Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λια καλωσορισες κα παλι!!!!

Να σου ζησει η κορουλα σου!!!!

Κανατε ταμα ε?Δυσκολη εγκυμοσυνη?

Σοφακι 2 εμεις που ηδη περπαταμε εχουμε αγορασει παπουτσια αυτα τα κλασικα πεδιλα με τα αυτοκολλητα πανω και κατω....Πιανουν μεχρι τον αστραγαλο...και ειναι ανατομικα και οχι ορθοπεδικα...Νομιζω αν ο μικρος σου δεν εχει προβλημα με τα ποδια του δεν χρειαζεται να αγορασεις ορθοπεδικα....αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι το δερμα του παπουτσιου να ειναι μαλακο για να μην τον χτυπησουν!!!

Αυτο για τα δαχτυλακια να μην ειναι εξω εγω δεν το ηξερα και σιγουρα δεν ειχε κανενα προβλημα ο μικρος....Στο σπιτι ειναι παντα ξυπολητος για να εχει επαφη με το πατωμα και θα δεις και εσυ οτι του ειναι πιο ευκολο να περπαταει ετσι!!!

Αυτααααααα !!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σας!

Ελευθερίτσα, το φόρεμα είναι το πράσινο λευκό ή το βεραμάν; Πολύ όμορφα και τα δυο!

Αννούλα να περάσετε υπέροχα! Φώτος απαραίτητες ε; :)

Λιάκι να χαίρεσαι το χρυσουλάκι σου!

Σοφάκι μου πατριωτάκι μου, διάλεξε μέρος να πιούμε καφέ!!! Ξυπόλητο άσε το παλληκάρι σου να αλωνίζει το σπίτι! Για έξω πάρτου πεδιλάκι να αγκαλιάζει το ποδαράκι του με ανατομική σόλα και θα είναι μια χαρά!

Όμορφες μανούλες πως είστε σήμερα;

Εγώ τα ίδια, τρομερό "πιάσιμο" και πονοκέφαλος...πάει μια βδομάδα τώρα. Αποφεύγω το κλιματιστικό, αλλά για πόσο με τόση ζέστη! Πεθάναμε σήμερα!!!!

Κοντοζυγώνουν οι μέρες να ανταμώσω με το σουργελάκι μου και από την ανυπομονησία δεν στέκομαι πουθενά!!!

Σοφάκι μου πατριωτάκι μου, διάλεξε μέρος να πιούμε καφέ!!! Ξυπόλητο άσε το παλληκάρι σου να αλωνίζει το σπίτι! Για έξω πάρτου πεδιλάκι να αγκαλιάζει το ποδαράκι του με ανατομική σόλα και θα είναι μια χαρα.

αντε φιλεναδα σε περιμενω,να γνωριστουμε και να τα πουμε απο κοντα!!!!:-D

XWF8p2.png

Καλησπέρα

Λιακι να σας ζήσει η νεοφώτιστη Χρυσοβαλαντου ! Να τη καμαρώσετε κ νυφούλα

Κατά τα άλλα πολύ ζέστη κ λίγο γκρίνια. Πέρσι τέτοια εποχή η κοιλιά μου πήγαινε κ ερχοτανε. Σαν σήμερα δε, κάναμε κ μετακόμιση :!: Εμένα δε με έπιασε το σύνδρομο της φωλιάς , δε πρόλαβε ! Σαν σήμερα εγκατασταθήκαμε στο σπίτι μας και σε 5 μέρες γέννησα :D

Θα έχω λίγο τρέξιμο αυτή την εβδομάδα για να ετοιμάσουμε τα του πάρτι μας !

Αν θυμάμαι καλά πριν από εμάς είναι τα γενέθλια του λεβέντη της Βουλιτσας . Βούλα σωστά ? Εμείς 31/7 εσείς 30/7 , έτσι δεν είναι ?

Σήμερα δεν ήταν η βάφτιση του Μαρίνου της Ελενιτσας ? Λένα μου να σας ζήσει το καμάρι σας . Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!

Φιλιά

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Λιακι να σας ζήσει η νεοφώτιστη Χρυσοβαλαντου ! Να τη καμαρώσετε κ νυφούλα

Κατά τα άλλα πολύ ζέστη κ λίγο γκρίνια. Πέρσι τέτοια εποχή η κοιλιά μου πήγαινε κ ερχοτανε. Σαν σήμερα δε, κάναμε κ μετακόμιση :!: Εμένα δε με έπιασε το σύνδρομο της φωλιάς , δε πρόλαβε ! Σαν σήμερα εγκατασταθήκαμε στο σπίτι μας και σε 5 μέρες γέννησα :D

Θα έχω λίγο τρέξιμο αυτή την εβδομάδα για να ετοιμάσουμε τα του πάρτι μας !

Αν θυμάμαι καλά πριν από εμάς είναι τα γενέθλια του λεβέντη της Βουλιτσας . Βούλα σωστά ? Εμείς 31/7 εσείς 30/7 , έτσι δεν είναι ?

