Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

τι κάνετε?

δεν πρόλαβα να διαβάσω τι έχετε γράψει....μόνο λίγο στα πεταχτά...

εμείς την Κυριακή είχαμε την κηδεία της γιαγιούλας μου...τελοσπάντων ας τα αφήσω αυτά να μη σας μαυρίζω....

Αννούλα μου να χαίρεσαι την κοπελάρα σου!!! πολύχρονη να είναι!!!

Κάθε χρόνος που περνάει να τη βρίσκει ακόμα πιο γερή και ευτυχισμένη!!!

Λιάκι μη σου κάνει εντύπωση που περπατάει στις μυτες! και η δική μου το κάνει πολλές φορές!

όσο για παπούτσια μην την πιέζεις...σε αυτή την ηλικία το ιδανικό είναι να είναι ξυπόλητα τα παιδάκια για να διαμορφωθεί το ποδαράκι τους!

Ο ορθοπεδικός είπε στην αδερφή μου οτι κανονικά παπούτσι με σκληρή σόλα πρέπει να φορέσουν τα παιδάκια 2 εβδομνάδες αφού θα έχουν μάθει να περπατάνε μόνα τους και οπωσδήποτε το παούτσι να έχει καμάρα μέσα...πολύ καλά θεωρούνται τα μούγερ ως προς αυτό.

Να χαίρεσαι τη μικρή Χρυσοβαλάντω!!!!

Ελενίτσα μου να χαίρεσαι κι εσύ το νεοφώτιστο Μαρινούλη σου!!!!

Συμπεθεράκι.....που είσαι εσύ?????????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά στο Ειρηνάκι μας, χρόνια ηλιόλουστα στην λιονταρίνα μας!

Έκανε περήφανους τους γονείς της από τις πρώτες ώρες της ζωής της με το πείσμα της και τη θέλησή της!

Να την καμαρώνετε πάντα Αννούλα αγκαλιασμένοι και αγαπημένοι όπως και αυτόν τον πρώτο χρόνο της ζωής της!

Γέλια, χαρές και πολλή αγάπη να πλημμυρίζουν τα χρόνια που θα έρθουν!

Είμαι πολύ συγκινημένη που έφτασαν τα πρώτα γενέθλια του πρώτου μωρού μας!

Σκεφτόμουν πολλά να γράψω, αλλά αυτή την ώρα χάνω τις λέξεις.

Υγεία και αγάπη να έχεις πάντα κοριτσάκι μου και όλος ο κόσμος θα γίνει δικός σου!

Με συγκινησες πολυ γλυκια μου Μαρια...δεν μπορω να συγκρατησω τα δακρυα μου...Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες και τα υπεροχα λογια σου για τη μικρη μου λιονταρινα!!!!!! Ευχομαι ο,τι καλυτερο στο Νικολακι μας, σε σενα και στον αντρα σου...Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες...Να ειναι παντα καλα τα μωρακια μας, υγιη, γελαστα και ευτυχισμενα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Με συγκινησες πολυ γλυκια μου Μαρια...δεν μπορω να συγκρατησω τα δακρυα μου...Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες και τα υπεροχα λογια σου για τη μικρη μου λιονταρινα!!!!!! Ευχομαι ο,τι καλυτερο στο Νικολακι μας, σε σενα και στον αντρα σου...Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες...Να ειναι παντα καλα τα μωρακια μας, υγιη, γελαστα και ευτυχισμενα...

Α δεν ήθελα να σε κάνω να κλάψεις!!! :roll: Αν και φαντάζομαι την συγκίνησή σου σήμερα. Από την άλλη και μόνο που σκέφτομαι τη φατσούλα της Ειρηνούλας σας την τσαχπίνικη, βουρκώνω! Πως πέρασε ο καιρός και έγινε δεσποινιδούλα!!!

Λοιπόν, έχω πάρει το μενού σου και κόβω ράβω να καταλήξω και γω! Πρέπει να πάω να δω και για τούρτα πριν φύγουμε.

Βρήκα πανέμορφα πραγματάκια εδώ:

http://www.partydelights.co.uk/1st_birthday_party/1st_birthday_one_special_boy.asp

αλλά ο Γιώργος έφριξε με τα 100 ευρώ "κουστούμι" που του έβγαλα :mrgreen::rolleyes:

Διαφημίσεις

Δεν τα χουμε ξαναπει ναι φιλη μου,εγω ελειπα 1 μηνα σχεδον για αυτο!!

