λέμε εμείς εδώ?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.πως ειστε?εμεις εχουμε ατελειωτη γκρινια .απαπα!τι κακο κι αυτο!δεν λεει να ησυχασει.

Μαριαννα να χαιρεσαι την Αννουλα σου .παντα γερη να ειναι.

ωραιο το ποδηλατακι .παρομοιο ειδα και εγω στα Τζαμπο και λεω να το παρουμε.

Μαρακι ετοιμες οι βαλιτσες?ο υιος σε περιμενει.οντως η θαλασσα πολυ κρυα εδω και ολο φυσαει:(

XWF8p2.png

οχι...αυτο που ειναι με 2 ροδες και στεκεται το παιδι ορθιο και το σπρωχνει και πηγαινει.

Anna1979 αυτο δε το λεμε πατινι??? ή οχι?:confused::confused::confused::confused:

maria_s νομιζω πως ειναι δυσχρηστο αυτο το ποδηλατΑκι. πρωτα απολα δε χρησιμευει σα ποδηλατακι γιατι δε φτανει το παιδι τα πεταλια παρα μονο αν γινει 2 ετων... και τοτε ακομα, μπορει να μη ξερει πεταλι. ασε που ενα γνωστο μας παιδακι κουνα κουνα απο δω κι απο κει εχει πεσει πολλες φορες οποτε δε το ξαναβαλανε. Το εχω δει και η κορη μου ακομα η μεγαλη εχει πεσει παμπολες φορες απο τετοια φιλων της γιατι ειναι ετοιμορροπα. Και δε μπορεις να το πας πουθενα ειναι τεραστιο.

αΧ δε ξερω, εγω δε το χωνευω γιατι ειναι και πολυ πλαστικουρα! Ασε που μετα τον 1μισι χρονο θα ειναι πολυ περιορισμενο και δε θα θελει να καθεται γιατι θα θελει να ανεβοκατεναινει ( δυσκολο ετσι οπως το βλεπω το σχεδιο)... εκτος κι αν βρεις κανενα που να μετατρεπεται και να φευγουν τα προστατευτικα και να γινεται ποδηλατακι κανονικο αλλα σιγουρα δε θα χει 99 ευρω. ετσι που τα λεω ουτε ανταγωνιστης τους να μουνα!:tongue:

Ξερω γω, δε τ αφηνεις να παρεις σε κανα 6 μηνο που θα χει μεγαλωσει λιγο ενα αλλο που θα μπορει να το χει πιο πολυ καιρο (και λιγοτερο ογκωδες) ωστε να μπορει να το παιζει και το χειμωνα στο σπιτι?

πχ σου λεω εμεις πηραμε ενα τετοιο παρομοιο απο τζαμπο οταν ηταν η μεγαλη 15 μηνων. και το παιζει ακομα...

little-tikes-mini-cycle-215-p.jpg

Συγνωμη, που σου λεω ετσι τη γνωμη μου για κατι που σου αρεσει. δε πιστευω να μου παρεξηγηθεις!!!! δε θελω να σε απογοητευσω αλλα πολλες φορες μας αρεσει κατι και τελικα σκαμε ενα σωρο λεφτα ενω το παιδι δε θα το χαρει ποτε σωστα...( η με τη χρηση που πρεπει).

:D:D:D:D

Κατάλαβα τι εννοείς Άννα. Τέτοιες έχει η fisher price σωστά? Εμείς έχουμε μία της chicco δώρο από την νονά μας αλλά είναι επικίνδυνη καθώς δεν σταματάει και είναι επικίνδυνο να πέσει το παιδί. Επίσης ο μικρός είναι ψηλός και πρέπει να σκύβει να το σπρώξει.

Αυτή εδώ είναι:

http://www.mytoys.de/Chicco/KID/de-mt.ba.br01.13/?query=chicco

Σ αυτό που λέει η Μαριάννα συμφωνώ. Καμιά φορά μας αρέσει κάτι και ενθουσιαζόμαστε αλλά τελικά είναι μούφα. Εγώ του είχα παραγγείλει αυτό:

http://www.mytoys.de/CHICCO-4-in-1-Car/Autos-Fahrzeuge/Chicco/KID/de-mt.ba.br01.13.20/1497108

Δεν μπορώ να πω ό,τι το έχει ευχαριστηθεί. Το χερούλι από πίσω είναι πλαστικό και όταν σπρώχνουμε τον μικρό λυγίζει! Εδώ το είδα στο μόδερκεαρ με 99,00 Ευρώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Anna1979 αυτο δε το λεμε πατινι??? ή οχι?:confused::confused::confused::confused:

maria_s νομιζω πως ειναι δυσχρηστο αυτο το ποδηλατΑκι. πρωτα απολα δε χρησιμευει σα ποδηλατακι γιατι δε φτανει το παιδι τα πεταλια παρα μονο αν γινει 2 ετων... και τοτε ακομα, μπορει να μη ξερει πεταλι. ασε που ενα γνωστο μας παιδακι κουνα κουνα απο δω κι απο κει εχει πεσει πολλες φορες οποτε δε το ξαναβαλανε. Το εχω δει και η κορη μου ακομα η μεγαλη εχει πεσει παμπολες φορες απο τετοια φιλων της γιατι ειναι ετοιμορροπα. Και δε μπορεις να το πας πουθενα ειναι τεραστιο.

αΧ δε ξερω, εγω δε το χωνευω γιατι ειναι και πολυ πλαστικουρα! Ασε που μετα τον 1μισι χρονο θα ειναι πολυ περιορισμενο και δε θα θελει να καθεται γιατι θα θελει να ανεβοκατεναινει ( δυσκολο ετσι οπως το βλεπω το σχεδιο)... εκτος κι αν βρεις κανενα που να μετατρεπεται και να φευγουν τα προστατευτικα και να γινεται ποδηλατακι κανονικο αλλα σιγουρα δε θα χει 99 ευρω. ετσι που τα λεω ουτε ανταγωνιστης τους να μουνα!:tongue:

Ξερω γω, δε τ αφηνεις να παρεις σε κανα 6 μηνο που θα χει μεγαλωσει λιγο ενα αλλο που θα μπορει να το χει πιο πολυ καιρο (και λιγοτερο ογκωδες) ωστε να μπορει να το παιζει και το χειμωνα στο σπιτι?

πχ σου λεω εμεις πηραμε ενα τετοιο παρομοιο απο τζαμπο οταν ηταν η μεγαλη 15 μηνων. και το παιζει ακομα...

little-tikes-mini-cycle-215-p.jpg

Συγνωμη, που σου λεω ετσι τη γνωμη μου για κατι που σου αρεσει. δε πιστευω να μου παρεξηγηθεις!!!! δε θελω να σε απογοητευσω αλλα πολλες φορες μας αρεσει κατι και τελικα σκαμε ενα σωρο λεφτα ενω το παιδι δε θα το χαρει ποτε σωστα...( η με τη χρηση που πρεπει).

:D:D:D:D

Αγαπούλα μου, επειδή ακριβώς ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας τόσο ανοιχτό, γι'αυτό και ρώτησα :)

Και μένα η άποψη μου κλίνει προς τη δική σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...