Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!

Αννούλα κούκλα η Ειρηνούλα και πολύ ωραία η τούρτα σας!

Μαριάννα να χαίρεσαι την Αννούλα σου!!!

γερή και χαρούμενη να είναι πάντα!!!

Ζωίτσα ο Τεό γεννήθηκε σχεδόν όσο κι εγώ!!!

εγώ ήμουν 4200 και 55 εκατοστά!

Φυσιολογικά με έκανε η μανούλα μου!

Κορίτσια να ανησυχήσω που η μικρή μου είναι πολύ ήσυχη????

μου έμοιασε απ'οτι φαίνεται...

αν πάει κάπου που δεν πρέπει και της πω "μη κακό" αμέσως φεύγει!

συρτάρια δεν ανοίγει, της αρκεί να παίζει με τα χερούλια τους...

πωπω ίδια εγώ έγινε μάλλον....γιατί εγώ σαν παιδάκι ήμουν οτι πιο ήσυχο υπήρχε! καθόμουν με ένα παιχνίδι και έπαιζα ώρες ατελειωτες χωρίς να ενοχλώ κανέναν!

εντάξει η μικρή γυρνάει σε όλο το σπίτι, εξερευνεί τους χώρους αλλά πραγματικά όπου της πω οτι δεν κάνει, δεν πάει!

και τις τελευταίες μέρες κάνει συνέχεια παλαμάκια και χορεύει!!! κουνιέται πέρα δώθε σαν εκκρεμές ακόμα κι αν παίζει τραγούδι απο διαφήμιση!

μας πήρε ο παππούς και ποδηλατάκι και ανυπομονώ να μας το φέρει!!!

ευχαριστουμε Σοφακι...καλε και ανησυχεις που εχεις ενα τοσο καλοβολο παιδακι;;;;; αυτο ειναι δωρο Θεου!!!!! θες να σου στειλω λιγο τη δικη μου να σου κανει το σπιτι φυλλο και φτερο μεχρι να πεις κιχ;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παραμυθέέέέέέένια!!!!! Πως είσαι κοριτσάρα μου;

Το κοριτσάκι σου είναι σούπερ και ο Νικόλας υπάκουος είναι από ότι μου λέει η γιαγιά του. Χθες τον βλέπαμε στο σκάιπ...είχε πάρει το τηλεκοντρόλ και άνοιξε την τηλεόραση και του λέει ο παππούς: "Δώστο σε μένα Νικολάκη να την κλείσω" και τσουπ άπλωσε το χεράκι του και το έδωσε...χαχαχα την μόνη "ζαβολιά" που κάνει είναι να προσπαθεί να βρεί άνοιγμα στο "οχυρό" που του έχουν φτιάξει με καναπέ, πολυθρόνες κλπ. για να πάει στο υπόλοιπο σπίτι...και το καταφέρνει!

Σας είπα ότι είναι 2 και σήμερα;;;;;;;;;;;;

Γεια σου Ελευθερίτσα!

και καλημερα...Μαριαννα να χαιρεσαι τη συνονοματη κορουλα σου!!!!! Εμεις πηγαμε σημερα για καφεδακι μαζι με την ξαδερφη μου που εχει και αυτη μωρακι 9 μηνων !!!! Μια χαρα περασαμε και η Ειρηνη κυρια...Γυρισαμε φαγαμε τα φρουτα μας και κοιμομαστε!!!!! Παλι δεν εχει μπανιο σημερα, φυσαει τρομερα και η θαλασσα (εφοσον τη βλεπουμε απο το σπιτι μας) εχει πολυ κυμα!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

πάντως βρε κορίτσια, η ζέστη επηρεάζει πολύ τα μικρά μας!

Μόλις δρόσισε, ο Νικόλας κοιμάται όλη νύχτα, τρώει όλο το φαγητό χωρίς θέμα, πίνει ένα σκασμό γάλα και είναι σούπερ χαρούμενος!

οποτε θελετε κυρια μου το κανονιζουμε το προξενιο!!!!!! χαχαχα...την τουρτα μας την εκανε ο Μανος που ειναι γειτονας και ζαχαροπλαστης στον Πατραμανη...και κανει και μονος του δουλειες!!!!

Πρέπει να το κανονίσουμε. Όλο στο μυαλό μου σε χω, θα βρω την ώρα που θα μου πάει!

Λες να μου έκανε ο Μάνος και την τούρτα του γάμου μου????Στον Πατραμάνη στην βιομηχανική την ειχα παραγγείλει:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εδω καθε μερα φυσαει ολο και περισσοτερο...και το σ/κ που ηταν τελειος ο καιρος και τις 2 μερες ειχαμε τις ετοιμασιες και παλι δεν πηγαμε...και οσο θελω να κανει πολλα μπανια εχουμε κολλησει στα 6...

ovvZp2.png

Πρέπει να το κανονίσουμε. Όλο στο μυαλό μου σε χω, θα βρω την ώρα που θα μου πάει!

Λες να μου έκανε ο Μάνος και την τούρτα του γάμου μου????Στον Πατραμάνη στην βιομηχανική την ειχα παραγγείλει:)

ειναι πολυ πιθανο, δουλευει χρονια στου Πατραμανη και σε ξενοδοχειο το καλοκαιρι...μπορει!!!!!

ovvZp2.png

πάντως βρε κορίτσια, η ζέστη επηρεάζει πολύ τα μικρά μας!

Μόλις δρόσισε, ο Νικόλας κοιμάται όλη νύχτα, τρώει όλο το φαγητό χωρίς θέμα, πίνει ένα σκασμό γάλα και είναι σούπερ χαρούμενος!

λογικο...και εμενα τη ζεστη δεν την παλευει καθολου, γεμιζει ιδρωτηρια, ξυνει τα μαλλια της και στριφογυριζει ολη νυχτα!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Παραμυθέέέέέέένια!!!!! Πως είσαι κοριτσάρα μου;

Το κοριτσάκι σου είναι σούπερ και ο Νικόλας υπάκουος είναι από ότι μου λέει η γιαγιά του. Χθες τον βλέπαμε στο σκάιπ...είχε πάρει το τηλεκοντρόλ και άνοιξε την τηλεόραση και του λέει ο παππούς: "Δώστο σε μένα Νικολάκη να την κλείσω" και τσουπ άπλωσε το χεράκι του και το έδωσε...χαχαχα την μόνη "ζαβολιά" που κάνει είναι να προσπαθεί να βρεί άνοιγμα στο "οχυρό" που του έχουν φτιάξει με καναπέ, πολυθρόνες κλπ. για να πάει στο υπόλοιπο σπίτι...και το καταφέρνει!

Σας είπα ότι είναι 2 και σήμερα;;;;;;;;;;;;

Γεια σου Ελευθερίτσα!

Γεια σου Μαράκι. Ο Μάνος άμα του ζητήσουν το τηλεκοντρόλ το πετάει κάτω!! Μια μέρα το πέταξε στο μάτι του πατέρα μου και του έσκισε το φρύδι! Αχαχαχαχα είναι μούτρο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...