Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιμησα την μικρη μετα απο πολυ κοπο,δεν αντεχουν τα ποδαρακια μου αλλο,τρεχω ολη μερα απο πισω της,τετοιο μπουσουλημα ρε παιδι μου και ολο ζημιες θελει να κανει,τα εχω μαζεψει ολα!!!

Καταρχην να ευχηθω στην Ελενιτσα...να χερεσαι το Μαρινο σου(πολυ ωραιο ονομα)καλοφωτιστος και γερος να ειναι σε ολη του την ζωη!!

Αννουλα να χερεσαι την μπουμπουκα σου,να τα εκατοστησει φιλη μου!!!

Απο που να αρχησω εγω?Περασα ομορφα στο χωριο,πολυ κουραση ομως κ πολυ τρεξιμο!!

Η Βαφτιση,,,,η μαλλον οι βαφτισεις,,,γιατι βαφτισαμε μαζι με την αδερφη μου τα παιδακια μας!Πρωτα μπηκε της αδερφης μου και μετα εμεις..η μικρη μου οσο την διαβαζε ο παπας κοιμοτανε δυστυχως,ξυπνησε οταν πηγαμε να της βγαλουμε τα ρουχακια,,δεν εκλαψε ομως πολυ γενικα,ευτυχως!!!

Πρωτο ευτραπελο..χτυπησανε την κουμπαρα της αδερφης μου την ωρα που ελεγε το ''Πιστευω''..πηγε να μπει καποια μεσα στην εκκλησια κ την χτυπησε με την πορτα στο πισω μερος του κεφαλιου,να το καρουμπαλο....δευτερον..εσπασε μια λαμπα του φωτογραφου ευτυχως δεν πεταχτηκαν γυαλια στα παιδια...τριτον την ωρα που παει να μπει η μικρη στην κολυμπηθρα πεφτει ο γενικος στην εκκλησια,σβησαν τα παντα,,το χειροτερο??επειδη εσβησε το κλιματιστικο γειναμε μουσκεμα σε κλασματα δευτερολεπτου!!!τεταρτον,μπερδευτηκαν η μπομπονιερες μου που ηταν κρεμαστες σε δεντρακι και με τα χιλια ζορια τις μοιρασανε τα κοριτσια...και τελευταιο 1 ωρα μετα που καθησαμε στο τραπεζι για φαγητο επιασε τρελη βροχη,,μολις ειχε σερβιριστει το κυριως πιατο,,περιττο να σας πω πως πληρωσαμε διπλασιες μεριδες σχεδον,,600 ευρω στολισμος πηγε χαμενος.......τι να πω,,ευτυχως ο κοσμος δεν εφυγε,μετακομισαμε στο μεσα μαγαζι κ ξημερωθηκαμε μεχρι τις 4 με πολυ χορο..αυτααααααααααααααα στα πολυ γρηγορα.σιγουρα θα θυμηθω κ αλλα χαχαχα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπερα.

ΑΧ βρε ΚΑτερινα!!!!θυμασε ολους και τα παντα!!!

Ευτυχως υπαρχεις και εσυ εδω μεσα!!!!

Ελενιτσα!!!!!!!!!!!Να σου ζησει ο Μαρινος!!!ΝΑ χαιρεσαι το μικρο σου παιδακι!!!!!!!!

Κατερινα εσεις τι θα κανετε για τα γενεθλια του?

Πω πω ενα ενα τα μωρακια χρονιζουν!!!Ειναι τοσο υπεροχο!!!!:tongue::tongue:

Η αλήθεια είναι πως έχω καλή μνήμη . Από τη μια καλό γιατί δε ξεχνώ σημαντικά πράγματα (συνήθως ) κακό από την άλλη γιατί θυμάμαι και κάτι λεπτομέρειες μα κάτι λεπτομέρειες ..:tongue::tongue:

Τα γενέθλια του μικρούλη της Βούλας τα θυμάμαι γιατί είναι μια μέρα πριν τα δικά μας . :wink:

Για το πάρτι θα πάω τζάμπο να πάρω όλα τα αξεσουάρ τύπου «the party is here» για τη πόρτα , καπελάκια , μπαλόνια, αυτά που ξεδιπλώνονται όταν σφυρας (αλήθεια πως τα λένε ?) κλπ κλπ και μετά σ/μ για να πάρω διάφορα σφολιατοειδη να βάλω στο φούρνο . Αν και δεν θα έχουμε πολύ κόσμο δε με βλέπω να μαγειρεύω άντε να κάνω κανα σαλατικό. Αυτά !!! :cool:

Ελα ρε συ ΚΑτερινα μετακομισες στον 9ο?

