Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σαντουιτσακια καλε απλα μου εδωσε μια φιλη κουπατ σε σχημα κουνελακι-παπακι και τα εκοψα και μετα εβαλα σε συριγγα της μπεμπας κετσαπ και μαγιονεζα και εκανα στομα και ματακια.

Α μιλάμε ζωγραφίζεις με τις ιδέες σου κοπελιά:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αν έχω λαχτάρα λέει!!!! αχ προσευχηθείτε να λυθεί το θέμα με την βενζίνη γιατί θα σκοτώσω άνθρωπο σας το λέω!

Αν δεν λυθεί θα σου στείλω βυτιοφόρο από την Κρήτη. Πριν λίγο μου είπαν ό,τι άνοιξαν τα βενζινάδικα εδώ!!!:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΠΑλι γραψατε πολλα και θα σχολιασω οτι θυμαμαι....

Λια μου τι να πω...Μπραβο σας που το παλεψατε και βγηκε η πανεμορφη κορουλα σας...Ετσι και ο αδερφος του Κοσμα προσπαθουσαν 5 χρονια και με εξωσωματικες και ηταν ετοιμη να υιοθετησουν...ειχαν κανει και τα χαρτια μεχρι που η γυναικα του εμεινε εγκυος!!!!3 εχουν τωρα!!!! οποτε να σου ευχηθω συντομα και ενα αδερφακι στην χρυσοβαλαντω ε?(Αληθεια ετσι θα την φωναζετε?)

Σοφακι μου συλληπητηρια κοριτσακι...Δεν εχω να πω πολλα...Ειναι δυσκολο να χανεις εναν ανθρωπο που αγαπας....Ελπιζω συντομα να ανακαμψεις...Οχι τιποτα αλλο αλλα εισαι και η χαρα της παρεας εδω μεσα....:tongue::tongue:

Σοφια 2 αντε καλη αρχη και καλες μασες....Σας τα φιλουσε μαζεμενα ο μικρουλης σας!!!!!

ΚΑτερινα!!!Εγω θα το πω και ολες ας με βρισετε...Εγω που δεν περασα ποτε πονους γεννας η καισαρικη μου φανηκε καλυτερη...Εγιναν ολα τοσο γρηγορα...Το παιδι μου δεν ζοριστηκε καθολου!ΚΑι βγηκε ροδαλο ροδδαλο...Και δεν πονεσα και πολυ μετα.... Καταλαβαινω το αγχος σας απολυτα... ειναι φρικη η αναμονη μεχρι να ακουσεις το κλαμμα του και να πεις οτι ευτυχως ειναι καλα...Και εμενα ειχε μια περιτυλιξη αλλα δεν ξερω τι προβλημα μπορει να του παρουσιαζε...

Μονο που εγω δεν τον πηρα αγκαλια...Τον πηρε ομως ο Κοσμας και με το που τον επιασε σταματησε να κλαιει...Και αυτο ειναι τοσο τρομερο!!!

ΠΑντως οπως και να εχει ο δικος μου ηταν μεγαλος οποτε και φυσιολογικα να προσπαθουσα να τον γεννησω το μονο που θα καταφερναμε θα ηταν μια τεραστια ταλαιπωρια και για τους δυο....Αφου δεν εβγαινε ουτε απο την τομη να φανταστεις!!!!:tongue::tongue:

800862o0705rkz49.gif

Αννουλα σε αφησα για το τελος!!!!ΝΑ χαιρεσαι την μικρουλα σου Καθε μερα να την βλεπεις να κατακτα τη ζωη και εσυ να καμαρωνεις!!!!

Μααααααακ αν δεν μπεις θα κανω απεργια!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

αν έχω λαχτάρα λέει!!!! αχ προσευχηθείτε να λυθεί το θέμα με την βενζίνη γιατί θα σκοτώσω άνθρωπο σας το λέω!

καλο βαφοκουρεμα...προσευχομαστε προσευχομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ΠΑλι γραψατε πολλα και θα σχολιασω οτι θυμαμαι....

