Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα...ελενιτσα να σου ζησει ο μικρος!!! αντε και γαμπρος!:) τα αλλα κοριτσια τι κανουν? Dafy χαρα στο κουραγιο σου μετακομιση στον 9ο!!!! κι εγω βεβαια περασα μετακομιση χωρις να ξερω καν πως ειμαι εγκυος.....μετα που το μαθα επαθα σοκ γιατι θα μπορουσε να συμβει το χειροτερο. το τι κουτες και καναπεδες μεταφεραμε δε λεγεται!

Λια zoi_m και Dafy δεν τα χουμε ξαναπει μαλλον, να τα χαιρεστε τα παιδακια σας ολες!

Αννα αν δε σου ειπα τα χρονια πολα στα ξαναλεω αλλα θα στα ξαναπω κιολας την επισημη ημερα!!!

Φιλακια σε ολες και ολα τα μωρα μας!!!:D

v & a και εσύ να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου !

Καλημέρα σας!

τι κάνετε?

δεν πρόλαβα να διαβάσω τι έχετε γράψει....μόνο λίγο στα πεταχτά...

εμείς την Κυριακή είχαμε την κηδεία της γιαγιούλας μου...τελοσπάντων ας τα αφήσω αυτά να μη σας μαυρίζω....

Αννούλα μου να χαίρεσαι την κοπελάρα σου!!! πολύχρονη να είναι!!!

Κάθε χρόνος που περνάει να τη βρίσκει ακόμα πιο γερή και ευτυχισμένη!!!

Λιάκι μη σου κάνει εντύπωση που περπατάει στις μυτες! και η δική μου το κάνει πολλές φορές!

όσο για παπούτσια μην την πιέζεις...σε αυτή την ηλικία το ιδανικό είναι να είναι ξυπόλητα τα παιδάκια για να διαμορφωθεί το ποδαράκι τους!

Ο ορθοπεδικός είπε στην αδερφή μου οτι κανονικά παπούτσι με σκληρή σόλα πρέπει να φορέσουν τα παιδάκια 2 εβδομνάδες αφού θα έχουν μάθει να περπατάνε μόνα τους και οπωσδήποτε το παούτσι να έχει καμάρα μέσα...πολύ καλά θεωρούνται τα μούγερ ως προς αυτό.

Να χαίρεσαι τη μικρή Χρυσοβαλάντω!!!!

Ελενίτσα μου να χαίρεσαι κι εσύ το νεοφώτιστο Μαρινούλη σου!!!!

Συμπεθεράκι.....που είσαι εσύ?????????????

Για σου Σοφακι..

Ελα ντε που είναι η συμπεθέρα σου ? ΜΑΑΑΑΚΚΚΚ

κακησπερα και απο εμενα.ολες καλα?

ελενιτσα παντα γερος και τυχερος ο Μαρινος σου.να τον καμαρωσετε οπως επιθυμιτε!!

Τα δικα μας νεα τωρα !!!επιτελους εχουμε ενα γυαλιστερο κοφτερο πρωτο ΔΟΝΤΑΚΙ.Χαλαλι τοσα ξενυχτια αυτη την εβδομαδα!!!!!Με εχει καταπληξει το θαυματακι μου.Μεσα σε μια εβδομαδα,σηκωθηκε,μπουσουλησε,αρχισε δειλα τα πρωτα βηματακια και σημερα βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι.Ειμαι τοσο συγκινημενη φιλεναδες μου.

Μπράβο σας. Κάλες μάσες λοιπον, και απο εδω και πέρα θα είσαι μόνιμως συγκινημένη από τα νέα κολπα που θα σου κάνει!

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι τελειες και οι τουρτες και τα πραγματακια για το παρτυ!!!!! Να σας πω οτι ο μπουφες ηταν πολυ πρακτικος και τον ευχαριστηθηκαν ολοι...ειδικα τα παιδακια ξετρελαθηκαν με τα κοτοπουλακια και τα σαντουιτσακια κουνελακια-παπακια. Λοιπον η συνταγη για τα κοτοπουλακια ηταν επιτυχης οποτε σας τη λεω: πλενουμε καλα καλα τα κοτοπουλακια κομμενα σε μπουκιτσες και επειτα τα βουταμε στο γαλα για τουλαχιστον 3 ωρες (εγω τα αφησα ολη νυχτα). Επειτα τα σουρωνουμε, τα αλατιζουμε-πιπερωνουμε, εγω βαζω και μοσχοκαρυδο, τα βουταμε μονο στη φρυγανια και τα τηγανιζουμε.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σοφία2 μπράβο στο αστέρι σου!!!! Μαζεμένη την πήρες την συγκίνηση εσύ και εις ανώτερα το καμάρι σου!