ΚΑι προλαβατε να ετοιμασετε το δωματιο?Καλα μιλαμε πεπει να ριξατε τρεξιμο οχι αστεια!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε συ μετακόμιση στον 9ο ΚΑΙ κατακαλόκαιρο.

Εντωμεταξύ όλα έγιναν σε μια εβδομάδα γιατί δεν είχαμε τη πολυτέλεια να τη κάνουμε με το πάσο μας. Να φανταστείς τα ρουχαλάκια του μωρού τα είχα πλύνει – σιδερώσει από το παλιό σπίτι . Τη κούνια του τη μεταφέραμε έτοιμη συναρμολογημένη.

Έβλεπα τον άντρα μου να τρέχει πανικόβλητος και έκλαιγα ( οι ρημαδο-ορμόνες) και μαζί με εμένα βούρκωναν και άλλοι . Μου έλεγαν εσύ θα κάθεσαι και απλά θα λες που θέλεις το κάθε τι, αλλά για μερικά πράγματα αυτό δε γινόταν.

Και ενώ είχα πητ 12/8 τρώω μια φλασια και με πιάνει ένα άγχος για να γεννήσω. Με βλέπει Τρίτη ο γιατρός και μου λέει ή περιμένουμε ή μπαίνεις με πρόκληση αν θες . Πέμπτη τον παίρνω τηλ, πάω να με δει του λέω θέλω να γεννήσω ! Παρασκευή μπήκα κ γέννησα. Αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι η παραπάνω φλασια και αυτό το άγχος για να γεννήσω 2 εβδομάδες πριν την πητ ήταν σωτήριο για το αστέρι μου. Όπως μου είπε κ ο ίδιος « καλά που μπήκες Παρασκευή κ δεν το αφήσαμε για Δευτέρα»

XwAPp3.png

Καλησπερα.

Η αλήθεια είναι πως έχω καλή μνήμη . Από τη μια καλό γιατί δε ξεχνώ σημαντικά πράγματα (συνήθως ) κακό από την άλλη γιατί θυμάμαι και κάτι λεπτομέρειες μα κάτι λεπτομέρειες ..:tongue::tongue:

Τα γενέθλια του μικρούλη της Βούλας τα θυμάμαι γιατί είναι μια μέρα πριν τα δικά μας . :wink:

Για το πάρτι θα πάω τζάμπο να πάρω όλα τα αξεσουάρ τύπου «the party is here» για τη πόρτα , καπελάκια , μπαλόνια, αυτά που ξεδιπλώνονται όταν σφυρας (αλήθεια πως τα λένε ?) κλπ κλπ και μετά σ/μ για να πάρω διάφορα σφολιατοειδη να βάλω στο φούρνο . Αν και δεν θα έχουμε πολύ κόσμο δε με βλέπω να μαγειρεύω άντε να κάνω κανα σαλατικό. Αυτά !!! :cool:

Ετσι και εμεις ΚΑτερινακι...Λιγα πραγματα θα κανουμε και πολλα ετοιμα θα παρουμε!!!!:tongue::tongue:

Μονο την τουρτα θα κανω εγω γιατι πολυ μου αρεσει να αυτοσχεδιαζω....Το προβλημα ειναι οτι ψαχνω για μαγαζι με ζαχαρωτα εδω περα για να βαλω πανω στην Τουρτα και δεν εεχω βρει τιποτα ακομα.....

Ναι ρε συ μετακόμιση στον 9ο ΚΑΙ κατακαλόκαιρο.

Εντωμεταξύ όλα έγιναν σε μια εβδομάδα γιατί δεν είχαμε τη πολυτέλεια να τη κάνουμε με το πάσο μας. Να φανταστείς τα ρουχαλάκια του μωρού τα είχα πλύνει – σιδερώσει από το παλιό σπίτι . Τη κούνια του τη μεταφέραμε έτοιμη συναρμολογημένη.

Έβλεπα τον άντρα μου να τρέχει πανικόβλητος και έκλαιγα ( οι ρημαδο-ορμόνες) και μαζί με εμένα βούρκωναν και άλλοι . Μου έλεγαν εσύ θα κάθεσαι και απλά θα λες που θέλεις το κάθε τι, αλλά για μερικά πράγματα αυτό δε γινόταν.

