Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε Μαρία σου είπε η/ο παιδίατρος να τον κοιμίζεις μια απο το ένα πλευρό και μια απο το άλλο για να καλοσχηματιστεί το κεφάλι του? εμένα μου το είπε μια γνωστή γιατρος και όταν ρώτησα την παιδίατρο μου είπε να το κάνω αλλά ο δικός μου καταρχάς κοιμάται ανάσκελα (με ανασηκωμένο το στρώμα στο κεφάλι... έχουμε βάλει βιβλίο με συμβουλή της παιδιάτρου) και στρίβει το κεφάλι συνέχεια απο δεξιά... οπότε πλακώνει και το δεξί αυτί και το έχει κάνει σαν του γαιδάρου..... Τεσπα εσυ όταν τον βάζεις για ύπνο του γυρνας το κεφάλι μια να βλέπει δεξιά και την άλλη αριστερα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε Μαρία σου είπε η/ο παιδίατρος να τον κοιμίζεις μια απο το ένα πλευρό και μια απο το άλλο για να καλοσχηματιστεί το κεφάλι του? εμένα μου το είπε μια γνωστή γιατρος και όταν ρώτησα την παιδίατρο μου είπε να το κάνω αλλά ο δικός μου καταρχάς κοιμάται ανάσκελα (με ανασηκωμένο το στρώμα στο κεφάλι... έχουμε βάλει βιβλίο με συμβουλή της παιδιάτρου) και στρίβει το κεφάλι συνέχεια απο δεξιά... οπότε πλακώνει και το δεξί αυτί και το έχει κάνει σαν του γαιδάρου..... Τεσπα εσυ όταν τον βάζεις για ύπνο του γυρνας το κεφάλι μια να βλέπει δεξιά και την άλλη αριστερα???

όχι...θα έπρεπε; όπου τον βολεύει κοιμάται, δεν ασχολούμαι...

δεν μου είπε τίποτα ο παιδίατρος...η αλήθεια είναι ότι δε μου λέει και πολλά αν δεν ρωτήσω :mad: ούτε τις παρενέργειες του εμβολίου δε μου είπε...

ανάσκελα κοιμάται πάντως και ο μπεμπουλίξ...ακόμα και να τον γυρίσω στο πλευρό, σε δευτερόλεπτα γυρνάει πάλι...συνήθως το κεφάλι το έχει αριστερά όταν κοιμάται στην κούνια, δεξιά όταν κοιμάται στον καναπέ τώρα που το σκέφτομαι...

χα, το ψώνιο φροντίζει μόνος του! :tongue:

στο επίσημο site της fisher price λέει 9 κιλά...στο αγγλικό που μου πρότεινε η Τατιάνα λέει 11...τι να πώ...

αααα καλά συνεπέστατοι! Εσυ που τον ζύγισες προχτες ποσο είπες ότι είναι 6,7 ? θυμάμαι καλά???

όχι...θα έπρεπε; όπου τον βολεύει κοιμάται, δεν ασχολούμαι...

δεν μου είπε τίποτα ο παιδίατρος...η αλήθεια είναι ότι δε μου λέει και πολλά αν δεν ρωτήσω :mad: ούτε τις παρενέργειες του εμβολίου δε μου είπε...

ανάσκελα κοιμάται πάντως και ο μπεμπουλίξ...ακόμα και να τον γυρίσω στο πλευρό, σε δευτερόλεπτα γυρνάει πάλι...συνήθως το κεφάλι το έχει αριστερά όταν κοιμάται στην κούνια, δεξιά όταν κοιμάται στον καναπέ τώρα που το σκέφτομαι...

χα, το ψώνιο φροντίζει μόνος του! :tongue:

και εγώ τον γυρνούσα στην αρχή στο πλάι με υπόδειξή της πάντα και πετσέτες έβαζα... σαν σφηνάκι να τον στηρίζει... αλλά τα πέταγε όλα!!! εμένα έτσι έκανε με το ριλάξ ... στο ριλάξ αριστερα και στην κούνια δεξιά το κεφάλι ... τώρα εδώ και κανα 10 ήμερο δεξιά και πάλι δεξιά... νόμιζα οτι είχε επηρεαστεί απο τις εκλογές και ότι μετα απο το αποτέλεσμα θα γυρναγε αλλά που......

Διαφημίσεις

βλεπω κ εσεις ψαχνετε δωρακια για τα μωρακια σας...εγω εκτος απ τη κουνια λεω να της παρω κ τη μουσικη φαρμα της fisher price(μ αρεσουν πολυ τα παιχνιδια της συγκεκριμενης εταιρειας τα θελω ολα!!).

ελευθερια εγω της αλλαζα πλευρα οταν κοιμοταν στη καλαθουνα τωρα με το λικνο ειναι δυσκολο να το κανω ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα...