Σήμερα δεν ήταν η βάφτιση του Μαρίνου της Ελενιτσας ? Λένα μου να σας ζήσει το καμάρι σας . Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!

Φιλιά

ΑΧ βρε ΚΑτερινα!!!!θυμασε ολους και τα παντα!!!

Ευτυχως υπαρχεις και εσυ εδω μεσα!!!!

Ελενιτσα!!!!!!!!!!!Να σου ζησει ο Μαρινος!!!ΝΑ χαιρεσαι το μικρο σου παιδακι!!!!!!!!

Κατερινα εσεις τι θα κανετε για τα γενεθλια του?

Πω πω ενα ενα τα μωρακια χρονιζουν!!!Ειναι τοσο υπεροχο!!!!:tongue::tongue:

Ελα ρε συ ΚΑτερινα μετακομισες στον 9ο?

ΚΑι προλαβατε να ετοιμασετε το δωματιο?Καλα μιλαμε πεπει να ριξατε τρεξιμο οχι αστεια!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα.

Λιάκι μου καλώς ήρθατε. Να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!

Κι εσένα Ελενίτσα μου να σου ζήσει ο Μαρίνος!!!

Να τα δείτε όπως επιθυμείτε τα μωράκια σας!!!

Βρε Κατερίνα πώς τα θυμάσαι όλα;ναι στις 30 είναι τα δικά μας γενέθλια.

Αχ Αννούλα μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! Πώς αισθάνεσαι που η μπεμπούλα σου έκλεισε κιόλας 1 χρόνο;

Πω πω πέρυσι τέτοιο καιρό που λέει κι η Κατερίνα η κοιλιά έκανε βόλτες!!!Και ανυπομονούσα να αντικρύσω το μουτράκι του μωρού μου!!! Και πέρασε ήδη ένας χρόνος!!!

Μαράκι μετράς μέρες ε????Το σουργελάκι πώς αντιδράει όταν σας βλέπει αλήθεια? Το φόρεμα είναι το πράσινο λευκό (το βεραμάν ποιο ήταν καλέ?). Όταν το παραλάβω θα σας βάλω φώτο να το δείτε σε καλύτερες πόζες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Σε 5 μέρες τέτοια ώρα θα έχω του σουργελάκι αγκαλιά!!!!

Λοιπόν, αν δεν κάνω λάθος (και δε με απατάει η μνήμη χρυσόψαρου), το Ειρηνάκι έχει γενέθλια αύριο...

Ελευθερίτσα αυτό το φουστάνι μου άρεσε περισσότερο!

Χμ, πως αντιδρά το σούργελο; Αρχίζει και κάνει το μαιμουδάκι για να μας δείξει τι έμαθε, ήτοι ανεβοκατεβαίνει στον καναπέ, τρυπώνει κάτω από τραπέζια και πολυθρόνες για να ξεφύγει από το οχυρό της γιαγιάς και τα καταφέρνει σαν χέλι, σηκώνεται όρθιος κρατώντας τα κρόσια από το ριχτάρι του καναπέ, κάνει βήματα πέρα δώθε κρατώντας τραπέζι, καναπέ, πάρκο και ξανά πίσω και τέλος παίρνει φόρα μπουσουλώντας να ξεγελάσει τον παππού, φτάνει στο λάπτοπ, ρίχνει πονηρό χαμόγελο και κατεβάζει την οθόνη για να μας βρει από πίσω!!!! τι νομίζεις, τσάμπα τον λέω σούργελο;;;; :)

και ανάμεσα στα κατορθώματα, ρίχνει και ματιές στην οθόνη του λαπτοπ να δει αν τον βλέπουμε!!!!

Καλοφώτιστος να είναι ο Μαρινούλης και όλα τα μονοπάτια της ζωής του να είναι ηλιόλουστα!

Μια γρηγορη καλημερα απο εμας γιατι τρεχω και δεν φτανω .....

Αννουλα κοριτσακι να την χαιρεσαι την μπουμπουκα σου , να ειναι γερη και δυνατη

Λια μου κι εσεις να χαιρεσται την μικρη σασ μπουμπουδιτσα , καλοφωτιστη να ειναι

Δεν προλαβα να διαβασω αλλα νεα , αν προλαβω θα μπω μετα

Καλες ετοιμασιες με τα γενεθλια ...

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλώς το Λιτσάκι και καλή δουλειά!

ελευθερία μου, ή πολιτικός θα γίνει (τόσο νούμερο που είναι) ή μεγάλος ηθοποιός όπως λές! η επίδαυρος δε είναι το φόρτε του! και καλά νευριάζει που δεν του γίνεται το χατήρι, αλλά αν γελάσεις, γελάει και αυτός με τα καμώματά του και ξεχνάει τι ήθελε! θκατούλι σου λέω!

Αχαχα ωραίος τυπάκος, χαρούμενος και παιχνιδιάρης! Ο δικός μου είναι πιο σοβαρός και κάνει γκριμάτσες μόνο όταν θέλει αυτός. Μπορεί να του το ζητάς μισή ώρα και να τις κάνει μετά από 2 ώρες, Λιοντάρι παιδί μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...