Και ενώ είχα πητ 12/8 τρώω μια φλασια και με πιάνει ένα άγχος για να γεννήσω. Με βλέπει Τρίτη ο γιατρός και μου λέει ή περιμένουμε ή μπαίνεις με πρόκληση αν θες . Πέμπτη τον παίρνω τηλ, πάω να με δει του λέω θέλω να γεννήσω ! Παρασκευή μπήκα κ γέννησα. Αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι η παραπάνω φλασια και αυτό το άγχος για να γεννήσω 2 εβδομάδες πριν την πητ ήταν σωτήριο για το αστέρι μου. Όπως μου είπε κ ο ίδιος « καλά που μπήκες Παρασκευή κ δεν το αφήσαμε για Δευτέρα»

Καλα εχω ανατριχιασει με την ιστορια της γεννας σου γιατι δεν σου κρυβω οτι και εμενα την ημερα που γεννησα το πρωι ετρεχα ΙΚΕΑ μια και ηταν λιγες μερες που μου επετρεπαν να ξανασηκωθω απο το κρεβατι οποτε του εδινα και καταλαβαινε...και το μεσημερι γυρνωντας σπιτι με πιανει μια φρικη και παταω τα κλαματα ...Δεν ηθελα να γενννησω βεβαια εγω σε αντιθεση με σενα...Δεν ξερω γιατι εκλαιγα και ελεγα οτι δεν θελω να γεννησω...Λοιπον την ιδια μερα παμε την κλασσικη εξεταση στον γιατρο για να δει την καρδια του και βλεπει οτι το παιδι κανει βραδυκαρδιες και ταχυκαρδιες...Φευγουμε αρων αρων για την κλινικη οπου κανω καισαρικη με τη μια...Λοιπον αυτο το φοβο δεν θα τον ξεχασω ποτε....

Εσενα γιατι σου ειπε καλα που δεν το καθυστερησατε?και εσενα ζοριζοταν?Με καισαρικη ή φυσιολογικα γεννησες ρε Κατερινακι?

Υ.Γ.Την φωτο γιατι την εβγαλες?Για να μην σε ματιασω??????:tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!! ελενιτσα να χαιρεσαι το νεοφωτιστο Μαρινο σου, να τον καμαρωσεις οπως ποθεις!!!!!! Λια welcome back, να χαιρεσαι τη μικρη σου Χρυσοβαλαντω!!!! καλες μου σας ευχαριστω για τις υπεροχες ευχες σας...αλλα το Μαρακι μου εχει δικιο, σαν αυριο γεννηθηκαμε 10.42π.μ. Προκομμενη εγω τα εκανα πιο μπροστα τα γενεθλια μας...anyway και παλι σας ευχαριστω για τις ευχες!!!! Το παρτυ μας ηταν υπεροχο, περασαμε πολυ πολυ ωραια, η μικρη δεν καταλαβε και πολλα, ειχαμε πολλα παιδακια, φαγαμε, κοψαμε την υπεροχη τουρτα μας, παιξαν τα παιδακια και 11 ημασταν στο κρεβατακι μας αφου κυριολεκτικα ρουφηξαμε ενα μπουκαλι γαλα...η Ειρηνουλα ηθελε μονο να περπαταει και να κυνηγαει τα 70 (χωρις υπερβολη) μπαλονια που της φουσκωσε ο πατερας της, ο οποιος παραλιγο να χασει τη λαλια του απο το φουσκωμα. Τωρα εχω ενα δωματιο γεματο μπαλονια και δεν ξερω τι να τα κανω. Αντε στα επομενα γενεθλια τωρα...Ζωη εσυ εχεις σειρα και μετα η Κατερινα ή το αναποδο;;;; Α κανουμε και 2-3 βηματακια μονες μας και μετα σταματαμε και ψαχνουμε το χερι της μαμας απελπισμενα!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλησπερα...ελενιτσα να σου ζησει ο μικρος!!! αντε και γαμπρος!:) τα αλλα κοριτσια τι κανουν? Dafy χαρα στο κουραγιο σου μετακομιση στον 9ο!!!! κι εγω βεβαια περασα μετακομιση χωρις να ξερω καν πως ειμαι εγκυος.....μετα που το μαθα επαθα σοκ γιατι θα μπορουσε να συμβει το χειροτερο. το τι κουτες και καναπεδες μεταφεραμε δε λεγεται!