Σε ευχαριστω πολυ,να χερεσαι και εσυ τα παιδακια σου....2 εχεις???

ναι ναι 2 εχω. η μεγαλη μου ειναι τωρα 2 και 7 μηνων και η μικρη μου αυριο γινεται 10 μηνων.

ωραια η ιστορια της μπεμπας σου...και τη φωναζετε χρυσοβαλαντω η εχετε κανενα υποκοριστικο ( επειδη ειναι μεγαλο ονομα....)

Διαφημίσεις

ναι από μούρη είναι πολύ καλές, αλλά απλά είναι κεικ σοκολάτας με απίστευτες ποσότητες ζαχαρόπαστας από πάνω

δηλ. από εμφάνιση σούπερ, αλλά από γεύση, τίποτα το ιδιαίτερο...ψάχνω φώτος να τις πάω στον ζαχαροπλάστη που πάω συνήθως...αλλά δε βρίσκω τίποτα

Καλησπέραααα

Ετσι και εμεις ΚΑτερινακι...Λιγα πραγματα θα κανουμε και πολλα ετοιμα θα παρουμε!!!!:tongue::tongue:

Μονο την τουρτα θα κανω εγω γιατι πολυ μου αρεσει να αυτοσχεδιαζω....Το προβλημα ειναι οτι ψαχνω για μαγαζι με ζαχαρωτα εδω περα για να βαλω πανω στην Τουρτα και δεν εεχω βρει τιποτα ακομα.....

Υ.Γ.Την φωτο γιατι την εβγαλες?Για να μην σε ματιασω??????:tongue::tongue:

Αυτό το «μου αρέσει πολύ να αυτοσχεδιάζω» που είπες είναι καλό τώρα ? :tongue::tongue::tongue:

Για δες εδώ http://www.sintagespareas.gr/simboules/glika/187-sugarpaste

Κ εδώ index.php?option=com_joomgallery&func=watermark&catid=1&id=687&Itemid=145

Αν είναι μπορείς να βρεις στα ζαχαροπλαστεία ε ? Δε ρωτάς !

XwAPp3.png

κακησπερα και απο εμενα.ολες καλα?

ελενιτσα παντα γερος και τυχερος ο Μαρινος σου.να τον καμαρωσετε οπως επιθυμιτε!!

Τα δικα μας νεα τωρα !!!επιτελους εχουμε ενα γυαλιστερο κοφτερο πρωτο ΔΟΝΤΑΚΙ.Χαλαλι τοσα ξενυχτια αυτη την εβδομαδα!!!!!Με εχει καταπληξει το θαυματακι μου.Μεσα σε μια εβδομαδα,σηκωθηκε,μπουσουλησε,αρχισε δειλα τα πρωτα βηματακια και σημερα βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι.Ειμαι τοσο συγκινημενη φιλεναδες μου.

XWF8p2.png

Καλα εχω ανατριχιασει με την ιστορια της γεννας σου γιατι δεν σου κρυβω οτι και εμενα την ημερα που γεννησα το πρωι ετρεχα ΙΚΕΑ μια και ηταν λιγες μερες που μου επετρεπαν να ξανασηκωθω απο το κρεβατι οποτε του εδινα και καταλαβαινε...και το μεσημερι γυρνωντας σπιτι με πιανει μια φρικη και παταω τα κλαματα ...Δεν ηθελα να γενννησω βεβαια εγω σε αντιθεση με σενα...Δεν ξερω γιατι εκλαιγα και ελεγα οτι δεν θελω να γεννησω...Λοιπον την ιδια μερα παμε την κλασσικη εξεταση στον γιατρο για να δει την καρδια του και βλεπει οτι το παιδι κανει βραδυκαρδιες και ταχυκαρδιες...Φευγουμε αρων αρων για την κλινικη οπου κανω καισαρικη με τη μια...Λοιπον αυτο το φοβο δεν θα τον ξεχασω ποτε....

Εσενα γιατι σου ειπε καλα που δεν το καθυστερησατε?και εσενα ζοριζοταν?Με καισαρικη ή φυσιολογικα γεννησες ρε Κατερινακι?