Κατερίνα συγκινήθηκα με το στόρυ σου...Και εγώ έβαλα μάσκα ο ξυγόνου, ο μικρός κατέβηκε πολύ πολύ γρήγορα και φοβήθηκα όταν άκουσα την νοσοκόμα να φωνάζει στον γιατρό μου στο τηλ 'έλα γιατί δεν την προλαβαίνει...από λεπτό σε λεπτό γεννάει!!'

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελενιτσα παντα γερος και τυχερος ο Μαρινος σου.να τον καμαρωσετε οπως επιθυμιτε!!

Τα δικα μας νεα τωρα !!!επιτελους εχουμε ενα γυαλιστερο κοφτερο πρωτο ΔΟΝΤΑΚΙ.Χαλαλι τοσα ξενυχτια αυτη την εβδομαδα!!!!!Με εχει καταπληξει το θαυματακι μου.Μεσα σε μια εβδομαδα,σηκωθηκε,μπουσουλησε,αρχισε δειλα τα πρωτα βηματακια και σημερα βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι.Ειμαι τοσο συγκινημενη φιλεναδες μου.

μεγεια το δοντακι σας!!!!! καλες μασες τωρα!!!!!

ovvZp2.png

Μαρακι τελειες και οι τουρτες και τα πραγματακια για το παρτυ!!!!! Να σας πω οτι ο μπουφες ηταν πολυ πρακτικος και τον ευχαριστηθηκαν ολοι...ειδικα τα παιδακια ξετρελαθηκαν με τα κοτοπουλακια και τα σαντουιτσακια κουνελακια-παπακια. Λοιπον η συνταγη για τα κοτοπουλακια ηταν επιτυχης οποτε σας τη λεω: πλενουμε καλα καλα τα κοτοπουλακια κομμενα σε μπουκιτσες και επειτα τα βουταμε στο γαλα για τουλαχιστον 3 ωρες (εγω τα αφησα ολη νυχτα). Επειτα τα σουρωνουμε, τα αλατιζουμε-πιπερωνουμε, εγω βαζω και μοσχοκαρυδο, τα βουταμε μονο στη φρυγανια και τα τηγανιζουμε.

Ααα τέλεια! Το γάλα τι δουλειά κάνει??? Τα μαλακώνει να φανταστώ???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τέλεια Αννούλα!!! Μιαμ μιαμ είναι και ώρα που πεινάω!

Τα παπάκια-κουνελάκια τι ακριβώς είναι??

σαντουιτσακια καλε απλα μου εδωσε μια φιλη κουπατ σε σχημα κουνελακι-παπακι και τα εκοψα και μετα εβαλα σε συριγγα της μπεμπας κετσαπ και μαγιονεζα και εκανα στομα και ματακια.

ovvZp2.png

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΟ ΜΩΡΟ!!!!

Έτσι είναι οι κερκυραίοι παιδί μου λίγο τεμπέληδες, αλλά έτσι και το πάρουν απόφαση!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

να'σαι καλά για τη συνταγή Αννούλα!!!

Έστειλα sms στο Μαράκι νωρίτερα. Όλα καλά, αλλά πήζει πολύ!

Αχ τι περάσατε όλες μωρέ για τα αστεράκια σας!!!! Γερά να τα έχει όλα η Παναγιά στην αγκαλιά σας!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΟ ΜΩΡΟ!!!!

Έτσι είναι οι κερκυραίοι παιδί μου λίγο τεμπέληδες, αλλά έτσι και το πάρουν απόφαση!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα:tongue:τεμπελης δεν θα πει τιποτα:tongue:λιγες μερες εμειναν για να δεις τον Νικολακι σου!!!!φανταζομαι την λαχταρα σου να τον δεις:-D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...