Λια zoi_m και Dafy δεν τα χουμε ξαναπει μαλλον, να τα χαιρεστε τα παιδακια σας ολες!

Αννα αν δε σου ειπα τα χρονια πολα στα ξαναλεω αλλα θα στα ξαναπω κιολας την επισημη ημερα!!!

Φιλακια σε ολες και ολα τα μωρα μας!!!:D

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

Μια στα γρηγορα παλι ....

Ελενίτσα μου να σου ζησει Ο Μαρίνος σου να ναι γερος και δυνατος

Αννουλα να τα εκατοστησετε , να σου ζησει η Ειρηνούλα οσυ κοριτσακι

Πω πω μετα του γαμο-βαφτιση δεν εχω σκεφτει καθολου τα γενεθλια , γυριζουμε απο διακοπες και ειναι σε 2 εβδομαδες να δω τι θα προλαβω να κανω.

Απο παιδακια δεν εχουμε και πολλα εμεις αντε να ειναι 5-6 αφου ολες τωρα ειναι εγκυμονούσες....

ΑΑΑΑ πηρα το αυτοκινητο μαζι με το παιδι προχθες και πηγαμε στο παλιο μας σπιτι που ειχεη γειτονισσα το εγγονι της ειχαν γεμισει και μια πισινα με νερο και χαρες και πανηγυρια ο σκατός μου , βεβαια κανενα αγχος που ειχα το παιδι στο αυτοκινητο παλι καλα βεβαια δεν πηγαμε και πολυ μακρια αλλα για αρχη καλα ειναι.πρεπει να του φτιαξω λιγο τις τιραντες απο το καθισματακι γηιατι ειναι λιγο χαλαρες .Καθεται και καμαρωνει και μετα απο λιγο υπνοοοοοο

Δεν βαζουμε τον ποπουδακο μας κατω για κανενα λογο ολη την ωρα ορθιος και εχιε αρχισει και αφηνει μονος του τα χερια μας τωρα ξεθαρεψαμε βλεπετε

Με αυτα και με αυτα δεν προλαβαινω ουτε καν να σας διαβασω , πανικος σρτην δουλεια πανικος στο σπιτι ....

Ελπίζω να μην ξεχασα να ευχηθω σε καποιο βλασταρακι μας

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Λεγατε για μετακομισεις.....μπηκαμε στο καινουργιο σπιτι και μετα απο 1 μηνα γεννησα, το σπιτι δεν ειχε ασανσερ και ηταν στον 5ο και ολα τ απραγματα πηαγιναν με τα ποδια και βεβαια εγω δεν θα ανεβαινα να τα δω????Μονο που το σκεφτομαι τωρα...και εννοειται ολοι φωναζαν να μην κανω τιποτ ακαι εγω να λεω που θα παει τι αλλα μονο που εβλεπα τον αντρουλη που ποσο κομματια ηταν που ετρεχεκ αι δεν εφτανε δεν μπορουσα επρεπε να κανω κι εγω κατι....περασμενα αλλα οχι ξεχασμενα !!!!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Χρόνια πολλά στο Ειρηνάκι μας, χρόνια ηλιόλουστα στην λιονταρίνα μας!

Έκανε περήφανους τους γονείς της από τις πρώτες ώρες της ζωής της με το πείσμα της και τη θέλησή της!

Να την καμαρώνετε πάντα Αννούλα αγκαλιασμένοι και αγαπημένοι όπως και αυτόν τον πρώτο χρόνο της ζωής της!

Γέλια, χαρές και πολλή αγάπη να πλημμυρίζουν τα χρόνια που θα έρθουν!

Είμαι πολύ συγκινημένη που έφτασαν τα πρώτα γενέθλια του πρώτου μωρού μας!

Σκεφτόμουν πολλά να γράψω, αλλά αυτή την ώρα χάνω τις λέξεις.

Υγεία και αγάπη να έχεις πάντα κοριτσάκι μου και όλος ο κόσμος θα γίνει δικός σου!

Διαφημίσεις

Που είναι το Μαράκι να βάλει και καμιά εικόνα με μπαλόνια, γιατί εδώ η μαμά εταιρία μας έχει κομμένη την πρόσβαση....γκκκρρρρρ!!!!