Λια μου τι να πω...Μπραβο σας που το παλεψατε και βγηκε η πανεμορφη κορουλα σας...Ετσι και ο αδερφος του Κοσμα προσπαθουσαν 5 χρονια και με εξωσωματικες και ηταν ετοιμη να υιοθετησουν...ειχαν κανει και τα χαρτια μεχρι που η γυναικα του εμεινε εγκυος!!!!3 εχουν τωρα!!!! οποτε να σου ευχηθω συντομα και ενα αδερφακι στην χρυσοβαλαντω ε?(Αληθεια ετσι θα την φωναζετε?)

Σοφακι μου συλληπητηρια κοριτσακι...Δεν εχω να πω πολλα...Ειναι δυσκολο να χανεις εναν ανθρωπο που αγαπας....Ελπιζω συντομα να ανακαμψεις...Οχι τιποτα αλλο αλλα εισαι και η χαρα της παρεας εδω μεσα....:tongue::tongue:

Σοφια 2 αντε καλη αρχη και καλες μασες....Σας τα φιλουσε μαζεμενα ο μικρουλης σας!!!!!

ΚΑτερινα!!!Εγω θα το πω και ολες ας με βρισετε...Εγω που δεν περασα ποτε πονους γεννας η καισαρικη μου φανηκε καλυτερη...Εγιναν ολα τοσο γρηγορα...Το παιδι μου δεν ζοριστηκε καθολου!ΚΑι βγηκε ροδαλο ροδδαλο...Και δεν πονεσα και πολυ μετα.... Καταλαβαινω το αγχος σας απολυτα... ειναι φρικη η αναμονη μεχρι να ακουσεις το κλαμμα του και να πεις οτι ευτυχως ειναι καλα...Και εμενα ειχε μια περιτυλιξη αλλα δεν ξερω τι προβλημα μπορει να του παρουσιαζε...

Μονο που εγω δεν τον πηρα αγκαλια...Τον πηρε ομως ο Κοσμας και με το που τον επιασε σταματησε να κλαιει...Και αυτο ειναι τοσο τρομερο!!!

ΠΑντως οπως και να εχει ο δικος μου ηταν μεγαλος οποτε και φυσιολογικα να προσπαθουσα να τον γεννησω το μονο που θα καταφερναμε θα ηταν μια τεραστια ταλαιπωρια και για τους δυο....Αφου δεν εβγαινε ουτε απο την τομη να φανταστεις!!!!:tongue::tongue:

800862o0705rkz49.gif

Αννουλα σε αφησα για το τελος!!!!ΝΑ χαιρεσαι την μικρουλα σου Καθε μερα να την βλεπεις να κατακτα τη ζωη και εσυ να καμαρωνεις!!!!

Μααααααακ αν δεν μπεις θα κανω απεργια!!!!!!!!!!!!!!!

απλα τελειο!!!!! σε ευχαριστω...να χαιρεσαι το αστερακι σου!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Αχ τα ίδια μου έλεγε ο γιατρός μου γιατί ο μικρός αναμενόταν μεγάλο παιδί. Ό,τι δεν θα μπορέσω να τον κάνω και δεν με λες και μικροκαμωμένη. Επέμενε να μην πάρω όλο τον μήνα! Όταν γέννησα μέσα σε 10 λεπτά μου είπε πως αν έπαιρνα όλο τον μήνα δεν θα μπορούσα να τον κάνω...Εγώ πάλι δεν το πιστεύω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ τα ίδια μου έλεγε ο γιατρός μου γιατί ο μικρός αναμενόταν μεγάλο παιδί. Ό,τι δεν θα μπορέσω να τον κάνω και δεν με λες και μικροκαμωμένη. Επέμενε να μην πάρω όλο τον μήνα! Όταν γέννησα μέσα σε 10 λεπτά μου είπε πως αν έπαιρνα όλο τον μήνα δεν θα μπορούσα να τον κάνω...Εγώ πάλι δεν το πιστεύω!

ΝΑι και ο δικος σου μεγαλος μεγαλος βγηκε...Σε ποια εβδομαδα γεννησες εσυ?

Εσενα τουλαχιστον το καταλαβε ο μικρος και ειπε κατσε να βγω τωρα να μην ζοριζομαι αργοτερα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...