Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τέλειες όμορφη οικογένεια!!!

ποιος πείραξε το αστεράκι και του κάνει μουτράκια όμως; :rolleyes:

Να εισαι καλα Μαρακι μου...Ειχε γενικα λιγο μουτρα εκεινη την ημερα, ειχε υπερενταση απο το χαμο!!!!! Αφηνω βρε εγω κανεναν να την πειραξει;;;;; χαχαχα

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλημέρα σας...ερημιές εδώ μέσα...πως είναι όλα τα μωράκια σήμερα;

Μίλησε κανείς με την Ελένη, που έχει χαθεί;

Αννούλα ξέχασα να σου πω ότι ή τούρτα είναι τέλεια! κάτι τέτοιο θέλω και γω για το μικρό μου...τα τρισδιάστατα είναι παιχνίδια πλαστικά;

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Σοφία2 μπράβο στο αστέρι σου!!!! Μαζεμένη την πήρες την συγκίνηση εσύ και εις ανώτερα το καμάρι σου!

Κατερίνα συγκινήθηκα με το στόρυ σου...Και εγώ έβαλα μάσκα ο ξυγόνου, ο μικρός κατέβηκε πολύ πολύ γρήγορα και φοβήθηκα όταν άκουσα την νοσοκόμα να φωνάζει στον γιατρό μου στο τηλ 'έλα γιατί δεν την προλαβαίνει...από λεπτό σε λεπτό γεννάει!!'

Ελευθερία τσακ μπαμ βγήκε ο μικρός σου ε ? Μπράβο σας δε ταλαιπωρηθήκατε ούτε εσύ ούτε αυτός κ αυτό είναι το σημαντικό !

Γεννηθηκε 4180 και 56 ποντους....Εγω ομως ειμαι λιγο πιο μικροκαμωμενη...Μπορει και να καταφερνα να το γεννουσα φυσιολογικα αλλα ηδη ειχε αρχισει να ζοριζεται....

Βρε Ζωή παιδάκι κανονικό έβγαλες εσύ ! 4180 κ 56 πόντους ? Ουαου !

σας παραθετω φωτο του παρτυ μας!!!!!!

Αννούλα σουπερ το πάρτι σας κ του χρόνου ! Την ίδια τούρτα παραγγείλαμε κ εμείς. Κοιτά σύμπτωση. Ο mickey κ η παρέα του δεν είναι πάνω ? Εμείς κοιτάζαμε τούρτες με mickey γιατί τον αναγνωρίζει κ τουλάχιστον λέμε άμα τη δει θα χαρεί.

XwAPp3.png

Κατερίνα όχι δεν ταλαιπωρηθήκαμε να βγειτ ο αστεράκι μου αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είπα και στην Ζωή, δεν ήταν τόσο εύκολο όσο ακούγεται και κυρίως ήταν πολύ επικίνδυνο. Είχα οξύ τοκετό!

Αλλά θα ξαναπερνούσα χιλιάδες οξείς τοκετούς μόνο και μόνο για να αντικρίσω αυτά τα δυο ματάκια που γέμισαν την ζωή μας με ευτυχία...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

Αννούλα κούκλα η Ειρηνούλα και πολύ ωραία η τούρτα σας!

Μαριάννα να χαίρεσαι την Αννούλα σου!!!

γερή και χαρούμενη να είναι πάντα!!!

Ζωίτσα ο Τεό γεννήθηκε σχεδόν όσο κι εγώ!!!

εγώ ήμουν 4200 και 55 εκατοστά!

Φυσιολογικά με έκανε η μανούλα μου!

Κορίτσια να ανησυχήσω που η μικρή μου είναι πολύ ήσυχη????

μου έμοιασε απ'οτι φαίνεται...

αν πάει κάπου που δεν πρέπει και της πω "μη κακό" αμέσως φεύγει!

συρτάρια δεν ανοίγει, της αρκεί να παίζει με τα χερούλια τους...

πωπω ίδια εγώ έγινε μάλλον....γιατί εγώ σαν παιδάκι ήμουν οτι πιο ήσυχο υπήρχε! καθόμουν με ένα παιχνίδι και έπαιζα ώρες ατελειωτες χωρίς να ενοχλώ κανέναν!

εντάξει η μικρή γυρνάει σε όλο το σπίτι, εξερευνεί τους χώρους αλλά πραγματικά όπου της πω οτι δεν κάνει, δεν πάει!

και τις τελευταίες μέρες κάνει συνέχεια παλαμάκια και χορεύει!!! κουνιέται πέρα δώθε σαν εκκρεμές ακόμα κι αν παίζει τραγούδι απο διαφήμιση!

μας πήρε ο παππούς και ποδηλατάκι και ανυπομονώ να μας το φέρει!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα σας...ερημιές εδώ μέσα...πως είναι όλα τα μωράκια σήμερα;

Μίλησε κανείς με την Ελένη, που έχει χαθεί;

Αννούλα ξέχασα να σου πω ότι ή τούρτα είναι τέλεια! κάτι τέτοιο θέλω και γω για το μικρό μου...τα τρισδιάστατα είναι παιχνίδια πλαστικά;

καλημερα Μαρια μου...ναι παιχνιδακια ειναι πλαστικα τα οποια και μοιρασαμε στα παιδακια και κρατησαμε και εμεις λιγα!!!! Ηταν και πολυ νοστιμη η τουρτα μας, αναμεικτη και φρεσκοτατη και η σοκολατα ηταν πραγματικη σοκολατα οχι αυτο το σαν μους που εχουν συνηθως οι τουρτες μεσα!!!!

ovvZp2.png

Καλημέρα

Ελευθερία τσακ μπαμ βγήκε ο μικρός σου ε ? Μπράβο σας δε ταλαιπωρηθήκατε ούτε εσύ ούτε αυτός κ αυτό είναι το σημαντικό !

Βρε Ζωή παιδάκι κανονικό έβγαλες εσύ ! 4180 κ 56 πόντους ? Ουαου !

Αννούλα σουπερ το πάρτι σας κ του χρόνου ! Την ίδια τούρτα παραγγείλαμε κ εμείς. Κοιτά σύμπτωση. Ο mickey κ η παρέα του δεν είναι πάνω ? Εμείς κοιτάζαμε τούρτες με mickey γιατί τον αναγνωρίζει κ τουλάχιστον λέμε άμα τη δει θα χαρεί.

ευχαριστουμε Κατερινα...Ναι ο μικυ ειναι στο παρκο με ολη την παρεα...και μας μας αρεσουν ολα τα ντισνευ κουκλακια γι αυτο και τη διαλεξαμε!!!!

ovvZp2.png

Αννούλα κούκλα η μικρή!!!! Πότε θα συμπερθεριάσουμε?????Αχαχαχα

Ωραία και η τούρτα σας, από που???

οποτε θελετε κυρια μου το κανονιζουμε το προξενιο!!!!!! χαχαχα...την τουρτα μας την εκανε ο Μανος που ειναι γειτονας και ζαχαροπλαστης στον Πατραμανη...και κανει και μονος του δουλειες!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...