κ κατι ασχετο...θελω καπου να το πω να το βγαλω απο μεσα μου.θελω να κανω δευτερο παιδακι πολυ συντομα.κ ενας απ τους πιο βασικους λογους που δε το κανω ειναι γιατι σκεφτομαι μη με διωξουν απ τη δουλεια(λειπω σχεδον ενα χρονο κ θα επιστρεψω σε δεκα μηνες-μεγαλο διαστημα).κ μου λεει σημερα ο δικος μου να το κανουμε κ αν ειμαστε τυχεροι κ γινει αμεσως οπως εγινε το πρωτο(με τη πρωτη προσπαθεια)θα χω γεννησει μεχρι να επιστρεψω.αλλα δε θα χω χρονο να μεινω μαζι του μετα:(δε ξερω τραβηγμενο ως σεναριο αλλα πολυ θα το θελα...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

6,490 ήταν χθες...

ρε θηρίο είναι:P μπράβο κάνεις καλή δουλειά... έχουμε διαφορά μόλις 1 εβδομάδα και 3 μέρες και εμένα δεν πρέπει να είναι πάνω απο 5. Στις 20/11 ήταν 4750 οπότε έτσι δεν τον υπολογίζω πάνω απο 5 ...

βλεπω κ εσεις ψαχνετε δωρακια για τα μωρακια σας...εγω εκτος απ τη κουνια λεω να της παρω κ τη μουσικη φαρμα της fisher price(μ αρεσουν πολυ τα παιχνιδια της συγκεκριμενης εταιρειας τα θελω ολα!!).

ελευθερια εγω της αλλαζα πλευρα οταν κοιμοταν στη καλαθουνα τωρα με το λικνο ειναι δυσκολο να το κανω ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα...

κ κατι ασχετο...θελω καπου να το πω να το βγαλω απο μεσα μου.θελω να κανω δευτερο παιδακι πολυ συντομα.κ ενας απ τους πιο βασικους λογους που δε το κανω ειναι γιατι σκεφτομαι μη με διωξουν απ τη δουλεια(λειπω σχεδον ενα χρονο κ θα επιστρεψω σε δεκα μηνες-μεγαλο διαστημα).κ μου λεει σημερα ο δικος μου να το κανουμε κ αν ειμαστε τυχεροι κ γινει αμεσως οπως εγινε το πρωτο(με τη πρωτη προσπαθεια)θα χω γεννησει μεχρι να επιστρεψω.αλλα δε θα χω χρονο να μεινω μαζι του μετα:(δε ξερω τραβηγμενο ως σεναριο αλλα πολυ θα το θελα...

.............................................................................................

έχω μείνει άφωνη!!!! ρε ακόμα είναι πολύ νωρις άσε λίγο το σώμα σου να συνέλθει....................................................... τι να πω ρε κοριτσάρα μπράβο κουράγιο..... τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου και μόνο που το σκέφτεσαι!

Διαφημίσεις

είναι παράνομο να σε απολύσουν σε λιγότερο από 1 χρόνο από τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού :)

Απλά αν τα διαστήματα του των αδειών συμπέσουν, δε σε συμφέρει...

.............................................................................................

έχω μείνει άφωνη!!!! ρε ακόμα είναι πολύ νωρις άσε λίγο το σώμα σου να συνέλθει....................................................... τι να πω ρε κοριτσάρα μπράβο κουράγιο..... τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου και μόνο που το σκέφτεσαι!

ελευθερια μου αν μπορουσα ν ανταπεξελθω(οικονομικα εννοω) θα εκανα πολλα πολλα παιδακια.παντα αυτο ηθελα.θυμαμαι οταν εμεινα εγκυος προσευχομουν να χα διδυμα να ξεμπερδευα κ να χα χρονο να τα μεγαλωσω.

ισως σ αυτα που σκεφτομαι συμβαλλει κ το γεγονος πως ειχα ευκολη εγκυμοσυνη κ ενα πολυ βολικο μωρο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ρε θηρίο είναι:P μπράβο κάνεις καλή δουλειά... έχουμε διαφορά μόλις 1 εβδομάδα και 3 μέρες και εμένα δεν πρέπει να είναι πάνω απο 5. Στις 20/11 ήταν 4750 οπότε έτσι δεν τον υπολογίζω πάνω απο 5 ...

πόσο γεννήθηκε καλέ το παιδί;

είναι παράνομο να σε απολύσουν σε λιγότερο από 1 χρόνο από τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού :)

Απλά αν τα διαστήματα του των αδειών συμπέσουν, δε σε συμφέρει...

ναι το ξερω οτι ειναι παρανομο το θεμα ειναι τι γινεται μετα το χρονο...εκανα αμαν να μπω σ αυτη τη δουλεια κ αν βαλεις κ οτι ο συζηγος δεν εχει σταθερη δουλεια σκεφτομαι τι θα γινει αν με διωξουν-εστω κ μετα απο ενα χρονο.αχ και να μουν στο δημοσιο τι ωραια που θα ταν!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

http://www.mothercare.com/Fisher-Price-DwellStudio-cradle-swing/dp/B002DHHYWK/ref=sr_11_1/279-3411731-2827667?_encoding=UTF8&mcb=core

αυτή την είδες ? στην Ελλάδα την έχει 199! αλλά πάει με το σαλόνι μου.... χα χα χα και είναι έως 11 κιλά και βάζεις και δικό σου mp3...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...