καλημέρα μανούλες, όλα τα βλασταράκια καλά;

Λια καλωσορισες κα παλι!!!!

Να σου ζησει η κορουλα σου!!!!

Κανατε ταμα ε?Δυσκολη εγκυμοσυνη?

Σοφακι 2 εμεις που ηδη περπαταμε εχουμε αγορασει παπουτσια αυτα τα κλασικα πεδιλα με τα αυτοκολλητα πανω και κατω....Πιανουν μεχρι τον αστραγαλο...και ειναι ανατομικα και οχι ορθοπεδικα...Νομιζω αν ο μικρος σου δεν εχει προβλημα με τα ποδια του δεν χρειαζεται να αγορασεις ορθοπεδικα....αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι το δερμα του παπουτσιου να ειναι μαλακο για να μην τον χτυπησουν!!!

Αυτο για τα δαχτυλακια να μην ειναι εξω εγω δεν το ηξερα και σιγουρα δεν ειχε κανενα προβλημα ο μικρος....Στο σπιτι ειναι παντα ξυπολητος για να εχει επαφη με το πατωμα και θα δεις και εσυ οτι του ειναι πιο ευκολο να περπαταει ετσι!!!

Αυτααααααα !!!!!

Καλημερα φιλες μου!!

Ευχομαι να σται ολες καλα!!!

Ζωουλα σ ευχαριστω πολυ!!

Εμεις προσπαθουσαμε σχεδον 3μιση χρονια για παιδακι,χωρις να χουμε καποιο συγκεκριμενο προβλημα!!Νηστεψα 3 μερες την τεταρτη πηρα το μηλαρακι και φορεσα την Ζωνη της Αγιας Ειρηνης Χρυσοβαλαντου και μετα απο 1 μηνα εμεινα εγκυος!!Το ταμα μου ηταν να δωσω το ονομα της Αγιας στην μικρη μου!!Δεν ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη,,αντιθετως,την χαρηκα παρα πολυ μεχρι την τελευταια μερα!!Δεκεμβριο εμεινα εγκυος(με σπερματεγχυση) και ειχαμε ηδη κανονισει(γιατι δεν πιστευαμε να πετυχει)να παμε Ιανουαριο σε εξοσωματικη!!Τελικα η Χρυσοβαλαντουλα μας δεν ηθελε να μας ταλαιπωρησει και Ηρθε!!!:)

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλησπερα...ελενιτσα να σου ζησει ο μικρος!!! αντε και γαμπρος!:) τα αλλα κοριτσια τι κανουν? Dafy χαρα στο κουραγιο σου μετακομιση στον 9ο!!!! κι εγω βεβαια περασα μετακομιση χωρις να ξερω καν πως ειμαι εγκυος.....μετα που το μαθα επαθα σοκ γιατι θα μπορουσε να συμβει το χειροτερο. το τι κουτες και καναπεδες μεταφεραμε δε λεγεται!

Λια zoi_m και Dafy δεν τα χουμε ξαναπει μαλλον, να τα χαιρεστε τα παιδακια σας ολες!

Αννα αν δε σου ειπα τα χρονια πολα στα ξαναλεω αλλα θα στα ξαναπω κιολας την επισημη ημερα!!!

Φιλακια σε ολες και ολα τα μωρα μας!!!:D

Δεν τα χουμε ξαναπει ναι φιλη μου,εγω ελειπα 1 μηνα σχεδον για αυτο!!

Σε ευχαριστω πολυ,να χερεσαι και εσυ τα παιδακια σου....2 εχεις???

Αχ,θελω κ αλλο μωρακι,,,περιττο να σας πω πως θα ξεκινησω τις προσπαθειες απο το φθινοπωρο,,,τι καλα να πιασω παλι Δεκεμβριο,:D

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Μια ερωτηση και παω να απλωσω ρουχακια!!!

Η μικρη μου οταν πιανεται απο καπου και σηκωνεται παντα ειναι στις μυτες των ποδιων,δεν παταει καθολου,,και οταν την πιανω για να κανουμε βηματακια παντα στις μυτες ειναι/Ειναι φυσιολογικο??Μεχρι στιγμης δεν εχει φορεσει καθολου παπουτσια,μηπως φταιει αυτο??Προσπαθω να της βαλω αλλα κλαιει τοσο πολυ που αναγκαζομαι να της τα βγαλω!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...