Υ.Γ.Την φωτο γιατι την εβγαλες?Για να μην σε ματιασω??????:tongue::tongue:

Α ρε κοριτσάκι τι τράβηξες κ εσύ , σχεδόν σε όλη την εγκυμοσύνη ξάπλα.. αλλά κοίτα ένα παίδαρο που έβγαλες. Για αυτό βρε σε είχε στο κρεβάτι για να ξεκουράζεσαι γιατί ειδές τώρα τρέξιμο που ρίχνεις. Έπρεπε να το είχες καταλάβει !

Ζωούλα πιστεύω ότι αυτό που μας έπιασε τελικά ήταν ένστικτο. Εκεί καταλήγω. Δε μπορεί έτσι στα ξαφνικά εσύ να βάλεις τα κλάματα κ εγώ να θέλω ντε κ καλά να γεννήσω !

Και εγώ με φόβο γέννησα γιατί κάτι παρόμοιο μας συνέβη όπως εσάς.

Εγώ όπως σου είπα μπήκα με πρόκληση για να γεννήσω φ/τ . Πήγα πρωί πρωί με τον άντρα μου , με ετοίμασαν, μου βαλαν τους ορούς μου, μου έσπασαν τα νερά κλπ κλπ.

Περνούσαμε μια χαρά κάναμε πλάκα με τη μαία, ήρθε κ ο γιατρός μου όλα καλά. Από τις 5 το απόγευμα άρχισαν οι συχνές συσπάσεις ΟΜΩΣ σε κάθε σύσπαση έπεφταν οι παλμοί του , μόλις τελείωνε η σύσπαση ξανά ανέβαιναν. Μου έβαλαν μάσκα οξυγόνου. Α ξέχασα να σου πω πως είχαμε δει μια περιτύλιξη αλλά ο γιατρός μου είχε πει πως είναι σύνηθες κ δεν υπήρχε πρόβλημα για φ/τ.

Κάνω διαστολή 6 , αλλά σε κάθε σύσπαση μας έπιανε πανικός μέχρι οι παλμοί του μικρού να ξανά ανέβουν – αφού να φανταστείς σε κάποια στιγμή ο άντρας μου δεν άντεξε κ ρώτησε το γιατρό τι περιθώρια έχουμε κ πόση ώρα θα γίνεται αυτό, κ να πάμε για καισαρική – φαντάσου. Ο ντοκ υπέρ του φ/τ ήθελε να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια.

Τελικά σε μια σύσπαση άργησαν πολύ να ανέβουν οι παλμοί κ φώναξε ο γιατρός να φύγαμε γρήγορα για χειρουργείο.

Δε μπορείς να φανταστείς πανικό κ τρόμο ! Έτρεμα ολόκληρη… με φιλαει ο άντρας μου, κ μπήκαμε για καισαρική όπου συνέχιζα να τρέμω μέχρι που πριν ξεκινήσουν άκουσαν το μωρό κ ψιλό ηρέμησα γιατί 1 λεπτό μετά τον κρατούσα αγκαλιά !!! :D

Το κερασάκι στη τούρτα το πέρασαν οι απέξω γιατί βγαίνει ο άντρας μου τους λέει τελικά πάμε για καισαρική και πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση τους φωνάζουν. Τα είδαν όλα , δεν ήξεραν ότι τελειώνει τόσο γρήγορα και του λένε ο κύριος Δ. λέει ναι – κάποιος σας ζηταει – λέει ο άντρας μου, ποιος? Και του δείχνουν τον Νικόλα…

Ζωή με αυτή τη περιτύλιξη αν με πιαναν οι πόνοι που σου λένε περίμενε σπίτι κ έλα σε μόλις γίνουν πεντάλεπτοι το μωρό θα προσπαθούσε να κατέβει κ δε θα μπορούσε ή αν έσπαγαν τα νερά κ όλες αυτές τις ώρες δε θα έπαιρνε επαρκές οξυγόνο. Αφού το κεφαλάκι του είχε ένα μικρό καρούμπαλο στο πάνω μέρος γιατί προσπαθούσε το αστεράκι μου να κατέβει αλλά δε το άφηνε ο λώρος συν ότι τον έπνιγε κάθε που έσπρωχνε για την έξοδο.

Sorry για το ,μυθιστόρημα αλλά έτσι γέννησα.

ΥΓ Ναι, για αυτό τις έβγαλα ,γιατί κούκλα με ανέβαζες κούκλα με κατέβαζες. Ε ματιαζόμουν κ εγώ η πανέμορφη.:mrgreen::tongue::tongue::tongue:

Έχεις πμ

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...